Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Siz de cgh yaptırmışsınız sorun neydi
sorun yok doğal yolla gebelikler oluştu devam etmedi incelendi birşey çıkmadı sonra da çocuk olmadı tüp yaptık üç kaliteli embriyo kondu tutmadı daha sonra chg gitti sağlıklı gelmedi inşallah bu sefer olur arkadaşım kızını evlendirdi ben hala çocuk peşindeyim Allahım inşallah bu sefer olacak.Amin

bana sordunuz sandım

ben sizden büyüğüm ama ne yapalım Allah büyüktür inşallah bizde başkalarına umut oluruz.

ben sizden büyüğüm ama ne yapalım Allah büyüktür inşallah bizde başkalarına umut oluruz.
Inş sizin de bebeginiz olucak hem kendinize hem başkalarına umut olacaksınız Allah bunca emeği boş bırakmaz ben inaniyorum.bugün 5.gun erken olduğunu bildigim halde test yaptim negatif çıktı etkilenmem diyordum ama sanki moralim bozuldu gibi hatta uzuldum

Canim 5.gün çok erken ya biraz daha bekle.İki üç gün daha geçsin inşalllahh çok güzel haberler alır bizlerle de paylaşırsin.

Allah her isteyene hepiöize versin inşallah hayırlısıyla

Evet aslında başkası yapsa neden yaptın derim, tuttum kendim yaptim durup dururken canımı sıktım, az stresim var sanki

Valla mutlaka stresin etkisi vardır ama yine de takdiri ilahi savaştan çıkmış her yer suriyeli çocuk dolu ben anlamadım bu işi sana duacıyım inşallah güzel haberler vereceksin bize.

Kızlar pgt sonucu opudan kaç gün sonra çıkıyor bilginiz var mı?
Banada 10 15 gün sonra çıkar dediler temkinli davranıyorlar gsliba bir hafta sonra belli oldu şimdi kistlerimin geçmesini bekliyorum trasfer için önce yumurtalar cogslsin diye ilacti şimdi kistler geçsin diye doğum kontrol hapı sonumuz hayrola bu ilaçların ilerde zararı olmaz inşallah

Sen nerede yaptırmıştın canım?

Cnm ya bende senin gibiyim 5kez hamile kaldım sonra 2 kez tüp bebek yaptım biri tutmadı diğeri pgt iyi gelmedi bende bilemiyorum ne yapıcağımı doğal yoldan olan bebekler öldümü karnında yolsa düşük mü yaptın hiç problem yok mu sizde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…