Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Hadi inşaallah canım inşaallah. Tedaviye gerek kalmadan doğal yoldan gelir bebeğin.

Bugün doktordaydım, yazmayı unuttum :) Nur topu gibi bir kistim olmuş, kendi kendine geçecekmiş. Tedavi için en erken nisan dedi ama mayıs daha iyi olur dedi. Nisan veya mayıs olacak sanırım nasip olursa.

Geçmişi okuyorum doğal yoldan hamile kalan var mı diye bir umut işte secgin diye bi arkdaş varmış
O doğal yoldan kalmış gelsede soru sorsam ona uff

Amin tatlımTedaviden dolayı mı oluşmuş bu kist canım geçer inşallah inci tanem
Ancak toparlanırsınız canım hem maddi hem manevi zor bir süreç sonuçta

Yarabbim ne sıkıcı bir gece uff zaman geçmiyor
Yalnızlık ne kötü

Geçmişi okuyorum doğal yoldan hamile kalan var mı diye bir umut işte secgin diye bi arkdaş varmış
O doğal yoldan kalmış gelsede soru sorsam ona uff

Secgin tedaviyle hamile kalmıştı bildiğim :26: İkiz bekliyor şu anda.

Amin tatlımTedaviden dolayı mı oluşmuş bu kist canım geçer inşallah inci tanem
Ancak toparlanırsınız canım hem maddi hem manevi zor bir süreç sonuçta

Evet canım tedaviden dolayı. Geçermiş, ilaç da vermedi. Aynen öyle çok zor çok...

Yarabbim ne sıkıcı bir gece uff zaman geçmiyor
Yalnızlık ne kötü

Ne oldu :26:

günaydın herkese hayırlı sabahlar...
Chnb nin durumuna çok canım sıkıldı haberi okudum ve kapattım bilgisayarı.hala ne yazacağımı bilemiyoru ama chnb canım seni çok iyi anladığımı üzüntünü paylaştığımı bilmeni istiyorum.bu olay benimde başıma geldi bi tedavimde.iki tane
sağlıklı embriyo bulunmuştu bir tanesi transfere uygun görüldü.transfer edilince nasılsa bende sorun yok tutar kesin dedim.daha test yapılmadan okadar çok ümit bağladımki o embriyoya sonucu aldığımdaki yıkımı anlatmam mümkün değil.nekadar çk engel var dedim kendi kendime.sağlıklı bulacaksın,kaliteli olacak, gelişimi iyi olacak birde sağlıkla tutunacak.3.tedavime ümitsizlikle başladım.5 tane embriyom oldu.pgtye gitti ben yine ümitlenmeye başladım.kesin birkaçtane sağlıklı çıkar dedim içlerinden.sağlıklı çkan sayısı kocaman bir sıfır.tabi yıkım daha büyük.son tedavimi sırf menepoza girdiğimde pişman olmamak için yaptım.keşke daha çk mücadele etseydim dememek için.ümitsiz başladığım tedabimde rabbim kızlarımı nasip etti çok şükür.ozaman şunu anladımki.büyük konuşmamak lazım.bende sorun yok kesin tuttar demiştim birde 5 embriyonun içinden kesin sağlıklı çıkar demiştim bunlar hataydı.birde Allah nasip edecekse her taş bir şekilde bir vesileyle yerli yerine oturuyor.ama nasip etmicekse mutlaka bir engel çıkıyor.
Canım benim güçlü ol olurmu.hepiniz icin dua ediyorum ama sizde pes etmeyin.rabbim gönlünüzdekini hakkınızda hayırlı kıssın inşallah.

Son düzenleme:
sanırım merve arkadaşım doğal yoldan hamile kalan varmı diye araştırıyo.var canım.hem genetik sorunu olan hem doğal yoldan sağlıklı çocuğu olan 4 kişi var.simge,ayşeözkan,cennet kokulum ve angel doğal yoldan hamile kaldı.ayşe özkan hamileyken amniyo yaptırmıştı.onun bebeği taşıyıcı babası gibi.diğerleri amniyo yaptırmadığı icin bilemiyorum.tabi şuda var pgt yapıldığı halde de taşıyıcı olabilir.

