- 5 Nisan 2013
- 998
- 771
- 103
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #36.641
Saol canım Allah razı olsun.Mesela ilk gün gidip ilaçları mı alacam?Bir de o iğneler evde mi olacak,günde kaç tane?Bir dahakine nezaman giderim dra?Transfere kadar istediği kadar yorulayım bişey olmaz dimi?Çok soru sordum ama kafamdakileri öyle aydınlattın ve bilinçlendirdinki bugün ertelesem mi diye düşünürken şimdi tekrar umutlandım.İyiki burası var ya inanılmaz faydası oluyor insana.Kimseye anlatma gereği duymuyorum çünkü burda aydınlanıyorum.Sigarayı iki tane yi Geçme derim canım tedavi Sürecinde..ben altı yedi içiyordum günlük normalde ..ama şuan yasak aslında bana Yaşadığım hastalıktan ama yarıya düşürdüm napıyım olmuyor ya lanet şey bırakılmıyor ..ben napiyim ya :)o yüzden sonra içebileceğini düşün :)canım zaten alışıyor insan merak etme ..Dr bana ikiyi Geçme demişti..bende şimdi de iki tane yi geçmeyim diyorum..tedavine gelince engellemez canım birşeye engel değil ki sadece ilaçlarını ve iğnelerini günlük yaptırıyorsun ..normal hayatına devam ediyorsun..bence sende başla Bu ay psikolojik kendini hazırladınsa :)bekleme canım
Allah sana ve isteyen herkese sağlıklı ömürl,uzun ömürlü ve hayırlı ikizler verir inşallah..Vallahi yazmak içimden geldi.Sigarayı iki tane yi Geçme derim canım tedavi Sürecinde..ben altı yedi içiyordum günlük normalde ..ama şuan yasak aslında bana Yaşadığım hastalıktan ama yarıya düşürdüm napıyım olmuyor ya lanet şey bırakılmıyor ..ben napiyim ya :)o yüzden sonra içebileceğini düşün :)canım zaten alışıyor insan merak etme ..Dr bana ikiyi Geçme demişti..bende şimdi de iki tane yi geçmeyim diyorum..tedavine gelince engellemez canım birşeye engel değil ki sadece ilaçlarını ve iğnelerini günlük yaptırıyorsun ..normal hayatına devam ediyorsun..bence sende başla Bu ay psikolojik kendini hazırladınsa :)bekleme canım
Canım hayırlı olsun tedavin.. ilaçları alırsın iğneleri de kendin yapabilirsin. hemşireler sana gösterecekler zaten neyi ne kadar alacağını reçetende de yazacak karıştırmazsın çok kolay. ben göbek iğnelerimin hepsini kendim vurdum. bi kere hemşire gösterdi o kadar. şimdi transferim oldu hala göbek iğnem var kendim yapıyorum. 3 günde bir gidiyorsun kontrole sonra 2 günde bire düşüyor. yumurtalar hazır olunca çatlatma iğneni veriyorlar.onu orada hemşireye yaptır bence saati var zaten . sonra da ertesi gün dedikleri saatte hastanede olacaksın yumoşlar toplanacak . daha çok yeni çıktım o süreçten tüm sorularına cevap verebilirim. msj da atabilirsin istersenSaol canım Allah razı olsun.Mesela ilk gün gidip ilaçları mı alacam?Bir de o iğneler evde mi olacak,günde kaç tane?Bir dahakine nezaman giderim dra?Transfere kadar istediği kadar yorulayım bişey olmaz dimi?Çok soru sordum ama kafamdakileri öyle aydınlattın ve bilinçlendirdinki bugün ertelesem mi diye düşünürken şimdi tekrar umutlandım.İyiki burası var ya inanılmaz faydası oluyor insana.Kimseye anlatma gereği duymuyorum çünkü burda aydınlanıyorum.
Tesekkür ederim canım,biz rapor çıkarmadık verirler mi bilmiyorum. Hastane bulunduğum yerde,on beş gün gidip gelecez ozaman değil mi?Adetin başladı mı senin?Senden de Allah razı olsun canım..insan merak ediyor tabi etmez mi..inşallah canım bu güzel duan içinde amin hepimiz hakkında hayırlısı olsun..tedavide ilk günler iki üç güne bir daha sonra gün aşırı gibi yumurtaların Kontrolü için gün veriyorlar..günde iki üç tane iğnen olucak bunları ben kendim yapamadım sağlık Ocağında yaptırdım ..bizim yapmamız zor olan iğneler toz ve su karıştırıp yapıyorlar..iğneleri bittikçe alırsın eczaneden..rapor alabildiniz mi biz alamadık kendimiz aldık hep ilaçları ..biz ısparta antalya yaptık hep git gel..senin aynı Şehirde dimi hastane ..
