- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #5.781
Cok cok cok gecmis olsun, cok uzuldum kizin icinde basin sagolsun
Seninle tanismayi isterim canim ismin neydi Benim Ozlem
Kucucuk bir cocuk agzi var dili yok gozunun onunde eriyo Allah im sanada sabir versin
Bugun Benim kizimda cok kotuydu cok sancisi vardi cok siddetli agladi
En sonunda fitil verdij uyudu garibim o oyle aglayinca ben eriyip bitiyorum ki
Seni dsunemiyorum Rabbim Senin de oglununda yardimcisi olsun.
merhaba kızlar ,
nasılsınız????
gelıncıkten haber yok mu?
arkadaşlar hamileyim Rabbime şükürler olsun darısı başınıza inşallah...
chnb nasılsın canım?
Canım sağ olasın. Yorgunum.Eşim dün gece rahatsızlandı sinüzitinden dolayı. Acile gitti bir sürü hap içti bana mısın demedi. 2.30 da geldi gece. Sonrasında da uyku tutmadı beni. Okul filan. Gelince de biraz yattım ama uyuyamadım. Şimdi yemek yapıyorum. Sen nasılsın canım?
Çok geçmiş olsun. Ben iyiyim şükür. Gelinciğin haberiyle neşelendim :) Cuma günü çok yakın bir arkadaşım sözleniyor, onun için de çok mutluyum. Bu aralar güzel gelişmeler oluyor çok şükür.
Ben de çok sevindim. Allah tamamına erdirsin. İnşallah bizlerde hayırlısıyla böyle güzel haberler verebiliriz...
Leave bir de sana yapılan polar body de sağlıklı yumurtan çıksaydı pgt için tekrar 24 şur ya da fishle bakılmayacak mıydı yeniden?
Sen de de sende olan sorun dışında sorun çıkmıştı. Bunu nasıl açıklamıştı Cumhur Bey yaşla mı?
Canım sağ olasın. Yorgunum.Eşim dün gece rahatsızlandı sinüzitinden dolayı. Acile gitti bir sürü hap içti bana mısın demedi. 2.30 da geldi gece. Sonrasında da uyku tutmadı beni. Okul filan. Gelince de biraz yattım ama uyuyamadım. Şimdi yemek yapıyorum. Sen nasılsın canım?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?