Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Gelincik nasılsın haberler nasıl?

canım çok şükür iyiyim bende sana cevap yazıyordum... benimde çarşamba günü toplandı yumurtlar bugün embriyoların 3. günü yarın tekrar görüşeceğiz büyük ihtimal pazartesi transferim olacak...sabırsızlık içerisinde beklemedeyim şimdilik...

Canım tarnsfer olmuş sanırım 2 embriyo mu? İnşallah güzel haberlerini verirsin.

Eşim doğal istiyor ben çekimserim ama ona söz vermiştim. Bilmiyorum. 2 düşüğüm var. Düşük ihtimalini düşünmek bile sağlıksız olma ihtimalinden daha az üzüyor artık beni. Ki ben 2 düşüğümde de kahrolmuşken.

O beklemek yok mu ne zor şeymiş...İnşallah güzel haberler verirsin...Şimdi yemeğe yiyeceğiz. Bakarım yine...

yok canım olmadı transferim pazartesi olacak inşallah... sende haklısın 2 düşük olunca birde sağlıksız olma durumu çok zor işin ama Rabbim inşallah hayırlısıyla sana bir mucize daha nasip eder.bende 1 kez düşük yaptım dediğin gibi oda daha zor Allah kimseye yaşatmasın...

Canım amin... İnşallah sen de güzel sonuçlar alırsın...

Kızlar benim embriyoların birinde trizomi 21, birinde de KA birden fazla kromozom çiftinde anormallik yazıyor. 13,16,18, 21, 23 sanırım 1 yazıyor 2 yazması gerekirken. Cinsiyetle ilgili de x te de y de de yıldız var. Sanki cinsiyet kromozom sorunları yok. Gerçekten Volkan Beye sormam lazım...

Canımmm hoşgeldin. Aynı üzüntüyü çok kısa bir aralıkla paylaştık. Seni o kadar iyi anlıyorum ki... Raporu mutlaka bir doktora incelet. Kafanda soru işareti kalmamalı kesinlikle.

canım inciye katılıyorum son aklına takılan herşeyi.

Hituci, İnci evet Volkan Beye soracağım. Çünkü yanlış anlamadıysam sağlıksız embriyolarda cinsiyet kromozomu yani eşimde olan sorunlar değil başka sorunlar var. Ne bu şimdi anlamadım...

Kabul sürecine geçmekteyim sanırım. Karmakarışığım bir genetikçiyle görüşmezsem kafam rahat etmeyecek.
Sen nasılsın?..

O süreç biraz zaman alıyor Allah yardımcımız olsun. Volkan Bey'le ya da Cumhur Bey'le görüş yarın. Volkan Bey'i bilmiyorum ama Cumhur Bey'e ulaşırsan kafandaki tüm soru işaretlerini kaldıracaktır. Ben şükür daha iyiyim, gün geçtikçe iyileşiyorum. Bu aralar kendimi dinlemeye pek fırsatım olmuyor misafirlerden. Benim içim içimi yiyor ama kayınvalidemler o kadar rahatki. Olmazsa normal denersiniz diyorlar. Karşıdan konuşması çok kolay geliyor galiba.

Canım Cumhur Beye sormaya yüzüm yok. O zahmetli kısmı buldu ben başka yere yaptırdım. Volkan Beye sormam daha etik sanırım. Yarın laboratuarı ararım. Bize Cem Bey yüzde 50 sağlıklı olur dedi doğal. Size oran verildi mi?

Haklısın canım. Bende de aynı, yüzde 50. Yüksek bir oran olduğu için göze alamıyorum ben

Son düzenleme:
Peki normal deneyin diyorlar. Genetik sorun olursa bebekte ne diyorlar? Asıl zor kısım bu zaten. Buradaki arkadaşlar bu ihtimal olmasın diye uğraşmadık mı? Keşke eşim de gösterebilse bu duyarlılığı. Senin eşinin desteğini de tebrik ediyorum bu arada. Bana 1 şans vermişti. Olmadı... Senaryoyu Rabbim yazdı ama ben senaryolar üretiyorum kafamda ve eşim beni anlamıyor...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…