Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

canim benim adimda sevda,inan ne kadar zor oldugunu hic bir dille ifade bile edemem gozumun onunde eriyor,agrilari oluyor,onceleri hep gulen ses cikaran cocuk gitti simdi hic sesi solugu cikmiyor ve aglamiyor bile dusun o kadar kotu yani,dua etmekten baska elimizden baska hicbirsey gelmiyor,doktorlar iki yasini bulmaz diyorlar,artik kendimizi herseye alistirdik rabbim hakkimizda ne hayirliysa onu versin demekki bizimde hakkimizdaki buymus(

DERSİM BOŞ BAKAYIM DEDİM. GELİNCİKTEN HABER YOK SANIRIM. iNŞALLAH GÜZEL HABERLERLE GELSİ...

Leave bir de sana yapılan polar body de sağlıklı yumurtan çıksaydı pgt için tekrar 24 şur ya da fishle bakılmayacak mıydı yeniden?

Sen de de sende olan sorun dışında sorun çıkmıştı. Bunu nasıl açıklamıştı Cumhur Bey yaşla mı?

arkadaşlar hamileyim Rabbime şükürler olsun darısı başınıza inşallah...

Canımmmmmmm topikte son yazan kişinin sen olduğunu görünce kalbim nasıl atmaya başladı anlatamam. Dedim ne olur güzel haber olsun. Çok şükür çok şükür çok şükür. Nasıl sevindim ... Allah'ım tamamına erdirsin inşaallah. Darısı bizlere olsun...

arkadaşlar hamileyim Rabbime şükürler olsun darısı başınıza inşallah...

Canım çok sevindim, Allah tamamına erdirsin. Ayrıntılı anlat ne oldu kaçta gittin? Nasıl öğrendin eşinin tepkisi filan? Değerin kaç inşallah ikizdir:))

Gelincik ayrıntılı yazsana. Aslında ben seninle ilgili pek bir şey bilmiyorum. Bu kaçıncı denemendi? Yaşın kaç? Tedavi süresince neler yaşadın? Anlatsana bizlere.

chnb nasılsın canım?

Canım sağ olasın. Yorgunum.Eşim dün gece rahatsızlandı sinüzitinden dolayı. Acile gitti bir sürü hap içti bana mısın demedi. 2.30 da geldi gece. Sonrasında da uyku tutmadı beni. Okul filan. Gelince de biraz yattım ama uyuyamadım. Şimdi yemek yapıyorum. Sen nasılsın canım?

Çok geçmiş olsun. Ben iyiyim şükür. Gelinciğin haberiyle neşelendim :) Cuma günü çok yakın bir arkadaşım sözleniyor, onun için de çok mutluyum. Bu aralar güzel gelişmeler oluyor çok şükür.

Ben de çok sevindim. Allah tamamına erdirsin. İnşallah bizlerde hayırlısıyla böyle güzel haberler verebiliriz...

Chnb merhaba canim,

Bendeki polar body saglikli ciksa idi 24 sure yapilir miydi bilemiyorum ama eger 5. Gune gitseydi embryolar bence yapilirdi daha dogrusu ben yapilsin isterdim. Bende polar body yapilmasinin sebebi 5. gune gitmeyecek olmalarindan dolayi daha dogrusu 5. Gune kadar bekletecek adet olmamasi ve fish teknigiyle de mozaik olma ihtimalinin bulunmasiydi.

Nasil acikladi? Dedi ki sende translokasyon olmasa da bu anomaliler cikabilir . Ama bazi dusunceler var ki cok kanitlanmis olmamakla beraber o da translokasyoun diger kromozom anomalilerini etkiledigi.

Kizlar bu arada ben yarin istanbul yolcusuyum :))))sabah gidip aksamustu donuyoruz.aynur hanimla randevumuz var. Bakalim hayirlisiyla hersey yolunda giderse tedaviye baslayacagiz.dualariniz benimle olsun lutfen.

Son düzenleme:

Canim cok gecmis olsun .
Iyidir insallah esin su anda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…