Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Anladım canım. Allah yardımcımız olsun...

İşte bu çok yanlış bir düşünce... Benim babaannemler 6 kardeşti, ne kardeşlerinde ne onların çocuklarında hiçbir problem yok ama benim babam ve amcam hasta. Düşün sülalede kimsede yok bizimkilerde çıkmış. Cumhur Bey'e sormuştum, bunun gayet doğal olduğunu bir yerde mutasyona uğradığını söylemişti. İkiniz de iş güç sahibi insanlarsınız. Ben çalışmıyorum şu an, eşimin maaşıyla kira, ev kredisi, araba borcu ödüyoruz düşün. Her ay eksideyiz, bir şekilde toparlamaya çalışıyoruz. Biriktirdiğiniz parayı bebek için harcamayacaksınız da ne için harcayacaksınız, eşine bunu anlat. İnşaallah canım inşaallah oğlunde bir problem çıkmaz. En kısa zamanda baktırın ona.

Kızlar eşim bugün bana çok güzel bir sürpriz yaptı :) Çok görmek istediğim Üsküp'e bilet almış :) Yıllardır gitmek istiyordum, eşimin sürprizi moral oldu... Benim baba tarafım Yugoslavya göçmeni, Üsküp'ten göçmüşler 2.Dünya Savaşı sırasında, onun için çok merak ediyorum oraları.

Çok doğru canım. Volkan beyle konuşturmaya çalışacağım bakalım. Doğru canım...

Ne güzel benim en yakın arkaDAŞIM DA üSKÜPLÜ. nE GÜZEL MORAL OLUR GERÇEKTEN...

Çok doğru canım. Volkan beyle konuşturmaya çalışacağım bakalım. Doğru canım...

Ne güzel benim en yakın arkaDAŞIM DA üSKÜPLÜ. nE GÜZEL MORAL OLUR GERÇEKTEN...

Konuştur mutlaka. Durumun ciddiyetini kavraması gerek.
Evet benim için çok güzel olacak. Kökenimin geldiği yeri görebileceğim inşaallah :)

Konuştur mutlaka. Durumun ciddiyetini kavraması gerek.
Evet benim için çok güzel olacak. Kökenimin geldiği yeri görebileceğim inşaallah :)

İnşallah canım. Sen de bol bol fotoğraf çek. Severim ben de oraları... Bu arada Volkan Beyi arayınca çıkan bayanla konuştum benim embriyolarım 5 ti ya. Birinde Anükleer yazıyor o incelenemiş çekirdek mi ne yokmuş. 4 taneden 2 si sağlıklı 2 si sağlıksız. Hepsinde x, y bölümlerinde yıldız vardı dediki cinsiyet yasak olduğu için belirtilmemeiş sağlıksızlarda belirtilen sorunlar dışında cinsiyete bağlı sorunlar olabilirmiş. Bir de kız olursa sorun olmaz dedi ama ne demek istedi anlamadım. Volkan hoca 4 şubatta dönecekmiş. Hayırlısı bakalım. Ben dedim ki 2 düşüğümün nedeni bu çoklu kromozom sorunu olabilir mi dedim, o da vücut problemlileri vücuttan atıyor yoksa sokakta sağlıklı insan kalmazdı doğsalardı dedi. Biopsi alırken zarar verilmiş olabilir mi soruma biz orayla yıllardır pgt işlemi yapıyoruz deneyimliler böyle bir şey olmaz dedi. İşte böyle...

ya arkadaslar gozunuzu sevim banada bi yardimci olun,yurt disinda yasiyorum esimle akrabayiz iki ayri hastaligin tasicisiyiz,bundan 3 sene once dogum yaptim kizim oldu ve bir gun yasadi,bir sene sonra tekrar hamile kaldim oglum oldu suan 19 aylik ve cok hasta doktorlar fazla yasamaz diyorlar,burdaki tup bebek merkezi embryoda sadece cocuklarimda cikan iki hastaliga bakabiliriz diyorlar.turkiyede bir embryoda kac hastalik taraniyor acaba?gerci simdi kesinlike cocuk dusunmuyorum oncelikle oglum ama..zaman alan seyler oldugu icin arastirmak istedim,yani bu pgt denilen yontem ne kadar kac hastaligi tariyor?lutfen yardim ALLAH hic birimizin kucagini bos birakmasin insallah....

