- 8 Ocak 2011
- 17.643
- 1.866
- 223
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #6.101
İnci canım ben de o süreci çok sevmiştim:)) Her gün dr ye gidip iğne olmak yumurtalara bakmak benim için de heyecan vericiydi. Yalnız değilsin:)) İnşallah senin de gelecek o günlerin yeniden. Ben doğal denedim bu ay ama büyük ihtimal yumurtlamadım. Ama yine de kendimi dinlemekten alamıyorum daha şimdiden ne belirtisiyse:))
Haftaya salı günü kendim evde test yapacağım. Bu sefer hemen dr ye koşmayacağım. Genetik işi çıkmadan 2 ay korunmadık adete neredeyse bir hafta varken koşardım hcg baktırmaya. Yok cevabını alınca çok üzülmüştüm 2 kez. Hele bir seferinde kesin vardır diye gittim adetim 3 gün geçmişti ama o ay progestan kullanmıştım o geciktirmiş ya da benim şu rezerv meselem. Pozitifdiyecek eminim negatif deyince neye uğradığımı şaşırdım kendimi aptal hissettim... Bu sefer adete 2 gün varken evde yapacağım zaten bu aydan ümidim yok...
Bir yanım çok istiyor, bir yanım da korkuyor...
Garip bir heyecan değil mi :) Heyecan, telaş, korku, stres, mutluluk hepsi bir arada sanki.
Bence erken yapma testi, gününü beklemek zor biliyorum ama beklemeye çalış. Senin için en hayırlı zamanda olur inşaallah.
2 gün varken yaparım pıhtılaşma var ya ğne oluyorum onun için de...
Canim merhaba ,Gelincik 29 şubat değil mi mart çok geç beklemek zor:))
Lave bana yapılmadı beta hcg canım bilemiyorum. Maşallah büyümüşler ben de bir günde biraz büyür diye düşünmüştüm iyi olmuş. İnşallah sayı da iyi bu sefer olacak canım. Dualarımız seninle. Cumhur beyle konuştunuz mu polar body işini?
Bu aradadown anneden mi geçiyor kızlar?
gelincik canim,incim şimdilik herşey yolunda şükür ama daha doktora gitmedik 29 martta gidecem kalp atışları ve keseyi görmek için hastaneden öyle dediler bende sabırla bekliyorum canım kalp atışlarını bi duyabilsem çok rahatlayacam asıl o zaman hamileyim diyebileceğim inşallah Rabbim o günleride gösterir... şimdi sıra laveguede arkasından sizlerde geleceksiniz inşallah tedavinin o tatlı heyecanını yeniden yaşayacaksın canım arkadaşım...
inci kızlar iyi canım hamdolsun.
Lave değer çok güzel çıkmış büyük ihtimal çoğul gebelik.
şaka bir yana gelinciğin değeri ile ilgili bişey söylemek istiyorum.
Değer çoğul gebelik gibi görünüyo ama ddondurulmuş embriyo transferinde böyle yüksek değerler görülüyo.
Benim ilk betahcg değerim 47 idi.merkezden bana birisi tutmuş demişlerdi
selam kızlar
laveque bu defa sayı güzel olcak gibi, yarın sabah di mi opu, allah yardımcın olsun..
cnhb canım ben test yapmadım olmaz dedim dr.a gittiğimde 8 haftalıktıpıhtılaşma bende de var ama ya dr.un dediği gibi pek önemli değil, ya da ilk haftalarda olumsuz bi etkisi olmuyo, kalbini hep duyuyorum iğne fln kullanmadan.
inci canım beni sormuşsun, iyiyiz inş..
çok stresli ama allahın izniyle sağlıklıdır boşuna stres yapıyorumdur diye dua ediyorum
merhaba arkadaslar,sizler gibi benim ve esimde tasiyici bir gen rahatsizligi var.yaklasik 2 sene önce bebegimi kaybettim ve ben bu rahtsizligimizi dogumdan sonra ögrendim.ismi ( epidermolysis bullosa-kelebek hastaligi) diye geciyor. 2 hamileligimde bu riskim %25 yani tekrar bu rahatsizlik ortaya cikabilir ve ben tekrar bebegimi kaybede biliririm.doktorlar bana hamileligimin 10 yada 12 haftasinda bebegin beslendigi anne pastasindan parca alip bakcaklar bu rahatsizlik tekrar olusmusmu diye ama riskli bebegim saglikli olsa bile kaybetme durumum var oyüzden istemiyorum.yada 2 yöntem olarak pgt yi öneriyorlar doktorlar eger kabul edersek cok zor bir döneme giricegimizi söylüyor psikolojik olarak... ama pgt nekadar iyi bilmiyorum arastiriyorum oda icimi rahatlatmiyor tam anlamiyla.simdi kafam karisti ne yapcam bilmiyorum,bebegim olmasini cok istiyorum ama korkuyorum....
pgt gercekden iyi bir yöntemmi? yani derdime derman olabilirmi?
Tamam canım. Hadi artık bu sayfaları hamileyimmmmm yazılarıyla dolduralım :)
selam kızlar
laveque bu defa sayı güzel olcak gibi, yarın sabah di mi opu, allah yardımcın olsun..
cnhb canım ben test yapmadım olmaz dedim dr.a gittiğimde 8 haftalıktıpıhtılaşma bende de var ama ya dr.un dediği gibi pek önemli değil, ya da ilk haftalarda olumsuz bi etkisi olmuyo, kalbini hep duyuyorum iğne fln kullanmadan.
inci canım beni sormuşsun, iyiyiz inş..
