Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Depliner hayırlı olsun canım inşallah sana tutunur bunu canı gönülden diliyor ve dua ediyorum sen kaç yaşındasın ben 36 ama bana bile tek koymuşlardı..şimdi iki tane sağlıklı var ama naparlar bilmem

Cok sagol bunlari da bi kenara not aliyorum. Et ve sut uurnlerini tam olatak anlayamiyorum transferin ardindan proyein agirlikli beslenin diyolar ama humurta uretim asamasinda kalitesini mi boziyo acaba
Et ve sütteki olay hayvanların yemleri ile bizim vücudumuza aldığımız yapay östrojen yani suni hormona maruz kalıyoruz yoksa protein almamız çok önemli hücrenin yapıtaşı sonuçta

sakınböyle düşünme. benim sağlıklı bir kızım var 5,5 yaşında teyzesi. benim 2. gebeliğim. kızım aradaki çocuk, yani 1 sorunlu + 1 sağlam + 1 sorunlu ,

şimdi sizleri okudukca normal denemeye devam etmek istiyorum görüyorum ki PGT de çözüm değil.. Rabbim kimseyi sınamasın...

cnm merhaba, bu sitede konuştuğum hemen hemen her bayanın sağlıklı bebekleri var. o kadar çok imreniyorum ki. Alahım bizede nasip etsin.
senin problemin neydi? hamileliklerinin hepsi doğal mı? biraz bilgi verebilir misin?

yazmayı unutmuşum kusura bakma cnm, Allah evladına sağlıklı upuzun bir ömür versin acısını kederini göstermesin inşallah.
yeniden istediğin bebeğinede sağsağlim kavuştursun inşallah. Amin.

yazmayı unutmuşum kusura bakma cnm, Allah evladına sağlıklı upuzun bir ömür versin acısını kederini göstermesin inşallah.
yeniden istediğin bebeğinede sağsağlim kavuştursun inşallah. Amin.
amin canım çok teşekkür ederim..

ilk gebeliğim ve kızım normal yolla kaldığım hamileliğim, sonra 2 yıl hamile kalamayınca tüp yaptık 2 embriyo konulmasına ragmen olmadı biri 5. haftada diğeri 9. haftada gelişimleri durdu.

çok git-gel yaşıyorum, 2 tane dondurulmuş embriyom var denesem mi şansımı diye???? cesaret edemiyorum bir daha aynı şeyleri yaşamaya..

bende 13 ve 14. genlerde translokasyon var, çok yeni öğrendim, kızım için de kan verdik onun sonucu 1 martta çıkacak inşallah o tamamen sağlıklıdır.

inşallah cnm, valla 13-14 ler inanılmaz umut oluyor bize. bu forumda en çok sizden var ve hemen hemen hepsinin sağlıklı bebeği olmuş.
bence dondurulmuşlarına pgt yaptırıp şansını deneyebilirsin.

inşallah cnm, valla 13-14 ler inanılmaz umut oluyor bize. bu forumda en çok sizden var ve hemen hemen hepsinin sağlıklı bebeği olmuş.
bence dondurulmuşlarına pgt yaptırıp şansını deneyebilirsin.
ne bileyim korkuyorum farklı bir durumla ilgili karşılaşır mıyım diye, daha ileri giderse bebek, gebeliği ben sonlandırmak zorunda kalırsam ne yaparım diye düşünüyorum..

dondurulmuşlar 6. gün olduğu için PGT yapılamıyormuş maalesef

Canm ben adetim ilk geldiğinde hastaneyi arar durumu bildiririm onlar yönlendirir zaten.

Allah yardimcin olsun canm,inş bebislerin tutunur sana.

Ikizannesi arkadasım sen ilk denemende mi ikizlere hamile kaldın yoksa ikinci üçüncü denemelerde mi..öylede duymuştum yaşın kaç olursa olsun ikinci de mi üçüncüde mi ilki başarısızsa iki transfer oluyormus..benim de ilkti.. bilmiyorum ya hastaneye göre değişiyormu bu olay..bana birde tek in tutma ihtimali ikizlere göre daha yüksek diyip tek koydu nasip değilmiş..bilmiyorum şimdi de kendi rahatsızlığım dan dolayı ikizi vücut kabul eder mi ..aslında ikiz konulsa en azından biri düşerse biri durur.. bilmiyom böyle bişey varmı da ya ikisi tutarsa ama dimi

yani benim ilk sayılır çünkü diğer denemede hiç sağlıklı embriyo gelmedi transfer yapılamadı. Doktor da 2 tane kaliteli var ben ikisinin de tutacağını düşünüyorum diyerek transfer yaptı. olmazsa da en azından biri tutunur çünkü yaşadığın kolay süreçler değil dedi. Rabbim ikisini de nasip etti şimdilik yine de ağzımız yanınca kucağımda görene kadar tam bi sevinç yaşayamıyorum

Amin ikizannesi amin bundan sonrada iyi gider inşallah Allah yardımcın olsun canım bizimde Tüpte ilk dememiz 13 yumurtam iyi gelişti 4tane genetiğe gönderdik 3 ü sağlıklı geldi ..doktor hatta şaka yaptı hiç göndermemiZe gerek yokmuş gibisinden fazla olunca sağlıklı ..ilki tutunamadı..şimdi iki sağlıklı kaldı ..dokuz tanesini dondurttu..bilmiyorum bu yüzden mi tek koyuyor.. Bunun Nasılsa fazla birinden biri tutar fln diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…