Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Amin gelinciğim amin inşaallah.

Bilgi için sağol canım.

İnciciğim ;

Sonucunu üzülerek okudum canım. Ama yıkılmak yok !!! Bu işte de bir hayır vardır deyip mücadeleye devam edeceğiz. Biz zaten hepimiz bu sürecin ne kadar zor olduğunu bildiğimizden kendimizi herşeye hazırlıyoruz. Yapacak birşey yok. Allah bize bu sınavı vermiş. Biz de elimizden geleni yapacağız. Önemli olan bence senin tedavinde yumurta sayısının neden az olduğunu sorgulayıp ; ikinci tedavinde bunu arttırmak için yapılabilecek birşey olup olmadığı. Sanırım bu konuda doktorlar yardımcı olacaktır. Hem burada 3. 4. seferde altın yumurtayı bulan arkadaşları okuyunca ilk denemede olmasının ne kadar zor olduğunu anlıyoruz. Yani bu iş tamamen şans. Ve ilkinde olmuyorsa hemen yıkılmamak lazım. Ben de kendimi bu şekilde hazırlıyorum. Çünkü benim de ilk denemede sağlıklı embriyo bulunmayabilir. Düşünüyorum da bizim yumurtalar da hastalık bulunduğundan sağlıklı yumurta bulunma şansı acaba kaçtır ? Risk gibi %50 mi acaba ? Offf karışık işler.. Doktorlar bile yorum yapamıyor...

Kizlar hayirdir neredesiniz?

Buradayım canım. Geç geldim dr den. Uçağımız rotar yapmış 13.30 da kalkacakmış yarın...

Akşam gittim muayene sonucu 12 mm ile 15.7 mm arası 7 yumurtam olmuş. İnşallah sağlıkla toplanır ve inşallah sağlıklı embriyolarım oluşur...

Bugün çok duygulandım. Başımdan geçeni anlatayım. Mayıs ayında son bebeğime hamileyken dr de muayene sırası beklerken bir bayanla tanışmıştım. 12 yaşında oğlu varmış. Bir takım sıkıntıları olmuş. Dr m le tüp bebeğe başlamaya karar vermiş. Tabi ben bebeğimi kaybettim aradan aylar geçti 2 gün öncede aklıma geldi o bayan. Bu akşam birden muayene odasına geldi. Tanıdım bayanı ama karnı burnunda... O da bana baktı sizinle tanışmıştık dedi o da hatırladı. 2 oğlu olacakmış:)) Çok sevindim. Dedim ki Allah bana teselli olsun diye gönderdi o bayanı... Gerçekten bir ümit oldu... Açıkça yazayım içimdekini. Mattika, sonra Leave dün de İnci'nin haberinden sonra pgtde ilk zor dedim kendi kendime. Ümitsizliğe kapıldım. Bir dr nin ayağı kırılmış aksilik işte. Terslikler başladı ya... Dedim olmayacak... Ama bu akşamki bayanla karşılaşmak bana bir yeşil ışık oldu sanki... İnşallah güzel olur her şey... Ben ümit olurum sizlere... Amin...

Ay bak bende duygulandım şimdi yemin ederim
çok zor bir imtihan rabbim kimseye arattırmasın.
inşallah canım hayal kırıklığı yaşamazsın yeni tedavinde

Ay bak bende duygulandım şimdi yemin ederim
çok zor bir imtihan rabbim kimseye arattırmasın.
inşallah canım hayal kırıklığı yaşamazsın yeni tedavinde

Amin canım amin... Zor süreçler yaşıyoruz ve benim bir evladım olduğu halde çok yıprandım. Allah sizlerin yardımcısı olsun. Maddi manevi kuvvet versin. Amin...

evet canım gerçekten çok zor ve stresli bir süreç... Rabbim yardımcımız olsun hiçbirimizin emeklerini boşa çıkarmasın... senin yumurtalar ne zaman toplanacak...

kızlar bişey soracağım siz ovitrelle çatlatma iğnesinden kaçtane yaptınız... ben birtane almıştım önceki tedavilerimde hep tek kullandım şimdi reçeteme 2 tane yazmışlar bir tane daha almayı düşünüyorum ama elimde de kalsın istemiyorum...

Son düzenleme:
evet canım gerçekten çok zor ve stresli bir süreç... Rabbim yardımcımız olsun hiçbirimizin emeklerini boşa çıkarmasın... senin yumurtalar ne zaman toplanacak...

Canım bilmiyorum ki ne zaman toplanır.Yumurta büyüklüklüklerini yazdım yukarı sen tecrübelisin. Yarın adetimin 10 günü olmuş oluyor...

Sorunun cevabını bilmiyorum canım...

Sağ olasınız...

CHNBCIM merhaba canim,

Anlattigin sey evet cok guzel, sanki Allah gondermis gibi sana. iNsallah canim sen muradina kavusursun ve bizlere de umut olursun . Sanirim senin durumun translokasyondan daha yuksek sansa sahip... Yani umarim oyledir.

