- 6 Nisan 2015
- 924
- 893
- 103
- 36
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #36.901
Ben istanbul tup bebek merkezinde dr aret kamar da tedavi goruyorum canim yeri taksimde gumussuyunda. Evim aslinda memorialin dibinde ama hic gitmemeye calisiyorum. Benim gittigim klinigin kendi labaratuari yok . Ama cok hizli geri donus aldim testlerimden. Ve embriyolog cok onemliSen nerede yaptirmistin kendi labaratuari varmiydi
Benim hastahaneyle sanki ayni fiyat gibi benim doktor 6 bin tup bebek 2 bine yakin igneler 2.500 tl pgtye muayene 110 tl istedi gene 10 bini geciyo memorialde ayni fiyatBen istanbul tup bebek merkezinde dr aret kamar da tedavi goruyorum canim yeri taksimde gumussuyunda. Evim aslinda memorialin dibinde ama hic gitmemeye calisiyorum. Benim gittigim klinigin kendi labaratuari yok . Ama cok hizli geri donus aldim testlerimden. Ve embriyolog cok onemli
Ben istanbul tup bebek merkezinde dr aret kamar da tedavi goruyorum canim yeri taksimde gumussuyunda. Evim aslinda memorialin dibinde ama hic gitmemeye calisiyorum. Benim gittigim klinigin kendi labaratuari yok . Ama cok hizli geri donus aldim testlerimden. Ve embriyolog cok onemli
Canim aret bey cok iyi bi insan oncelikle cok olumlu. Ben o kadsr negatif basladim ki trdaviye hatta baslamayacaktim sadece esimin zoeuyla gittim gorusmeye. Aret beyle ilk gorusmemizde dedi ki bana iddaya giriyorum olucsk bu is inanmiyorsun ama gorursun sen dedi. Insallah dedim hep. Ilaclar icin ilk basta yapilacak olan tum testler icin bize yol gosterdi isterseniz burda yaptirabilirsiniz ama dedi devlet hastanesine giderseniz bunlari bunlari yaparlar bikac tanesi kalio geriye onlari da burda yaptirirsiniz daha ucuz bosuna para vermeyin dedi. Rahim filmi icin de bi merkeze yonlendirdi normalde 470 tlydi aret beyin hastasi oldugumuz icin350 tl ye cektirdik. Tum muayenelere aret bey girdi bir kere haric onda da cenazesi vardi klinikte yoktu dr bey. Her defasinda cok ilgilendi tabiki cok dedigime bakma:) o kadsr yogun ki gercekten kostura kostura calisiyor o odadan digerine girip cikip duruyor. Adam gercekten cok caliskan. Hemsireler cok guleryuzlu ve her soruya dogru duzgun aciklayaci cevaplar veriyorlar. Dr bey de ayni sekilde ama aklima soru geldikce arayip sordum hemsireler cok yardimci oluyorlar. Kendi calistiklari anlasmali olduklari labaratuvara gonderiliyor tum testler pgt de orada yapildi dondurma cozme islemi de orada oldu. Amerikaya gonderiyiruz lafi falsn hic duymadim ben . Labaratuvarda bakildi burda diye biliyorum. Embriyolog la en son gorustuk pgt cok zor bi surec gercekten once ne kadsr toplanacak diyorsun sonra sayi dustukce dusuyor. Donduruldu cozuldu ne kadsri kaldi derken sayi hala dusuyor sonra pgt den yarin haber gelir dediler ama bi turlu gelmedi son anda belli oldu hersey ama iyi incelemisler emin olmak icin bikac kere daha test etmisler. Labaratuvara guvenmek zorundayiz tabi. Doktorun onemi cok buyuk ama labaratuvar bizler icin sanirim cok daha onemli. Canim ayrica cok tesekkur ederim insalah degerlerim yukselmeye devam eder . Surekli dua ediyorum hersey yolunda gitsin diye allahim herkesin yuzunu guldursun insallah hepimiz bebislerimize kavusuruz cok beklemeden.Aret hocayi tv den gordugum kadariyla pozitif tedavide asistaniylami yoksa her muayenede kendisiylemi gorusugorsunuz birde genetiklwr nerde yapildi cgh ler onlarda amerikayami yolluyorlar nasil işliyor sistwmleri biraz anlatirmisin,bu arada degerlerin cok guzel rabbimin izniyle sonuna kadar guzel gitsin insallah..
