Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Kizlar maalesef transfer iptal olmus. 2 tane saglikli cikmis ama gelismeleri durmus. chnb bundan korkuyordu. Dua edin. Aksama arayacagim onu.

Kizlar maalesef transfer iptal olmus. 2 tane saglikli cikmis ama gelismeleri durmus. chnb bundan korkuyordu. Dua edin. Aksama arayacagim onu.

Hiiiiii deme yaaaaaaaaaaaaa
Ay içim cız etti valla
Uff nasılda üzülmüştür şimdi
Naılda mahvolmuştur
Bu ne ya kimsenin ki olmuyor
İyice ümitlerim kaybolmaya başladı valla

hayırlısı olsun..
çok zor bişey ya. sağlıklı çıkar gelişimi durur, ya da hiç sağlıklı çıkmaz.
bugün 5.gün müydü acaba, test sonucu erken çıksa erken transfer olsa nasıl olurdu acaba..

Off çok üzüldüm O kadar uğraş ,emek ver ,maddi ,manevi yıkım.. Neden öyle olmuş ki acaba ? Ne güzel sağlıklı çıkmış. Gelişimi niye durmuş ? Bu şekilde olabiliyor mu ki .. Ne kadar zor bir işlem bu olay!!!!.......Her olumsuz sonuç da benim de biraz daha ümitlerim kırılıyor

Hay Allah yaaaa...
Bu ne??
Saglikli cikip gelisimi duruyor, bunu da yeni duyduk...
Hitucim sen bilirsin bu konuyu.
Isimiz zor arkadaslar , vallahi de billahi de pek zor.
Mattiak, inci , ben, chnb ... Hic birimiz umut olamadik akasya ve merveye.
Insallah sizler bize umut olun kizlar..

Gelincik ne alemde acaba? Ondan da cikmadi hic haber...

Cok uzuldum vallahi. Insanin icinde var olan umudu da gidiveriyor .
Saglikli cikmis ne guzel. Gelisimi durmasi demek herkalde embryonun kaliteli olmadigi anlamina geliyor olsa gerek.
Hep diyorlar ya 2 parametre var. Hem genetik olarak saglikli olacak , bu da yetmiyor bir de embryo kaliteli olacak. Sanirim chnmbnin durumu boyle bir sey.

Saglikli bulunursa da sevinmeyelim o halde. Ya biz neye sevinecegiz ?.??.

iyi akşamlar kızlar bugün yumurtalarım toplandı eşiminde tese olmasına gerek kalmadı dondurulmuş bir tüp spermimiz vardı içerisinde iyi kalitede olanlar varmış gerek görmediler...yarın sabah arayıp kaçı döllenmiş öğreneceğiz inşallah iyi haberler alırım...

chnbye çok üzüldüm Rabbim sabır versin bi evladı var Rabbim ona ömür versin inşallah... çok zorlu süreçlerden geçiyoruz o yüzden ne kadar zor olduğunu en iyi bizler anlıyoruz... inşallah hayırlısıyla bu zorlu süreçleri hepimiz atlatırız...

Gelincik guzelim gecmis olsun . Tese olmayacak olmasi da guzel olmus. Bir sikintidan kurtulmussunuz.
Hayirlisiyla insallah sen guzel haberler ver bize. Kac yumurta topladilar? Kim yapti toplamani? Rahat gecti mi?

gelincik inş senden güzel haber gelir de, umut olursun hepimize..
bir hafta yokum, hepinizi öpüyorum.
işimiz zor, yolumuz uzun, sağlıklı çıkmaması gelişimi durması hepsi bahane, rabbim nasip etsin yeter ki.

işimiz zor, yolumuz uzun, sağlıklı çıkmaması gelişimi durması hepsi bahane, rabbim nasip etsin yeter ki.

Ne guzel yazmissin valla Mattika.yazdigin her kelime cok dogru. Ama isimiz cok zor be gulum.
Allahim nasip ederse bir cirpida oluverir hepsi ama insallqh teker teker hepimizin kalbinin icinden gecenleri duyacak.
Hadi be gelincik. Ilk seni duysun

Buraya güzel haberler yazmayı o kadar çok istedim ki... Kendimde yazamadığım gibi chnb için de yazamadım Çok üzgün, çok ağlamış. Acısının aynısını yaşadığımız için onu o kadar iyi anladım ki... Zor bir sınavdan geçiyoruz hem de çok zor... Ama ben inanıyorum bir gün dualarımız kabul olacak inşaallah...

Kısaca anlatayım. chnb'nin doktoru şu şekilde açıklama yapmış. 5 embriyodan 2'si sağlıklı çıktı ancak 8 hücrenin üzerine çıkamadılar. chnb zaten o şokla bir şey soramamış. Hastaneye gidip raporu isteyecek, sağlıksız çıkanların gelişimlerinin devam edip etmediğini bilmiyor. Onu da soracak. Zaten raporda ne olduğu yazıyordur.

Kızlar bizi en iyi bizler anlarız. Birbirimize destek olmaya devam, dualara devam... Birimiz pes etmeye kalkarsa diğerimiz engel olsun.

Geçmiş olsun canım. İnşaallah senden güzel haberler gelir de bizler için umut olursun. Bizi habersiz bırakma olur mu... Dualarımız seninle...

Son düzenleme:
Bu gece eltimleri yolcu ettik. Cuma kayınvalidemler geliyor. Eşim grip, yatıyor. Yarın doktora gideceğiz. Önümüzdeki 2 hafta yoğun geçecek benim için. Allah yardımcım olsun :)

Ne güzel yazmışsın... Herşey bahane, nasibimizde olanı yaşayacağız. Allah hepimizin yardımcısı olsun. Bu arada iyi tatiller canım :)

Bu gece eltimleri yolcu ettik. Cuma kayınvalidemler geliyor. Eşim grip, yatıyor. Yarın doktora gideceğiz. Önümüzdeki 2 hafta yoğun geçecek benim için. Allah yardımcım olsun :)

Amin canım tedaviye ne zaman başlayacaksınız peki?
Bizde bu ay korunmayı bırakacaktık ama kayınvalidem geliyor bizde kalacak
Belki bundada vardır bir hayır nedense çok çok umutluyum sankş doğal yoldan olunca
tutacakmış gibi geliyor bana sağlıklı olacakmış gibi geliyor hayırlsı

Amin İnşallah canım.Hadi bakalım hayırlısı.
İnşalah güzel haberlerle dönersiniz.
Dualarımız seninle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…