- 16 Ocak 2016
- 3.030
- 2.546
- 133
- 32
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #36.621
Ananas bebişlerin tutunmasına yardımcı oluyormuş birçok kişi yazıyor internette bana da ablam araştırırken bulmuştu o söylemişti ye diye hergun yemiştmyok hiç yemiyorum ananas ne işe yarıyormuş ki.
Benimde hamilelijte bobregim agrimisti böbregim şişmisti cok agriyordu bide sükürler olsun deme sen şükrettikçe Allah sana daha cok dert verip sınarmış hamdüsenalar olsun diceksinEvet hamişim ama çok sorunlu bi hamilelik geçiriyorum başta iğneyi yanlış yerden vurduk diye damarım tıkandı şimdide bobrek ağrısı çekiyorum 2gundur hastaneleri geziyorm bişey bulamadılar allahım hepimizinde sorunsuz sağlıklı hamilelik geçirip hayırlı evlatlar kucağmıza almayı nasip etsin inşallah hamile kalmadan önce hiçbir problemim yoktu yaşım da genç ama maşallah her problem beni buluyor bugunlerimize de şukurler olsun
Canim benim yumurta toplama isi bir ay once oldu ya i catlatmayi o zaman olmustum simdi sadece transfer oldumdeepliner canim catlatma ignesi ne zaman oldun
bu arada bende yemistim ananas Allahin izniyle yarari oluyo
Canım tedaviye başlamadan once burun spreyi falan kullandınız mı? Doktora ilk goruşmeye gideceğimşz gun 20. Gun olacak benim.Canim benim yumurta toplama isi bir ay once oldu ya i catlatmayi o zaman olmustum simdi sadece transfer oldum
hadi bakalım hayırlı olsun tedavin canım . allah herkesin yardımcısı olsun. büyük bir enerjiyle başla tedaviye. güzel düşünelim hep olumlu düşünelim olumlu sonuçlar alalım inşallahKızlar bende yarın Dr a gidiyorum inşallah..tedavi süresince MR ın bi zararı olmaz derse bende hemen başlıyorum tedaviye hayırlısıyla..bana da dua edin inşallah..sizlerde dualarımdasınız..hayatt daha gelmedimi seninki:)ben akşam oldum yarın doktordayım:)aslında gitmemize gerek yoktu ilaç şemasını göndereceklerdi..ama içime sinmedi doktorla birebir Görüşmek istedim..telefonda anlaşamıycam bir sürü soru var kafada
Cikar canim insallah o zaman idrardaCanim benim yumurta toplama isi bir ay once oldu ya i catlatmayi o zaman olmustum simdi sadece transfer oldum
Hayirla neticelensin insallah canim tedavinKızlar bende yarın Dr a gidiyorum inşallah..tedavi süresince MR ın bi zararı olmaz derse bende hemen başlıyorum tedaviye hayırlısıyla..bana da dua edin inşallah..sizlerde dualarımdasınız..hayatt daha gelmedimi seninki:)ben akşam oldum yarın doktordayım:)aslında gitmemize gerek yoktu ilaç şemasını göndereceklerdi..ama içime sinmedi doktorla birebir Görüşmek istedim..telefonda anlaşamıycam bir sürü soru var kafada
Canm bobrekte buyume falan yok hiç Bi sorun yok ama sağ bobrekten başlıyor bacağmn diz kapağna kadar ağrı oluyor o kadar idrara bakıldı ultrasonla bobreklere bakldı bişey çıkmadı yani tam saatinde başlıyor hergun ağrı valla gozum saatte inşallah ağrı başlamaz diye dua ediyormBenimde hamilelijte bobregim agrimisti böbregim şişmisti cok agriyordu bide sükürler olsun deme sen şükrettikçe Allah sana daha cok dert verip sınarmış hamdüsenalar olsun diceksin
Bence de yüz yüze görüşürsen kafandakiler de netleşir.Benim adetim geçen ayın otuzuydu.Bu ay sonu ya da mart başı olmam gerekiyor.Normalde iki gün önce falan olurdum ama bir kaç aydır biraz düzensizleşti sanki.Ama şuan başka bir sorunum var aslında.Oğlum okula gidiyor,normal okulun alt sınıfı.Okulla sorun yok ama serviste birkaç defa sorun çıkarmış.Zaten şimdiye kadar hep yanındaydım,artık kendi alışsın diye bıraktım,böyle oldu.Kızlar bende yarın Dr a gidiyorum inşallah..tedavi süresince MR ın bi zararı olmaz derse bende hemen başlıyorum tedaviye hayırlısıyla..bana da dua edin inşallah..sizlerde dualarımdasınız..hayatt daha gelmedimi seninki:)ben akşam oldum yarın doktordayım:)aslında gitmemize gerek yoktu ilaç şemasını göndereceklerdi..ama içime sinmedi doktorla birebir Görüşmek istedim..telefonda anlaşamıycam bir sürü soru var kafada
Benimde hamilelijte bobregim agrimisti böbregim şişmisti cok agriyordu bide sükürler olsun deme sen şükrettikçe Allah sana daha cok dert verip sınarmış hamdüsenalar olsun diceksin
Ne farki varmiş çok sükur ve hamdüsenalar demenin arkadasim[/QUOTE . Yemege sagliga rizka şükredersin şükür ettikce rabbim sana daha cok verir ama hastaligina derdine hamdüsenalar dersinki daha fazla dert vermesin
Kesinlikle anestezi yaptır.yoksa benim gibi inim inim inlersin.tuplerim daralmış o yuzden ağrı çektim.Bugün hayırlısıyla tedaviye başladım kızlar..sonu hayır olur inşallah..yalnız pazartesi de rahim filmi çektirecem..zeynepçim senin dediğine geldim:)korkunun ecele faydası yok..Dr madem bazı şeyler yaşadın yoğurdu üfleyerek yiyecez dedi bu da Aklımızda kalmasın madem yapalım dedi..rahim filminin tedaviye bir engeli yokmuş..bakalım hayırlısı ..
Canm tedavi okula gidip gelmemi engeller mi?İlk defa olacağı için ne şekilde olacağını bilmiyorum.Bu aralar günde beş altı taneyi de buluyor içtigim sigara,olumsuz etkiler diy ed tedirginim.Tedavin hayırlı uğurlu olsun canım benim,inşallah bebişlerin seninle olur.Bilmiyorum ki hayatcım napsan..bu ayda adepte etmiştin kendini sanki..daha adetine Nasılsa varmış o zamana kadar gidişata göre karar ver canım..inşallah kısa zamanda alışırsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?