- 11 Şubat 2013
- 1.684
- 1.615
- 158
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #37.961
hadi hayırlısı canım...merhaba arkadaşlar bugün 7. tedaviye başladım inşallah bu hayırlı evlatla sonuçlanır Erbil bey'de sigarayı bırakıyormuş dua edelim Rabbim zamanlarına genişlik versin sağlıkli uzun ömürler versin. Salı kontrol var
inşallahhhh inşallah canım herkes herkese dua ediyor ve gerçekten bu çok güzel birşey. inşallah senin de tertemiz embriyoların olacak ve transferin gerçekleşecek. allah çok bekletmeden versin inşallahhh amiinn. şuanda ezan okunuyor :)Evet doğru söylüyorsun bende çok menfaatlendim bu siteden benim embriyolar sağlıklı gelmedi o yüzden üç sefer inşallah bu defa herşey sağlıklı gider hep beraber mutlu haberler alırız
ilk defa böyle birşey duyuyorum canım ben kaç tane doktora gittim hepsi 24.haftadan yapılır diyor. eğer riskli çıkarda sonraki haftalarda 100'lük yapılıyorFerda banada 75 gr lık yapacak şeker yüklemesini ..iyi çıksa bile senin dediğin zamanlarda tekrar yapılacak dedi..bilmiyorum artık Dr lar istiyor biz yapıyoruz .. Canan Karatay fln istemiyor yapılmasını ..hangisi doğru bilmiyoruz ..
riskli olduğundan sadece ön yüklemeye bakacaklar... duruma göre diyet ya da insülin başlatablilir, geç kalmamak adınailk defa böyle birşey duyuyorum canım ben kaç tane doktora gittim hepsi 24.haftadan yapılır diyor. eğer riskli çıkarda sonraki haftalarda 100'lük yapılıyor
anladım canımriskli olduğundan sadece ön yüklemeye bakacaklar... duruma göre diyet ya da insülin başlatablilir, geç kalmamak adına
Evet cnm gördüğümü düşünüyorum, erkek kullanabilir mi bilmiyorum ... Ama erkekten zıyade sana lazım bebişin oluşma surecınde senden alıyor vıtamınleri ve hucre oluşumunu desteklıyorTedavilerinde faydasını gördün mü
Ben de yenıyım cnm , sen de hoşgeldin :)İlk defa bu tedavimde sizlerden destek alarak devam etmek istiyorum.
Canim bu söylediğiniz ilaçlar neye yarıyor?Biz de Mayıs ayında baslicaz tedaviye Allah nasip ederse.Bizde tek gen hastalığı var,onun dışında doğal gebe kalıyorum yine kullanmak mi gerekiyor?Hani önlemimizi tam alalım ki o muhteşem duyguyu bir an önce yaşayalım inş..Evet cnm gördüğümü düşünüyorum, erkek kullanabilir mi bilmiyorum ... Ama erkekten zıyade sana lazım bebişin oluşma surecınde senden alıyor vıtamınleri ve hucre oluşumunu desteklıyor
Ben simdi baktım canım. Maşallah subhanallah izle izle bitiremedim.Hemen doğurasim geldi..Kızlar aranızda instegramı olanlar baksın Allah Aşkına:) kadın doğum uzmanı ebruzülfikaroğlu diye girin .. Ikinci kızı oldu daha yeni o da tüp bebek yapmış 45 Yaşında .. Oğlu var can böyle bi çocuk yok ya Allah'ım Nasıl güleç ve güzel bi çocuk maşallah ..fotosunu ekledim kendime şayet Çocuğum olursa ona benzesin diye güleç olsun diye her zaman bakıyorum .. Sizde görün istedim :)
Amin inşaAllah hep beraber eşim bugün tekrar tekrar bu son olsun dedi önce zoruma gitti ama sonra takmadım inşallah bu son olurinşallahhhh inşallah canım herkes herkese dua ediyor ve gerçekten bu çok güzel birşey. inşallah senin de tertemiz embriyoların olacak ve transferin gerçekleşecek. allah çok bekletmeden versin inşallahhh amiinn. şuanda ezan okunuyor :)
Oh oh maaşallah çok sevindim kucağına da alacaksın inşallah.bende evdeyim çalışmıyorum şimdilik.Kızlarr naptınız:)bizde çok şükür keseciği gördük :)beş buçuk haftalık dedi Dr .. 10gün sonraya kalp Atımı duyulur dedi..birde babamın Tarafında şeker hastası çok..şeker yüklemesi yapalım dedi.. Kalp atımı için gittiğimizde onuda yaptırıcam ..
Canım doktoruna sorup kullanabilirsin , takviye destek ilaçlar cnm bunlar , ocean plus balık yağı yani , de vit damla , coq10, selen 6 ... Ben de nisan sonunda başlıyorum inşallah , yakın zmnlarız , Allah yüzümüzü güldürsün inşallah :)Canim bu söylediğiniz ilaçlar neye yarıyor?Biz de Mayıs ayında baslicaz tedaviye Allah nasip ederse.Bizde tek gen hastalığı var,onun dışında doğal gebe kalıyorum yine kullanmak mi gerekiyor?Hani önlemimizi tam alalım ki o muhteşem duyguyu bir an önce yaşayalım inş..
Canım doktoruna sorup kullanabilirsin , takviye destek ilaçlar cnm bunlar , ocean plus balık yağı yani , de vit damla , coq10, selen 6 ... Ben de nisan sonunda başlıyorum inşallah , yakın zmnlarız , Allah yüzümüzü güldürsün inşallah :)
Aramıza hoşgeldinAmin inşaAllah hep beraber eşim bugün tekrar tekrar bu son olsun dedi önce zoruma gitti ama sonra takmadım inşallah bu son olur
Kızlar aranızda instegramı olanlar baksın Allah Aşkına:) kadın doğum uzmanı ebruzülfikaroğlu diye girin .. Ikinci kızı oldu daha yeni o da tüp bebek yapmış 45 Yaşında .. Oğlu var can böyle bi çocuk yok ya Allah'ım Nasıl güleç ve güzel bi çocuk maşallah ..fotosunu ekledim kendime şayet Çocuğum olursa ona benzesin diye güleç olsun diye her zaman bakıyorum .. Sizde görün istedim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?