Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Evet panikli yi bende hissediyordum. Hatta ilki tutmadı diyince baya şaşırmıştım:) hayat sende öyle inanılmaz olumlu hissediyorum. İnşallah anne olmayan kalmayacak bu topicte.
Canm inşallah ben de ve diğer kalan herkes hamile kalır tez vakitte ve sağlıklı evlatlarını kucağına alır.Benim için olumlu hissediyorsun değil mi?Daha önce de söylemiştin inş ya..
 
Canım gerçekten hissediyordum..Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah.Maşallah subhanallah..
 
Hamişlerr lüttfenn bizler için de dua edin lütfennn.Yeni anne adayımız panikli , eastnbull , F ferda , deepliner ve diğer hamişler hepinizden dua bekliyoruzz..Nicklerini yanlış girmeyim diye etiketlemedim ama ikizannesi,kocişim,milat ve aklıma gelmeyen varsa hepiniz lütfennn bize de dua edin.
 
Maysacım ben henüz kimse için bişey hissedemiyorum ki, ama kendim için olumsuzluğun içine girdiğimi hissediyorum.

hayat_gun arkadaşımız çok güzel bir şey demişti. Biz şimdi bir masaldayız ve bizden önceki Kahraman'ların yerindeyiz.. Onlar şimdi Murat'larına ermiş yaşıyorlar, inşallah sıra bize de gelecek
 
Gerç
Gerçekten buna inanıyorum canım.Burda uğraşlarımız,mücadelemiz ve sonunda zaferimiz kimbilir belki de yıllarca bir iz olarak kalacak.Buna tüm kalbimle inanıyorum.
 
İnşallah canım ama doğurana kadar bitmez stres. Sorma canım ya kısmet jste aramizda 5 gün var hayirlisiyla hepimiz peşpeşe aliriz bebislerimizi kucagimiza inşallah
 
Burdaki herkws her zaman dualarimda canım rabbim herkesin gönlüne göre versin ins
 

Hayirli olsuuun insallah saglikla sorunsuz mutlu.mutlu kucaklarsin bebişini
 
Arkadaşlar ben burda herkese isim isim ismini bilmediklerime nickleriyle dua ediyorum gerçekten. Çok yazıyorum ama emin olun duanın gücüne çok inanıyorum. Özellikle buradaki duanın gücüne. Yüce Allah sesimizi er yada geç ama vaktiyle duyacak kabul edecek çok inanamıyorum. Eski kahramanlar hikayelerini yazdı gitti şimdi sıra bizde.

Bir kaç defa yol kazası geçiren arkadaşlarımda pes etmesinler, üzülmesinler. Özellikle zeynep4 Allah çok büyük.
 
çok çok sevindim güzel haberine ınan okuyunca bende ooohh çektim ınş devami da sağlıkla geçecek kucağında alınmasın.
 
Canım jel kullanımında yürümek çok önemli 15 dk deniyo en az ama yarım saat yürü bence, birde geri gelmeleri sorduğumda dr ma ,etkin maddeyi almışsındır gelen fazlalıktir demiştı.endişe etme yani..
 
Hepimiz cok istiyoruz saglikli bebekler ama benim rabbimden bi istegim daha var ikiz bebek cok istiyorum rabbimin yaninda hersey var insallah hayirlisindan sagliklisindan ikiz bebiş nasip etsin isteyen herkesede
Benimde kafamda istegim de hep ikiz var Allah im dualarını kabul etsin inşallah..
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…