- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #5.621
İnciciğim ;
İşin maddi yönünü ayarlamıştım. Bu cumartesi gidecektik. Ancak kar yağdı. Arabayı çıkaramadık. Ben de kar yüzünden çıkmaya korktum. Malum kemik problemi olduğundan çok dikkat etmem gerekiyor. Bir de görümcem kızıyla bana geldi. Velhasıl bu cumartesi gidemedik. İki hafta üst üste eğitimim olduğundan 2 hafta daha gidemeyeceğim. Marta kaldı anlayacağın.Ama ben zaten eylül- ekim gibi tedaviye başlayacağımdan çok da acele etmiyorum. Zira ancak o ara parayı ayarlayabileceğim. Dava açarsam da olumlu bile olsa süreç 1 yılı bulur. Dava sonucunu beklemeyeceğim. Ama faturalarımı sunup ; ücretini de SGK'dan isteyeceğim. Bakalım. Allah hepimizin yardımcısı olsun..
Canım bilmiyorum. 9 kardeşler eşimler. Ailede 6 sı evli. 5 inin 10 çocuğu var ve benim dışımda çocuğu olanların düşüğü bile yok. Önemli bir şey olsaydı aileden başkalarında ada olurdu diye mantıkları var. Maliyet konusunda da biraz sorun çıkarıyor. 2 senedir çok dr lere gittik bir sürü test, rahim filmi, histeroskopi filan. Ev kredisi, çocuğun okulu filan... Araba bile alamadık. Biriktiriyoruz ve eksiliyor bir şekilde. Bunları sanırım sorun ediyor. Bir de söz vermiştim kabul ettirmek için pgt yi. Ben yalnızım bu konuda. Oğlana test yaptıracağız belki o zaman değişir fikri. İnşallah sorun çıkmaz oğlumda...
Çok doğru canım. Volkan beyle konuşturmaya çalışacağım bakalım. Doğru canım...İşte bu çok yanlış bir düşünce... Benim babaannemler 6 kardeşti, ne kardeşlerinde ne onların çocuklarında hiçbir problem yok ama benim babam ve amcam hasta. Düşün sülalede kimsede yok bizimkilerde çıkmış. Cumhur Bey'e sormuştum, bunun gayet doğal olduğunu bir yerde mutasyona uğradığını söylemişti. İkiniz de iş güç sahibi insanlarsınız. Ben çalışmıyorum şu an, eşimin maaşıyla kira, ev kredisi, araba borcu ödüyoruz düşün. Her ay eksideyiz, bir şekilde toparlamaya çalışıyoruz. Biriktirdiğiniz parayı bebek için harcamayacaksınız da ne için harcayacaksınız, eşine bunu anlat. İnşaallah canım inşaallah oğlunde bir problem çıkmaz. En kısa zamanda baktırın ona.
Ne güzel benim en yakın arkaDAŞIM DA üSKÜPLÜ. nE GÜZEL MORAL OLUR GERÇEKTEN...Kızlar eşim bugün bana çok güzel bir sürpriz yaptı :) Çok görmek istediğim Üsküp'e bilet almış :) Yıllardır gitmek istiyordum, eşimin sürprizi moral oldu... Benim baba tarafım Yugoslavya göçmeni, Üsküp'ten göçmüşler 2.Dünya Savaşı sırasında, onun için çok merak ediyorum oraları.
Çok doğru canım. Volkan beyle konuşturmaya çalışacağım bakalım. Doğru canım...
Ne güzel benim en yakın arkaDAŞIM DA üSKÜPLÜ. nE GÜZEL MORAL OLUR GERÇEKTEN...
Konuştur mutlaka. Durumun ciddiyetini kavraması gerek.
