Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Bu hafta bizler için çok önemli. Çarşamba az çok belli olur embriyolar. Perşembe ve cuma nefeslerimiz tutacağız ve güzel güzel döllenme haberlerini bekleyeceğiz. Sonra da pgt den gelecek hayırlı haberi alacağız inşaallah. Her şey güzel olsun inşaallah hepimiz için. Gelincikle başladık seninle devam edelim inşaallah...

Anladım canım. Benin pregnlydi kalçadan bir taneydi. İnşallah canım benim...

Chnbcim bu sefer gecen sefermki gibi kulce yok. Sizde oluyor muydu kulce gibi agirlik?
Yok canım bende olmamıştı.

Ben kaçıyorum eşim çağırdı. Yarın güzel haberlerini bekliyorum...

Allahim insallahhhhhhhh... Ben de sitiyorum hem kendim hem hepimiz adinamguzelmhaberler vermeyi.
Anladım canım. Benin pregnlydi kalçadan bir taneydi. İnşallah canım benim...

Yok canım bende olmamıştı.

Ben kaçıyorum eşim çağırdı. Yarın güzel haberlerini bekliyorum...

tamam canim gorusmek uzere.

Allahim insallahhhhhhhh... Ben de sitiyorum hem kendim hem hepimiz adinamguzelmhaberler vermeyi.

tamam canim gorusmek uzere.

Yarın güzel bir gün geçir canım. Hastaneden sonra al eşini, anneni gezin güzelce...
Kızlar size bir şey söylesem beni garipser misiniz :) Ben hastaneye gitmeyi muayene olup yumurtalarımın büyüklüğünü kulaklarımı açıp dinlemeyi özledim. Akşamları heyecanla iğne saatimin gelmesini beklemeyi ve bir telaş o iğneleri vurmayı özledim. Hayatımda ilk kez koşa koşa hastaneye gittim ben bir hafta boyunca. Şimdi heyecanla yeni tedavimi bekliyorum. Daha zaman var ama şimdiden telaş sardı...

günaydın herkese hayırlı sabahlar...
Laveque çatlatma iğnesini yaptıktan sonra beta hcg yükseliyormuymuş.çok ilginç sonucun kaç çıktığını paylaş lütfen merak ederim.

Yok INcicim garip gelmedi yazdigin seyler bana . Oyle bir duygu bende de oldu bugun hastanede.
Etrafa baktim soyle bir . Yasanan o tatli heyecan garip bir sey.
Insallah bu son olur diyorum ben gerci .
günaydın herkese hayırlı sabahlar...
Laveque çatlatma iğnesini yaptıktan sonra beta hcg yükseliyormuymuş.çok ilginç sonucun kaç çıktığını paylaş lütfen merak ederim.

hitucucim,

Simdi hastaneyle konustum. Benim betahcg ye bakmamislar. Burada yazmiyordu dedi hemsire. Ben de anlattim durumu ve yapilmasini istedigimi soyledim. Ek ucret aliyorlarmis beta icin . Alin dedim . Yeter ki yapin.
Aynur hanimla konustum sonra , o bence gerek yok dedi ama biz yine de yaptiriyoruz.

Bu arada e2 degerim dun 1500 du bugun 1250 ye dusmus. Ben bu degerleri bilmiyordum hic bu sefer merak ettim sordum . Cunku hastaneden cikarken 07:30 da gelin dediler bize hastaneye. Biraz once aradilar 07:00 a cektik dediler. Peki dedim ama merak ettim tabi ve sordum. E2 degerim dusmus biraz . Neyse sonra aynur hanim aradi . Ona sordum. Ne demek bu dusus dedim. O da soyle acikladi. Catlama ignesi yapildiktan sonra yumurtalar artik biz haziriz catlamaya baslayabiliriz dediginde sanirim deger dusmeye basliyormus, ama sabah ultrasona da girdim ben henuz catlamamisti yumurtalar. Bu yuzden 8:30 da degil 8:15 de alacaklarmis opuya beni.

Kandaki beta hcg ile ilgili de gun icinde donecekler bana guzelim. Zorla yaptirdim valla. Iyi yaptim insallah ha ?

Son düzenleme:
çatlatma iğnesini yaptıktan sonra e2 nin düşmeye başladığını bilmiyordum.çatlatmadan sonraki gün bana hiç kan tahlili ve ultrason yapılmadı.betahcgye baktırman iyi olmuş canım.bende merak ediyorum.

Canim merhaba ,

Catlatma yapildiktan sonra e2non dusmeye baslamasi aslinda benim yorumum. Ama sanirim benimki biraz erken dusmeye basladi ki opuyu 15 dakika one aldilar. Cok ince meseleler... Aynur hanimin soyledigi seye gore oyle yorum yaptim ben .

Aradilar hastaneden , beta 192 cikmis . Yani catlatmayi dogru duzgun yapmisim. Yaptigimi biliyorum zaten ama yine de bu sefer acaba catlama ignesinden mi diye dusunmek istemedim.

Yok INcicim garip gelmedi yazdigin seyler bana . Oyle bir duygu bende de oldu bugun hastanede.
Etrafa baktim soyle bir . Yasanan o tatli heyecan garip bir sey.
Insallah bu son olur diyorum ben gerci

İnşaallah canım benim.

inci canım senin kilo alma programı nasıl gidiyor?

