- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #37.521
Bende oyleydim tv iLerken uyuya kalıyodum o kadar guzel uykuyduki ahh ahhgünaydın güzeller . güzel haberler alalım inşallah , ben akşamları 9 buçuk gibi uyumaya başladım 10 u görüyorum en fazla. çok değil mi ya. bi de sürekli geceleri vc ye sıkışık koşuyorum 4 kere falan. bu gece sadece 1 kere kalktım. çok korktum olumsuz birşey mi var acaba diye. delircem ben sanırım. eşim de diyor ki sen bu stresle bu kaygılı hallerle çok yaşamazsın diyor. ben hakkaten erkenden çökeceğim sanırım.
ahhh canım benim yaa inşallah geçmiştir. zaten bu parlama çok fazla kişide görülüyormuş . sonra geçiyormuş. inşallah seninki de önemsiz birşeydir ve geçmiştir. doktordan sonra haber ver bizlere mutlaka dualarım seninleCanım inan bende aynılarını yaşadım ama kendine de bebeğe de zarar rahat ol nolur. benimki doğal olduğu için korkularım çok . birde bende kan pıhtılaşması ve rahim damarlarımdan tekimde çentik var devamlı bebek hareket etti mi yaşıyor mu diye kafayı sıyırcam. 23 hafta geçti ama önümüzdeki 17 hafta hiç geçmeyecek gibi. bende bugün kontrole gitcem dua edin nolur kızlar ya şu kalpteki parlama geçmiş olsun.
inşallah canım ya benim üçlü testte riskli çıktı o yüzden kafaya taktım. akşam haber veririm. rabbim hepimize sağlıkla sıhhatle kucağımıza almayı nasip etsin.ahhh canım benim yaa inşallah geçmiştir. zaten bu parlama çok fazla kişide görülüyormuş . sonra geçiyormuş. inşallah seninki de önemsiz birşeydir ve geçmiştir. doktordan sonra haber ver bizlere mutlaka dualarım seninle
Kızlar yaa değerim 110.9 çıktı sizce nasıl Dr daha Yüksek beklerdim dedi ..
Ferdacim hamileligimde kaburga agrisi bende cektim ve böbregim şişmiş ondan agriyomus korkma onemli bisey deil gecercanım merak etme şimdi böyle uyunuyor da 20.haftayı geçtikten sonra ben hiç uyuyamıyorumşuan bebiş aşağıda olduğu için idrar torbasına baskı yapıyor çok idrara çıkılıyor bebiş yukarı çıktıkça idrara çıkma azalıyor. ama bende 3 gündür kaburga ağrısından kıvranıyorum ya sanırım yukarı çıkınca baskı yapmaya başladı.
canım bende önemli olmadığını düşünüyorum ama oturarak çalıştıgım için akşam üzeri dayanılmaz hal alıyor. sağ gööğsümün altındaki kaburgam resmen batıyor. bebişim sağlıklı olsun da razıyız artıkFerdacim hamileligimde kaburga agrisi bende cektim ve böbregim şişmiş ondan agriyomus korkma onemli bisey deil gecer
günaydın güzeller . güzel haberler alalım inşallah , ben akşamları 9 buçuk gibi uyumaya başladım 10 u görüyorum en fazla. çok değil mi ya. bi de sürekli geceleri vc ye sıkışık koşuyorum 4 kere falan. bu gece sadece 1 kere kalktım. çok korktum olumsuz birşey mi var acaba diye. delircem ben sanırım. eşim de diyor ki sen bu stresle bu kaygılı hallerle çok yaşamazsın diyor. ben hakkaten erkenden çökeceğim sanırım.
sağol canım inşallah.Kızlar selam, F ferda88 cnm iyi haberlerle geliceksin inanıyorum canını hiç sıkma.
deepliner uyku bendede var valla :) kaliteli gece uykusu almadığımızdan oluyor bence. Bende eşim rahatsızdı geceleri kalkıyordu diye uyanıyordum. Şimdi o bitti benim çiş nöbetleri başladı
Şişkinliktende yatamıyorum, sağa sola dönerken muhakkak uyanıyorum.
Tam doğdu diye bu sefer bebişler uyutmayacak Allah'ın izniyle.
Herkes iyi değil mi cancazğızlarım?
Deneyim bi canım saollBen incir kürkü yapmıştım banya etkisi olmuştu.istersen bir dene.
sağol canım inşallah.
ay bende bütün gece dönmekten uyuyamıyorum ya tam uyucakken çiş geliyor
iyisin dimi cnım herşey yplunda mı ? hamilelik takvimine baktıum da aramızda sadece 4 gün varmış
ya kızlar şimdi benim iki tane serseri yumoşun çatlamasını baskılamaya çalışıyor ya doktorum, ben az önce ovulasyon testi yaptım, 2. cizgi hiç yok gibi, sanırım bu iyi durum demi, sanırım baskılayıcı iğne işini yapıyor LH salgılanmasına engel oluyor.. rüyamda da 5 kaşık gördüm
umut etmek istiyorum, fikriniz var mı? :)
benimde 19 ekim canım. rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinİyiyim Cnm çok şükür, ufak tefek hamilelik sorunları işte. Hayat temaşesi. Valla Cnm ben yanlış hatırlamıyorsam 15 Ekim son adet tarihim. Ona göre haftası filan uyumlu çok şükür. İnşallah bir aksilik yaşamayız.
ahhh dimii beklemek çok fena. güzel şeyler düşün canım çok güzel şeyler . merak etme inşallah herşey güzel olacak. hayatımın hiç bir döneminde bu kadar çok dua etmedim heralde. bu işler beni dine yaklaştırdı sanırım. her şerde bir hayır var dediklerinden biri de bu oldu benim için :)Merhaba kızlar naparsınız Ferda geldin mi doktordan..herşey yolunda dimi inşallah..kimin kızı olucak tı senin mi İstanbul'un mu ..senin gibi Hatırlıyorum .. Istanbul senin neyin olucak canım.. Bende Yarını bekliyorum artık kuş gibi:)inşallah normal gebeliktir ya korku geliyor içime .. Hemen bakıverseler ya kese varmı yokmu yarın :)niye bi hafta sonra bakılıyor..
Merhaba kızlar naparsınız Ferda geldin mi doktordan..herşey yolunda dimi inşallah..kimin kızı olucak tı senin mi İstanbul'un mu ..senin gibi Hatırlıyorum .. Istanbul senin neyin olucak canım.. Bende Yarını bekliyorum artık kuş gibi:)inşallah normal gebeliktir ya korku geliyor içime .. Hemen bakıverseler ya kese varmı yokmu yarın :)niye bi hafta sonra bakılıyor..
ahhh dimii beklemek çok fena. güzel şeyler düşün canım çok güzel şeyler . merak etme inşallah herşey güzel olacak. hayatımın hiç bir döneminde bu kadar çok dua etmedim heralde. bu işler beni dine yaklaştırdı sanırım. her şerde bir hayır var dediklerinden biri de bu oldu benim için :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?