Ayrica sormak istedigin ozel sorularin varsa msj da gonderebilirsin. Tum surec icin bilgi verebilirimAret hocayi tv den gordugum kadariyla pozitif tedavide asistaniylami yoksa her muayenede kendisiylemi gorusugorsunuz birde genetiklwr nerde yapildi cgh ler onlarda amerikayami yolluyorlar nasil işliyor sistwmleri biraz anlatirmisin,bu arada degerlerin cok guzel rabbimin izniyle sonuna kadar guzel gitsin insallah..
Ayrica sormak istedigin ozel sorularin varsa msj da gonderebilirsin. Tum surec icin bilgi verebilirim
ben onufa anestezsz yaptrdm hc acimadi.ama yumurta toplamadiki batikon temzleme aman allhm hala pskoljm bozuk dusununce canm acyorAy bi korku var içimde sanki hiç anestezi alıp bayılmamış gibiyarın rahim filmi çekilecek korkuyorum sonu iyi olur inşallah
Canım ağrı sızının olduğu yerde benim cesaretim sıfır.İnş öyle bir durum yaşamayız.Kızlar ne cesaretlisiniz ya benim bu halim nolcak
Korkuyorum gidip Muayne olmaya siz neler yaptırıyorsunuz, ben bu korkumu basıl yeneceğim
Yumurta toplama anestezisiz olmuştu değil mi?Rahatsızım bugünlerde, şimdiden inş ozamana kadar geçer de yumurta toplama işlemi anesteziyle olur diyorum.Halbuki o zamana daha var ama çok cesaretsizim.ben onufa anestezsz yaptrdm hc acimadi.ama yumurta toplamadiki batikon temzleme aman allhm hala pskoljm bozuk dusununce canm acyor
Arkadaşlar merhabalar!. Aranızda pgt öncesi karı koca genetik test yaptiran var mi karyotip testi?
Cevap yazdığın için çok sağol. Sanırım karyotip de kapsamli genetik testine dahil bi test. Kromozomlarla ilgili saniyorum. Sormak istediğim bi problem olunca tedavisi var mıdır pgt ye de raziyiz. Yoksa tedavisi mümkün olmayan genetik sorun var mıdır?karyotip nasıl oluyor bilmiyorum ama eşime ve bana kapsamlı bi genetik testi yapıldı genetik problem tesbit edildi pgt kararı alındı hatta iğnelerime başladım bugün
karyotip nasıl oluyor bilmiyorum ama eşime ve bana kapsamlı bi genetik testi yapıldı genetik problem tesbit edildi pgt kararı alındı hatta iğnelerime başladım bugün
bizim bebekte oluşan hastalıktan daha önce hiçbiyerde okumadım ve bizim merkezdede çalışılmamış bu yapamayacağımız anlamına gelmez dedi drumuz nasılki diğer hastalıklara ilkinde nasıl hazırlandıysak bunuda hazırlayıp sizde tmm deyince başyacaz dedi siz bi başlayın yaptırın tahlillerinizi Rabbim bi kolaylığını verir inşallahCevap yazdığın için çok sağol. Sanırım karyotip de kapsamli genetik testine dahil bi test. Kromozomlarla ilgili saniyorum. Sormak istediğim bi problem olunca tedavisi var mıdır pgt ye de raziyiz. Yoksa tedavisi mümkün olmayan genetik sorun var mıdır?
Amin canım inş emeklerimizin karşılığını en yakın zamanda alırız.hayat_gun galiba çoğumuz aynı durumdayız bende senin gibiyim inşallah olumlu düşünelim olumlu olsun bi de şu para tuzağı diyenler konusunda bende rahatsızım kimse isteyerek olmayacağını düşünerek o kadar uğraş çaba vermez hepimiz binbir umutlarla gidiyoruz uğraşıyoruz imkanlarımız hangi doğrultudaysa ona yöneliyoruz Allahım çabalarımızı boşa çıkarmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?