Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Anladım canım. Benim olgunlaşan üçtü, üçü de alındı. Bayağı yüksekmiş doz. İnşaallah olmaz bir şey. Güzel haberlerle gel inşaallah.

bakar mısın ?
hic de uyarmıyor kımse beni,
ama adteın 2. gunu gelın dıyorlar.
nasıl bır sey bu?

ay ben zaten pek bır hevessızım bu sefer hıtucı.
nasıl olcak bu ıs boyle?

canım yoktur inşallah tedbir olsun diye dedim ben.şüpheleri olsa sanada söylerlerdi.incinin büyümeyen yumurtalar kist yapmııştır belkide.senin toplanamayan yumurtaların içini boşalttıklarını söylemiklerya kist oluşmamıştır inşallah.birde tedavide doğum kontrol hapı kullananlarda kist olabiliyo.

Bak şimdi dahada ümitlendim hituci
Teşekkür ederim Cevap yazdığın için
sanki tüp bebekten ziyade doğal yoldan olacakmış gibi geliyor bana
Hayırlısı olsun bakalım.sen muradına ermişsin maşallah
Rabbim bağışlasınBizede nasip olur bu güzel duyguları yaşamak

hayırlısı olsun canım hakkında.Allahım isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah.

CANIM bu tedavinde isteksiz hissiz olman normal bende de öyle oluyordu.chnb için yazdığım yazıyı okudunmu bilmiyorum ama tedavilerimdeki ruh halimi düşüncelerimi bir allah bilir birde siz anlayabilrisiniz.
sağlıklı embriyo ararsın bulamazsın,bulursun tutunmaz yada gelişimi durur.ama bunların hepsi nasip değilse olmaması için birer bahane.ama Allah nasip edecekse sen ne yaparsan yap o bebek sana gelir.
geçen bi arkadaşla görüştüm prezevatifle korunuyormuş şimdi ikiz kız bebek bekliyo.bu nasip değilde nedir????
imkansın gibi görünüyo ama Allah dileyince hiçbişey imkansız değil.
sen elinden geleni yap ve dua et.
benim içinde bişey yapmanı istiyorum.lütfen kendine iyi davran.çünkü GERÇEKTEN SENİ SEVİYORUM...

Selam kızlar, o kadar yorgun ve uykusuzum ki... Gece hiç uyuyamadım. Eşim hasta ya sürekli terledi durdu ben de nöbet tuttum. Sabah erkenden de kayınvalidemler geldi. Kahvaltıydı, getirdikleri şeyler yerleştirmeydi derken daha yeni oturdum. Kayınvalide namaz kılarken bir bakınayım dedim sizlere. Nasılsınız? chnb'yi arayabilirsem arayacağım bugün. Annesine geçecekti, tatil bitene kadar İstanbul'da sanırım. Hepinizi çok öpüyorum.

Son düzenleme:
chnb ile konuştum. Daha iyi tabi ama hala üzgün... Hastaneden başka bir doktorla konuşmuş ve sağlıklı embriyolardan biyopsi alınırken zarar verilme ihtimalini sormuş. Doktor böyle bir ihtimalin olduğunu söylemiş. Şimdi kafasını o kurcalıyor. Bir de eşi bir daha tedavi istemiyormuş o yüzden de düşünceli.

Arkadaşlar geçmişi okudum. Kardeşime geldim. Oradan yazıyorum. Öncelikle hepinize çok teşekkür ederim. Beni merak etmişsiniz, üzüntümü paylaşmışsınız. Hepinizi çok ama çok sevdiğimi bilmenizi istiyorum. Tahmin ettiğiniz gibi çok üzgünüm. Kesinlikle tüp bebek işlemi değilmiş bu. Onun çok ötesinde bir stresle bekleyiş.

Burada Mevlananın sözü paylaşılmıştı sanırım Hituci paylaşmıştı. Bir şey olmuyorsa ya daha iyisi olacağı içindir ya da olmaması gerektiği içindir. Bu sözü düşünüyorum. İş gerçekten sağlıklıyı bulmakla bitmiyormuş. O günü anlatayım. 13.20 de gittik hastaneye. Cem bey sizinle konuşacağım birazdan dedi benim ne olur güzel haberler verin demem üzerine. 15 dakika sonra aldı bizi odasına. İşin ilginci eşim dönmüştü Hatay'a ben görümcemleydim. Klasik tedaviyi özetledi. 5 embriyodan 2 si sağlıklı çıktı benim resmen kanım çekildi şükür dedim. Arkasından amayla başlayan malum cümle geldi. Gelişimleri devam etmedi. Ben ağlamaya başladım. Eşimin doğal ,istediğini söyledim. Yüzde 50 li düşme ihtimali var dedi. Oğlunuza baktırın bu da fikir olur dedi. Ertesi gün riskli gebelik uzmanım Doç Arda Lembet aradı. Ne incelik. Üzüntümü paylaşmak için aramış. Çok etkilendim. Ona sordum bir yerde okumuştum biopsi sırasında embriyo zarar görüp gelişimi durabilirmişdiye. Olabilir dedi. İşte böyle... Benim de kafam da şu var: 5. gün geç mi kaldık? Cem bey de perşembenin gelişi çarşambadan belli olur. 4. gün de olsa farketmezdi dedi.
Prof.Volkan Baltacı yapmış. Bugün mailime atmışlar baktım ama çok inceleyemedim birinde trizomi 21 yazıyor. Bu nereden çıktı anlamadım biz de başka sorun vardı normalde...

canım telefonu kapatmak zorunda kaldım çok özür dilerim.bende süt sağma makinası vardı biriside erken doğum yapmış bebek küvezdeymiş.süt lazımmış bebeğe.eşim çağırdı onu hazırladım gönderdim.görüşelim yine inşallah canım.aeo öptüm

merhaba canım çok geçmiş olsun.üzüntünü paylaşıyorum ve şaşkınım nasıl trizomi21 çıktı şaşırdım volkan beye açıklattırırmısın canım.bende korktum biraz şimdi.

Yok canım zaten fıstıklar da ağlıyorlardı. Görüşelim sık sık...

merhaba canım çok geçmiş olsun.üzüntünü paylaşıyorum ve şaşkınım nasıl trizomi21 çıktı şaşırdım volkan beye açıklattırırmısın canım.bende korktum biraz şimdi.

Canım aslında aramak lazım en kısa zamanda sorayım. Yaşım 35 ya ondan mı acaba anlamadım. İyi bir dr ye yorumlatmam lazım.

hoşgeldin canım hepimiz çok üzüldük ama sizin için hayırlısı böyleymiş demekki bunu söylemek çok zor inan ama neyapalım Rabbimden gelene razıyız 2 hafta içinde benimde sonucum belli olacak durumum ne olur bilemiyorum... şükürler olsunki senin sağlıklı sıhatli bir evladın var... en azından annesin bizler annelik nasıl bir duygu onu bile bilmiyoruz...inşallah tez zamanda normal yaşantına dönersin ve Rabbim hayırlısıyla sana inşallah normal yollardan sağlıklı sıhatli bi evlat daha nasip eder...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…