- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #6.141
Kizlar merhaba,
Sizleri merakta biraktim kusura bakmayin.
Cok uyudum bu sefer, agrim oldu biraz. Hastaneden cok gec ciktik. 12 gibiydi.
Evet 8:15 de gittik hatta sorun kacta hastanedeydiniz diye ...
Saat 06:40 da biz hastanedeydik. Daha kimse gelmemis, merkez bile acilmamisti.
9 yumurta toplandi kizlar.
En azindan o fasli atlattik.
Hepinizi yanimda oldugunuzu oyle hissettiriyorsunuz ki.cok tesekkur ederim gercekten . Sizleri seviyorum.
Hitucu canim telefonunu gordum ama sonradan . Aradigii duymamisim, sanirim uyuyordum. Eve geldik yine uyudum cunku biraz.
Simdi havaalanindayiz .
rhes hoşgeldin... Kaygılarını çok iyi anlıyorum. hituci'nin de dediği gibi pgt konusunda kimseye %100 garanti vermiyorlar. Taşıyıcılık bildiğim kadarıyla hiçbir hastalıkta ayırtedilemiyor. Hakkında hayırlısı olsun. Yurtdışında bu yöntemim daha yaygın olduğunu düşünüyordum demek öyle değilmiş.
hosbulduk canim.ben kücük bi sehirde oturuyorum elbette büyük sehirlerde daha genis capli ve daha yaygindir.tahminim bulundugum yerde yakin bi zamanda baslamislardir ve doktor o yüzden öyle demistir.daha onun arastirmasini yapmadim. hepimizin hakkinda hayirlisi ne ise o olsun.simdi benden ve esimden tekrar kan aldilar ve tekrar bakicaklar genlerimize ilk yapilan arastirmada sadece bebegimin üzerinde olan hastalik incelenmis belki baska rahatsizligimizda olabilirmis2 hafta yada en gec 4 hafta sonuclar cikar dedi. 1hafta gecti,simdi sonucu bekliyorum insallh bisey cikmaz. bu arada sana cok tesekkür ederim beni bu sayfaya yönlendirdigin icin. artik bunalmistim kimseye derdimi anlatamiyordum anlatsamda icimi rahatlaticak cevap alamiyordum.biraz önce bu sayfayi az cok basindan suana kadar inceledim okumaya calistim ve arkadasliklariniza giptayla baktim,benide dinlediginiz icin yorum yazdiginiz icin cok tesekkür ederim.rabbim hepimize yardim etsin dualarima sizleride katicam insallah sizde beni unutmayin.
hosbulduk canim.ben kücük bi sehirde oturuyorum elbette büyük sehirlerde daha genis capli ve daha yaygindir.tahminim bulundugum yerde yakin bi zamanda baslamislardir ve doktor o yüzden öyle demistir.daha onun arastirmasini yapmadim. hepimizin hakkinda hayirlisi ne ise o olsun.simdi benden ve esimden tekrar kan aldilar ve tekrar bakicaklar genlerimize ilk yapilan arastirmada sadece bebegimin üzerinde olan hastalik incelenmis belki baska rahatsizligimizda olabilirmis2 hafta yada en gec 4 hafta sonuclar cikar dedi. 1hafta gecti,simdi sonucu bekliyorum insallh bisey cikmaz. bu arada sana cok tesekkür ederim beni bu sayfaya yönlendirdigin icin. artik bunalmistim kimseye derdimi anlatamiyordum anlatsamda icimi rahatlaticak cevap alamiyordum.biraz önce bu sayfayi az cok basindan suana kadar inceledim okumaya calistim ve arkadasliklariniza giptayla baktim,benide dinlediginiz icin yorum yazdiginiz icin cok tesekkür ederim.rabbim hepimize yardim etsin dualarima sizleride katicam insallah sizde beni unutmayin.
İnci nasılsın neler yapıyorsun?
Lave...
Çok heyecanlıyız çok. Yarın haber gelir değil mi kaç tane döllenmiş. 9 u da döllensin inşallah. Amin...
Inci tanesi, hituci, chnb, gelincik ,
Hepinize cok tesekkur ediyorum yanimda oldugunuz icin .
Ben yarim saat once geldim evime , cok sukur.
Bundan sonra heyecanli bekleyis basladi.
Sizleri haberdar edecegim mutlaka tabii ki.
Sizler nasilsiniz? Kendi derdimden sizin halinizi hatirinizi soramadiysam kusuruma bakmayin ne olur.
Canim ben de heyecanlyim valla ...
Insallah hepsi dollenir tabii de hepsinin dollenmesi kucuk ihtimal. Bizim amacimiz ne .. Bir adetcik.. Aslinda o kadar basit.
Bu sefer icimde bir ferahlik var. Cikacak mi ki acaba duzgun ?
Üzerimde bir miskinlik var canım ya. Geçen gün eşim diyor ki sana ne oldu, kendini koyverdin evde oturunca. Bir bezginlik var üzerimdeDışarısı çıkasım yok, evde oturmak bana iyi gelmiyor. Bir yandan iş bakıyoruz. Sıkıntı sardı iyice. Stresten yataktan çıkmak istemiyorum. Bir yandan ikinci denemeyi düşünüp duruyorum. Doktor, bu kez risk alacağız demişti, korkuyorum... Kafamda binbir düşünce anlayacağın. Ama bu günümüze şükür. Sorduğuna soracağına pişman ettim :) Sen ne yapıyorsun? Çalışmanın kıymetini bil vallahi :)
Canim ben de heyecanlyim valla ...
