- 8 Ocak 2011
- 17.643
- 1.866
- 223
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #5.761
Kızlar selamlar..
Nasılsınız ? Keyifler iyidir umarım. Gelincik arkadaşımızdan haber var mı ? Büyük gün hangi gün ? Allah yardımcısı olsun. İnşallah bu sefer güzel haberleri alacağız. Hepimize moral olacak. Bu arada PGT yöntemi ile ilk seferde hamile kalan arkadaşlar olmuş. Onları okuyunca çok sevindim. Ve umutlandım.Zira bu aralar epey kötü haberler aldık. Umudumuz kırıldı.
Ben cumartesi Cumhur Bey'e gittim. kan verdim. Kanım İngiltere'ye gidecek. 1 , 1.5 ayda sonuç belli olur dedi. Kan tahlili faturası elime ulaştığında dvayı da açıyorum. Hepimiz için hayırlısı olsun..
cnhb canım sonuçlarında sizde olmayan kromozom sorunları çıkmış.
bizde de öyleydi, cinsiyet kromozomlarında 18 de sorun vardı.
benim yaşım gayet uygun, 13-14 ün olması diğerlerini artırır diye bi açıklama da yapmadı dr.
dr.un söylediği ve benim araştırdığıma göre bu çok normal.
hiç sorunu olmayan sağlıklı bi çift hamile kalmayı denediğinde 5.ay hamile kalmışsa önceki aylarda böyle sağlıksız döllenmeler oluşuyo ve adetle atılıyo kadın hamile kaldığını bile farketmiyo.
her çift yaşarmış bunu, oranlar çok yüksek, doğanın bi tür dengesi.
biz tüp bebekte böyle döllenmeleri de inceliyoruz görüyoruz. oran artıyo bu yüzden.
yaşla veya başka genetik soruna sahip olmakla ne kadar ilgilidir bilmiyorum ama bi ilgi varsa bile korelasyon çok düşüktür.
tekrarlayan düşüklerden dolayı, tedbir amaçlı pgt yapılan çiftler var kromozom sorunu olmayan.. pgt sonucunda 13te 18 de veya başka kromozomda sorun olan embriyo çok çıkıyo dedi dr.
bu çok normal yani.
yine dr.umun bi cümlesini yazayım, biz tüp bebekte doğal olanın dışında bişey yapıyoruz. kromzom normal olmasına rağmen 18 sorunluysa bizim nasıl bebeğimiz olcak dediğimizde söyledi bunu.
yaşama başlamadan elenicek embryoyu bile test ediyoruz dedi.
karışık oldu biraz ama anlatabildim sanırım
Kizlar selam
Herkez iyi umarim gelincikten haber varmi bugun testi vardi Rabbim ins hayirli sonuclarla gelir.
lavegue sen nasilsin canim tedaviye ne zaman basliyorsun?Allahim herkese maddi ve manevi guc versin ins herkesi kocaman öpüyorum hk
bende aksaraylıyım :)))
sen sonradanmı gittin yurt dışına.
Canım inşallah sorun bulunur ve inşallah maddi açıdan beklediğinden az gelir. Ayrıca inşallah gayretlerinin sonucu olarak istediğin gibi sonuçlanır dava. Bu yolda mücadele eden çiftlere de faydan olur...
Canım ücret belli. Maalesef 1440 dolar gibi bir rakam ödeyeceğim.Bu rakam Cumhur Bey'in bulabildiği en ucuz yer. Diğerleri daha da çok istediler.
bende konyaliyim caNIM evlenipp geldim buraya
hemseri sayiliriz simdi rdam spijkenisse de kaliyom
belki gorusuruz bigun
Kızlar selamlar..
Nasılsınız ? Keyifler iyidir umarım. Gelincik arkadaşımızdan haber var mı ? Büyük gün hangi gün ? Allah yardımcısı olsun. İnşallah bu sefer güzel haberleri alacağız. Hepimize moral olacak. Bu arada PGT yöntemi ile ilk seferde hamile kalan arkadaşlar olmuş. Onları okuyunca çok sevindim. Ve umutlandım.Zira bu aralar epey kötü haberler aldık. Umudumuz kırıldı.
Ben cumartesi Cumhur Bey'e gittim. kan verdim. Kanım İngiltere'ye gidecek. 1 , 1.5 ayda sonuç belli olur dedi. Kan tahlili faturası elime ulaştığında dvayı da açıyorum. Hepimiz için hayırlısı olsun..
Canım şimdi daha iyi idrak ettim yazdıklarını.13-14 ün olması diğerlerini artırır diye bi açıklama da yapmadı dr. demişsin. Bizimkisinde şöyle durum var. Marker kromozom nerede sorun olduğu bilinmeyen kromozom ya joker gibi. Her kromozom olabilir ama belli değil. Belli olması için de ileri tetkikler demişlerdi ama sonradan gerek görmediler en çok sorun olan kromozomları incelediler fishle. Ama bence micro array daha doğruydu çünkü yüzde 47 xyy, yüzde 2, 48 xyy vardı.Marker de vardı ne olduğu bilinmeyen. Bu bilinmediği için diğer tüm sendromlar çıkma ihtimali vardı Volkan Beye göre. Ama Cumhur Bey böyle bir şey demedi. Benim yaş gurubumla ilgili açıklamış oldu...
merhaba nilcim nasılsın canım... testim bugün değil 2 gün kaldı çarşamba günü yaptıracam Allah nasip ederse... çok korkuyorum çok...
İnci tanesi nerelerdesin?Ben kitabımı unutmuşum eve geldim almaya:)
canım fishle bakıldığında sorun çıkmış ama. ama sağlıklı olup gelişimi duran embriyolarında başka sorun vardı belki. dediğin gibi micro array olsa daha iyi olabilirdi.
hayırlısı olsun ya, bu yöntemler fln hep bahane olcak olsa oluyo bi şekilde.
Sorma canım ya gelemiyorum pek. İnan oturmaya bile fırsatım olmuyor. Nasılsın ne yapıyorsun?
yok canim bende burda dogma buyumeyim burda bi hemserim oduguna cok sevindim sen nerde kaliyodun canim?
Bende pazar à yakin oturuyodum marktweg de oturuyodum
Gorumcem oturuyor pazarin orada yeni evlerde belkide gormusuzdur birbirimizi
Oglunmu var Allah bagislasin rahatsizligi ne cok gecmis olsun
Bende ardahanliyim (kars,ardahan) Yanliz ardahan deyince burada pek kimse bilmiyor
Insallah biran once bas afwin tedavine sende yazarsin buradan
Gelincik dualarım seninle... Bebeğin seninledir inşaallah. Güzel haberlerini bekliyoruz canım.
gelincik hayırlı güzel haberlerle gel inşallah canım.şuan ezan okunuyor.inşallah sağlıkla hayırlısıyla bebeğin seninledir(amin)
evet canim oglum var 18 aylik,iste ben esimle akraba oldugum icin cocukta genetik hastalik ortaya cikti(stofwisselingziekte)onceleri cok iyidi yavas yavas kotuye gidiyor,suanda ciger ve dalak buyume yapiyor hic bir yerini tutamiyor sadece mamasini iciyor ve bu konuda hicbirsey yapamiyorlar malesef,ALLAHTAN umudumuzu kesmiyoruz tabi insallah sifasini verir,bundan 3 sene oncede bir kizim vardi oda 1 gun yasadi vefat etti...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?