Canım almaya çalışıyorum elimden geldiğince. Bol bol yiyorum ama gramlar artıyor sadece. Ay başına kadar 48'i görsem çok iyi olacak :) Üsküp'e gittiğimizde bol bol hamur işi yiyeceğim, yarar umarım :)
Sen nasılsın? Kuzular nasıl?

Son düzenleme:
Kızlar ben bu beta hcg olayını da bilmiyordum. Demek çatlatma iğnesinden sonra artması gerekiyormuş. Pgt için yumurtaların daha fazla büyümesi gerektiğini de laveque'den öğrendim :) Bakalım daha neler öğreneceğiz.

Canim pgt icin yumurtalarin daha fazla buyumesi gerek meselesini ben soyle yorumluyorum.
Amacimiz en maximum sayida olgun yumurta elde etmek ya , ki en fazla sayida embryo olusturabilelim.
15 mm ve altindaki yumurtalardan olgun cikma sansi azmis. Bu cikarimi ben kendim yaptim. Yani buyusun ki olgun fazla olsun diye sanirim boyle dediler.

Beta hcgye gelince, yaptigimiz catlatma ignesinin icerigi beta hcg hormonu zaten. Yani ben su anda bildiginiz hamileyim
Degerim de 192 , bayayuksek yaniSaka bir yana durum bu . Beta hcg zaten yumurtayi folikulden ayiriyor sanirim . Gecen sefer ben o problemi yasadim ya o yuzden bu sefer ben istedim kendim , bir yaptirayim goreyim istedim .

Anladım tatlım. Teşekkür ederim açıklamalar için :) 24 saatten az kaldı, çok heyecanlı :) Bugün kesin bir sayı söylediler mi sana?

Ben de bilmiyordum beta hcg olayını:))

Az kaldı Lave inşallah güzel olacak:))

Ben de bilmiyordum beta hcg olayını:))

Az kaldı Lave inşallah güzel olacak:))
Insallah canim , insallah bu son olsun . Rabbim emeklerimizin karsiligini saglilli bir gebelik ve saglikli bir bebekle versin insallah .
Anladım tatlım. Teşekkür ederim açıklamalar için :) 24 saatten az kaldı, çok heyecanlı :) Bugün kesin bir sayı söylediler mi sana?

evet az kaldi canim. Heyecan var tabi. Kesin bir sayi soylemediler, ben sormadim daha dogrusu ama sanirim 9 falan var.
Bu arada dun demistim ya 15.50 var diye ve en buyuk19 demistim, bugun kulwk kabarttim ultrasondayken 17 en kucuk ve en buyuk de 20 dedi. Bunlar buyumus dunden beri. Dun igne de yapmadim. Nasil oldu ? Hitucinin dedigigibi mi avaba? Ama bunlar sanki ogne yapmis gibi buyumus.

Hcg degerlerinden anlamiyorum ben ,dun 1500 du bugun 1250 ... Sizlerin kacti hatirliyor musunuz?
Sanki benim Izmirde yaptirdigim tedavilerde 3500 lerde gibiydi.

gelincik nasıl geçiyor hamilelik? Söylemesi bile ne güzel değil mi :) Doktora gittin mi hiç?

incim şimdilik herşey yolunda şükür ama daha doktora gitmedik 29 martta gidecem kalp atışları ve keseyi görmek için hastaneden öyle dediler bende sabırla bekliyorum canım kalp atışlarını bi duyabilsem çok rahatlayacam asıl o zaman hamileyim diyebileceğim inşallah Rabbim o günleride gösterir... şimdi sıra laveguede arkasından sizlerde geleceksiniz inşallah tedavinin o tatlı heyecanını yeniden yaşayacaksın canım arkadaşım...

Gelincik 29 şubat değil mi mart çok geç beklemek zor:))

Lave bana yapılmadı beta hcg canım bilemiyorum. Maşallah büyümüşler ben de bir günde biraz büyür diye düşünmüştüm iyi olmuş. İnşallah sayı da iyi bu sefer olacak canım. Dualarımız seninle. Cumhur beyle konuştunuz mu polar body işini?

Bu aradadown anneden mi geçiyor kızlar?

Amin canım amin... Büyümelerine çok sevindim. Sayı da güzel duruyor. İnşaallah hepsi toplanır ve olgun çıkar da güzel güzel döllenir. Bir önceki gün yaptığın iğnenin etkisi olabilir mi acaba? Hituci de öyle mi demişti? Ben hcg değerini sormamıştım. Dediğin gibi hastane bakmıyormuş ben de bilmediğim için istememiştim.

29 marta kadar beklemek zor ya Ben bu ay sonu gibi gideceksin sanıyordum. İnşaallah güzel güzel büyüyorlardır :) hcg ye baktırdın mı hiç? İkiz veya üçüz olma ihtimali var mı? Ay olsa ne güzel olur Laveque'den umutluyum. Bu kez olacak Allah'ın izniyle. Sonra da bizler gelelim arkanızdan inşaallah :) Ah canım bir insan tedavi olmak için can atar mı, o günün gelmesini sabırsızlıkla bekler mi? Ben bekliyorum, sonu güzel olsun diyorum. Bir yandan da kafamda planlar yapmaya, yok şu kadar embriyom olsa şansım o kadar artar gibi hayaller kurmaya korkuyorum... Önce sen umut oldun, şimdi de laveque olacak inşaallah...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…