- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #6.081
Gelincik cok tesekkur ederim canim.
baskilama yapmadim canim bugun. Aksam sadece catlatma ignesi yaptim. Aksam hituci ile konustuk. O dedi ki daha dun yaptigim gonal f daha etkisini gosterirmis. Belki biraz daha buyurmus kucukler.
Sabak kahvalti yaptik karakoyde. Hava guzeldi, gunesliydi ama yine soguktu be guzelim.
canim yaptim tabi... Bir saga bir sola 2 igne. Yarin sabah yine kan ve ultrason yapacaklarmis.
Insallah guzelim ya ben de cok istiyorum gercekten cok istiyorum artik hayirlisiyla saglikla bir cocugumuzun olmasini.
Allahim duyuyordur beni herhalde. Hepimizi duysun ya rabbim.
Gelincik cok tesekkur ederim canim.
baskilama yapmadim canim bugun. Aksam sadece catlatma ignesi yaptim. Aksam hituci ile konustuk. O dedi ki daha dun yaptigim gonal f daha etkisini gosterirmis. Belki biraz daha buyurmus kucukler.
Sabak kahvalti yaptik karakoyde. Hava guzeldi, gunesliydi ama yine soguktu be guzelim.
canim yaptim tabi... Bir saga bir sola 2 igne. Yarin sabah yine kan ve ultrason yapacaklarmis.
Insallah guzelim ya ben de cok istiyorum gercekten cok istiyorum artik hayirlisiyla saglikla bir cocugumuzun olmasini.
Allahim duyuyordur beni herhalde. Hepimizi duysun ya rabbim.
Yok canım bende olmamıştı.Chnbcim bu sefer gecen sefermki gibi kulce yok. Sizde oluyor muydu kulce gibi agirlik?
Allahim insallahhhhhhhh... Ben de sitiyorum hem kendim hem hepimiz adinamguzelmhaberler vermeyi.Bu hafta bizler için çok önemli. Çarşamba az çok belli olur embriyolar. Perşembe ve cuma nefeslerimiz tutacağız ve güzel güzel döllenme haberlerini bekleyeceğiz. Sonra da pgt den gelecek hayırlı haberi alacağız inşaallah. Her şey güzel olsun inşaallah hepimiz için. Gelincikle başladık seninle devam edelim inşaallah...
Anladım canım. Benin pregnlydi kalçadan bir taneydi. İnşallah canım benim...
Yok canım bende olmamıştı.
Ben kaçıyorum eşim çağırdı. Yarın güzel haberlerini bekliyorum...
Allahim insallahhhhhhhh... Ben de sitiyorum hem kendim hem hepimiz adinamguzelmhaberler vermeyi.
tamam canim gorusmek uzere.
Yok INcicim garip gelmedi yazdigin seyler bana . Oyle bir duygu bende de oldu bugun hastanede.Yarın güzel bir gün geçir canım. Hastaneden sonra al eşini, anneni gezin güzelce...
Kızlar size bir şey söylesem beni garipser misiniz :) Ben hastaneye gitmeyi muayene olup yumurtalarımın büyüklüğünü kulaklarımı açıp dinlemeyi özledim. Akşamları heyecanla iğne saatimin gelmesini beklemeyi ve bir telaş o iğneleri vurmayı özledim. Hayatımda ilk kez koşa koşa hastaneye gittim ben bir hafta boyunca. Şimdi heyecanla yeni tedavimi bekliyorum. Daha zaman var ama şimdiden telaş sardı...
günaydın herkese hayırlı sabahlar...
Laveque çatlatma iğnesini yaptıktan sonra beta hcg yükseliyormuymuş.çok ilginç sonucun kaç çıktığını paylaş lütfen merak ederim.
çatlatma iğnesini yaptıktan sonra e2 nin düşmeye başladığını bilmiyordum.çatlatmadan sonraki gün bana hiç kan tahlili ve ultrason yapılmadı.betahcgye baktırman iyi olmuş canım.bende merak ediyorum.
Yok INcicim garip gelmedi yazdigin seyler bana . Oyle bir duygu bende de oldu bugun hastanede.
Etrafa baktim soyle bir . Yasanan o tatli heyecan garip bir sey.
Insallah bu son olur diyorum ben gerci
inci canım senin kilo alma programı nasıl gidiyor?
Kızlar ben bu beta hcg olayını da bilmiyordum. Demek çatlatma iğnesinden sonra artması gerekiyormuş. Pgt için yumurtaların daha fazla büyümesi gerektiğini de laveque'den öğrendim :) Bakalım daha neler öğreneceğiz.
Canim pgt icin yumurtalarin daha fazla buyumesi gerek meselesini ben soyle yorumluyorum.
Amacimiz en maximum sayida olgun yumurta elde etmek ya , ki en fazla sayida embryo olusturabilelim.
15 mm ve altindaki yumurtalardan olgun cikma sansi azmis. Bu cikarimi ben kendim yaptim. Yani buyusun ki olgun fazla olsun diye sanirim boyle dediler.
Beta hcgye gelince, yaptigimiz catlatma ignesinin icerigi beta hcg hormonu zaten. Yani ben su anda bildiginiz hamileyim
Degerim de 192 , bayayuksek yaniSaka bir yana durum bu . Beta hcg zaten yumurtayi folikulden ayiriyor sanirim . Gecen sefer ben o problemi yasadim ya o yuzden bu sefer ben istedim kendim , bir yaptirayim goreyim istedim .
Insallah canim , insallah bu son olsun . Rabbim emeklerimizin karsiligini saglilli bir gebelik ve saglikli bir bebekle versin insallah .Ben de bilmiyordum beta hcg olayını:))
Az kaldı Lave inşallah güzel olacak:))
Anladım tatlım. Teşekkür ederim açıklamalar için :) 24 saatten az kaldı, çok heyecanlı :) Bugün kesin bir sayı söylediler mi sana?
gelincik nasıl geçiyor hamilelik? Söylemesi bile ne güzel değil mi :) Doktora gittin mi hiç?
Insallah canim , insallah bu son olsun . Rabbim emeklerimizin karsiligini saglilli bir gebelik ve saglikli bir bebekle versin insallah .
evet az kaldi canim. Heyecan var tabi. Kesin bir sayi soylemediler, ben sormadim daha dogrusu ama sanirim 9 falan var.
Bu arada dun demistim ya 15.50 var diye ve en buyuk19 demistim, bugun kulwk kabarttim ultrasondayken 17 en kucuk ve en buyuk de 20 dedi. Bunlar buyumus dunden beri. Dun igne de yapmadim. Nasil oldu ? Hitucinin dedigigibi mi avaba? Ama bunlar sanki ogne yapmis gibi buyumus.
Hcg degerlerinden anlamiyorum ben ,dun 1500 du bugun 1250 ... Sizlerin kacti hatirliyor musunuz?
Sanki benim Izmirde yaptirdigim tedavilerde 3500 lerde gibiydi.
incim şimdilik herşey yolunda şükür ama daha doktora gitmedik 29 martta gidecem kalp atışları ve keseyi görmek için hastaneden öyle dediler bende sabırla bekliyorum canım kalp atışlarını bi duyabilsem çok rahatlayacam asıl o zaman hamileyim diyebileceğim inşallah Rabbim o günleride gösterir... şimdi sıra laveguede arkasından sizlerde geleceksiniz inşallah tedavinin o tatlı heyecanını yeniden yaşayacaksın canım arkadaşım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?