- 4 Ocak 2016
- 435
- 817
- 23
- 39
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #36.461
Amin ikizannesi amin bundan sonrada iyi gider inşallah Allah yardımcın olsun canım bizimde Tüpte ilk dememiz 13 yumurtam iyi gelişti 4tane genetiğe gönderdik 3 ü sağlıklı geldi ..doktor hatta şaka yaptı hiç göndermemiZe gerek yokmuş gibisinden fazla olunca sağlıklı ..ilki tutunamadı..şimdi iki sağlıklı kaldı ..dokuz tanesini dondurttu..bilmiyorum bu yüzden mi tek koyuyor.. Bunun Nasılsa fazla birinden biri tutar fln diye
ne bileyim korkuyorum farklı bir durumla ilgili karşılaşır mıyım diye, daha ileri giderse bebek, gebeliği ben sonlandırmak zorunda kalırsam ne yaparım diye düşünüyorum..
dondurulmuşlar 6. gün olduğu için PGT yapılamıyormuş maalesef
Istanbul amniyosentez yaptıracak arkadaşa baktın mı bir daha sonucu noldu ki
Amin istanbul üzüldüm ya Allah yardımcısı olsunCnm biraz önce yazmış. Sonuçları temiz çok şükür. Ama başka bir bayanın down sendromu çıkmış. Çok üzüldüm. Allah yardımcısız olsun.
Yok canım sormadı ben sordum ikimi koyucaz diye o da tek emriyonun tutması daha yüksek demişti gerçi benimde gönlüm tekten yanaydı ama şimdi sorarsan bilmiyorum napıcamıvalla doktorların ne düşündüğünü anlamak bilmek zor ama yasal olarak bi sıkıntı yokmuş size sormadı mı iki istemezmisin diye
Ben kullanmistim doktorum birak birakamiyosan 5 taneyi gecmesin diyodu ama geciyodu ama bu seferkinde icmeyi dusunmuyorum yumurtalarim belkide ondan sagliksiz ne biliyim ari sutu polen bal karisimi kullananlar cok memnun bende deniycemKızlar tedavi sürecinde sigara kullanan oldu mu?Günde bazen bir,iki ya da üç tane icebiliyorum.Sorun olur mu?Bir de beslenmemize şimdiden mi dikkat edelim,tedavimiz henüz başlamadı çünkü. Adetimi beklicem.
Bu bahsettiğiniz mesajı bulamadım bu arkadaş pgd yaptırdığı halde mi down sendromu çıkmışCnm biraz önce yazmış. Sonuçları temiz çok şükür. Ama başka bir bayanın down sendromu çıkmış. Çok üzüldüm. Allah yardımcısız olsun.
Bu bahsettiğiniz mesajı bulamadım bu arkadaş pgd yaptırdığı halde mi down sendromu çıkmış
Ben az içiyordu normalde,gerekiyorsa onu da bırakırım.Hiç tedavi uygulanmadı,adet zamanı gidecem.Şimdiden başlayım mi?Karışım nasil oluyor canım.O şekilde mi satılıyor?Allah'in izniyle İlk defa girisecez tedaviye canm,o yüzden ne yapılmalı,nelere dikkat edilmeli hiç birşey bilmiyorum.Senin kaçıncı denemendi canm?Allah kucagimizi boş birakmasin. Sağlıklı hayırlı evlatlarla doldursun inş.Ben kullanmistim doktorum birak birakamiyosan 5 taneyi gecmesin diyodu ama geciyodu ama bu seferkinde icmeyi dusunmuyorum yumurtalarim belkide ondan sagliksiz ne biliyim ari sutu polen bal karisimi kullananlar cok memnun bende deniycem
pgt de bütün hepsine bakılmıyor diye biliyorum çünkü ben drumuza sordum hastalığımız dışında kaybettiğimiz bebeğimizde bir sendrom belirtisi vardı ama hepsini taşımadığı için kesin tanısı konmamıştı onada bakılacakmı dedim hayır dedi sadece tespit ettiğimiz genetik hastalığa bakılacak ve o da yüzde 5 yanılma payımız da olabilir dedi isterseniz sizlerde bi sorun drunuzaBu bahsettiğiniz mesajı bulamadım bu arkadaş pgd yaptırdığı halde mi down sendromu çıkmış
Allah korusun herkesiYok Cnm, ben bütün forumlara girip çıkıyorum. Temmuz anneleri sayfasında okudum.2 kişi normal gebelik. Birinin temiz çıktı, birinin down maalesef.
Pgd belli kromozomlara bakılıyor bizim cgh yapıldı tüm kromozomlara bakılıyor bu sistemdepgt de bütün hepsine bakılmıyor diye biliyorum çünkü ben drumuza sordum hastalığımız dışında kaybettiğimiz bebeğimizde bir sendrom belirtisi vardı ama hepsini taşımadığı için kesin tanısı konmamıştı onada bakılacakmı dedim hayır dedi sadece tespit ettiğimiz genetik hastalığa bakılacak ve o da yüzde 5 yanılma payımız da olabilir dedi isterseniz sizlerde bi sorun drunuza
Dogru artik hicbirsey dogal degil.Et ve sütteki olay hayvanların yemleri ile bizim vücudumuza aldığımız yapay östrojen yani suni hormona maruz kalıyoruz yoksa protein almamız çok önemli hücrenin yapıtaşı sonuçta
Saol canm,iyi sevindim sorun olmuyorsa.Nasıl bir sürece girecegiz canm,tedavi ne kadar zaman alıyor?Hayatcım tedavi Sürecinde daha stresli olacağımızdan doktor bana bir iki taneyi Geçme dedi tabiki en iyisi içmemek ama ben iki tane içtim ve hiç Kür felanda yapmadım sen zaten az içiyorsun bi sorun olmaz canım
Sen adet görünce başlıcan mi canm tedaviye?İnş bu sefer her şey diledigin gibi olur.Ay ikimizde aynı zamanda mı adet olucaz ki benim de eli kulağında geldi gelecek Allah yardımcımız olsun inşallah
Birakabiliyosan birak canim tedaviyi kotu etkiliyebiliyor benim 3 olucak insallahta son olur hepimiz icin haftaya bime karisimdan geliyo alsammi diyorum ne kadar guvenli bilemedim amaBen az içiyordu normalde,gerekiyorsa onu da bırakırım.Hiç tedavi uygulanmadı,adet zamanı gidecem.Şimdiden başlayım mi?Karışım nasil oluyor canım.O şekilde mi satılıyor?Allah'in izniyle İlk defa girisecez tedaviye canm,o yüzden ne yapılmalı,nelere dikkat edilmeli hiç birşey bilmiyorum.Senin kaçıncı denemendi canm?Allah kucagimizi boş birakmasin. Sağlıklı hayırlı evlatlarla doldursun inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?