- 27 Mart 2015
- 917
- 717
- 33
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #37.501
Degerin gunune gore gayet normal canini hic sikmaa..mutlu ol hamilesinAa ciddimisin deep yaaa kıs kocama Müjde vereyim demiştim sonrasında kadın morelimi bozdu iş yerine uğrayacaktımm..eve döndüm tekrar..kendi Dr Um değil diyen tahlil taptırdığım hastanenin doktoru ..dörtyüze yakın bi değer bekliyormuş hamile diyemezmiş ..ayy canım yaa vallahi çok sevindim şimdi
Masal canım her şerde bir hayır vardır kendini uzme zaten henüz şimdilik tedavi ertelendiği belli değil.olsa bile uzulme kısmet böyleymiş de.dua ediyorum hepiniz için bugün özellikle sana gondericem...Maysacım ben henüz kimse için bişey hissedemiyorum ki, ama kendim için olumsuzluğun içine girdiğimi hissediyorum.
hayat_gun arkadaşımız çok güzel bir şey demişti. Biz şimdi bir masaldayız ve bizden önceki Kahraman'ların yerindeyiz.. Onlar şimdi Murat'larına ermiş yaşıyorlar, inşallah sıra bize de gelecek
Arkadaşlar ben burda herkese isim isim ismini bilmediklerime nickleriyle dua ediyorum gerçekten. Çok yazıyorum ama emin olun duanın gücüne çok inanıyorum. Özellikle buradaki duanın gücüne. Yüce Allah sesimizi er yada geç ama vaktiyle duyacak kabul edecek çok inanamıyorum. Eski kahramanlar hikayelerini yazdı gitti şimdi sıra bizde.
Bir kaç defa yol kazası geçiren arkadaşlarımda pes etmesinler, üzülmesinler. Özelliklezeynep4 Allah çok büyük.
Elin adı ne?belkide ilaçtan ilaca farkediyordur.Zaten Dr un hazırladığı şemada yazıyor canım ..
günaydın güzeller . güzel haberler alalım inşallah , ben akşamları 9 buçuk gibi uyumaya başladım 10 u görüyorum en fazla. çok değil mi ya. bi de sürekli geceleri vc ye sıkışık koşuyorum 4 kere falan. bu gece sadece 1 kere kalktım. çok korktum olumsuz birşey mi var acaba diye. delircem ben sanırım. eşim de diyor ki sen bu stresle bu kaygılı hallerle çok yaşamazsın diyor. ben hakkaten erkenden çökeceğim sanırım.
canım merak etme şimdi böyle uyunuyor da 20.haftayı geçtikten sonra ben hiç uyuyamıyorumgünaydın güzeller . güzel haberler alalım inşallah , ben akşamları 9 buçuk gibi uyumaya başladım 10 u görüyorum en fazla. çok değil mi ya. bi de sürekli geceleri vc ye sıkışık koşuyorum 4 kere falan. bu gece sadece 1 kere kalktım. çok korktum olumsuz birşey mi var acaba diye. delircem ben sanırım. eşim de diyor ki sen bu stresle bu kaygılı hallerle çok yaşamazsın diyor. ben hakkaten erkenden çökeceğim sanırım.
ayyy sizin ne güzel az kaldı yaa biz de görebilecek miyiz doğuma az kaldığı günleri alahım isteyen herkese nasip etsin inşallah. havadan nem kapar oldum tabi herşeyi her belirtiyi çok dinliyorum.. doktora gitmeme daha bir hafta var. bugün gitsem mi başka doktora diye düşündüm . yaşıyor mu bakalım dedim. eşim de allah korusun bişi olduysa ne yapabiliriz ki boşuna ulstrasona girme diyor. o da haklı. her gelen allahtan . allah korusun diyorum artık ne diyim.canım merak etme şimdi böyle uyunuyor da 20.haftayı geçtikten sonra ben hiç uyuyamıyorumşuan bebiş aşağıda olduğu için idrar torbasına baskı yapıyor çok idrara çıkılıyor bebiş yukarı çıktıkça idrara çıkma azalıyor. ama bende 3 gündür kaburga ağrısından kıvranıyorum ya sanırım yukarı çıkınca baskı yapmaya başladı.
Canım inan bende aynılarını yaşadım ama kendine de bebeğe de zarar rahat ol nolur. benimki doğal olduğu için korkularım çok . birde bende kan pıhtılaşması ve rahim damarlarımdan tekimde çentik var devamlı bebek hareket etti mi yaşıyor mu diye kafayı sıyırcam. 23 hafta geçti ama önümüzdeki 17 hafta hiç geçmeyecek gibi. bende bugün kontrole gitcem dua edin nolur kızlar ya şu kalpteki parlama geçmiş olsun.ayyy sizin ne güzel az kaldı yaa biz de görebilecek miyiz doğuma az kaldığı günleri alahım isteyen herkese nasip etsin inşallah. havadan nem kapar oldum tabi herşeyi her belirtiyi çok dinliyorum.. doktora gitmeme daha bir hafta var. bugün gitsem mi başka doktora diye düşündüm . yaşıyor mu bakalım dedim. eşim de allah korusun bişi olduysa ne yapabiliriz ki boşuna ulstrasona girme diyor. o da haklı. her gelen allahtan . allah korusun diyorum artık ne diyim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?