Evet benim için çok güzel olacak. Kökenimin geldiği yeri görebileceğim inşaallah :)
ya arkadaslar gozunuzu sevim banada bi yardimci olun,yurt disinda yasiyorum esimle akrabayiz iki ayri hastaligin tasicisiyiz,bundan 3 sene once dogum yaptim kizim oldu ve bir gun yasadi,bir sene sonra tekrar hamile kaldim oglum oldu suan 19 aylik ve cok hasta doktorlar fazla yasamaz diyorlar,burdaki tup bebek merkezi embryoda sadece cocuklarimda cikan iki hastaliga bakabiliriz diyorlar.turkiyede bir embryoda kac hastalik taraniyor acaba?gerci simdi kesinlike cocuk dusunmuyorum oncelikle oglum ama..zaman alan seyler oldugu icin arastirmak istedim,yani bu pgt denilen yontem ne kadar kac hastaligi tariyor?lutfen yardim ALLAH hic birimizin kucagini bos birakmasin insallah....
chnbcim nasıl oldun canım?
ya arkadaslar gozunuzu sevim banada bi yardimci olun,yurt disinda yasiyorum esimle akrabayiz iki ayri hastaligin tasicisiyiz,bundan 3 sene once dogum yaptim kizim oldu ve bir gun yasadi,bir sene sonra tekrar hamile kaldim oglum oldu suan 19 aylik ve cok hasta doktorlar fazla yasamaz diyorlar,burdaki tup bebek merkezi embryoda sadece cocuklarimda cikan iki hastaliga bakabiliriz diyorlar.turkiyede bir embryoda kac hastalik taraniyor acaba?gerci simdi kesinlike cocuk dusunmuyorum oncelikle oglum ama..zaman alan seyler oldugu icin arastirmak istedim,yani bu pgt denilen yontem ne kadar kac hastaligi tariyor?lutfen yardim ALLAH hic birimizin kucagini bos birakmasin insallah....
İyiyim canım. Yarın arayacağım konuştuğumuz gibi. Çarşamba gideceğim. Her şey iyi olur inşallah. Seni de derdimle üzüyorum ...
Sen nasılsın? Sormadım:))
İyi olmana sevindim. Olur mu öyle şey. Ne sen söylemiş ol ne ben duymuş olayımBurada birbirimize o kadar güzel destek oluyoruz ki... Yeri geliyor en yakınımız bizi anlamıyor bu konuda ama bizler birbirimizi çok iyi anlıyoruz. Ben senin ve buradaki diğer arkadaşlarımın çok mutlu olmasını istiyorum. Bir gün ben de sana dert yanabilirim ki yandım da... Kendini kötü hissettiğinde ara mutlaka, konuşalım. Konuşmak insanı inanılmaz hafifletiyor.
Çok şükür iyiyim canım :)
Çok sağ ol canım. Ne ilginç birbirimizi hiç görmedik ama telefonda ağlayıp rahatlayabiliyoruz. İnan ben ne eşim ne kendi ailem ne de hiç kimseyle sizlerle konuştuğumda rahatladığım kadar rahatlayamıyorum. Çünkü damdan düşmüşün hali misali biz anlıyoruz birbirimizi, hiç kimse anlayamaz zaten... Çok duyguluyum bugün çok...
Aynen öyle. Sizi ve burayı çok seviyorum. İyi ki tanıdım sizleri. Ağladığında ben de çok üzülüyorum çünkü biliyorum içindeki yangını...
Canım dedin ya oğlana test yaptıracağım diye, sonradan aklıma geldi. Test için anne veya babadan kan örneği istenmiyor değil mi?
İnci ben hayatımda ne zorluklar yaşadım ve hep çok güçlüydüm. Ve hep kendimi çok güçlü hissederdim. 2 yıldan beri karıncadan bile güçsüz hissediyorum kendimi. Bir su birikintisine düşüp kurtulmaya çalışan bir karıncadan bile daha güçsüz. Cumhur Bey yaptırmayın öğrenseniz ne değişir ki demişti düzeltemeyiz demişti. Ama ruhum rahat etmeli oğlum azıcık kilo aldı poposu filan belirginleşti kardeşimin eltisi ben hiç erkek çocukta görmedim böyle deyince ki durumu bilmiyor hepten taktım kafama. Klinifelterde kızsal vücut hatları olurmuş bir de şu tek testis meselesi. Kesin bu soru işaretinden kurtulmalıyım. Kan alınmalı mı bilmiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?