- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #5.401
canım kardeşim olmamış çok üzüldüm ne diyeceğimi bilemiyorum ama pes etmek yok yola devam inşallah.... Rabbim inşallah senin güzel gönlüne göre hayırlı sağlıklı evlatlar nasip edecek yeterki sen vazgeçme sabırla tedavine devam et canım....çok öpüyorum seni...
arkadaşlar pgd yapıldığında bende kist olmuştu yumurta büyüklüğünde,bi ilaç vermişti dr.adet olunca da boşalmıştı...eğer adetle boşalmazsa bi iğne yarmıyla boşaltacaklardı,anestezi falan verilmiyor 5 dk.lık bir işlem...
Kizlar hayirdir neredesiniz?
Buradayım canım. Geç geldim dr den. Uçağımız rotar yapmış 13.30 da kalkacakmış yarın...
Akşam gittim muayene sonucu 12 mm ile 15.7 mm arası 7 yumurtam olmuş. İnşallah sağlıkla toplanır ve inşallah sağlıklı embriyolarım oluşur...
Bugün çok duygulandım. Başımdan geçeni anlatayım. Mayıs ayında son bebeğime hamileyken dr de muayene sırası beklerken bir bayanla tanışmıştım. 12 yaşında oğlu varmış. Bir takım sıkıntıları olmuş. Dr m le tüp bebeğe başlamaya karar vermiş. Tabi ben bebeğimi kaybettim aradan aylar geçti 2 gün öncede aklıma geldi o bayan. Bu akşam birden muayene odasına geldi. Tanıdım bayanı ama karnı burnunda... O da bana baktı sizinle tanışmıştık dedi o da hatırladı. 2 oğlu olacakmış:)) Çok sevindim. Dedim ki Allah bana teselli olsun diye gönderdi o bayanı... Gerçekten bir ümit oldu... Açıkça yazayım içimdekini. Mattika, sonra Leave dün de İnci'nin haberinden sonra pgtde ilk zor dedim kendi kendime. Ümitsizliğe kapıldım. Bir dr nin ayağı kırılmış aksilik işte. Terslikler başladı ya... Dedim olmayacak... Ama bu akşamki bayanla karşılaşmak bana bir yeşil ışık oldu sanki... İnşallah güzel olur her şey... Ben ümit olurum sizlere... Amin...
Ay bak bende duygulandım şimdi yemin ederim
çok zor bir imtihan rabbim kimseye arattırmasın.
inşallah canım hayal kırıklığı yaşamazsın yeni tedavinde
Buradayım canım. Geç geldim dr den. Uçağımız rotar yapmış 13.30 da kalkacakmış yarın...
Akşam gittim muayene sonucu 12 mm ile 15.7 mm arası 7 yumurtam olmuş. İnşallah sağlıkla toplanır ve inşallah sağlıklı embriyolarım oluşur...
Bugün çok duygulandım. Başımdan geçeni anlatayım. Mayıs ayında son bebeğime hamileyken dr de muayene sırası beklerken bir bayanla tanışmıştım. 12 yaşında oğlu varmış. Bir takım sıkıntıları olmuş. Dr m le tüp bebeğe başlamaya karar vermiş. Tabi ben bebeğimi kaybettim aradan aylar geçti 2 gün öncede aklıma geldi o bayan. Bu akşam birden muayene odasına geldi. Tanıdım bayanı ama karnı burnunda... O da bana baktı sizinle tanışmıştık dedi o da hatırladı. 2 oğlu olacakmış:)) Çok sevindim. Dedim ki Allah bana teselli olsun diye gönderdi o bayanı... Gerçekten bir ümit oldu... Açıkça yazayım içimdekini. Mattika, sonra Leave dün de İnci'nin haberinden sonra pgtde ilk zor dedim kendi kendime. Ümitsizliğe kapıldım. Bir dr nin ayağı kırılmış aksilik işte. Terslikler başladı ya... Dedim olmayacak... Ama bu akşamki bayanla karşılaşmak bana bir yeşil ışık oldu sanki... İnşallah güzel olur her şey... Ben ümit olurum sizlere... Amin...
evet canım gerçekten çok zor ve stresli bir süreç... Rabbim yardımcımız olsun hiçbirimizin emeklerini boşa çıkarmasın... senin yumurtalar ne zaman toplanacak...
CHNBCIM merhaba canim,
Anlattigin sey evet cok guzel, sanki Allah gondermis gibi sana. iNsallah canim sen muradina kavusursun ve bizlere de umut olursun . Sanirim senin durumun translokasyondan daha yuksek sansa sahip... Yani umarim oyledir.
Translokasyon zor is. Gercekten ilkinde mi tutar , kacinda tutar, tutar mi benim en ufak bir fikrim yok.
Olacak senin insallah. Oyle hissediyorum ben.
Tahmin ediyorum senin catlama igneni carsamba yaparlar gibime geliyor. Cok bildigimden degil ama
GELINCIK CANIM ben 2 ovitrelle yaptim. Elinde kalmaz , kullanmazsan eczaneye geri verebilirsin, alirken konus eczaneyle.
Canım ben de bayanı görünce çok duygulandım o zaman tüp bebeğin t si bileaklımdayoktu. İtiraf edeyim OPU terimini bile yeni öğrendim. Canım mozaiklik eşim biliyorsun. Cinsiyetebağlı kromozom sıkıntısı vareşimin. Sanırım bende olmasından şans açısından daha iyi. Ama belli olmuyorgaliba.
Bencesizin de olacak neden mi olmacak? Olmayacak olsa bence Cumhur Bey derdi oran çok düşük uğraşmayın derdi. İçimden bir ses Cumhur Bey'in çok iyi birdr ve insan olduğunu söylüyor. Olmayacaksa derdi bence... Çarşamba yaparlarsa perşembe mi toplanır... Perşembe toplanırsa da pazara haber gelir. Bu işlerde pazarı sevmedim. İncinin desenin de haberini pazar günü almıştık di mi?
Senin olacak gibi geliyor bana guzelim. Insallah dogrudur. Erkek kadin farketmez diyorlar ama bence de erkekte olunca sans daha yuksek. Erkekte sorunu olanlar hep basarmislar bu isi benim gordugum. Kadinda da var tabi basaran.
Bana sorarsan , bu is tamamen sansa kalmis bir mesele. Oran dusuk , bunu gayet iyi biliyorum. Hele ben hayatinda hic hamile kalmamis bir insanim ve bana hamile kalmak , anne olmak inan bir ruya, bir hayal gibi geliyor. Bunca yil olmadi. Oyle karamsar gibi de gorunmek istemiyorum sizlere , aslinda karamsarlik da degil hissetigim, ben sadece gercekci bakiyorum olaya. Ah su gercekcilik huyumu biraz birakabilsem , ama huy iste.
Carsamba yumurta catlatilirsa cuma toplanir canim. Ptesi de sonucunu alirsin veya sali diye tahmin ediyorum.
Pazari ben de sevmedim. Aynen dedigin gibi Incinin de , benim de Pazar geldi sonuclarimiz. Icimden gunlerin ne gunahi var demek geldi simdi , paylasmadan edemedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?