Canım çok teşekkür ederim ilgin için.İğneleri kendim yapabilirim ozaman,hani yanlış yere denk gelirse onu da düşünüyorum.On beş gün boyunca mı iki ve üç güne bir mıgidip gelecez?Çatlatma iğnesi bir tane mi vurulucaz canm?Yarın test yapacaktın değil mi?İnşallah mutlu haberlerini alırız burdan.Canım hayırlı olsun tedavin.. ilaçları alırsın iğneleri de kendin yapabilirsin. hemşireler sana gösterecekler zaten neyi ne kadar alacağını reçetende de yazacak karıştırmazsın çok kolay. ben göbek iğnelerimin hepsini kendim vurdum. bi kere hemşire gösterdi o kadar. şimdi transferim oldu hala göbek iğnem var kendim yapıyorum. 3 günde bir gidiyorsun kontrole sonra 2 günde bire düşüyor. yumurtalar hazır olunca çatlatma iğneni veriyorlar.onu orada hemşireye yaptır bence saati var zaten . sonra da ertesi gün dedikleri saatte hastanede olacaksın yumoşlar toplanacak . daha çok yeni çıktım o süreçten tüm sorularına cevap verebilirim. msj da atabilirsin istersen
12-15 gün içinde toplanır canım yumurtaların durumuna göre doktor söyleyecek sana. çatlatma iğnesi bir tane vuruluyorsun. o oldukça önemli bir iğne olduğu için direk o gittiğin hastanede yaptır o iğneyi. hiç riske girme . diğerlerini göbekten olanları kendin yaparsın . zaten tam olarak aynı yerden yapma imkanın yok çünkü nokta izi göreceğin için aynı yere batırmıyorsun merak etme. göbeğini elinle sıkıp pıt vurucaksın. çok kolay merak etme hiç. nefes almayı unutma vurulurken. benim test günüm 1 mart canım. bugün transferimin 7. günü. ne yapacağımı bilemiyorum test yaptırsam mı yaptırmasam mı . kan testi mi versem idrar mı yapsam kendim. ve beklesem mi beklemesem mi.Canım çok teşekkür ederim ilgin için.İğneleri kendim yapabilirim ozaman,hani yanlış yere denk gelirse onu da düşünüyorum.On beş gün boyunca mı iki ve üç güne bir mıgidip gelecez?Çatlatma iğnesi bir tane mi vurulucaz canm?Yarın test yapacaktın değil mi?İnşallah mutlu haberlerini alırız burdan.
12-15 gün içinde toplanır canım yumurtaların durumuna göre doktor söyleyecek sana. çatlatma iğnesi bir tane vuruluyorsun. o oldukça önemli bir iğne olduğu için direk o gittiğin hastanede yaptır o iğneyi. hiç riske girme . diğerlerini göbekten olanları kendin yaparsın . zaten tam olarak aynı yerden yapma imkanın yok çünkü nokta izi göreceğin için aynı yere batırmıyorsun merak etme. göbeğini elinle sıkıp pıt vurucaksın. çok kolay merak etme hiç. nefes almayı unutma vurulurken. benim test günüm 1 mart canım. bugün transferimin 7. günü. ne yapacağımı bilemiyorum test yaptırsam mı yaptırmasam mı . kan testi mi versem idrar mı yapsam kendim. ve beklesem mi beklemesem mi.
ayyy canım evet benim 5. gün embriyosu ama bir tane embriyo transfer edildi. senin ikiz değil miydi ikiz olduğu için erken çıkmış olabilir mi acaba? tüp bebek merkezinde o gün kimin transferi olduysa 1 marta verdiler kan test tarihini. yanımda transfer olan kadının 3. gündü diye hatırlıyorum . ayy ne biliim sizce yaptıriim mi. dayanamıyorum bi de negatif görmekten korkuyorum bi yandan.inşallah tutunmuştur. eczaneden gebelik testi aliim mi ama ne markası aliim sizce?
1 tanede olsa kanda çıkıyor 7.gun ilk tedavmda bir tane tutmuştu 7.gun betahcg de pozitfi gormuştukayyy canım evet benim 5. gün embriyosu ama bir tane embriyo transfer edildi. senin ikiz değil miydi ikiz olduğu için erken çıkmış olabilir mi acaba? tüp bebek merkezinde o gün kimin transferi olduysa 1 marta verdiler kan test tarihini. yanımda transfer olan kadının 3. gündü diye hatırlıyorum . ayy ne biliim sizce yaptıriim mi. dayanamıyorum bi de negatif görmekten korkuyorum bi yandan.inşallah tutunmuştur. eczaneden gebelik testi aliim mi ama ne markası aliim sizce?
şuanda benim çalıştığım plazada bi şirket var labaratuvar oraya gidip yaptırsam mı acaba kimselere söylemeden. geçen hafta bugün 16:00 da transferim olmuştu..1 tanede olsa kanda çıkıyor 7.gun ilk tedavmda bir tane tutmuştu 7.gun betahcg de pozitfi gormuştuk
tamam o zaman yarın yaptıriim. ayy inşallahhhh hadi bakalım dua edin bana. nasıl heyecanlıyım allahımbence yarına yaptr transferin geç saatte olmuş ya benm sabah 9:30 olmuştu transferm bir hafta sonrasına da kan vermiştm çıkmıştı bunda da aynı 7.gun kan verdm çıktı
inşallah canım inşallah. ben clexan kullanıyorum canım evet. diğer iğnelerde dozlar var ama zaten şırıngasıyla ayarlayabiliyorsun çok kolay. aa ne süpermiş unutmayın die msj atmaları. ben hep aynı saatte vurdum iğneleri. çalar saat hep hatırlattı gerçi hatırlatmasına gerek yoktu ben bütün gün onu düşündüğüm için bekliyordum :) bu işlerin en güzel en kolay tarafı iğne olmak,zor olan diğer süreç beklemeler..Deeplineer inşallah ya pozitifi görürsün aminnn ..bizde bekliyoruz sabırsızlıkla:)sen şuan kan sulandırıcı claksan mı kullanıyorsun..onu bende yapabiliyorum kendime ama tedavi Sürecinde yapılan iğneleri cesaret edemedim dozları ayarlanacağı için..sağlık ocağı dedim de hastanede yaptırdım yani saat dörtle yedi arası aynı saatte yapılması gerekiyordu..zaten Msj atıyorlar unutmayın diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?