Insallah hepsi dollenir tabii de hepsinin dollenmesi kucuk ihtimal. Bizim amacimiz ne .. Bir adetcik.. Aslinda o kadar basit.
Bu sefer icimde bir ferahlik var. Cikacak mi ki acaba duzgun ?
Doğru canım okulda vakit geçiyor gelince de ev işi, yemek, çocuğun ödevleri, ilgisi, benim derslerim,kk derken vakit geçiyor. Eşim çok geç geliyor hep. Sen de gün filan yok mu apartmanda bir yerlere git zaman geçir...
Sagol tatlim sagol. Insallah.Kuzum hoşgeldinBugün sadece senin haberine odaklandık. Çok şükür güzel haberlerle geldin. Yarın belli olur değil mi? Şimdi de yarını iple çekiyorum. Anne olmanı o kadar çok istiyorum ki... Allah'ım o güzel duyguyu bizlere tattırsın inşaallah...
cumhur beyle konustum canim. 5. Gun yapmak daha dogru diyir. 3. Gun yapmayi cok istemiyor. Mozaiklik riski %30 gibi dedi. Ya 5. Gun ya polar diyor. Artik amerika da bu gorusteymis , ama avrupa hala 3. Gun yapiyormus. 3. Gun ocin diyor ki ; bir hucre alip bakacagiz. Saglam cikabilir ama diger 7 hucre saglam olmayabilir diyor ya da tam tersi. Polarlarini alacak zaten. Benim anladigim soyle yapacak. Bakti ki 5. Gune gidemeyecek kalitede o zaman polar bakacak.Doğru canım okulda vakit geçiyor gelince de ev işi, yemek, çocuğun ödevleri, ilgisi, benim derslerim,kk derken vakit geçiyor. Eşim çok geç geliyor hep. Sen de gün filan yok mu apartmanda bir yerlere git zaman geçir...
Evet bir ama ne bileyim sayıya takıyoruz işte. Döllenen sayısına göre 3. gün mü 5. gün mü konuş enine boyuna. Ben 5. güne gittiği için biraz üzgünüm keşke aynı gün sonuçlanabilseydi benim ki. Şimdi 5. gün micro array için bekletseler o gün belli olur mu bir iki günü bulur mu sonuç çıkması? Bence fish yaptır ya o kadar bekletme korkuyorum benim durumu biliyorsun gelişimleri durdu ya sağlıklı çıktığı halde. Bence risk alma Cumhur Beyle ayrıntılı konuş. Polar uygunsa ki çok pahalıymış gerçi o daha mı iyi?
hadi geçmiş olsun canım zor kısım bitti...şimdi bekleme zamanı ...iyi haberlerini bekliyoruzzz...
Üzerimde bir miskinlik var canım ya. Geçen gün eşim diyor ki sana ne oldu, kendini koyverdin evde oturunca. Bir bezginlik var üzerimdeDışarısı çıkasım yok, evde oturmak bana iyi gelmiyor. Bir yandan iş bakıyoruz. Sıkıntı sardı iyice. Stresten yataktan çıkmak istemiyorum. Bir yandan ikinci denemeyi düşünüp duruyorum. Doktor, bu kez risk alacağız demişti, korkuyorum... Kafamda binbir düşünce anlayacağın. Ama bu günümüze şükür. Sorduğuna soracağına pişman ettim :) Sen ne yapıyorsun? Çalışmanın kıymetini bil vallahi :)
Sagol tatlim sagol. Insallah.
cumhur beyle konustum canim. 5. Gun yapmak daha dogru diyir. 3. Gun yapmayi cok istemiyor. Mozaiklik riski %30 gibi dedi. Ya 5. Gun ya polar diyor. Artik amerika da bu gorusteymis , ama avrupa hala 3. Gun yapiyormus. 3. Gun ocin diyor ki ; bir hucre alip bakacagiz. Saglam cikabilir ama diger 7 hucre saglam olmayabilir diyor ya da tam tersi. Polarlarini alacak zaten. Benim anladigim soyle yapacak. Bakti ki 5. Gune gidemeyecek kalitede o zaman polar bakacak.
Yok be canım bana göre değil o işler :) Apartmanımız aile apartmanı zaten. Sıkıldıkça bir aşağı bir yukarıAma işte içimdeki sıkıntılar hiç geçmiyor. Evde oturmayı sevmiyorum ama şu tedavi işi elimi kolumu bağladı. Allah nasip eder de ikinci de hamile kalırsam evde oturmak istemiyorum. İnşaallah o zaman bir işe girebilirim hayırlısıyla.
Incicim ne gibi bir riskten bahsediyorsun anlayamadim.
O miskinlik hepimizde oluyor zaman zaman . Ikinci deneme icin sen kilo almayi bekliyorsun ,baska bekledigin bir sey var mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?