çok stresli ama allahın izniyle sağlıklıdır boşuna stres yapıyorumdur diye dua ediyorum
merhaba arkadaslar,sizler gibi benim ve esimde tasiyici bir gen rahatsizligi var.yaklasik 2 sene önce bebegimi kaybettim ve ben bu rahtsizligimizi dogumdan sonra ögrendim.ismi ( epidermolysis bullosa-kelebek hastaligi) diye geciyor. 2 hamileligimde bu riskim %25 yani tekrar bu rahatsizlik ortaya cikabilir ve ben tekrar bebegimi kaybede biliririm.doktorlar bana hamileligimin 10 yada 12 haftasinda bebegin beslendigi anne pastasindan parca alip bakcaklar bu rahatsizlik tekrar olusmusmu diye ama riskli bebegim saglikli olsa bile kaybetme durumum var oyüzden istemiyorum.yada 2 yöntem olarak pgt yi öneriyorlar doktorlar eger kabul edersek cok zor bir döneme giricegimizi söylüyor psikolojik olarak... ama pgt nekadar iyi bilmiyorum arastiriyorum oda icimi rahatlatmiyor tam anlamiyla.simdi kafam karisti ne yapcam bilmiyorum,bebegim olmasini cok istiyorum ama korkuyorum....
Canim merhaba ,
Bugun gorduk Cumhur Beyi. Polarlari alirim koyarim dedi, gerek duyarsak yapariz dedi.yani asil amac 5. Gun micro array yapmak. 3. Gun yapmak hic istemiyor.
gelincik canim,
Kalp atisi icin o kadar uzun mu bekleniyor???
Sukur sukur, iyi gidecek hersey bence.
Dualariizi eksik etmeyin arkadaslar.
Hayirlisiyla belki hamile kalirim ve anne olurum bu sefer, belki zamani gelmistir
pgt gercekden iyi bir yöntemmi? yani derdime derman olabilirmi?
tıp bilim çok ilerledi.artık hemen hemen herşeyin çaresi var.
Senin derdine derman olurmu pgt bence olur ama bir genetikçi ile görüşürsen seni daha iyi bilgilendireceklerdir.sevgiler.[/QU
canim ben yurt disindayim.dogumdan sonra bebegim ölmeden hem ondan hemde esim ve benden kan aldilar ve arastirmaya gönderdiler ve 6 ay bekledim sonucunu.hem bebegimin acisi,hemde bu sürec bitirdi beni,sonuclar geldiginde bana sadece 10 yada 12 hafta parca alip bakcaz dediler benim o günden beri icim rahat etmiyor istemiyorum bu yöntemi.cok bunaldigim icin ara verdim yani cocuk planini geriye attim.yaklasik 3 4 aydir düsünüyorum.tekrar saglikli kafayla arastirmalara koyuldum.gen doktoruna gitim gecen haftalarda ve bana pgt söyledi.türkiyede bu yöntem yapiliyor ama burda yeni baslandi bu yöntem dedi.ben kesin yardimci olurmu saglikli bebek dünyaya getire bilirmiyim dedigimde,oda yardimci olur ama %100 diyemem dedi cünki sizin vucüdunuzda bu rahatsizlik var yani tasiyicisiniz.dogacak bebek sagliklida olsa bu hastaligi tasiyacak sizin gibi dedi.ha suda var dedi saglikli görünür ama makine hatasi olur gözden birsey kacar sagliksiz yumurtada verebilinirde dedi kafam iyice karisti
Gelincik 29 şubat değil mi mart çok geç beklemek zor:))
Lave bana yapılmadı beta hcg canım bilemiyorum. Maşallah büyümüşler ben de bir günde biraz büyür diye düşünmüştüm iyi olmuş. İnşallah sayı da iyi bu sefer olacak canım. Dualarımız seninle. Cumhur beyle konuştunuz mu polar body işini?
Bu aradadown anneden mi geçiyor kızlar?
29 marta kadar beklemek zor yaBen bu ay sonu gibi gideceksin sanıyordum. İnşaallah güzel güzel büyüyorlardır :) hcg ye baktırdın mı hiç? İkiz veya üçüz olma ihtimali var mı? Ay olsa ne güzel olur Laveque'den umutluyum. Bu kez olacak Allah'ın izniyle. Sonra da bizler gelelim arkanızdan inşaallah :) Ah canım bir insan tedavi olmak için can atar mı, o günün gelmesini sabırsızlıkla bekler mi? Ben bekliyorum, sonu güzel olsun diyorum. Bir yandan da kafamda planlar yapmaya, yok şu kadar embriyom olsa şansım o kadar artar gibi hayaller kurmaya korkuyorum... Önce sen umut oldun, şimdi de laveque olacak inşaallah...
inci kızlar iyi canım hamdolsun.
Lave değer çok güzel çıkmış büyük ihtimal çoğul gebelik.
şaka bir yana gelinciğin değeri ile ilgili bişey söylemek istiyorum.
Değer çoğul gebelik gibi görünüyo ama ddondurulmuş embriyo transferinde böyle yüksek değerler görülüyo.
Benim ilk betahcg değerim 47 idi.merkezden bana birisi tutmuş demişlerdi
Canim merhaba ,
Bugun gorduk Cumhur Beyi. Polarlari alirim koyarim dedi, gerek duyarsak yapariz dedi.yani asil amac 5. Gun micro array yapmak. 3. Gun yapmak hic istemiyor.
gelincik canim,
Kalp atisi icin o kadar uzun mu bekleniyor???
Sukur sukur, iyi gidecek hersey bence.
Dualariizi eksik etmeyin arkadaslar.
Hayirlisiyla belki hamile kalirim ve anne olurum bu sefer, belki zamani gelmistir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?