Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Evet canım. Sen çok bilinçlisin de. Bizim tarafta akraba evlilikleri var. Çoğu sağlıklı evlada sahip ama birkaçının sağlıksız bebeği oldu. Ama pgt den haberleri yok benim de yoktu ve kendim araştırarak testler istedim dr lere gittim ve buldum sorunu. Bulmuşken başa dönüp doğal denemek bunca çabayı hiçe saymak olacak. Ruhuma tek çocuk fikrini de kabul ettiremiyorum oğlum da her seferinde üzülüyoruz ki biz ona hamileleiği söylemediğimiz halde birileri söylüyor kardeşin olacakmış filan bu transfer meselesi olmayınca anne yine mi kardeşim olmayacak dedi yavrum. Vefat edende de biz yokmuş biz bebek var karnımda sanmıştık dedik. Ki vefat sürecinde annemlerdeydi. Kuzenleri demiş kardeşin öldü diye. Öğreniyor sonucunda. İnşallah her şey hayırlısıyla istediğimiz doğrultuda olur.

Sağ ol dostluğun için. Bu gece kardeşim dualar olan bir kolye verdi umarım huzurla uyurum bu gece. Allaha emanet canım. Ben de seni ve buradaki arkadaşları tanımışım iyiki... İyi ki varsınız...

sagol canim ALLAH razi olsun senin dedigini ben bir arastirim cok tesekur ederim....

Sağ ol dostluğun için. Bu gece kardeşim dualar olan bir kolye verdi umarım huzurla uyurum bu gece. Allaha emanet canım. Ben de seni ve buradaki arkadaşları tanımışım iyiki... İyi ki varsınız...

Nasıl oldun, biraz daha iyi misin?

Herkese selam :)
Evet gelincikten hala haber yok, gelmediğine göre büyük ihtimalle transfer oldu (inşaallah)

Nasıl oldun, biraz daha iyi misin?

Herkese selam :)
Evet gelincikten hala haber yok, gelmediğine göre büyük ihtimalle transfer oldu (inşaallah)

İyiyim canım, halamlar da geldiler. Yarın gidiyorum görüştüm dr ile. Çok tatlı ya...

Ben de senin gibi çok araştırdım ve şükür bu pgt'yi buldum. Kıyamam yavruma kardeş istiyor demek. Güzel Allah'ım nasip eder inşaallah.

merhabalar herkese...hayırlı günler...
laveque, inci,chnb,mattika,akasya... herkes iyidir inşallah.hepinizi kocaman kocaman öpüyorum ve sizleri çok sevdiğimi bilmenizi istiyorum.
cennet kuşlarım aramıza hoşgeldin.
Allahım isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah en kısa zamanda.
geçenlerde laveque ile konuşurken tedavi sırasında okuduğum dualar üzerinede konuştuk.bunları sizinlede paylaşmak istiyorum.belki ufacık da olsa bi faydam olur sizlere.

rabbimin ayetlerinden daha etkili bir ilaç yok gerçekten.41 adet yasin okuduk eşimle,hergün okumak süretiyle 41 adet meryem suresi.3 cuma arka arkaya sela ile ezan arasında taha suresinin ilk sayfası 21 defa , 4444 tefriciye ve bol bol dua ettik eşimle ve tüm dostlarmla.ama bu sureleri imkanınız varsa kendiniz okuyun.

sela ile ezan arası olması şartmı diyebilirsiniz.bu zaman diliminde edilen dualar reddolunmazmış.ben okudum ve inanıyorumki Allah bu duaların hürmetine nasip etti evlatlarımı.

yarın büyük ihtimal evde olmicam.kızları dra götürcem.küçük bir problemimiz var.vajinal yapışıklık var ikisindede ve onu açtırmak için küçük bir operasyon geçircekler.
dua edin bizim için olurmu?
Allaha emanet olun.sevgiler...

Canım benim çok çok geçmiş olsun. Kıyamam kuzulara. Allah yardımcınız olsun. İnşaallah sorunsuz bir şekilde atlatırsınız. Dualarım sizinle. Dualar için teşekkür ederiz. Aklımızda bulunsun. Fırsat bulduğunda yaz bizlere.

Hituci ;

Canım çok geçmiş olsun.. Allah yardımcısı olsun fıstıkların.. İnşallah sorunsuz atlatacaklar.. Dualar için de Allah razı olsun. Duaların gücüne ben de çok inanıyorum. Rabbim isterse herşey olur...

Ah canlarım benim geçmiş olsun. Biz de seni çok seviyoruz. İnşallah kolayca geçecek operasyonları. Dua bilgi paylaşımın için teşekkür ederim...

Ha bu arada Hatay Havaalanını sel almış. 7 ocağa dek seferler iptal. Adanaya değiştiriyorlar. Eşimi aradım açmıyor telefonunu. Mesajda çektim halbuki... Zaten kızgınım kendisine...

Selam canım...:)) Gelincik niye yazmadı acaba? İnşallah transferi olmuştur...

Ben de testleri internetten cafeden çıkarttım yazıcı yok burada. Misafirler ne zaman gidiyor...

İnşaallah ya. Ben de çok merak ediyorum onu. İyi yapmışsın. Yarın iyi geçer umarım. En az 2 hafta buradalar canım.

Ha bu arada Hatay Havaalanını sel almış. 7 ocağa dek seferler iptal. Adanaya değiştiriyorlar. Eşimi aradım açmıyor telefonunu. Mesajda çektim halbuki... Zaten kızgınım kendisine...

Burayı kar vurdu orayı da sel vurmuş. Sesini kısmıştır belki, tekrar tekrar ara.

Canım, tam da havalar soğuk. Dışarı da çıkamazsınız şimdi. Arayım yine...

iyi akşamlar arkadaşlar beni merak etmişiniz. transferim yapıldı şükür... dün saat:3 gibi gittik hastaneye 1,5 saat felan bekledik sonra transfer için ikinci kata indik yarım saatte orda bekledik benimle birlikte iki bayan daha vardı bekleyen... sonra eşimidi aldılar embriyolarımız hakkında bilgi verdiler bizim iyi olan 1 tek embriyomuz vardı diğerlerinin gelişimi gününe göre gerideydi bu tabi benim moralimi bozdu ama ne yapalım bunada şükür ettim... saat 5 gibi geldi semra hanım ve transfere aldılar transfer iyi geçti 2 saat dinlendikten sonra ayrıldık hastaneden 8 şubatta gebelik testini yapacaz inşallah ogün mucizemin müjdejisini alırım...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…