Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Kıyamam. Telefonu sessize almıştım canım, şimdi baktım kapanmış kendi kendine. Bir arıza da o veriyor benim gibi :)

Eşim oğlana kitap okuyor ben de kaçtım ütü de var. Yarın akşam valiz hazırlarım. Hayırlısı. Şansıma dr nin de ayağı kırılmış. Kısmette varsa olacak. Her şey bahane. Leavenin dediği gibi senaryo belli. İşin ilginci senaryoda beklenmedik değişiklikler oluyor böyle. Benim öyle olur hep:))

Canım sen işine bak. 1 gün sonra yolcusun. Senin güzel haberlerini almak bizler için umut olacak. Dualarım her zaman seninle, lavequeyle, mattikayla, merveyle, gelincikle, nille, şu anda ismi aklıma gelmeyen tüm arkadaşlarımla...

17si gidiyorsun di mi canim?

Senaryoda guzel degisiklikler olsun insallah.

Sacmala guzelim...sacmalamak gerek zaten bu durumda.
Koyver gitsin

Sen çok yaşa :) Ne kadar safmışım. Pgt ile sorunun kökten çözümleneceğini düşünürdüm bu işin içine girmeden. Ama öyle olmuyormuş gördüm. Beynim davul gibi. Canım ben şimdi ay sonu ya da şubat başı adet olacağım herhangi bir gecikme olmazsa. Sonraki adetim de şubat sonuna geliyor. Sence o adetimde başlamalı mıyım yoksa marttakini mi beklemeliyim?

Aslinda bana kizmayin ama bizim derdimizin aslinda dermani yok. Ben oyle goruyorum. Allah caresi dert vermesin derler ya, baktiginida aslinda bunu duzeltebiliyor musun? Tibbi olarak bir operasyonla geciyor mu bu kromozom sorunu? Hayir...
Elbet cok caresiz degiliz, deneye deneye bakacagiz ve altin yumurtayi bulmaya calisacagiz ama demek istedigim mesela ne bileyim tupun yoktur caresi tup bebektir, bir hormon degerin yuksektir ilacla dusurursun. Biz de pgt yapiyoruz ama derdimize care degil aslinda pgt , tibbin bir ileri teknigi . Cok munkaramsar olmusum da farkinda degilim?

Neyse gelelim senin soruna tatlim. Bence bu adetini olduktan sonraki adetinde baslayabilirsin. Bana oyle dediler. Bir ay ara yeterli dediler. Ki sen cok az dozilac aldin. Sana dr neden o sureyi verdi anlamyamadim. Kim dedi sana oyle ?

Derman aslında var ama zor bulunuyor. Dediğin gibi deneye deneye. Tabi o süreçte çok zor günler yaşıyoruz. Şimdi bu kadar karamsarlığı bir kenara bırakalım, yoksa iyice göçeceğiz :)
Muayeneye gittiğimde soracağım. Nur Hanım dedi. Büyük ihtimalle ilk denemem olmasından ve yaş meselesinden. Fazla beklemek istemiyorum açıkçası.

Amin canım benim...

17si gidiyorsun di mi canim?

Senaryoda guzel degisiklikler olsun insallah.

Evet salı sabahı gideceğim inşallah. Umarım senaryom mutlu sonla biter...

Canım kızmayız ama şükür hiç yumurtamız olmasaydı. Şükür ki var... Deneye deneye belki maddi manevi yorucu olacak ama bulunacak inşallah. Ben bilmeden bir evlatdünyaya getirdim. İlk düşüklerde biliyorsunuz bir test yapmıyorlar. Oğluma baktırmadık genetik. Umarım sorun yoktur onda... Şükürler olsun. Ya çok problemli olsaydı. Bence düşük filan yapmadan her evli çift yaptırmalı genetik, pıhtılaşma testlerini. Bence çok dapahalı değiller. Diğer ihtimaller kıyaslandığında...

Karamsarlik yok evet, karamsar olma adina soylemedim. Olaya biraz gercekci bakmaya calistim ama senin fikrii daha cok tuttum.

Yasin genc diye bekle demis olabilir. Bu arad bu kist meselesi de her asilama ve tupten sonra bakarlar. Ben 4 asilamamda da hepsinden sonra gittim baktilar. Kist olunca ne oluyor bilmiyorum , bende olmamisti hic.

Beklemek istemiyorsan bekleme o halde. Bana da bir ay bekleyip yapabilirsin diyen aynur hanim nihayetinde.

kesinlikle seninle ayni fikirdeyim ben de. Simdi yeni evli olanlara soyluyorum bende yaptirin testlerinizi diye.biz gec ogrendik bari yeni gelenler zaman kaybetmesin.

kiste bakalım gel demedi bana dr, ama zamanında ve normal adet olmuştum tedaviden sonra.
ne zaman bakılıyo kist var mı yok mu diye

İnci tanem nasılsın iyimisin aklım sende kaldı biraz üzerinden attın mı o şok halini

kiste bakalım gel demedi bana dr, ama zamanında ve normal adet olmuştum tedaviden sonra.
ne zaman bakılıyo kist var mı yok mu diye

Tuplerden sonra beni de cagirmadilar ama asilamalarimdan sonra hep adetin 2 guu cagirdilar , baktilar. Zamaninda adet oluyordum ben de ama cagiriyorlardi.

arkadaşlar pgd yapıldığında bende kist olmuştu yumurta büyüklüğünde,bi ilaç vermişti dr.adet olunca da boşalmıştı...eğer adetle boşalmazsa bi iğne yarmıyla boşaltacaklardı,anestezi falan verilmiyor 5 dk.lık bir işlem...

canım kardeşim olmamış çok üzüldüm ne diyeceğimi bilemiyorum ama pes etmek yok yola devam inşallah.... Rabbim inşallah senin güzel gönlüne göre hayırlı sağlıklı evlatlar nasip edecek yeterki sen vazgeçme sabırla tedavine devam et canım....çok öpüyorum seni...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…