- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #5.561
canım benim yumurta sayım genelde böyle oluyor küçük yumurtalar var bunun içinde fazla olmasıda iyi değil az olsun ama kaliteli olsun en önemlisi o... ilaç dozum 225 di son iki gün 250 yaptım... düşük dozla başlandı bana hedef 8 - 9 yumurta toplamaktı ama 16 toplandı sonuçta bunun 9 u dolu çıktı şükür durum iyi.. semra hanımın dediğine göre fazla yumurta toplanması rahmin yapısını bozuyormuş inşallah öyle sıkıntılarım çıkmaz...
bakar mısın ?
hic de uyarmıyor kımse beni,
ama adteın 2. gunu gelın dıyorlar.
nasıl bır sey bu?
ay ben zaten pek bır hevessızım bu sefer hıtucı.
nasıl olcak bu ıs boyle?
sanırım merve arkadaşım doğal yoldan hamile kalan varmı diye araştırıyo.var canım.hem genetik sorunu olan hem doğal yoldan sağlıklı çocuğu olan 4 kişi var.simge,ayşeözkan,cennet kokulum ve angel doğal yoldan hamile kaldı.ayşe özkan hamileyken amniyo yaptırmıştı.onun bebeği taşıyıcı babası gibi.diğerleri amniyo yaptırmadığı icin bilemiyorum.tabi şuda var pgt yapıldığı halde de taşıyıcı olabilir.
hayırlısı olsun canım hakkında.Allahım isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.Bak şimdi dahada ümitlendim hituci
Teşekkür ederim Cevap yazdığın için
sanki tüp bebekten ziyade doğal yoldan olacakmış gibi geliyor bana
Hayırlısı olsun bakalım.sen muradına ermişsin maşallah
Rabbim bağışlasınBizede nasip olur bu güzel duyguları yaşamak
biraz öncede yazdım ama silindi galiba.inci nasısın canım.chnbden haber varmı?
Arkadaşlar geçmişi okudum. Kardeşime geldim. Oradan yazıyorum. Öncelikle hepinize çok teşekkür ederim. Beni merak etmişsiniz, üzüntümü paylaşmışsınız. Hepinizi çok ama çok sevdiğimi bilmenizi istiyorum. Tahmin ettiğiniz gibi çok üzgünüm. Kesinlikle tüp bebek işlemi değilmiş bu. Onun çok ötesinde bir stresle bekleyiş.
Burada Mevlananın sözü paylaşılmıştı sanırım Hituci paylaşmıştı. Bir şey olmuyorsa ya daha iyisi olacağı içindir ya da olmaması gerektiği içindir. Bu sözü düşünüyorum. İş gerçekten sağlıklıyı bulmakla bitmiyormuş. O günü anlatayım. 13.20 de gittik hastaneye. Cem bey sizinle konuşacağım birazdan dedi benim ne olur güzel haberler verin demem üzerine. 15 dakika sonra aldı bizi odasına. İşin ilginci eşim dönmüştü Hatay'a ben görümcemleydim. Klasik tedaviyi özetledi. 5 embriyodan 2 si sağlıklı çıktı benim resmen kanım çekildi şükür dedim. Arkasından amayla başlayan malum cümle geldi. Gelişimleri devam etmedi. Ben ağlamaya başladım. Eşimin doğal ,istediğini söyledim. Yüzde 50 li düşme ihtimali var dedi. Oğlunuza baktırın bu da fikir olur dedi. Ertesi gün riskli gebelik uzmanım Doç Arda Lembet aradı. Ne incelik. Üzüntümü paylaşmak için aramış. Çok etkilendim. Ona sordum bir yerde okumuştum biopsi sırasında embriyo zarar görüp gelişimi durabilirmişdiye. Olabilir dedi. İşte böyle... Benim de kafam da şu var: 5. gün geç mi kaldık? Cem bey de perşembenin gelişi çarşambadan belli olur. 4. gün de olsa farketmezdi dedi.
Prof.Volkan Baltacı yapmış. Bugün mailime atmışlar baktım ama çok inceleyemedim birinde trizomi 21 yazıyor. Bu nereden çıktı anlamadım biz de başka sorun vardı normalde...
merhaba canım çok geçmiş olsun.üzüntünü paylaşıyorum ve şaşkınım nasıl trizomi21 çıktı şaşırdım volkan beye açıklattırırmısın canım.bende korktum biraz şimdi.Arkadaşlar geçmişi okudum. Kardeşime geldim. Oradan yazıyorum. Öncelikle hepinize çok teşekkür ederim. Beni merak etmişsiniz, üzüntümü paylaşmışsınız. Hepinizi çok ama çok sevdiğimi bilmenizi istiyorum. Tahmin ettiğiniz gibi çok üzgünüm. Kesinlikle tüp bebek işlemi değilmiş bu. Onun çok ötesinde bir stresle bekleyiş.
Burada Mevlananın sözü paylaşılmıştı sanırım Hituci paylaşmıştı. Bir şey olmuyorsa ya daha iyisi olacağı içindir ya da olmaması gerektiği içindir. Bu sözü düşünüyorum. İş gerçekten sağlıklıyı bulmakla bitmiyormuş. O günü anlatayım. 13.20 de gittik hastaneye. Cem bey sizinle konuşacağım birazdan dedi benim ne olur güzel haberler verin demem üzerine. 15 dakika sonra aldı bizi odasına. İşin ilginci eşim dönmüştü Hatay'a ben görümcemleydim. Klasik tedaviyi özetledi. 5 embriyodan 2 si sağlıklı çıktı benim resmen kanım çekildi şükür dedim. Arkasından amayla başlayan malum cümle geldi. Gelişimleri devam etmedi. Ben ağlamaya başladım. Eşimin doğal ,istediğini söyledim. Yüzde 50 li düşme ihtimali var dedi. Oğlunuza baktırın bu da fikir olur dedi. Ertesi gün riskli gebelik uzmanım Doç Arda Lembet aradı. Ne incelik. Üzüntümü paylaşmak için aramış. Çok etkilendim. Ona sordum bir yerde okumuştum biopsi sırasında embriyo zarar görüp gelişimi durabilirmişdiye. Olabilir dedi. İşte böyle... Benim de kafam da şu var: 5. gün geç mi kaldık? Cem bey de perşembenin gelişi çarşambadan belli olur. 4. gün de olsa farketmezdi dedi.
Prof.Volkan Baltacı yapmış. Bugün mailime atmışlar baktım ama çok inceleyemedim birinde trizomi 21 yazıyor. Bu nereden çıktı anlamadım biz de başka sorun vardı normalde...
canım telefonu kapatmak zorunda kaldım çok özür dilerim.bende süt sağma makinası vardı biriside erken doğum yapmış bebek küvezdeymiş.süt lazımmış bebeğe.eşim çağırdı onu hazırladım gönderdim.görüşelim yine inşallah canım.aeo öptüm
merhaba canım çok geçmiş olsun.üzüntünü paylaşıyorum ve şaşkınım nasıl trizomi21 çıktı şaşırdım volkan beye açıklattırırmısın canım.bende korktum biraz şimdi.
Arkadaşlar geçmişi okudum. Kardeşime geldim. Oradan yazıyorum. Öncelikle hepinize çok teşekkür ederim. Beni merak etmişsiniz, üzüntümü paylaşmışsınız. Hepinizi çok ama çok sevdiğimi bilmenizi istiyorum. Tahmin ettiğiniz gibi çok üzgünüm. Kesinlikle tüp bebek işlemi değilmiş bu. Onun çok ötesinde bir stresle bekleyiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?