Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

bugün saat 15.00 de ilk kontrol ve bu akşam ilk iğnem olacak. Dua edin lütfen bol bol kaliteli yumoş oluşturabileyim. Kürtajdan sonraki 3. adetim umarım bedenim de kendine gelmiştir..
gelmiştir canım gelmiştir. benim 2. adetimle tedaviye başlamıştık. hamile kalmak için 3 adet yeterli dedi doktorum. benim önce toplandı sonra vucut kendine gelsin diye bir adet bekledik sonra transfer oldu. 3 adet geçmiş oldu yani

ben bu ay transferi de istiyorum ya ,artık sanırım iyice sabırsızlandım.. aslında drlara göre 1 adet geçmesi yeterli, -ki zaten seninde öyle olmuş.. Hayırlısı bacım bakalım kaç yumoş var bugünden belli olur azcık

bugün saat 15.00 de ilk kontrol ve bu akşam ilk iğnem olacak. Dua edin lütfen bol bol kaliteli yumoş oluşturabileyim. Kürtajdan sonraki 3. adetim umarım bedenim de kendine gelmiştir..
Hayırlı olsun canım..İnş herşey yolunda gider bebiş ya da bebişlerin seninle olur.

Kızlar eşim genetikçiyle konuşmuş,gönderdiğimiz kan numunesi bugün ellerine ulaşmış.10 güne kadar sonuçlanabilir demiş genetikçi.24 kromozoma bakılacakmış,bu cgh yöntemi mi oluyor. Maysa2011 saydığın kromozomlara hepsine bakılmış olacak mı yani bu şekilde?Tamamı 24 kromozom mu oluyor?

canım sizin karyotip gen taramanızı yapıyorlar bu kanla.. anne - babanın tüm genlerine bakılıyor.

sonra bebişler oluştuğunda onlara da bakılması gerekiyor ama işte o zaman hepsine mi yoksa sadece sorunlulara mı bakıyorlar onu konuşuyoruz. benim genetikçi 13-14-18-21 bakıcam diyor mesela

ayyy bu arada ilk kontrolüm gerçekleşti. 9 yumoşla başlıyoruz yola, tam sayamadık ama yaklaşık öyle dedi dr.

Gonal-f ilk doz başlıyorum bu akşam. Allahım yüzümüze gülsün inşallah hepimizin..

Canim sizin belli bi gen hastaliginiz var dimi esinde sende o belli..simdi bu yaptiklari cok guzel bisey yapilmasi gereken bisey bence merkesin cok guzel davraniyo kromozomlara bakilip ona gore bebislere bakilacak yani tamammi 24 kromozom canim hepsine bakiliyo

Canim insallah guzel sonuclar alirsin hadi bakimm takip ediyorum seni

Embriyolarda birkaç kromozoma mı bakılacak,tamamına bakacağı hangisi?Ahh kafam almıyor..

Evet canm belli bir gen hastalığı,embriyolarda tamamına bakılacak yani dimi?Ya,yeni öğreniyorum,çok acemiyim. Ama iyiki burası var,drun yanına bilgili bir şekilde gidiyorum,burada içim rahatlıyor tamamen.

Masal hayırlı olsun tedavin canım..bende evde pinekliyorum..zaman geçmiyor..çok evham yapmamakla beraber öncekinden biraz temkinliğim dikkat etme konusunda..deep sen sekizinci gün mü yapmıştım kan testini ..ben ne zaman yapayım peki:)bugün dördüncü gün..

Canımm az kaldı: ) 7. günde de çıkar diye biliyorum ama emin değilim.Ben olumlu diye hissediyorum,burdan güzel haberlerini alacaz inş.Çünkü son zamanlarda çark bizden yana dönüyor sanki Allah'ın izniyle.. :))

Canımm az kaldı: ) 7. günde de çıkar diye biliyorum ama emin değilim.Ben olumlu diye hissediyorum,burdan güzel haberlerini alacaz inş.Çünkü son zamanlarda çark bizden yana dönüyor sanki Allah'ın izniyle.. :))

Canim ben 8. Gun yapmistim evet :) 5. Gun embriyosuysa eger cikabiliyormus 8. Gun dedim ve gaza geldim yaptirdim dayanabiliyorsan 10. Gunu bekle yine de :)

Bende ikizlerken 5. Gün kanda 25 di, demek ki 7-8. Gün yapılabilir :)))

Ikizlere ne zaman kaldın CNm senin hikayeni unuttum yazarmısın..bi tane kızın var Masalın dimi sonrası mı ikizdi.. sorun neydi..

Kızlar biri tam açıklasın ya..Genetik testimizde bütün kromozomlara bakılıp hangilerinde sorun varsa embriyoda o kromozomlara mı bakılacak?Genetikçi 24 kromozoma bakacağız demiş.Ben ve eşimden alınan numune kandaki genetik test incelemesinde mi yoksa embriyoda mı bakılacak?Kızlar çok yabancıydım yeni yeni öğreniyorum,o yüzden k.bakmayın çok sorduysam.

Eşim o an genetikçiye sormamış,benim aklıma takıldı.

Canim simdi esin ve sen kanlarinizi verdiniz anladigim kadariyla ve sizin kromozomlarin analizi yapilacak sana ve esine yani. Sonrasinda eger sizde bi genetik problem cikarsa. Senden toplanan yumurtalar dollendikten sonra labaratuvarda sizde cikan genetik hastaliklardan dolayi ne ciktiysa ona gore taramasi yapilacak. Mesela benim kan testimden 4-11 parca degisimi ciktigi icin benim embriyolara da o testler yapildi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…