- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #5.581
Gelincik nasılsın haberler nasıl?
hoşgeldin canım hepimiz çok üzüldük ama sizin için hayırlısı böyleymiş demekki bunu söylemek çok zor inan ama neyapalım Rabbimden gelene razıyız 2 hafta içinde benimde sonucum belli olacak durumum ne olur bilemiyorum... şükürler olsunki senin sağlıklı sıhatli bir evladın var... en azından annesin bizler annelik nasıl bir duygu onu bile bilmiyoruz...inşallah tez zamanda normal yaşantına dönersin ve Rabbim hayırlısıyla sana inşallah normal yollardan sağlıklı sıhatli bi evlat daha nasip eder...
canım çok şükür iyiyim bende sana cevap yazıyordum... benimde çarşamba günü toplandı yumurtlar bugün embriyoların 3. günü yarın tekrar görüşeceğiz büyük ihtimal pazartesi transferim olacak...sabırsızlık içerisinde beklemedeyim şimdilik...
Canım tarnsfer olmuş sanırım 2 embriyo mu? İnşallah güzel haberlerini verirsin.
Eşim doğal istiyor ben çekimserim ama ona söz vermiştim. Bilmiyorum. 2 düşüğüm var. Düşük ihtimalini düşünmek bile sağlıksız olma ihtimalinden daha az üzüyor artık beni. Ki ben 2 düşüğümde de kahrolmuşken.
O beklemek yok mu ne zor şeymiş...İnşallah güzel haberler verirsin...Şimdi yemeğe yiyeceğiz. Bakarım yine...
yok canım olmadı transferim pazartesi olacak inşallah... sende haklısın 2 düşük olunca birde sağlıksız olma durumu çok zor işin ama Rabbim inşallah hayırlısıyla sana bir mucize daha nasip eder.bende 1 kez düşük yaptım dediğin gibi oda daha zor Allah kimseye yaşatmasın...
Arkadaşlar geçmişi okudum. Kardeşime geldim. Oradan yazıyorum. Öncelikle hepinize çok teşekkür ederim. Beni merak etmişsiniz, üzüntümü paylaşmışsınız. Hepinizi çok ama çok sevdiğimi bilmenizi istiyorum. Tahmin ettiğiniz gibi çok üzgünüm. Kesinlikle tüp bebek işlemi değilmiş bu. Onun çok ötesinde bir stresle bekleyiş.
Burada Mevlananın sözü paylaşılmıştı sanırım Hituci paylaşmıştı. Bir şey olmuyorsa ya daha iyisi olacağı içindir ya da olmaması gerektiği içindir. Bu sözü düşünüyorum. İş gerçekten sağlıklıyı bulmakla bitmiyormuş. O günü anlatayım. 13.20 de gittik hastaneye. Cem bey sizinle konuşacağım birazdan dedi benim ne olur güzel haberler verin demem üzerine. 15 dakika sonra aldı bizi odasına. İşin ilginci eşim dönmüştü Hatay'a ben görümcemleydim. Klasik tedaviyi özetledi. 5 embriyodan 2 si sağlıklı çıktı benim resmen kanım çekildi şükür dedim. Arkasından amayla başlayan malum cümle geldi. Gelişimleri devam etmedi. Ben ağlamaya başladım. Eşimin doğal ,istediğini söyledim. Yüzde 50 li düşme ihtimali var dedi. Oğlunuza baktırın bu da fikir olur dedi. Ertesi gün riskli gebelik uzmanım Doç Arda Lembet aradı. Ne incelik. Üzüntümü paylaşmak için aramış. Çok etkilendim. Ona sordum bir yerde okumuştum biopsi sırasında embriyo zarar görüp gelişimi durabilirmişdiye. Olabilir dedi. İşte böyle... Benim de kafam da şu var: 5. gün geç mi kaldık? Cem bey de perşembenin gelişi çarşambadan belli olur. 4. gün de olsa farketmezdi dedi.
Prof.Volkan Baltacı yapmış. Bugün mailime atmışlar baktım ama çok inceleyemedim birinde trizomi 21 yazıyor. Bu nereden çıktı anlamadım biz de başka sorun vardı normalde...
Kızlar benim embriyoların birinde trizomi 21, birinde de KA birden fazla kromozom çiftinde anormallik yazıyor. 13,16,18, 21, 23 sanırım 1 yazıyor 2 yazması gerekirken. Cinsiyetle ilgili de x te de y de de yıldız var. Sanki cinsiyet kromozom sorunları yok. Gerçekten Volkan Beye sormam lazım...
Nerelerdesin canım?
chnbcim nasılsın tatlım?
Kabul sürecine geçmekteyim sanırım. Karmakarışığım bir genetikçiyle görüşmezsem kafam rahat etmeyecek.
Sen nasılsın?..
O süreç biraz zaman alıyorAllah yardımcımız olsun. Volkan Bey'le ya da Cumhur Bey'le görüş yarın. Volkan Bey'i bilmiyorum ama Cumhur Bey'e ulaşırsan kafandaki tüm soru işaretlerini kaldıracaktır. Ben şükür daha iyiyim, gün geçtikçe iyileşiyorum. Bu aralar kendimi dinlemeye pek fırsatım olmuyor misafirlerden. Benim içim içimi yiyor ama kayınvalidemler o kadar rahatki. Olmazsa normal denersiniz diyorlar. Karşıdan konuşması çok kolay geliyor galiba.
Canım Cumhur Beye sormaya yüzüm yok. O zahmetli kısmı buldu ben başka yere yaptırdım. Volkan Beye sormam daha etik sanırım. Yarın laboratuarı ararım. Bize Cem Bey yüzde 50 sağlıklı olur dedi doğal. Size oran verildi mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?