- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #6.121
Doğal yoldan da tekrar aynı şeyleri yaşama korkusu var. Siz sonlandırmak zorunda mı kaldınız? Eğer öyleyse tekrar aynı travmayı yaşama gücü buluyor musunuz kendinizde? Bu soruların cevabını kişi kendi verebilir.
Pgt de dediğim gibi ısrarcı olmak ben ilk kez denedim sağlıklı çıkacak mı kaygılarım vardı çıktı sağlıklı embriyom ama transfer günü gelişimi durdu. Transfer olmadı. Ve eşim tekrar bu yönteme sıcak bakmadı. Genetikçi dr de eşimin sorununu çok da ciddi olmadığını da ekledi. Biz doğal sürecine başladık korkularla.Allah yardımcımız olsun. Amin...
ayyy ben 29 mart mı yazmışım29 şubat haftaya çarşamba günü gidecez evde durmaktan günleri şaştım 1 ay ileriden gidiyorum chnb uyardığın için sağol canım hiç farkında değilim ben haftayı zor ediyorum 1 ay daha beklemek çok zor olurdu...
hitucu heyecanlandım valla ikiz olabilir yazmışın inşallah senin ki gibi benimde tatlı kızlarım olur hayırlısı ise tabi ailemden de çoğu kişide öyle diyor ama değer yanıltıcı olabiliyor... benim şuan tek dileğim hayırlısıyla kalp atışlarını duymak inşallah...
lavegue içimden bu sefer seninde başaracağın geliyor canım umutlu ol moralini yüksek tutmaya çalış yumurta sayında çok iyi olacak inşallah...yazdıklarına göre sayısıda büyüklüğüde iyi görünüyor... senin opuyuda müstecep bey yapacakmış benimkinide o toplamıştı çok şükür bi sorun yaşamadım opudan sonrada rahattım ağrım felan olmadı... inşallah hayırlısıyla seninkide iyi olacak arkadaşım...
rabbim insallah korkularinizi tekrar yasatmaz ve saglikli yumus yumus bi bebek verir insallah.hayirli haberlerini tez zamanda duyariz insallah.
Az kalmış canım . Ne güzel bekliyoruz haberlerini...
Amin. Cümlemizin...
iyiyim canım hamdolsun.oğlunun dersleri nasıl?zorlanıyor demiştin biraz düzelmiştir inşallah.Hituci nasılsın canım ben de oğlanla uyuyakalmışım eşim geldi okuldan uyandırdı bakayım dedim(
sizin ne sorununuz vardi,pgt yaptirdiniz,
w
iyiyim canım hamdolsun.oğlunun dersleri nasıl?zorlanıyor demiştin biraz düzelmiştir inşallah.
Rhes canım genetikçinin o dediği ihtimaller sadece senin hastalığına özel bişey değil.bizim için de geçerli.%100 sağlık garantisini veremiyorlar taşıyıcılık ayırt edilemiyo ama hastalıklı embriyo transferi çok düşük bir ihtimal.
inci günaydın canım evet herkes laveyi bekliyor.şimdi aradım ama açmadı.umarım herşey yolundadır.
chnb canım testi yaptırman iyi oldu gerçekten için rahatladı enazından.bende yaptırcam kızara biraz büyüsünlerde.hakkımızda hayırlısı olsun...
laveque nerdesin kuzum?
Ben de her tenefüs bakıyorum haber var mı diye? Belki yeni bitmiştir işlem henüz kendine gelememiştir....
Kizlar merhaba,
Sizleri merakta biraktim kusura bakmayin.
Cok uyudum bu sefer, agrim oldu biraz. Hastaneden cok gec ciktik. 12 gibiydi.
Evet 8:15 de gittik hatta sorun kacta hastanedeydiniz diye ...
Saat 06:40 da biz hastanedeydik. Daha kimse gelmemis, merkez bile acilmamisti.
9 yumurta toplandi kizlar.
En azindan o fasli atlattik.
Hepinizi yanimda oldugunuzu oyle hissettiriyorsunuz ki.cok tesekkur ederim gercekten . Sizleri seviyorum.
Hitucu canim telefonunu gordum ama sonradan . Aradigii duymamisim, sanirim uyuyordum. Eve geldik yine uyudum cunku biraz.
Simdi havaalanindayiz .
Kizlar merhaba,
Hepinizi yanimda oldugunuzu oyle hissettiriyorsunuz ki.cok tesekkur ederim gercekten . Sizleri seviyorum.
Hitucu canim telefonunu gordum ama sonradan . Aradigii duymamisim, sanirim uyuyordum. Eve geldik yine uyudum cunku biraz.
Simdi havaalanindayiz .
Kizlar merhaba,
Simdi havaalanindayiz .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?