Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Canm hayırlı olsun,İnş mutlu haberler verirsin buradan.Çok meşakkatli bir süreçten geçmişin,okurken bile ben Yoruldum.Herşey istedigin gibi olsun

Kızlar yemşn ediyorum burası olmasa kimsenin birşeyden haberi olmayacak.yaşadıklarınızı paylaşmanız emin olun birçok insana yol gosteriyor.dort duşuk yaptım sebepsiz.10 dojtor 1 prof gezdim.bi tanesi demediki git tup bebekte pgt yaptır.surekli dene diyorlar.nereye deneyim?? Yaşım kırka geldi nerdeyse. Ustelik 3. Duşukten sonra profa gittiğimizde ozellşkle sordum.tup bebek olmaz mı bize diye.ısrarla hayır dedi.sonuç yine aynı.kendi doktoruna tup bebek yaptırcaz, pgt yaptırcaz dediğimde. * o neymiş?* dedi.yakında inşallah ben de bu surece başlayacağım.tum detayları paylaşacağım.allkah hepinizin yardımcısı olsun.

Cnm gecmiş olsın, pgt tüp yaptırmadan tüm tahlillerini yaptır yol göstersin sana tedavi sürecinde. Allah yardımcın olsun yüzün gülsün inşallah.

Cnm gecmiş olsın, pgt tüp yaptırmadan tüm tahlillerini yaptır yol göstersin sana tedavi sürecinde. Allah yardımcın olsun yüzün gülsün inşallah.
Canım genetik kromozom rahim filmi amh testi tum testlerim yapıldı.hiçbir sorun yok.benimki sebebi açıklanamayan duşukler.inşallah bir umut pgt işte:)

Bende kan sulandirici igne falan kullanmistim tup bebekte ne olur ne olmaz diye onlem olarak herkeze veriliyo zaten.benden doktorum istemedi ama kan pihlitasmasiyla ilgili tahlil yaptiriyorum. Daha sonuclari cikmadi.Bendede boyle bi problem varsa kürtajdaki patolijide cikarmiydi acaba

canım benimki biraz farklı benden kaynaklanıyor ebebek cgh liydi klan sulandırıcı ve bissürü takviye ilaç kullandım ama olmadı durmadı bebek
bende bağışıklık sorunu var

Cnm burda bir üyenin bi yazısını okumuştum. 4-5 tane ileri haftalarda düşükten sonra eşinin kanını vücudunun kabul etmediğini tespit etmişlerdi. Sonra hamile kalmadan 3 ay eşinin kanını, hamileliktede belli dönemlerle yine eşinin kanını vermişlerdi anneye. Acaba böyle bir problem filan olabilir mi sende ki?

bende hemozigot vardı günde iki sefer kullanıyordum neyse
yok çıkmaz patolojide genetik ve işte pıhtılaşmaya felan bakılıyor
ben cd 56 diye bi test yaptırdım dr istedi o zaman çıktı

olabilir canım
ama malesef bizde kan uyuşmazlığı var kürtajdan sonra iğne yaptılar eşim 0 pozitif ben B negatif eşimin kanını alamam alsam ölürüm

yani anlıycan olmayacaksa önüne bissürü engel çıkıp duruyo bi insanda birden fazla sorun varsa bende derimki vardır bir sebebiki Allah nasip etmiyo napıyım ben tüm engelleri aşmaya çalıştım ama olmayınca olmadı işte
bu arada dün ben zehirlendim ishal istiğfar mahvoldum şimdi iyiyim Allaha şükür
kortizon kullandığım için bağışıklığım düşmüştü görmeden küflü gıda yedim

olabilir canım
ama malesef bizde kan uyuşmazlığı var kürtajdan sonra iğne yaptılar eşim 0 pozitif ben B negatif eşimin kanını alamam alsam ölürüm

Hayda bu olmadı:) bi gün bebeğimiz olucak cnm, inanıyorum ama işte sabretmek bazen zor geliyor.

Ay geçmiş olsun cnm, bence zaten bütün ilacı ıvırı zıvırla bıraktıktan sonra biraz kendine gel. Psikolojini geçtim vücudun çok yoruldu. Kesinlikle dinlenmeye ihtiyacın var. Birde nefes terapileri falan varmış duydun mu? Oralara filan başlasan çok iyi geliyormuş. Seda diker , merve öztürk bu anneler hep bizim gibi meşakkatli anne olanlar denemişler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…