Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

elifdemirelif rabbim yardimciniz olsun cok uzuldum ama her iste bir hayir vardir demekten baska da soyleyecek soz bulamiyorum ben de ayni kaygiyi yasiyorum cunku 7 embriyo ile gittigim genetik testten sadece tek embriyo saglikli geldio da tutunamadi . hem de o 7 embriyoyu elde edebilmek icin 4 kez ilac kullanip toplanip donduruldu.boylece biriktirilmisti.hayirlisi olsun ne diyelim

Elif canım benim dört emriyo genetiğe gitti chg yapıldı üç tane sağlıklı geldi..doktorda şaşırdı :)nasip canım ..ilk denemem tutmadı ..şimdi ikinci tedavideyim bakalım ..

Elif canım benim dört emriyo genetiğe gitti chg yapıldı üç tane sağlıklı geldi..doktorda şaşırdı :)nasip canım ..ilk denemem tutmadı ..şimdi ikinci tedavideyim bakalım ..
Yani chg yapildi saglikliydi ve yinede tutmadimi peki saglikli olupta tutmazsa sebebi ne

Maysa bilmiyorum canım Dr da herşey güzeldi bende şaşırdım dedi..rahim de birşey görmedi ultrasonda ama yinede rahim filmi çektirdik Allah'a şükür birşey çıkmadı ..bakalım nasip canım

Elif sizde problem neydi hangi kromozomlarda

Problemin ne oldugu bilinmiyor yaşim olabilirmiş daha önce 3 kez kendiliginden hamileligim var ama devam etmedi buda 4.denemeydi artik kromozom taramasi yapilmali embriyolarda sıkıntı var herhalde dedi doktor,sadece kan pihtilaşmasi var bende

Arkadasim o kadar emek cekiyosun chg yaptiriyosun yani daha kromozomlara bakilmadimi

oy oyy ben böyle şeyleri görünce seviniyorum, 4 embriyonun 3ünün sağlıklı olması süper bir haber, inşallah bu defa olur..

bende dondurulmuş 2 tane blastokist için pgt kararı verdim, 2 tanesi için bunu yapacağım. içimden bir ses 1 tanesinin sağlıklı olduğunu en başından beri hissediyorum ve bu şansı deneyeceğim... eşimde bana bu konuda destek oldu, belki bir daha opu yada iğne derdi yaşamadan Rabbim nasip eder

pgt yaptıracak olan arkadaşlarım sağlıklı olan embriyolarımız bol olsun sonrada pozitifi görüp bebeklerimizi kucağımıza alalım inşallah E elifdemirelif canım sağlıklı çıkmamasına üzüldüm Allah yardımcın olsun aklıma bişey takıldı embriyoya bakmayı güzel düşünen bi kliniğe gidiyorsunuz okuduğum kadarıyla pıhtılaşmanız var bu pıhtılaşmaya yönelik bi tedavi uygulandımı bir de tüp bebeğe başlanmadan önce size kapsamlı bir genetik araştırma tahliller yapıldımı yurtdışına kan örneği gönderilerek

Pihtilasmanin bir tedavisi yok arkadasim kan sulandiriclarin disinda aspirin ve sulandirici igneler,boz tip fakültesinde genetik kromozom testlerimozi yaptirmistik ama yurt disinda degildi umarim genetik yaptiran baska arkadaslar guzel hbrler alsin dilerim herkese bol şans...

Bende de var kan pıhtılaşması homozigot mutasymmu oyle bile yazıyor genetk testlern de yapılcak bişey yokmuş kan sulandırıcı iğne yaptrıyorm hergun birde coraspin kan sulandırıcıyı yüksek doz kullanıyorm 14000lık 0,7 lık innohep

3EmbriyDaTutmadıÖyleMi?
Yok canım ilki tutmadı şimdi ikinci tedavi oluyoruz elimizde bir tane daha sağlıklımız kaldı Inşallah ona gerek kalmaz..dokuz tanede genetiğe gitmemiş dondurulmuş emriyomuz var ..do dondurulmuşlarda genetiğe gidebiliyormuş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…