Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Hayat evet adet oldum ben tedâvimin ikinci günü..pazartesi rahim filmi çekilecek ..ve tedavi devam edecek bi zararı olmaz dedi Dr ..biraz tedirginlik var inşallah rahat geçer .. Rapor biz alamadık Bulunduğum yerdeki hastane tüp yapıyor o yüzden vermediler sanırım ama pgt yapmıyor..senin aynı yerdeydi hastane rahat olur hem..

Ikiz annelerine bişey sormak istiyorum..sizde iki tane bebek olduğu için:)karnınız normal döneminize göre tek bebek olanlara nazaran daha mı belirgin ..benim tek koyacak Dr yine adam resmen ikizlere karşı :))

Ikiz annelerine bişey sormak istiyorum..sizde iki tane bebek olduğu için:)karnınız normal döneminize göre tek bebek olanlara nazaran daha mı belirgin ..benim tek koyacak Dr yine adam resmen ikizlere karşı :))
Valla benm kilom fazla o yüzden şuanlık bişey yok gbi sadece rahim kısmı az şişlik var duruyor tam bedenime göre giydiğimde az çıkıntı varmş annemler oyle dediler ama ben farkedemedm pek transferin olmadan bence doktorunla gorus ikna et en azından iki embriyo transfer etsin şansın tutma olasılığn artar benm goruşum o kadar acı çekiyoruz bize sunulan imkanlarıda iyi değerlendrmeliyiz bence

Yaa baştan beri hep gönlümde tek var benimde açıkçası..dün söyledim niye siz hep tek yapıyorsunuz diye yeni Doğan bir sürü ikiz var dedim sizin genetiğe bakılmış emriyolarınız var ikiz tutma olasılığı yüksek dedi ama sen Doğan'ları görüyorsun ya görmediklerin o kadar ikiz kaybı oluyor ki çok riskli dedi yani normal pgt siz emriyo olsaydı iki koyardım dedi bunda da vardır bir hayır..ybizde tek istediğimiz için..açıkcası ben korkuyorum ikizden:)nasıl taşıncak diye :)ondan sordum size nasıl göbüşleriniz diye:)bakımı vs beni Korkutuyor bir tane olsun sağlıklı olsun inşallah ..

Valla benm 3.tup bebek denemem di ve ilkide duşuk olunca insanın fikirleri değişiyor o kadar acılar çekiyoruz o kadar maddi manevi olarak çokuntu yaşıyoruz bir iki bebek önemli değil yeterki kucağmız boş kalmasın sağlıklı hayırlı evlatlarımız olsn da verilen imkanlara göre şans olasılıklara göre 2 embriyo transferi daha iyi bence diye düşünüyorum bizimde genetğmz de problem yok çok çok önemli bi hastalığmız yok ama o kadar denemelere rağmen olmayınca en mantıklısı en az iki embriyo

ben 12.haftada hamiş pantalonu aldım sıkmasın diye.. üst kıyafetlerim bol olduğu için şimdilik sıkıntı olmadı ama hastanede benimle aynı haftada olanları görüyorum benim karnım baya belirgin:) 3,5 kilo aldım ama karnım hiç öyle demiyo.. Rabbim sağlıkla kavuştursun da ben açıkçası genetik taramaydı tüp bebek stresiydi derken bi seferde 2 bebeğe sahip olma fikrini çok kolay benimsedim

vall bu kadar kaç yumurta toplanıcak sonra kaçı sağlıklı çıkacak derken .10 tane bebek doğurmak istiyorum o derece. bunca acı sıkıntı maddi manevi. duygusal çöküyoruz ki birsürü çocuğum olsun istiyorum ve birsürü de köpeğim olsun istiyorum tüm hayatımı adarım ben diyorum.

Deeplener sen claksanı ne zaman başladın transfer günü mü normalde sende pıhtılaşma sorunu var mı.. Yoksa önlem amaçlımı verdiler ..sizde problem neydi peki CNm niye pgt yapmışlardı

Deeplener sen claksanı ne zaman başladın transfer günü mü normalde sende pıhtılaşma sorunu var mı.. Yoksa önlem amaçlımı verdiler ..sizde problem neydi peki CNm niye pgt yapmışlardı
Transfer günü başladım canım evet benim pıhtılaşma sorunum vardı. ama her transfer olana verdiler . kan daha akıcı olsun ki bebeğe gidebilsin diye. benim pgt nin sebebi bende translokasyon var . onun için embriyolarım pgt ye gitti.

Arkadaşlar benim de 2 gebelik kaybım var,benim genetik testimde mozaik turner sendromu olduğum çıktı,bize de pgt önerdiler,mozaik turner olup sağlıklı doğum yapan var mı ? Bir de ankarada yeni sayılırım,pgt de iyi olan bir yer var mı bildiğiniz ?

Ben genart tup bebek merkezinde yaptrdm doktorum orayla anlaşmalı

Cnm merhaba, bu forumda 3-4 kişi var mozaik turneye olup bebeklerine kavuşan. Senin mozaik turnerda % kaç kayıp.
Benim annemde mozaik turner mış. %4 kayıbı var.1 düşüğü var baya erken kayıp. Sonra 2 kere denemiş ben ve kardeşim olmuşuz. Bende 2 ve 13 translokasyon var. Kardeşim tertemiz.

Bi aile hikayesi çıktı ben Bebek kaybedince:)

Yüzde 6 sanırım,50 taneden 3ünde 45 x yazıyor raporda,translokasyon nedir peki turner da mı oluyor o da ?

Yüzde 6 sanırım,50 taneden 3ünde 45 x yazıyor raporda,translokasyon nedir peki turner da mı oluyor o da ?

Anneminde %4 dediğim gibi. Sağlıklı 2 çocuğu olmuş. Umutlu ol yani.

Translokasyon farklı bir kromozom taşıyıcılığı demek. Kromozomlar arasında parça değişimi veya bir parçanın kopup başka parçaya yapışmasından kaynaklanıyor. Herkes taşıyıcı buradaki ama bebeklerine hastalık geçiyor işte. Yada yaşamla bağdaşmıyor.

İnşallah konuşunca iyi hissettim kendimi,sen de bebek bekliyorsun sanırım,Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.

bisey sorcam bende 47xxx kromzm var yarin yumurta toplucaklar 5 yada daha fazla olabilirms nasil anlaycklar dolu yada bos oldgunu bunu dondurup martta tekrar ayni islemler olcakmis bende nie bu kdr stres yasiyim ki baksnlar transfer etsnler 46 kromozm aricaklar yumurta toplarmktan korkuorm bilincli sedasyonla aci hissediliomu

AnesteZi almayacakmısın cemre arkadaş bayıltmadan olmuştu grip olduğu için anestezi olmamış genelde uyutularak Yapılıyor sende öyle yaptır bence

Neden öyle yapıyorlar..benimde bir ay beklendi..yumurta toplamından sonra rahimin dinlenmesi için canım

Canım inşallah miniklerin seninledir.Ben olsam evde idrar testi yapardım,varsa hafif te olsa belli eder kendini.Allah yüzüne baksın inş canm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…