Günaydın hitucim. Şükür diyelim. Sen nasılsın? Fındıklar nasıl? Dün canım çok sıkıldı. chnb'nin yaşadığının aynısını 10 gün önce yaşadım. Hastaneye çağrılma ve sonucu bekleme... Yeşeren umutlar ve doktorun konuşmasıyla bir anda çöken hüzün...

evet canım çok zor bir durum ama transfer edilip test gunune kadar beklemek ve negatif sonucu almak daha zor inan.
yukarıdada yazdımya.aynı şey benimde başıma geldi.iki sağlıklı embriyo var gelin dediler.beni transfere aldılar.bilgi vermek için geldiklerinde tek embriyo transfer edildiğini öğrendim.çok üzüldüm diğeri için.gelişimi durdu tutunma ihtimali düşüktü dediler.
çok zor maddi manevi yıpratıcı bir süreç ama güçlü olmak lazım.rabbim nasip etmiyorsa bilmeliyizki bizim iyiliğimiz için nasip etmiyo.o bizim ihtiyaçlarımızı bizden daha iyi biliyo.demekki zamanı var.bu bi sınav ve biz sabırla .Allaha inanıp güvenerek mücadele etmek zorundayız.
seninde kistin varmış.inş adetinle kaybolur.birde kociş hasta galiba.geçmiş olsun sanada kolay gelsin.hasta koca zor çok nazlı oluyorlar :)

fındıklar iyi canım hamdolsun.benim canıma okumaya devam ediyorlar her gün daha da güçlenerek.ama şikayetçi değilim Allahım herkese nasip etsin diyorum herzaman.

Son düzenleme:

Amin canım amin. Sen de çok zor şeyler yaşamışsın. Şimdiyse mükafatın seninle... Rabbim bizlere de nasip eder inşaallah. Evet çok hasta Birazdan doktora gideceğiz. Hem de nasıl naz :) Canım adetimin 4.günü bugün. Yine de kaybolur mu acaba?

drlar adetle atılır diyorlar.inşallah atılır

benım tedavıden sonra kıst falan bakılmadı .
şimdi adetın 2. gunu sen toplan gıt Istanbul'a, sonra bır de kıst cıkarsa gerısın gerı don gerıye
pek şık olur vallahi.

inşallah yoktur canım.bence bi baktırmakta fayda var.izmirdeki doktoruna bi görün istersen.

inşallah yoktur canım.bence bi baktırmakta fayda var.izmirdeki doktoruna bi görün istersen.

bakar mısın ?
hic de uyarmıyor kımse beni,
ama adteın 2. gunu gelın dıyorlar.
nasıl bır sey bu?

ay ben zaten pek bır hevessızım bu sefer hıtucı.
nasıl olcak bu ıs boyle?

bakar mısın ?
hic de uyarmıyor kımse beni,
ama adteın 2. gunu gelın dıyorlar.
nasıl bır sey bu?

ay ben zaten pek bır hevessızım bu sefer hıtucı.
nasıl olcak bu ıs boyle?

Benim ilk olduğu için bilmiyorum bu işleri ama doktor neden söylemedi acaba? İstanbul'a gelmeden önce orada muayene ol canım.

Gelincik guzelim gecmis olsun . Tese olmayacak olmasi da guzel olmus. Bir sikintidan kurtulmussunuz.
Hayirlisiyla insallah sen guzel haberler ver bize. Kac yumurta topladilar? Kim yapti toplamani? Rahat gecti mi?

gelincik inş senden güzel haber gelir de, umut olursun hepimize..
bir hafta yokum, hepinizi öpüyorum.
işimiz zor, yolumuz uzun, sağlıklı çıkmaması gelişimi durması hepsi bahane, rabbim nasip etsin yeter ki.

Geçmiş olsun canım. İnşaallah senden güzel haberler gelir de bizler için umut olursun. Bizi habersiz bırakma olur mu... Dualarımız seninle...

Amin İnşallah canım.Hadi bakalım hayırlısı.
İnşalah güzel haberlerle dönersiniz.
Dualarımız seninle.

çok sağolun kızlar güzel dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim... bugün öğleye doğru hastaneyle görüştüm 16 yumurtam toplanmıştı bunun 9 u olgun çıktı 7 tanesi döllenmiş... cumartesi günü tekrar görüşeceğiz inşallah o güne kadar gelişimleri güzel devam eder....
lavegue benim toplamayı müstecep bey yaptı rahat geçti şükür dün biraz sancım oldu ama bugün iyiyim şükür.

16 mı Sayı süpermiş :) Nasıl oldu gelincik bu kadar yumurta nasıl büyüdü :) Kaç doz yapıyordun iğneleri? Bende yumurta bol ama topu topu 3 tanesi büyüdü. Döllenen sayı da çok güzel. Hadi inşaallah güzel haberler verirsin bizlere.

canım benim yumurta sayım genelde böyle oluyor küçük yumurtalar var bunun içinde fazla olmasıda iyi değil az olsun ama kaliteli olsun en önemlisi o... ilaç dozum 225 di son iki gün 250 yaptım... düşük dozla başlandı bana hedef 8 - 9 yumurta toplamaktı ama 16 toplandı sonuçta bunun 9 u dolu çıktı şükür durum iyi.. semra hanımın dediğine göre fazla yumurta toplanması rahmin yapısını bozuyormuş inşallah öyle sıkıntılarım çıkmaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…