- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #5.421
Kızlar merhaba, nasılsınız? Ben daha iyiyim çok şükür. Burada kar yağdı, hayat durdu. İnternetim gidip gidip geliyor. Sizlerde ne var ne yok? hituci, laveque, gelincik, mattika, merve, nil, akasya, anngel... umarım hepinizi iyisinizdir.
chnb ile konuştum bugün. Nasip olursa cuma opu'ya girecekmiş. 7-8 yumurta varmış görünürde, inşaallah hepsi toplanır ve güzelce döllenir :)
Hepinizi çok öpüyorum.
Chnb icin ongordugum yumurta toplama tarihi tutmus sanirim ...Ptesi de insallah guzel haberlerini alalim.
Incicim daha iyi olmana cok sevindim.
Forumumuzda bir sessizlik hakim... Kimsecikler ugramiyor artik
Benim de içime olacakmış gibi doğuyorHadi hayırlısı inşallah. Bu aralar topiğimiz çok sessiz. Umarım bebek haberleri ile şenleniriz Bu arada ben de genetik testlerimi Memorial aracılığıyla yaptırmaya karar verdim. Cumhur Bey ile yazışıp teyitleştik. Testler için 1440 dolar istiyorlar. Artık para konusunu aşmaya çalışıyorum. Devlet hastaneleri ile uğraşmaktan bıktım. Devlet hastaneleri gerçekten çok yıpratıcı oluyor.
Nerede yaptırdın testi peki? Benim babam kas hastası, ben de taşıyıcıyım. Babama yapılan testlerde belli başlı ekzonlar incelendi ancak mutasyon bulunamadı. Mutasyona uğramış kromozomun bulunabilme ihtimali çok düşükmüş. Cumhur Bey'e anlatacağım bakalım o ne diyecek... O dediğin kişiyi nette okumuştum, 38 yaşındaydı sanırım. Geçen yıl doğum yapmış ve Türkiye'de ilk kez Memorial'de denenmiş senin hastalığınla ilgili pgt.
Canlarım nasılsınızchnb ile konuştum. 8 tane toplanmış. İnşaallah hepsi güzel güzel döllenir. Dua edelim. Kızlar yarın eltimler geliyor. Bugün vaktimin çoğunu mutfakta geçireceğim. İnşaallah yetiştirebilirim. Hepinizi çok öpüyorum.
iyi akşamlar kızlar , pgt hakkında sizden öğrenmek istediğim birşey var. benim ilk bebeğim trizomi 18 nedeniyle sonlandırılmıştı, sonra 2. gebeliğimde de düşük oldu, onun sonrasında eşim ve ben kromozom analizi yaptırdım karyotip analizi deniyor sanırım bunlar nromal çıktı, ama 3. gebeliğim de düşükle sonlandı, az önce ilk sayfaları okurken kromozom sayısı değil de ayrıntılı olarak kromozom dizilişleriyle ilgili bir testten bahsedilmiş, acaba benim böyle birşey mi yaptırmam lazım bir sonraki gebelik için, yani yaptırdığım karyotip analizi testi yeterli değil mi? sizler ne gibi tahliller yaptırdınız ?
benimde size sormak istediklerim var cevap verirseniz çok sevinirim....karı kocada genetik hastalık taşıyıcılığı olduğu durumda pgt yönteminin olabildiğini duydum nedir bu pgt yöntemi ve nasıl oluyor devlet karşılıyomu bir çocuğu olanlarıda ...bu yöntem açıkçası beni çok korkutuyor ya hasta embiryo transfer edlirse diye nette çok fazla bilgi var ama tecrübeli insanlardan dinlemek daha uygun gibi geliyor
bu arada bebek isteyen herkese Rabbim nasip etsin ..inşallah hepinizin bebişleri olur....
chnb adına çok sevindim.inşallah sonuna kadar herşey böyle yolunda gider de bebeğine kavuşur.
inciciğim sanada kolay gelsin.
sana misafir olasım geldi valla.döktür bakalım.:)
akasya chnb mattika laveque angel...hepinize sevgiler...
benimde size sormak istediklerim var cevap verirseniz çok sevinirim....karı kocada genetik hastalık taşıyıcılığı olduğu durumda pgt yönteminin olabildiğini duydum nedir bu pgt yöntemi ve nasıl oluyor devlet karşılıyomu bir çocuğu olanlarıda ...bu yöntem açıkçası beni çok korkutuyor ya hasta embiryo transfer edlirse diye nette çok fazla bilgi var ama tecrübeli insanlardan dinlemek daha uygun gibi geliyor
bu arada bebek isteyen herkese Rabbim nasip etsin ..inşallah hepinizin bebişleri olur....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?