Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

İnci canım ben de o süreci çok sevmiştim:)) Her gün dr ye gidip iğne olmak yumurtalara bakmak benim için de heyecan vericiydi. Yalnız değilsin:)) İnşallah senin de gelecek o günlerin yeniden. Ben doğal denedim bu ay ama büyük ihtimal yumurtlamadım. Ama yine de kendimi dinlemekten alamıyorum daha şimdiden ne belirtisiyse:))

Haftaya salı günü kendim evde test yapacağım. Bu sefer hemen dr ye koşmayacağım. Genetik işi çıkmadan 2 ay korunmadık adete neredeyse bir hafta varken koşardım hcg baktırmaya. Yok cevabını alınca çok üzülmüştüm 2 kez. Hele bir seferinde kesin vardır diye gittim adetim 3 gün geçmişti ama o ay progestan kullanmıştım o geciktirmiş ya da benim şu rezerv meselem. Pozitifdiyecek eminim negatif deyince neye uğradığımı şaşırdım kendimi aptal hissettim... Bu sefer adete 2 gün varken evde yapacağım zaten bu aydan ümidim yok...

Bir yanım çok istiyor, bir yanım da korkuyor...

Garip bir heyecan değil mi :) Heyecan, telaş, korku, stres, mutluluk hepsi bir arada sanki.
Bence erken yapma testi, gününü beklemek zor biliyorum ama beklemeye çalış. Senin için en hayırlı zamanda olur inşaallah.

2 gün varken yaparım pıhtılaşma var ya ğne oluyorum onun için de...

anngel nerelerde bilen var mı? morgenrot da yazmıyor ne zamandır, ikizlerle uğraşmak zor :) mattika sende durumlar nasıl canım?

inci kızlar iyi canım hamdolsun.
Lave değer çok güzel çıkmış büyük ihtimal çoğul gebelik.
şaka bir yana gelinciğin değeri ile ilgili bişey söylemek istiyorum.
Değer çoğul gebelik gibi görünüyo ama ddondurulmuş embriyo transferinde böyle yüksek değerler görülüyo.
Benim ilk betahcg değerim 47 idi.merkezden bana birisi tutmuş demişlerdi

selam kızlar
laveque bu defa sayı güzel olcak gibi, yarın sabah di mi opu, allah yardımcın olsun..

cnhb canım ben test yapmadım olmaz dedim dr.a gittiğimde 8 haftalıktı pıhtılaşma bende de var ama ya dr.un dediği gibi pek önemli değil, ya da ilk haftalarda olumsuz bi etkisi olmuyo, kalbini hep duyuyorum iğne fln kullanmadan.

inci canım beni sormuşsun, iyiyiz inş..
çok stresli ama allahın izniyle sağlıklıdır boşuna stres yapıyorumdur diye dua ediyorum

merhaba arkadaslar,sizler gibi benim ve esimde tasiyici bir gen rahatsizligi var.yaklasik 2 sene önce bebegimi kaybettim ve ben bu rahtsizligimizi dogumdan sonra ögrendim.ismi ( epidermolysis bullosa-kelebek hastaligi) diye geciyor. 2 hamileligimde bu riskim %25 yani tekrar bu rahatsizlik ortaya cikabilir ve ben tekrar bebegimi kaybede biliririm.doktorlar bana hamileligimin 10 yada 12 haftasinda bebegin beslendigi anne pastasindan parca alip bakcaklar bu rahatsizlik tekrar olusmusmu diye ama riskli bebegim saglikli olsa bile kaybetme durumum var oyüzden istemiyorum.yada 2 yöntem olarak pgt yi öneriyorlar doktorlar eger kabul edersek cok zor bir döneme giricegimizi söylüyor psikolojik olarak... ama pgt nekadar iyi bilmiyorum arastiriyorum oda icimi rahatlatmiyor tam anlamiyla.simdi kafam karisti ne yapcam bilmiyorum,bebegim olmasini cok istiyorum ama korkuyorum....

