- 14 Kasım 2008
- 967
- 362
- 358
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #5.481
Dotomes sizin hastalığınız neydi ? Yazmış olabilirsiniz ama gözümden kaçmış sanırım.
ivit başka bi sitede gördüm bilmem senmişsin gibi geldi öle hissettim
arkadaşlar chnb den haber alan var mı?
Çok sevindim canım. Hadi bakalım hayırlısı olsun. Sizlerden güzel haberler alırız inşaallah. Evet misafirler geldi, ancak gece girebiliyorum ben de. Bugün gezmeye çıktılar, işe başlamadan bir bakınayım dedim :) Müsait oldukça yaz bize. chnb'ye bugün haber gelecekti, ararım onu öğleden sonra. İnşaallah iyi haberler verir. Çok öpüyorum canım.
gelincik canım merhaba,
valla sona geldin sen de:)
ben de bu aralar cok sık gıremedım , gercı gırıp bakıyorum arada ama baya da sakın .
Incinin mısafırlerı var , Htucı cocuklarla mesgul, Chnb zaten Istanbulda , Mattika cok gelmiyor ...
sen de pek yoktun ortalarda.
ınsallah senın ıcın de Chnb ıcın de harıka olsun hersey .
Siz bizım yuzumuzu guldurun , bıze umut olun ınsallah .
Incı canım Chnb ıle konustugunda haber ver olur mu bıze
canim ,
Insallah hersey yolunda gider.
Hepimiz cok emek harcadik ve harciyoruz.
Yuce rabbim hepimize armaganini teker teker versin istiyorum, bekletmeden , aratmadan , hayirlisi ile.
Heyecan bir noktasinda basliyor,biliyorum .
Iyi sanslar diliyorum guzelim sana.
Chnbden haber gelmedi , ben de merak ettim .
inşallah canım Rabbim emeklerimizin karşılığını verecektir... sende kısa bi süre sonra tekrar başlayacaksın inşallah bu sefer herşey yolunda gitsin inşallah... takiplerini yine izmirdemi yaptırmayı düşünüyorsun...
Amon canim amin.
Evet hayirlisiyla baslayacagim. Yok gelincik bu sefer Istanbula gelmeyi dusunuyorum.
Zor olacak benim icin ama bu sefer boyle denemek istedim.
Herseyo orada yapsinlar... Gecen sefer yasadigim terslik dolayisi ile tum ihtimalleri saf disi birakmak istiyorum.
Ilaclari da hastaneden alacagim. Bence degisen bir sey olmayacak ama yine de bir kez de boyle deneyeyim.
:)))) kendimi dedektif gibi hissettimölesine hastalıkları incelerken rastladım dedimya öle hissettiğim için sordum umarım rahatsız etmemişimdir sorumla:)))
merabalar kızlar bu gece 2.30 da çatlatma iğnemi yapacam inşallah... çarşamba günüde opu var..belki eşimde microtese olacak 1 tüp dondurulmuş spermimiz var o yeterli olursa olmayacak... ilk başlarda olmayan heyecanım yeni yeni başlamaya başladı... Rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallahh.
Chnbyi çok merak ettim inşallah hayırlı haberlerle gelir incim görüştüysen yaz canım sen de müsait değilsin ki bizde seni sıkıştırıyoruz...
Hadi bakalım hayırlısı. İnşaallah herşey yolunda gider canım benim. Sona yaklaştıkça heyecan da artıyor. Doktor kaç yumurtan olduğunu söyledi mi? Bu arada ben de yarın hastanedeyim :) Kaçta olacak opu?
Kızlar chnb ile konuştuğumu 2-3 sayfa önce yazmıştım :) Yine yazayım. 5 embriyo dün pgt'ye girecekti. Sağlıklı çıkarlarsa çarşamba günü transfer olacakmış. Bu akşam konuşuruz yine onunla. Yeni haber varsa iletirim sizlere de.
merhaba Incıcım,
sen yarın hastaneye kıst ıcın mı gıdıyorsun?var mı yok mu kontrole ??
dun sonuc cıkmıstır , haberımız nıye yok??
Konuştum şimdi. Yarın 13.30'da gelin demişler. Sonuç da o zaman belli olacakmış. Dua istiyor bizlerden...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?