Merhaba canım. Öncelikle Allah yardımcın olsun ve başın sağolsun. Türkiye'deki merkezlerde ilk olarak anne babada olan soruna bakılıyor ve ona göre embriyoya işlem yapılıyor. Rabbim oğluna hayırlı, uzun ömürler versin inşaallah...

Son düzenleme:

Başın sağ olsun öncelikle. Allah şefaatçi eylesin kızını inşallah...Oğluna da şifalar versin. Türkiyede fish ve micro array yöntemiyle pgt yapılıyor. Fishte saptanan kromozom problemi dışında sıkça rastlanan kromozom anomalilerine de bakılıyor. Micro arrayde yelpaze çok daha geniş. Tabi fiyatta biraz değişiyor. Bence yeni bir bebekte pgt deneyin. Allah yardımcınız olsun...

İyiyim canım. Yarın arayacağım konuştuğumuz gibi. Çarşamba gideceğim. Her şey iyi olur inşallah. Seni de derdimle üzüyorum ...

İyi olmana sevindim. Olur mu öyle şey. Ne sen söylemiş ol ne ben duymuş olayım Burada birbirimize o kadar güzel destek oluyoruz ki... Yeri geliyor en yakınımız bizi anlamıyor bu konuda ama bizler birbirimizi çok iyi anlıyoruz. Ben senin ve buradaki diğer arkadaşlarımın çok mutlu olmasını istiyorum. Bir gün ben de sana dert yanabilirim ki yandım da... Kendini kötü hissettiğinde ara mutlaka, konuşalım. Konuşmak insanı inanılmaz hafifletiyor.

Çok şükür iyiyim canım :)

Çok sağ ol canım. Ne ilginç birbirimizi hiç görmedik ama telefonda ağlayıp rahatlayabiliyoruz. İnan ben ne eşim ne kendi ailem ne de hiç kimseyle sizlerle konuştuğumda rahatladığım kadar rahatlayamıyorum. Çünkü damdan düşmüşün hali misali biz anlıyoruz birbirimizi, hiç kimse anlayamaz zaten... Çok duyguluyum bugün çok...

Aynen öyle. Sizi ve burayı çok seviyorum. İyi ki tanıdım sizleri. Ağladığında ben de çok üzülüyorum çünkü biliyorum içindeki yangını...

Canım dedin ya oğlana test yaptıracağım diye, sonradan aklıma geldi. Test için anne veya babadan kan örneği istenmiyor değil mi?

Aynen öyle. Sizi ve burayı çok seviyorum. İyi ki tanıdım sizleri. Ağladığında ben de çok üzülüyorum çünkü biliyorum içindeki yangını...

Canım dedin ya oğlana test yaptıracağım diye, sonradan aklıma geldi. Test için anne veya babadan kan örneği istenmiyor değil mi?

İnci ben hayatımda ne zorluklar yaşadım ve hep çok güçlüydüm. Ve hep kendimi çok güçlü hissederdim. 2 yıldan beri karıncadan bile güçsüz hissediyorum kendimi. Bir su birikintisine düşüp kurtulmaya çalışan bir karıncadan bile daha güçsüz. Cumhur Bey yaptırmayın öğrenseniz ne değişir ki demişti düzeltemeyiz demişti. Ama ruhum rahat etmeli oğlum azıcık kilo aldı poposu filan belirginleşti kardeşimin eltisi ben hiç erkek çocukta görmedim böyle deyince ki durumu bilmiyor hepten taktım kafama. Klinifelterde kızsal vücut hatları olurmuş bir de şu tek testis meselesi. Kesin bu soru işaretinden kurtulmalıyım. Kan alınmalı mı bilmiyorum...

Bizler hep güçlü olmak durumundayız. Geçen doktora gittim ya, üzgün halimi görünce yapma dedi ben senin güçlü bir kadın olduğunu düşünüyorum dedi. Ama işte güçlülük bir yere kadar... Bizler de bir yerde afallayabiliyoruz. Her zaman yaptığımız gibi Allah'a sığınacağız ve O'nun izniyle tekrar ayağa kalkacağız. Haklısın, içinin rahat etmesi için öğrenmen gerek.

Canım ben kalkayım, kayınvalideler yatacak bir bakınayım. Lütfen iyi ol lütfen kendine iyi davran. Seni çok seviyorum ve Allah'ın izniyle her zaman yanındayım. Yarın konuşalım yine. İnşaallah bizler de güzel günler göreceğiz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…