Canim merhaba ,

Bugun gorduk Cumhur Beyi. Polarlari alirim koyarim dedi, gerek duyarsak yapariz dedi.yani asil amac 5. Gun micro array yapmak. 3. Gun yapmak hic istemiyor.
gelincik canim,

Kalp atisi icin o kadar uzun mu bekleniyor???
Sukur sukur, iyi gidecek hersey bence.
Dualariizi eksik etmeyin arkadaslar.
Hayirlisiyla belki hamile kalirim ve anne olurum bu sefer, belki zamani gelmistir

Yerim seni ben... Cogul gebelik diye. Ir de espri yaparmis :))))

Canim sagolasin ...
Insallah rabbim nasip eder bu sefer.
Senin de hersey yolunda gitsin insallah canim ...
Sen de hayirlisiyla al
Kucagina insallah...

pgt gercekden iyi bir yöntemmi? yani derdime derman olabilirmi?

Tamam canım. Hadi artık bu sayfaları hamileyimmmmm yazılarıyla dolduralım :)

Amin canım. Sağlıklısıyla diyorum:))

Canım ne bileyim canım ben de şu homozigot değerime takmış durumdayım. Halbuki 2 tane bu sorunu bilmeden yaşadığım ileri hafta gebeliğim var ama ben biraz takıntılıyım galiba:))

Geçmiş olsun arkadaşım. Canım 2 sinin de kendine göre avantaj ve dezavantajları var.

bEN ŞUNU İSTERDİM :

1. KEŞKE PGT KEŞKE BULUNDUĞUM ŞEHİRDE YAPILSA.(Tüp bebek bile yok.)
2. Maliyeti bu kadar çok olmasa (tüp+pgt)
3. Eşler de bu yola sizin kadar baş koyabilse

PGT bence çok güzel yöntem ama sabırla denemek lazım ilkinde olan var ama şu son aylarda buraya yazan arkadaşlarımız ben de dahil çoğumuz ilk denedik ama olmadı biraz umutsuzluğa kapıldık. Hituci burada en güzel örnektir 4. kez denemede ikizlerine kavuşmuş. Yine eskilerden pgt 06, kardelen, öZLEM CANO, DAHA YENİLERDEN sEÇGİN İLK DENEMEDE BULANLARDAN.
Bu iş kısmet işi. Yaş, rahatsızlığın durumu, merkez hepsi etkili.

Doğal yoldan da tekrar aynı şeyleri yaşama korkusu var. Siz sonlandırmak zorunda mı kaldınız? Eğer öyleyse tekrar aynı travmayı yaşama gücü buluyor musunuz kendinizde? Bu soruların cevabını kişi kendi verebilir.

Pgt de dediğim gibi ısrarcı olmak ben ilk kez denedim sağlıklı çıkacak mı kaygılarım vardı çıktı sağlıklı embriyom ama transfer günü gelişimi durdu. Transfer olmadı. Ve eşim tekrar bu yönteme sıcak bakmadı. Genetikçi dr de eşimin sorununu çok da ciddi olmadığını da ekledi. Biz doğal sürecine başladık korkularla.Allah yardımcımız olsun. Amin...

Lave canım 5. gün micro array diyorsun ama bu da sanırım çıkacak döllenen sayısına bağlı değil mi? 5. gün beklenirse aynı gün belli oluyor mu yoksa yine bir gün sonra mı çıkacak sonuç. Micro array çok güzel aslında şöyle 12 üstü embriyon olacak cesaretin olacak. Ben bazen keşke 3. günde benim yerleştirilseydi yaşarlar mıydı diye düşünüyorum....

Hituci nasılsın canım ben de oğlanla uyuyakalmışım eşim geldi okuldan uyandırdı bakayım dedim(

ayyy ben 29 mart mı yazmışım 29 şubat haftaya çarşamba günü gidecez evde durmaktan günleri şaştım 1 ay ileriden gidiyorum chnb uyardığın için sağol canım hiç farkında değilim ben haftayı zor ediyorum 1 ay daha beklemek çok zor olurdu...

hitucu heyecanlandım valla ikiz olabilir yazmışın inşallah senin ki gibi benimde tatlı kızlarım olur hayırlısı ise tabi ailemden de çoğu kişide öyle diyor ama değer yanıltıcı olabiliyor... benim şuan tek dileğim hayırlısıyla kalp atışlarını duymak inşallah...

lavegue içimden bu sefer seninde başaracağın geliyor canım umutlu ol moralini yüksek tutmaya çalış yumurta sayında çok iyi olacak inşallah...yazdıklarına göre sayısıda büyüklüğüde iyi görünüyor... senin opuyuda müstecep bey yapacakmış benimkinide o toplamıştı çok şükür bi sorun yaşamadım opudan sonrada rahattım ağrım felan olmadı... inşallah hayırlısıyla seninkide iyi olacak arkadaşım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…