Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

inşallah chnb hayırlı haberlerle gelir herkese umut olur.....

bu pgt yöntemi kaça mal oluyor toplamda yani herşey dahil ilaç vs vs... para biriktirmeye çalışıcamda

inşallah chnb hayırlı haberlerle gelir herkese umut olur.....

bu pgt yöntemi kaça mal oluyor toplamda yani herşey dahil ilaç vs vs... para biriktirmeye çalışıcamda

Merkezine göre değişiyor canım. Pgt'de genelde embriyo başına fiyat alınıyor. Benim ve buradaki bir kaç arkadaşın yaptırdığı hastanede fish yönteminde embriyo başı 150 euro 24 şure yönteminde embriyo başı 300 dolar. İlaçlar 1000-2000 tl arası. Tedavinin ücreti bunlardan ayrı.

Incicim canim nasilsin?
Chnbnin dun belli olmayacak miydi pgt sonucu?
Niye carsambaya kalmis biliyor musun?
5. Gun mu bakiliyor yoksa?
Sen yarin gidiyorsun di mi ...
Hadi insallah hayirli guzel haberlerle gel.
Ne zaman baslayacagina karar verdin mi yoksa yarin mi konusacaksin?
Kimden randevu aldin bu sefer?
Ne cok soru sordum

İyiyim canım sen nasılsın? Biz de anlamadık. Dün girdi pgt'ye, bugün arayıp sonucun yarın faksla geleceğini söylemişler. Büyük ihtimalle hastanede yapılmadı işlem. Yarın öğreniriz bakalım. Yarın konuşacağım. Para meselesini çözebilirsek mart adetimde başlamak istiyorum. Yine Nur Hanım'a gideceğim.

Son düzenleme:
Aaaa hituciiiii

Incicim insallah guzel olsun hersey hepimizicin .
Ben de bu adetle baslayacagim ama hic baslayacakmis gibihissetmiyorum.

İnşaallah canım inşaallah... Ne zaman olacaksın tahmini? Bu kez olacak Allah'ın izniyle...

4 subat gibi canim olurum.
Baslayacak gibi hissetmiyorum cunku hic heyecan yok bende .
Sifir denebilir. Rutine bindirdim kafamda ben bu isi sanirim ve kendime gorev edindim.
Gercekten. O yuzden de gorev bilinciyle yaptigim icin heyecanim yok.
Bakalim gorecegiz olacak mi? Insallah diyoruz hepnberaber ...

Hadi hayırlısı olsun. Ben de bu kez heyecanlanmıyorum nedense. İlk olduğu için sanırım heyecanlıydım, şimdiyse tık yok :) Canım ben çıkıyorum. Şarj bitmek üzere. Eltimlerin odasında olduğu için girip alamıyorum. Öpüyorum seni. Yarın dışarıda olacağım. Chnb'den haber alınca eşimin telefondan girip yazmaya çalışırım. Yazamazsam akşam haberleri getiririm sizlere inşaallah.

günaydın herkese hayırlı sabahlar....
inci laveque gece geldim şöyle bi bakındım size ne var ne yok diye sonra çıktım.size bakmadan yazdıklarınızı okumadan gözüme uyku girmiyor nedense.bugün inş.hayırlı güzel haberler alırız chnbden.hepinizi öpüyorum aeolun sevgiler...

Hayırlı sabahlar canım. Bugün büyük gün, chnb'den güzel haberler gelir inşaallah :) Herkesi çok öpüyorum.

Mattika da burada
Cok ayri kaldik be kizlar , bilmem farkinda misiniz?:44:

ben de gelip okuyorum hep, cnhb yi merak ediyorum, bugün güzel haber gelicek inş.
ama bende bi gelişme yok, pek yazmıyorum bu yüzden.
yarın memlekete gidicem bi hafta yokum. yokluğumda hep güzel haberler yazılsın inş buraya.

Son düzenleme:
selam kızlar,

chnbden haber yok sanırım dı mı?

Mattıkacım bende gelısme yok derken ? tedavıye baslama anlamında mı dedın?

Hitucıcım ıkı kelam da et ama :) goruyorum geldıgınde , yazıyorum ama senden ses gelmıyor

Incıcım tabı ılkınde heyecan cok olur .
sonra gıderek alısılıyor duruma.
allah cok aratmasın dıyelım bız yıne de
ama bu sakınlık de guzel bır sey vesselam.

evet canım yakında tedavi görünmüyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…