Translokasyon zor is. Gercekten ilkinde mi tutar , kacinda tutar, tutar mi benim en ufak bir fikrim yok.
Olacak senin insallah. Oyle hissediyorum ben.

Tahmin ediyorum senin catlama igneni carsamba yaparlar gibime geliyor. Cok bildigimden degil ama

GELINCIK CANIM ben 2 ovitrelle yaptim. Elinde kalmaz , kullanmazsan eczaneye geri verebilirsin, alirken konus eczaneyle.

Canım ben de bayanı görünce çok duygulandım o zaman tüp bebeğin t si bileaklımdayoktu. İtiraf edeyim OPU terimini bile yeni öğrendim. Canım mozaiklik eşim biliyorsun. Cinsiyetebağlı kromozom sıkıntısı vareşimin. Sanırım bende olmasından şans açısından daha iyi. Ama belli olmuyorgaliba.

Bencesizin de olacak neden mi olmacak? Olmayacak olsa bence Cumhur Bey derdi oran çok düşük uğraşmayın derdi. İçimden bir ses Cumhur Bey'in çok iyi birdr ve insan olduğunu söylüyor. Olmayacaksa derdi bence... Çarşamba yaparlarsa perşembe mi toplanır... Perşembe toplanırsa da pazara haber gelir. Bu işlerde pazarı sevmedim. İncinin desenin de haberini pazar günü almıştık di mi?

Senin olacak gibi geliyor bana guzelim. Insallah dogrudur. Erkek kadin farketmez diyorlar ama bence de erkekte olunca sans daha yuksek. Erkekte sorunu olanlar hep basarmislar bu isi benim gordugum. Kadinda da var tabi basaran.
Bana sorarsan , bu is tamamen sansa kalmis bir mesele. Oran dusuk , bunu gayet iyi biliyorum. Hele ben hayatinda hic hamile kalmamis bir insanim ve bana hamile kalmak , anne olmak inan bir ruya, bir hayal gibi geliyor. Bunca yil olmadi. Oyle karamsar gibi de gorunmek istemiyorum sizlere , aslinda karamsarlik da degil hissetigim, ben sadece gercekci bakiyorum olaya. Ah su gercekcilik huyumu biraz birakabilsem , ama huy iste.

Carsamba yumurta catlatilirsa cuma toplanir canim. Ptesi de sonucunu alirsin veya sali diye tahmin ediyorum.
Pazari ben de sevmedim. Aynen dedigin gibi Incinin de , benim de Pazar geldi sonuclarimiz. Icimden gunlerin ne gunahi var demek geldi simdi , paylasmadan edemedim.

İnşallah canım. Benim sana tavsiyem maddi gücün elverdiğince bu işin peşini bırakma. Benim eşim bu pgt ye pek sıcak bakmıyor aslında. Ben üzülüyorum diye kabul etti. Ben de ona dedim ki bir sefer deneyelim olmazsa birdaha denemeyiz. Nihayetinde bizim de bir sürü harcamalarımız oldu ve olmaya devam ediyor. Evin borcu, oğlanın okulu derken... Ona doğal için tamam dedim ama ondan da çok korkuyorum tüm ihtimaller gözümü korkutuyor bile bile lades demek istemiyorum. Sağlam embriyo çıkarsa olur diye düşünüyorum 4 kez gebelik yaşamış biri olarak. Bu aradasenin de bir gebeliğin oldu canım. Değern düşse de o bir gebelikti... Say bence onu. Olacak canım sizlerinde. Ama sancılı oluyor işte. Sana datavsiyem bu toplanamama meselesinin arkasında dur. Yine aynısı olmasın diye ne yapılmalı buna çözüm bulsunlar bence canım. İnci için de bence sayıyı artırmanın yolunu bulsunlar. Bugün canım dr m 7 tane saydı ya bu beni inan motive etti. Evet sayı önemli değil kısmet desek de morale iyi geliyor bu kesin...

Sizleri çok seviyorum... Ümitsizlik yok...

İnci, dün fazla girmemişsin sanırım. Ne olur iyi olmaya çalış. İyi olmak çok zor biliyorum. Ama kafanı dağıtacak şeyler yapmayı dene. İnşallah en kısa zamanda tekrar olacak. Ben birazdan kapatacğım bilgisayarı ve eşimin ailesinin yanında giremem. Görümcemin şahsına ait bilgisayarı var ama kullanmam belki akşamlar bazen bakabilirim. Duruma bağlı. Aklım sizde kalacak... Öpüyorum sizleri...

Akasya cam kemik hastalığı ile ilgili alıntıyı gördün mü?

Kızlar merhaba, nasılsınız? Ben daha iyiyim çok şükür. Burada kar yağdı, hayat durdu. İnternetim gidip gidip geliyor. Sizlerde ne var ne yok? hituci, laveque, gelincik, mattika, merve, nil, akasya, anngel... umarım hepinizi iyisinizdir.
chnb ile konuştum bugün. Nasip olursa cuma opu'ya girecekmiş. 7-8 yumurta varmış görünürde, inşaallah hepsi toplanır ve güzelce döllenir :)
Hepinizi çok öpüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…