- 27 Mart 2015
- 917
- 717
- 33
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #38.041
Canım selam, şehir olarak nerdeydin ona göre hastane ismi verebilirim ben istanbuldayimSelam herkese, inanılmaz stresli ve yoğun bir işim var ya. Bıktım valla.
Bunun yanında birde doktor sorunu yaşıyorum. Arda lembete yaptırdım bugüne kadar bütün takiplerimi ama doğumu sigortamın geçtiği anlaşmalı bir hastanede yapmam lazım ve doktor bulamıyorum. Seçemiyorum. Ne yapıcam bilmiyorum. Ne garip stresler.
Bende bugun iste cok yoruldum.ayakta zor durdum.yarn ilk kontrolum cok heyecanlyim.sabhlari kasigmda batma hafif adet agrsi oluyor sonra gecyor.umarim yarn iyi haberlerle gelrim.Neler oluyo herkes nerdekimsenin sesi soluğu çikmiyoooo
Neler oluyo herkes nerdekimsenin sesi soluğu çikmiyoooo
Calikusu naptin yaptin mi testini ayyy hadi herkes son durumunu yazsinCalikusu ne yaptin test yaptın mi tekrar?
Tabiki güzel haberlerle geleceksin ,bunlar zaten bu zamanlarda olan rutin rahatsızlıklar.bebeğini dusunBende bugun iste cok yoruldum.ayakta zor durdum.yarn ilk kontrolum cok heyecanlyim.sabhlari kasigmda batma hafif adet agrsi oluyor sonra gecyor.umarim yarn iyi haberlerle gelrim.
Cemre insallah guzel haberlerle gelirsin kontrolunden gule oynaya cikarsin canim :) benim de kontrolume bir hafta var daha ben hergun gitmek haber almak istiyorum bebisimden insallah hersey yolundadir. Cok riskli donemlerdeyiz maalesefBende bugun iste cok yoruldum.ayakta zor durdum.yarn ilk kontrolum cok heyecanlyim.sabhlari kasigmda batma hafif adet agrsi oluyor sonra gecyor.umarim yarn iyi haberlerle gelrim.
Yok hiç yaparmiyimCalikusu ne yaptin test yaptın mi tekrar?
Insallh canm. Benm rskim daha yuksek biliyosun.gunler gecmyor sanki yarn taaaa aksam 8 de randevum .Cemre insallah guzel haberlerle gelirsin kontrolunden gule oynaya cikarsin canim :) benim de kontrolume bir hafta var daha ben hergun gitmek haber almak istiyorum bebisimden insallah hersey yolundadir. Cok riskli donemlerdeyiz maalesef
Kacinci gunun bugunYok hiç yaparmiyimtuttum kendimi ..hafta sonu gibi yaparım belki
Yok yapmadım...ilkinde çok fena oldum cunkuCalikusu naptin yaptin mi testini ayyy hadi herkes son durumunu yazsin
Allahim zor gunlerimizi atlatalim insallahhhh saglikla. Surekli dua ediyorum hepimiz icin. Allah isteyen bekleyen herkesin kucagini saglikli evlatlarla doldursun insallahhhhhInsallh canm. Benm rskim daha yuksek biliyosun.gunler gecmyor sanki yarn taaaa aksam 8 de randevum .
Offf ya hafta sonu da çok değil mi?Ahh arkadaşım bir ortayı bulamadın gitti..Yok hiç yaparmiyimtuttum kendimi ..hafta sonu gibi yaparım belki
Transferden sonraki 8.Kacinci gunun bugun
Canım transferden sonraki 8.günümKacinci gunun bugun
Yok yapmadım...ilkinde çok fena oldum cunkuhafta sonu yapmayı düşünüyorum eeee artık varsa çıkması lazım di mi hayırlısıyla su 12 nisan bir gelse de bilsem..
Canim kalbini ferah tut Allah'in izniyle bişeycik cikmicak..İnş bebisini sağlıcakla alacaksın kucağına.Cemre insallah guzel haberlerle gelirsin kontrolunden gule oynaya cikarsin canim :) benim de kontrolume bir hafta var daha ben hergun gitmek haber almak istiyorum bebisimden insallah hersey yolundadir. Cok riskli donemlerdeyiz maalesef
Hayat sana sarılasım geldiOfff ya hafta sonu da çok değil mi?Ahh arkadaşım bir ortayı bulamadın gitti..
Olumsuz düşünme canım. Risk yüksek olsa drlar doğal yöntemi kesinlikle önermez.İnş çok güzel sonuçlarla tamamlayacaksin hamileliğini.Insallh canm. Benm rskim daha yuksek biliyosun.gunler gecmyor sanki yarn taaaa aksam 8 de randevum .
Birarada olsaydık sarilirdik canımm.Hayat sana sarılasım geldi...ben dr aradim testle ilgili,canım benim bekleyeceksin embriyon 2.gun olduğu için idrarda geç çıkar belkide çıkmaz dedi peki dedim.ıdrarı bilmiyorum da üç gün önceden kanda baktiricam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?