- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #36.441
Cok sagol caniml-larnitin biri diğeri de qoenzim q10 markası önemli değil benimki solgar dı sanırım.. (bitkisel içerikli)
Et ve sütteki olay hayvanların yemleri ile bizim vücudumuza aldığımız yapay östrojen yani suni hormona maruz kalıyoruz yoksa protein almamız çok önemli hücrenin yapıtaşı sonuçtaCok sagol bunlari da bi kenara not aliyorum. Et ve sut uurnlerini tam olatak anlayamiyorum transferin ardindan proyein agirlikli beslenin diyolar ama humurta uretim asamasinda kalitesini mi boziyo acaba
Hayat cnm, genetikçiler, tüpçüler ve kadın doğumcular resmen ayrı ayrı çalışıyor. Kendin peşine düşüp tek tek görüşmen gerekiyor. Sana genetikçiler ve normal kadın doğumcular tüp veya normal dene diyecek, tüpçüler kesinlikle tüp dene diyecek.
Aslında karar senin, gördüğün okuduğun üzere tüpünde garantisi yok maalesef. Pgt li, chg li bebekler gelişmiyor düşüyor. Doğal denesek ya olacak , ya olmayacak.
Ben bugün yine karamsar günümdeyim, sanki hiç bebeğim olmayacak gibi hissediyorum yine.
Off Allah yardımcımız olsun.
sakınböyle düşünme. benim sağlıklı bir kızım var 5,5 yaşında teyzesi. benim 2. gebeliğim. kızım aradaki çocuk, yani 1 sorunlu + 1 sağlam + 1 sorunlu ,
şimdi sizleri okudukca normal denemeye devam etmek istiyorum görüyorum ki PGT de çözüm değil.. Rabbim kimseyi sınamasın...
sakınböyle düşünme. benim sağlıklı bir kızım var 5,5 yaşında teyzesi. benim 2. gebeliğim. kızım aradaki çocuk, yani 1 sorunlu + 1 sağlam + 1 sorunlu ,
şimdi sizleri okudukca normal denemeye devam etmek istiyorum görüyorum ki PGT de çözüm değil.. Rabbim kimseyi sınamasın...
29 yaşındaydım bana 2 tane transfer yapıldı 2nin üstüne izin vermiyolar diye okumustm ben çok şaşırdım gerçektenPanikli cim yok istege bagli degil maalesef tek tek oluyormus yasal degilmis iki tane koymuyorlar yani.. Yastan dolayi sanirim
amin canım çok teşekkür ederim..yazmayı unutmuşum kusura bakma cnm, Allah evladına sağlıklı upuzun bir ömür versin acısını kederini göstermesin inşallah.
yeniden istediğin bebeğinede sağsağlim kavuştursun inşallah. Amin.
amin canım çok teşekkür ederim..
ilk gebeliğim ve kızım normal yolla kaldığım hamileliğim, sonra 2 yıl hamile kalamayınca tüp yaptık 2 embriyo konulmasına ragmen olmadı biri 5. haftada diğeri 9. haftada gelişimleri durdu.
çok git-gel yaşıyorum, 2 tane dondurulmuş embriyom var denesem mi şansımı diye???? cesaret edemiyorum bir daha aynı şeyleri yaşamaya..
bende 13 ve 14. genlerde translokasyon var, çok yeni öğrendim, kızım için de kan verdik onun sonucu 1 martta çıkacak inşallah o tamamen sağlıklıdır.
ne bileyim korkuyorum farklı bir durumla ilgili karşılaşır mıyım diye, daha ileri giderse bebek, gebeliği ben sonlandırmak zorunda kalırsam ne yaparım diye düşünüyorum..inşallah cnm, valla 13-14 ler inanılmaz umut oluyor bize. bu forumda en çok sizden var ve hemen hemen hepsinin sağlıklı bebeği olmuş.
bence dondurulmuşlarına pgt yaptırıp şansını deneyebilirsin.
Canm ben adetim ilk geldiğinde hastaneyi arar durumu bildiririm onlar yönlendirir zaten.Zeynep benim doktorum az bile gelse yeter dedi çünkü benim Akşam geldi doktoru Aradım yarın gelin ilk günü oluyor dedi ve çoğalmaz benim hemen ertesi gün bile adetim doktora sordum bu yeterli sonuçta az ya da çok adetin başladı yani
Cevapla diye seçenek var,oradan canm. :)Kızlar konumuzla alakası yok ama Msj yazarken Alıntı nasıl yapıyorduk
Allah yardimcin olsun canm,inş bebislerin tutunur sana.Kizlar simdi embriyolog anlatti 2 tane cok iyi kalitede ve 2 tane de orta kalitede var en iyilerden birini simdi transfer edicez dedi diger ucunu dondurcaz dedi:) ahhh nasil sevindim anlatamam simdi odaya aldilar beni . Doktorun gelmesini bekliyorum allah sizden razi olsun dualarinizi eksik etmeyin.. Transfer den sonra da hamile kaliim insallah %50 yine sansim . Hepiniz tek tek iyi ki varsiniz desteginiz icin cok tesekkur ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?