Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Selam kizlar dun transferim yapildi 4 embriyo dollenmisti 4 ude 5.gun 1. Kaiteyle geldiler ama pgt de iki tanesinde anomali olduğu ortaya cikti 2 tanesini transfer ettik dondurulmusum kalmadi yasim 35 diye dr un tum gerek yok israrina ragmen yaptirdim ve sonuc bu cikti. Kromozom testimiz normal cikmisti dr bile sasirdi tebrik etti siz daha iyi dusunmussunuz gondermekle dedi. Bundan sonrasi Allah' in ol demesine kaldi biz elimizden geleni yapmis olduk

iyikı pgt olmus canım bak anomalılı olanlar transfer edılseydı daha kötu olurdu.suan saglıklı bebeıslern senınle :) pozıtıf le sonuclanması daha yuksek suan :)

Masallah cok guzel dusunmussun canim insallah seninle kalirlar ne zaman test gunun

Canim ptg ayni gun sonuclaniyormu sen bu yoldan gecmisin anlatirmisin

Kızlar burda bakmadigim arastirmadigim konu kalmadi.arı sütü ve polen kullananlar topigine baktim masalllah herkes faydasini gormus yumurtayi hem arttiriyo hem kaliteli oluyomus.hatta bazilari kjllanmis dogal hamiş kalmislar ama zaten bize ptg gerekli o yuzden kizlar kaloteli yumurta icin tedaveden 3,ay once baslamislar ve super sonuc almislar

Merhaba arkadaşlar,
Bu tropik i ben de çok iyi takip ederdim, okuduğum binlerce yorum var.. Benim de eşimde 9 kromozon bozuktu , 2 düşük yaptım, sonrasında doktorum riskli dedi ve pgt ile tüp bebek denemeye karar verdik. 3. Denememde çok şükür hamile kaldım ve hem de ikiz ve bir kız bir oğlan Rabbime çok şükür dualarım gerçek oldu. 10 yıl sonra anne oldum 3. Denememi Memorialda yaptırdım ve çok memnun kaldım, yoğun çalışıyorlar ama profesyonel çalışıyorlar. daha önce başka bir yerde yaptırdım ama sonuç hüsran olmuştu. Buraya yazıyorum ki sakın umudunuzu kaybetmeyin, araştırın ve doğru yere gidin.. Ben burada olumlu sonuçlar alanları okudukça moral bulurdum, umarım ben de sizlere moral olurum.. Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın, maddi manevi çok yıpranıyorsunuz, Rabbim yardımcınız olsun..

Masallah yaa iyiki yazdin bize evlatlarin hep senle olsun insallah bike daha umutlandim ve guclendim sanki :)) canim 3.denemem derken 3 kez ptg mi uygjladin yoksa sonuncusu ptgli ve seninlelermi

9 şubat olcaktı heralde :) 7 gunde evdekı testtenmı kan testımı yapacaksın .
Ahahahah kafam gitmi iyice biraz once clexan yaptim kan sulandirici felegim sasti birazdan progesteron ignesi vurulucam o daha da betermiş kanda baktiricam canim

Canım sevinmen lazım,iyiki gondermissiniz anomali olan ayrılmış oldu.Transferin de yapılmış hayırlı olsun.İnş sonucun seni sevinç gözyaşlarına bogsun,saglikli, uzun ömürlü evlatların seninle olsun canm..

Masallah yaa iyiki yazdin bize evlatlarin hep senle olsun insallah bike daha umutlandim ve guclendim sanki :)) canim 3.denemem derken 3 kez ptg mi uygjladin yoksa sonuncusu ptgli ve seninlelermi
Tekrar merhaba,
İlk denememde 3 yumurta vardı, 2 embriyo oluştu, ikisini de pgt ye gönderdik. Maalesef pgt den geçemediler, transfer olmadı. İkincisinde 9 embriyo oluştu 7 sini pgt ye gönderdik. 3 tane sağlam çıktı, 2 sini transfer ettiler ama tutmadı. Son kalan pgtli embriyoyu da çözülürken bozuldu dediler. Bu iki denemeyi de Eurofertilde yaptırmıştım ve hatta doktorum da Hakan Bey idi. Ne doktordan ne de bu yerden memnun kalmadım. Doktora bişey soramıyordum, direk konuşamıyorsunuz, arada hemşire var. Halbuki Memorial daha büyük ve yoğun olmasına karşın istediğim Zaman doktoruma ulaşıyor direk kendisi ile muhatap olabiliyordum. Doktorum da Nur Dokuzeylül idi. Çok kibar bir bayan, zaten araştırmıştım ve direk kendisini tercih ettim. Neyse, memorialda 16 yumurta toplandı 9 tane embriyo oluştu, 6 tane pgt ye gönderdik, 5 tane sağlam çıktı ancak bu sefer de ohss oldum, 2 ay beklememin uygun olacağını, bu sürede karnımın normale döneceğini bildirdiler, iyili de beklemişim, 2 ay sonra 2 tane transfer ettiler ve ikiz oldu

masallah ne kdr guzel :) bak simdi pgt korkmaya basladim hic saglam cikmassa diye ayyyyy korkuyorum galiba yapcak bsy yok hersey allahtan

Canim valla cok dusundurdun beni ikincide ptgliymis niye tutmadiki yaa

Normalde ptgli tuguyo sorun cikmiyo biliyorduk

Ahahahah kafam gitmi iyice biraz once clexan yaptim kan sulandirici felegim sasti birazdan progesteron ignesi vurulucam o daha da betermiş kanda baktiricam canim
enemmmm kendin mi yaptn cok fena o igne bende ikinci hamilelgmde kan sulandrci kullandm mosmordu karnim :-( bide bu tedavi asamSndaki igneleri kendnzmi yapyosunuz ben cok tirsakimdir o konuda yapamam kendime

valla korkmaya basladm kmse ilkseferde oldu demedi hep 2 3 dyosunuz.benm ilk seferim ve maddi olarak cok zor normal tup bebk gbi degil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…