- 12 Temmuz 2006
- 460
- 144
- 648
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #36.861
Yazıların arasına boşluk koymuyorsun
Yazıların arasına boşluk koymuyorsun
elbette koyuyorum ama sanirim benim sistemimle ilgili bir sorun var telefondan girdigim icin oluyor yoneticiye mesaj attim umarim care bulurlar.bu mesaji bilgisayardan atabilmek icin de ugrastim.Yazıların arasına boşluk koymuyorsun
Yani chg yapildi saglikliydi ve yinede tutmadimi peki saglikli olupta tutmazsa sebebi neElif canım benim dört emriyo genetiğe gitti chg yapıldı üç tane sağlıklı geldi..doktorda şaşırdı :)nasip canım ..ilk denemem tutmadı ..şimdi ikinci tedavideyim bakalım ..
Benimde 7 embriyomdan iki tanesi saglikli cikmistiBahcecide 2.denemede 4 embriyo cgh yapildi ancak bugun maleseg hicbirinin saglili olmadigi haberi geldi,cgh yaptirip saglikli embriyosu çikan varmi aranizda arkadaşlar...
Demekki goklerden gelen bir karar vardirYani chg yapildi saglikliydi ve yinede tutmadimi peki saglikli olupta tutmazsa sebebi ne
Elif sizde problem neydi hangi kromozomlarda
Arkadasim o kadar emek cekiyosun chg yaptiriyosun yani daha kromozomlara bakilmadimiProblemin ne oldugu bilinmiyor yaşim olabilirmiş daha önce 3 kez kendiliginden hamileligim var ama devam etmedi buda 4.denemeydi artik kromozom taramasi yapilmali embriyolarda sıkıntı var herhalde dedi doktor,sadece kan pihtilaşmasi var bende
Arkadasim o kadar emek cekiyosun chg yaptiriyosun yani daha kromozomlara bakilmadimi
Üzüldüm canim Ama hakkinda hayirlisi olsun seni takip ediyodum bak iyiki yaptirmissin belkide trasfer olup düsecekti belkide hic tutunmayacakti bu yüzden azimle devam et saglikliyi bulana kadar
Elif canım benim dört emriyo genetiğe gitti chg yapıldı üç tane sağlıklı geldi..doktorda şaşırdı :)nasip canım ..ilk denemem tutmadı ..şimdi ikinci tedavideyim bakalım ..
pgt yaptıracak olan arkadaşlarım sağlıklı olan embriyolarımız bol olsun sonrada pozitifi görüp bebeklerimizi kucağımıza alalım inşallah E elifdemirelif canım sağlıklı çıkmamasına üzüldüm Allah yardımcın olsun aklıma bişey takıldı embriyoya bakmayı güzel düşünen bi kliniğe gidiyorsunuz okuduğum kadarıyla pıhtılaşmanız var bu pıhtılaşmaya yönelik bi tedavi uygulandımı bir de tüp bebeğe başlanmadan önce size kapsamlı bir genetik araştırma tahliller yapıldımı yurtdışına kan örneği gönderilerek
Bende de var kan pıhtılaşması homozigot mutasymmu oyle bile yazıyor genetk testlern de yapılcak bişey yokmuş kan sulandırıcı iğne yaptrıyorm hergun birde coraspin kan sulandırıcıyı yüksek doz kullanıyorm 14000lık 0,7 lık innohepPihtilasmanin bir tedavisi yok arkadasim kan sulandiriclarin disinda aspirin ve sulandirici igneler,boz tip fakültesinde genetik kromozom testlerimozi yaptirmistik ama yurt disinda degildi umarim genetik yaptiran baska arkadaslar guzel hbrler alsin dilerim herkese bol şans...
3EmbriyDaTutmadıÖyleMi?Elif canım benim dört emriyo genetiğe gitti chg yapıldı üç tane sağlıklı geldi..doktorda şaşırdı :)nasip canım ..ilk denemem tutmadı ..şimdi ikinci tedavideyim bakalım ..
Yok canım ilki tutmadı şimdi ikinci tedavi oluyoruz elimizde bir tane daha sağlıklımız kaldı Inşallah ona gerek kalmaz..dokuz tanede genetiğe gitmemiş dondurulmuş emriyomuz var ..do dondurulmuşlarda genetiğe gidebiliyormuş..3EmbriyDaTutmadıÖyleMi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?