- 15 Mayıs 2013
- 6.264
- 4.986
- 148
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #37.481
Canm inşallah ben de ve diğer kalan herkes hamile kalır tez vakitte ve sağlıklı evlatlarını kucağına alır.Benim için olumlu hissediyorsun değil mi?Daha önce de söylemiştin inş ya..Evetpanikli yi bende hissediyordum. Hatta ilki tutmadı diyince baya şaşırmıştım:) hayat sende öyle inanılmaz olumlu hissediyorum. İnşallah anne olmayan kalmayacak bu topicte.
Canım gerçekten hissediyordum..Allah sağsalim kucağına almayı nasip etsin inşallah.Maşallah subhanallah..Ayy bugün yazdıklarınızı çok sevdim ..sürekli siz yazın ben okiyim istiyom:)gerçekten hissettiniz mi:)bende bu transferimde güzel duygular yaşadım içimde olacağına dair kıpırtılar vardı birde herşeyi yapıyorsun elinden gelen onun rahatlığıyla biraz olur gibi geliyor rahim filmi vs Dr iyi çıkacak demesine rağmen içime sinmedi yaptırdım ..ama Allah sonunu iyi eder inşallah ya
Gerçekten buna inanıyorum canım.Burda uğraşlarımız,mücadelemiz ve sonunda zaferimiz kimbilir belki de yıllarca bir iz olarak kalacak.Buna tüm kalbimle inanıyorum.Maysacım ben henüz kimse için bişey hissedemiyorum ki, ama kendim için olumsuzluğun içine girdiğimi hissediyorum.
hayat_gun arkadaşımız çok güzel bir şey demişti. Biz şimdi bir masaldayız ve bizden önceki Kahraman'ların yerindeyiz.. Onlar şimdi Murat'larına ermiş yaşıyorlar, inşallah sıra bize de gelecek
Maysa olumlu düşün canm,olacak inşallah herşey çok güzel olacak..İnsallah masalcım her zman iyi düşün iyi olsun umudunu kaybetme
İnşallah canım ama doğurana kadar bitmez stres. Sorma canım ya kısmet jste aramizda 5 gün var hayirlisiyla hepimiz peşpeşe aliriz bebislerimizi kucagimiza inşallahGerçekten öyle stresi bitmiyo..keseymiş kalp atışıymış ..dediğin gibi birde boş gebelik var demi bu aklıma gelmemiştiallah korusun artık..sen ve istanbul Allah'ın izniyle zor Zaman'ları atlatınız artık bundan sonra birşey olmaz artık inşallah.. Ve ikinizde aynı hafta hamileriniz kızlar ya.. Allah herkesin gönlüne göre veriyor .. Siz hep doğal dediniz ve aynı anda hamile kaldınız .. Bugünümüze Şükürler olsun ..Allah'a emanet kuzular.. Bu arada istanbul Dr a soracaklarınız vardı şeker hastalığı hakkında neler söyledi
Burdaki herkws her zaman dualarimda canım rabbim herkesin gönlüne göre versin ins
Gerçekten öyle stresi bitmiyo..keseymiş kalp atışıymış ..dediğin gibi birde boş gebelik var demi bu aklıma gelmemiştiallah korusun artık..sen ve istanbul Allah'ın izniyle zor Zaman'ları atlatınız artık bundan sonra birşey olmaz artık inşallah.. Ve ikinizde aynı hafta hamileriniz kızlar ya.. Allah herkesin gönlüne göre veriyor .. Siz hep doğal dediniz ve aynı anda hamile kaldınız .. Bugünümüze Şükürler olsun ..Allah'a emanet kuzular.. Bu arada istanbul Dr a soracaklarınız vardı şeker hastalığı hakkında neler söyledi
Ben incir kürkü yapmıştım banya etkisi olmuştu.istersen bir dene.Eşime keçiboynuzu kürü kendimede çörek otu tarçın bal yapmıştım ama bana bi etkisi olmadı canım başkada bişi yapmadım.
çok çok sevindim güzel haberine ınan okuyunca bende ooohh çektim ınş devami da sağlıkla geçecek kucağında alınmasın.Kızlar ben geldim. Şükürler olsun iyi haberlerle. Ayrıntılı ultrasonda 2 saat kaldık. Tüm organları tek tek incelendi. Kalpte 2 yerde ufak parlama dışında birşey yok. Onuda kafana takma amniyosentezin zaten temiz bir kaç haftaya geçer dedi dr.
Derin nefes aldık diyebilirim eşimle birlikte.
Dua eden merak eden desteğini esirgemeyen herkese çok çok teşekkür ediyorum kızlar. İyi ki varsınız. Hepimiz sağlıkla kavuşalım yavrularımıza inşallah. Amin.
Canım jel kullanımında yürümek çok önemli 15 dk deniyo en az ama yarım saat yürü bence, birde geri gelmeleri sorduğumda dr ma ,etkin maddeyi almışsındır gelen fazlalıktir demiştı.endişe etme yani..Deep ve jel kullanan arkadaşlar jeli yaptıktan sonra sizde de geri geliyor mu ..benim önceki tedavimde hep geri geliyordu ya da yapmasını beceremiyormuşum dedim şimdi.. Jeli açtımmı pötrleyip çıkıyordu.. Burdaki Zeynep arkadaş demişti Sağolsun şimdi hep yaparken kulağını çınlatıyom.. İğneyle del jeli diye .. Şimdi öyle yapıyorum çok şükür önceki gibi telef olmuyor..Allah ol dedikten sonra o zamanda olurdu ama hep jel telef mi oldu ki o zaman da olmadı diyom.. Şimdi iki gündür de peçeteye geliyor jel ..rengide koyu krem gibi neden acaba ..sizde de geliyormu geri..birde dün biraz kasığım ağrıdı.. Başka bi belirti yok bende ..
Alıcaksın yazmıştım alınmasın olmuş....tablet tençok çok sevindim güzel haberine ınan okuyunca bende ooohh çektim ınş devami da sağlıkla geçecek kucağında alınmasın.
Benimde kafamda istegim de hep ikiz varHepimiz cok istiyoruz saglikli bebekler ama benim rabbimden bi istegim daha var ikiz bebek cok istiyorum rabbimin yaninda hersey var insallah hayirlisindan sagliklisindan ikiz bebiş nasip etsin isteyen herkesede
çok çok sevindim güzel haberine ınan okuyunca bende ooohh çektim ınş devami da sağlıkla geçecek kucağında alınmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?