Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

hadi hayırlısı canım...

okurdum önceden insanlar neden 1-2 den sonra vazgeçmezler ki bu denemelerden diye, meğer eleştirmişim durumu. Rabbim beni de bu yola soktu, hemde normal yoldan sağlıklı bir evladım varken. bana ikinciyi ararken karşıma çıkmayan zorluk kalmıyor, beterinden korusun, kızıma uzun ömürler versin iinsallah

bizi sadece biz anlarız, denedikçe insan daha fazla hırslanıyor, olumsuz tedavinin arkasından 1-2 ay beklemek bile zor geliyor.

sana Allah'tan kolaylıklar diliyorum, inşallah bu defa istediğin sonuca yavruna kavuşursun..

Evet doğru söylüyorsun bende çok menfaatlendim bu siteden benim embriyolar sağlıklı gelmedi o yüzden üç sefer inşallah bu defa herşey sağlıklı gider hep beraber mutlu haberler alırız
inşallahhhh inşallah canım herkes herkese dua ediyor ve gerçekten bu çok güzel birşey. inşallah senin de tertemiz embriyoların olacak ve transferin gerçekleşecek. allah çok bekletmeden versin inşallahhh amiinn. şuanda ezan okunuyor :)

hava çok güzel yarın adaya gidesim var :) bi fayton turu yapasım var mis gibi :)

ilk defa böyle birşey duyuyorum canım ben kaç tane doktora gittim hepsi 24.haftadan yapılır diyor. eğer riskli çıkarda sonraki haftalarda 100'lük yapılıyor

ilk defa böyle birşey duyuyorum canım ben kaç tane doktora gittim hepsi 24.haftadan yapılır diyor. eğer riskli çıkarda sonraki haftalarda 100'lük yapılıyor
riskli olduğundan sadece ön yüklemeye bakacaklar... duruma göre diyet ya da insülin başlatablilir, geç kalmamak adına

Evet masal bişey çıkarsa diyet yapılacakmış .. Inşaallah çıkmaz .. O şekeri de nasıl içicez aç karnına midem de götürmez öyle şeyleri afedersiniz böğürme geliyor bana o zamanlarda ..hayırlısı artık yapacak bişey yok

Kızlar aranızda instegramı olanlar baksın Allah Aşkına:) kadın doğum uzmanı ebruzülfikaroğlu diye girin .. Ikinci kızı oldu daha yeni o da tüp bebek yapmış 45 Yaşında .. Oğlu var can böyle bi çocuk yok ya Allah'ım Nasıl güleç ve güzel bi çocuk maşallah ..fotosunu ekledim kendime şayet Çocuğum olursa ona benzesin diye güleç olsun diye her zaman bakıyorum .. Sizde görün istedim :)

Evet cnm gördüğümü düşünüyorum, erkek kullanabilir mi bilmiyorum ... Ama erkekten zıyade sana lazım bebişin oluşma surecınde senden alıyor vıtamınleri ve hucre oluşumunu desteklıyor
Canim bu söylediğiniz ilaçlar neye yarıyor?Biz de Mayıs ayında baslicaz tedaviye Allah nasip ederse.Bizde tek gen hastalığı var,onun dışında doğal gebe kalıyorum yine kullanmak mi gerekiyor?Hani önlemimizi tam alalım ki o muhteşem duyguyu bir an önce yaşayalım inş..

Ben simdi baktım canım. Maşallah subhanallah izle izle bitiremedim.Hemen doğurasim geldi..Ahh..
Allah herkese hakkıyla annelik babalık yapacak herrrkese nasip etsin inşallah..

Amin inşaAllah hep beraber eşim bugün tekrar tekrar bu son olsun dedi önce zoruma gitti ama sonra takmadım inşallah bu son olur

Oh oh maaşallah çok sevindim kucağına da alacaksın inşallah.bende evdeyim çalışmıyorum şimdilik.

Canım doktoruna sorup kullanabilirsin , takviye destek ilaçlar cnm bunlar , ocean plus balık yağı yani , de vit damla , coq10, selen 6 ... Ben de nisan sonunda başlıyorum inşallah , yakın zmnlarız , Allah yüzümüzü güldürsün inşallah :)

Ayy evet canım inş biz de peş peşe burayı şenlendiririz..Bana imom omega verdi bir de kan ilacı kullanıyorum. Bunları da sorsam mi dra?

bende baktım çok güzel kareler Rabbim bizede nasip etsin resimleri görünce bir heves geldi Allahım bize de tattırsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…