Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

fİHH İÇİN DE MİDEDİ BİLMİYORUM AMA BİZ ARTIK 3.GÜNÜPGT YAPMIYORUZ GİBİ BİRŞEY DEDİ cUMHUR bEY... Saı nedeniyle yapıldı demek. Bana da bahsetti ama sperme polar body yapılamazmış. Bana yaşımı dedi Cumhur bey.Volkan bey de marker kromozomuna bağladı başka sorunları. Bu translokasyon, marker hepsidiğerlerini etkiliyor demek. Ne tuhaf ya...O zaman fishe hiç güvenemeyiz...

Canim cok gecmis olsun .
Iyidir insallah esin su anda.

İyi şükür...

Sana da iyi yolculuklar...Güzel haberlerle gel...

arkadaşlar hamileyim Rabbime şükürler olsun darısı başınıza inşallah...

Canim benim coookk sevindim inan hep bugun aklimdaydin bi ara girdim bakayim diye bugun misafirim vardi simdi yolcu ettim hemen girdim Rabbim tamamina erdirsin degerin kac cikrti?
Insallah sirada
lavegue inci chnb ve diger arkdaslar Allahim sizleride sevindirsin ins Mevlam bu yolda kimsenin emeklerini bosa cikarmasin Aminnnnnnnnnnnn
gelincik spermler hakkinda sordunmu canim kac sene bekletiyorlar bilgin varmi?Benim icinde dua et adetim gelmedi kasiklarim coook agriyor adetimin ikinci gunu fsh ve e2 bakilip tedavi hakkinda karara varacagiz hakkimizda hayirlisi olur ins seni kocaman öpüyorum canim papatyana ve kendine iyi bak sevgiler

Canım inşaallah bir iyi haber de senden alırız... Allah yardımcın olsun...

Herkese günaydın

Günaydın canım. Rüyamda seni gördüm hayır olsun. Rüyamda da zayıfmışsın. Hemen bu ay yeniden denemek istiyormuşsun. Ben de sana çok yeni daha birkaç ay daha bekle azıcık vücudun da toparlar diyorum... Sen hemen dnemek istiyorsun. Hayırlara gitsin inşallah...

İnşallah senin de oğlunun kardeşi gelir canım. Burada arkadaşlar bir tane olsun diye mücadele veriyor. Bu nasıl duygudur ki Rabbim bir tane olsa dahi bu duyguyu kalbimizden çıkarmıyor. Ben de çok istiyorum tekrar anne olmayı.İnşallah sağlıkla olur bebeklerimiz. Amin...

geçmişi okuyamadı ama gelincik hamile galiba çok sevindim.darısı isteyen herkese inşaallah.
gelincik kan değerin kaç çıktı canım...
tekrar hayırlı olsun...

bu arada çok gelemiyorum kızlar çok hasta,ateşliler.
özledim sizleri Allaha emanet olun...

Geçmişolsun canım ya neleri var?Kış hastalığı mı?

Hayrolsun :) Bana kalsa hemen denerdim ama işte bu kilo problemi nedeniyle beklemek zorundayım. İçimdekileri görmüşsün rüyanda :)

Canım çok geçmiş olsun. Grip mi oldular? Merak ettim şimdi...

Hituci canim gecmis olsun bebislerine. En yakin zamanda iyi olurlar umuyorum.

Inci ve chnbcim su an donuyorum istanbuldan. Havaalaninda ucak saatini bekliyoruz.
Evet chnb yeni tedavi insallah :))
Kan verdim , usg bakildi. Kan degerlerim icin arayacaklar, aramadilar daha...
Ilaclarimi aldim. Basliyorum bugun insallah.

Leave çok sevindim canım. İnşallah bu sefer güzel olacak. Sen elinden geleni yapıyorsun. Allah yardımcınız olsun canım benim. İstanbul'u yine özledim:))

Canım çok sevindim, Allah tamamına erdirsin. Ayrıntılı anlat ne oldu kaçta gittin? Nasıl öğrendin eşinin tepkisi filan? Değerin kaç inşallah ikizdir:))

Çok duygulandım... Çok şükür çok...

Gelincik ayrıntılı yazsana. Aslında ben seninle ilgili pek bir şey bilmiyorum. Bu kaçıncı denemendi? Yaşın kaç? Tedavi süresince neler yaşadın? Anlatsana bizlere.

çok sevindim canım allah tamamına erdirsin.
kızlar da sormuş ayrıntı versene bize. sorun neydi, pgt yapılmadı gibi kalmış aklımda?

