Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Canım inşallah sorun bulunur ve inşallah maddi açıdan beklediğinden az gelir. Ayrıca inşallah gayretlerinin sonucu olarak istediğin gibi sonuçlanır dava. Bu yolda mücadele eden çiftlere de faydan olur...

Canım şimdi daha iyi idrak ettim yazdıklarını.13-14 ün olması diğerlerini artırır diye bi açıklama da yapmadı dr. demişsin. Bizimkisinde şöyle durum var. Marker kromozom nerede sorun olduğu bilinmeyen kromozom ya joker gibi. Her kromozom olabilir ama belli değil. Belli olması için de ileri tetkikler demişlerdi ama sonradan gerek görmediler en çok sorun olan kromozomları incelediler fishle. Ama bence micro array daha doğruydu çünkü yüzde 47 xyy, yüzde 2, 48 xyy vardı.Marker de vardı ne olduğu bilinmeyen. Bu bilinmediği için diğer tüm sendromlar çıkma ihtimali vardı Volkan Beye göre. Ama Cumhur Bey böyle bir şey demedi. Benim yaş gurubumla ilgili açıklamış oldu...

merhaba nilcim nasılsın canım... testim bugün değil 2 gün kaldı çarşamba günü yaptıracam Allah nasip ederse... çok korkuyorum çok...

Canım inşallah sorun bulunur ve inşallah maddi açıdan beklediğinden az gelir. Ayrıca inşallah gayretlerinin sonucu olarak istediğin gibi sonuçlanır dava. Bu yolda mücadele eden çiftlere de faydan olur...

Canım ücret belli. Maalesef 1440 dolar gibi bir rakam ödeyeceğim. Bu rakam Cumhur Bey'in bulabildiği en ucuz yer. Diğerleri daha da çok istediler.

Son düzenleme:
Canım ücret belli. Maalesef 1440 dolar gibi bir rakam ödeyeceğim. Bu rakam Cumhur Bey'in bulabildiği en ucuz yer. Diğerleri daha da çok istediler.

İnşallah belli olsun da. Çok uzun birsüreç... Allah muvaffak etsin. İnşallah devlet karşılar da birde maddi kısmını düşünmezsin. Benim oğlum olduğu için herhalükarda karşılamaz. En azından çocuğu olmayanların karşılasın... Cumhur Bey çok hoş bir insan bu arada. Ne güzel ilgilenmiş...

Hadi canım güzel haberler gelsin inşaallah...

İnci tanesi nerelerdesin?Ben kitabımı unutmuşum eve geldim almaya:)

canım fishle bakıldığında sorun çıkmış ama. ama sağlıklı olup gelişimi duran embriyolarında başka sorun vardı belki. dediğin gibi micro array olsa daha iyi olabilirdi.
hayırlısı olsun ya, bu yöntemler fln hep bahane olcak olsa oluyo bi şekilde.

Evet canım sorun çıkmış biri tirizomi 21 birinde hepsi neredeyse. Evet mademki Volkan Beyin dediğine göre marker kromozomunun varlığı tüm kromozom problemini beraberinde getiriyor o zaman dediğin gibi sağlıklı denilen embriyolarımda da bakılmayan diğer sendromların bulunma ihtimali var çünkü micro arrayle bakılmamış oldu. Ne derin konular. Cumhur bey de demişti biz bunlara bakıyoruz ama bakmadığımız bir sendrom da olabilir nasip işi demişti. Bu arada internetten araştırdım marker kromozom varsa bir kişide yüzde 50 o marker kromozom 15. kromozoma ait oluyormuş. İşin ilginci Volkan Bey benim embriyolarımda 15. kromozoma bakmamış. sAĞLIKLILARDA 15. KROMOZOMDA BELKİ DE PROBLEM VARDI. nE KARIŞIK İŞLERMİŞ YA...

Sorma canım ya gelemiyorum pek. İnan oturmaya bile fırsatım olmuyor. Nasılsın ne yapıyorsun?

cANIM ŞİMDİ OKULA GİDİYORUM YENİDEN...Görüşürüz sonra...

gelincik hayırlı güzel haberlerle gel inşallah canım.şuan ezan okunuyor.inşallah sağlıkla hayırlısıyla bebeğin seninledir(amin)

evet canim oglum var 18 aylik,iste ben esimle akraba oldugum icin cocukta genetik hastalik ortaya cikti(stofwisselingziekte)onceleri cok iyidi yavas yavas kotuye gidiyor,suanda ciger ve dalak buyume yapiyor hic bir yerini tutamiyor sadece mamasini iciyor ve bu konuda hicbirsey yapamiyorlar malesef,ALLAHTAN umudumuzu kesmiyoruz tabi insallah sifasini verir,bundan 3 sene oncede bir kizim vardi oda 1 gun yasadi vefat etti...

Gelincik dualarım seninle... Bebeğin seninledir inşaallah. Güzel haberlerini bekliyoruz canım.

incim çok sağol canım inşallah benimledirler...

gelincik hayırlı güzel haberlerle gel inşallah canım.şuan ezan okunuyor.inşallah sağlıkla hayırlısıyla bebeğin seninledir(amin)

hitucu çok sağol Allah razı olsun duaların için canım Rabbim senin gibi bizede nasip eder inşallah anneliği...

Cok cok cok gecmis olsun, cok uzuldum kizin icinde basin sagolsun
Seninle tanismayi isterim canim ismin neydi Benim Ozlem
Kucucuk bir cocuk agzi var dili yok gozunun onunde eriyo Allah im sanada sabir versin
Bugun Benim kizimda cok kotuydu cok sancisi vardi cok siddetli agladi
En sonunda fitil verdij uyudu garibim o oyle aglayinca ben eriyip bitiyorum ki
Seni dsunemiyorum Rabbim Senin de oglununda yardimcisi olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…