Gelincik gözün aydın canım :) Senin adına çoooook sevindim.. Allah tamamına erdirsin.. Darısı tüm arkadaşlarımın hepimizin başına

Gelincik cok sevindim.
Sukurler olsun guzel bir haber aldik.
Allah tamamina erdirsin insallah.
Bir de pgtden guzel bir haber alalim insallah da senlenenelim hep beraber.

hayırlı akşamlar kızlar Allah razı olsun hepinizden çok çok teşekkür ederim dün çok vaktim olmadı sizleri merakta bırakmayım diye sadece haber verebildim... dün öğlen saat 1 de hastanedeydiydik eşim kayseriye döndüğü için ben kayınvalidemle beraber gittim sonucu almaya...kan verdim 1,5- 2 saate çıkar dediler o 2 saat nasıl geçti hiç sormayın saat 3 e geliyordu sordum çıkmadı dediler 10 dk sonra beni çağırdılar öğle bi heyecanlandımki bilemezsiniz ayaklarım geri geri gitti.. sonucu söylemeden sizi doktorunuzla görüşteceğiz dediler o an nutkum tutuldu olmadı sandım sonuç negatif diyemi sordum o kadar rahattılarki yooo gözünaydın pozitif demezler mi o an kayın validemde bende ağlamaya başladık önce üzüldük sonra sevindik Rabbim şükürler olsunnn...değerimi sordum 157 dediler dahada mutlu oldum...sonrasında eşimi aradım haber verdim annemi aradım herkes ağlıyor tabi sevinç gözyaşları....sonrasında yoğunluktan doktorla görüşemedik hemşire hanımlar bilgi verdiler döndük evimize sonrasın hastaneden doktor betül hn aradı tebrik etti hemde kan değerim iyi olduğunu söyledi.. fakat yarın tekrar gidecez kan değerime bakacaklar iki katı artması gerekiyormuş 3 hafta sonrada inşallah kalp atışlarını duymak için gidecez... Rabbim inşallah o günleride görmeyi nasip eder...

bizim problemimizde genetik kaynaklı azospermi.. yani 47xxy kliniferter sendromu...ayrıca eşim 8-9 yaşlarındayken de inmemiş testis ameliyatı olmuş.. 2008 yılında micro tese ameliyatı ile sperm bulundu fazla olan spermler 4 tüp olarak donduruldu.. bu benim 4. denemem ve 2. gebeliğim geçen yılki tedavimde de gebe kalmıştım ama kalp atışları olmadığı için kürtaj olmuştum..bu tedavim dondurulmuş spermlerle oldu...bize pgt yi önermediler çok fazla bir faydası olmuyormuş bizde yaptırmadık...şimdilik aklıma gelenler bunlar arkadaşlar inşallah sorunsuz bi şekilde devam eder Rabbim tamamına erdirir..... şimdiki en büyük duam bu mutluluğu tüm arkadaşlarımın yaşaması inşallah hayırlısıyla Rabbim sizlerede nasip etsin...

LAVEGUE canım senin tedavinde hayırlı olsun Rabbim bu defa yüzünü güldürsün inşallah...

Son düzenleme:

Ah canım benim çok mutlu oldum inşallah bu sefer bebeğin seninle olacak. Sana kim önermedi canım? Niye sordum benim de 2 düşüğüm var eşim de yüzde 48 47 xyy yani eşininkine benzer.Bize önerdiler gerçi sonuç ortada. Cumhur Bey de beni doğala daha bir yüreklendirdi. Doğrudan doğal dene demedi ama sorunun yaşamla bağdaşmayan bir sorun olmadığını söyledi. Eşin uzun boylu mu? Kolları uzun mu? Bizimkinde uzun boy dkkat çekermiş eşim uzun boylu...

Çok güzel anlatmışsın ben de çok duygulandım. İnşallah sağlıklı ikiz olurlar...

Yarın oğlumun sonucu için Cumhur Bey'i arayacağım. Bakalım ne çıkacak?

Canım benim tekrardan gözün aydın. Allahım tamamına erdirsin inşaallah. O kadar çok sevindim ki... Nihayet topikte sevinçli bir haber alabildik. Bugün baktırdın mı değerine? İnşaallah ikizdir ya da üçüz :)

amin canım inşallahhh....canım memorialdeki doktorlarda embriyolaglarda sonrada gittiğim diğer merkezlerde pgt yi çok fazla önermedi dediğin gibi çok ciddi bir sorun olmadığı için gebelik olursada diğer gebeliklerdeki risk neyse o imiş bizdeki .. sanırım sizde 2 çeşit hem 47 hem 48 sorunu var bizde sadece 47 xxy var... eşimde uzun boylu aynı tarif ettiğin gibi... inşallah bu sefer yüzüm güler Rabbim tamımına erdirir...

incim çok sağol canım Rabbim inşallah sizlerede nasip etsin kan değerime yarın baktıracağım 2 gün sonra 2 kat artması gerekiyormuş...Rabbim hangisi hayırlısı ise onu nasip etsin..tek ikiz üçüz farketmez :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…