- 9 Ekim 2009
- 18.273
- 92
- 213
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #6.161
Canım sanırım hamile kalsan bu durum çalışmana engel değil, ağır olmayacak bir iş olabilir aslında. Benim riskli ya ben yatarak geçirmek durumundayım. Ama sağlıklı olsun her şeye razıym...
Canım ilaç dozunu arttırma durumunda tepki gösterebilirmiş vücudum, onun için doktor risk olarak niteliyor. Ben de bu nedenle biraz toparlamaya çalışıyorum kilomu. Semra Hanım, vücut kitle endeksimin çok düşük olduğunu söylemişti
Anladim canim.
Ben 1 hafta kaldim Istanbulda sanirim 2 kilo aldim. Henuz tartilamadim ama biraz once aynadaki goruntum oyle soyluyor.
Hareket etme ve ye... Bak nasil alacaksin kilo. Ben normalde cok yuruyen bir insanim ve aksamlai da elimden geldigince spor yaparim.e Istanbulda her gun disarida yedim , hareket hic yoktu.ve hemencecik aliverdim kilolari.
Kizlar merhaba,
Sizleri merakta biraktim kusura bakmayin.
Cok uyudum bu sefer, agrim oldu biraz. Hastaneden cok gec ciktik. 12 gibiydi.
Evet 8:15 de gittik hatta sorun kacta hastanedeydiniz diye ...
Saat 06:40 da biz hastanedeydik. Daha kimse gelmemis, merkez bile acilmamisti.
9 yumurta toplandi kizlar.
En azindan o fasli atlattik.
Hepinizi yanimda oldugunuzu oyle hissettiriyorsunuz ki.cok tesekkur ederim gercekten . Sizleri seviyorum.
Hitucu canim telefonunu gordum ama sonradan . Aradigii duymamisim, sanirim uyuyordum. Eve geldik yine uyudum cunku biraz.
Simdi havaalanindayiz .
Lave canım çookkk sevindim :) 9 yumurta bence süper. İnşallah daha da güzel haberler gelecek. Merakla bekliyoruzİnşallah bu sefer güzel Allah'ım yüzümüze gülecek..
Kızlar benim kan Amerika'ya gitti demiştim. Sonuç en iyi ihtimalle 1 ayda gelecek. Bu arada opu olan arkadaşlara birşey soracağım. Tamamen uyutuyorlar mı ? Ameliyathanede mi oluyor ? Benim ameliyat ve hastane fobim var.:18: Aslında 3 büyük ameliyat geçirdim ama belki de o yüzden ameliyatı hiç sevmiyorum.Nasıl bir işlem ? Ağrılı mı ?
AkasyaGeldiğini görüyorum ama yazmıyorsun :26:
Bak bir de o var değil mi :) Sorular bitmiyor, riskli bir hamilelik geçirmek de var. İş çok da hemen hemen hepsi hafta sonu mesai istiyor, ben de onu istemiyorum. Allah gönlüme göre bir kapı açar inşaallah. Sen hamile kalırsan rapor alacaksın değil mi? Sizlere hamilelik boyunca rapor hakkı var mı? Yoksa ücretsiz izin mi alınıyor?
Lave canım çookkk sevindim :) 9 yumurta bence süper. İnşallah daha da güzel haberler gelecek. Merakla bekliyoruzİnşallah bu sefer güzel Allah'ım yüzümüze gülecek..
Kızlar benim kan Amerika'ya gitti demiştim. Sonuç en iyi ihtimalle 1 ayda gelecek. Bu arada opu olan arkadaşlara birşey soracağım. Tamamen uyutuyorlar mı ? Ameliyathanede mi oluyor ? Benim ameliyat ve hastane fobim var.:18: Aslında 3 büyük ameliyat geçirdim ama belki de o yüzden ameliyatı hiç sevmiyorum.Nasıl bir işlem ? Ağrılı mı ?
Canım geçmişi yeni okuyabildim. Maşallah çok güzel yazışmışsınız. Laveden müjdeli haberler de gelmiş. Çok sevindim. Bu arada eğer olursa benim de riskli gebelik olacak. Hem boy kısa, hem kemikler zayıf, hem skolyoz var. Muhtemelen ben de epey yatacağım.Özel sektör ne der bilmem. Devlet kadar anlayışlı olmayacakları kesin
Evet canım rapor alacağım gerçi düşmezse(
Tercihimi sordular ben genel anesteziistedim. Hastanede evet önce bir odada kıyafet veriyorlar. Damar yolu açıyorlar.
Lave ya ben kaç kez anestezi aldım bu sefer çok acıdı damarımdan giderken ağlayarak girdim...Ayılmam kolaydı...
Allah korusun. Aklına getirme onu.
Bana sormadılar, hemen uyuttular :) İğneyi hissettikten sonrasını hatırlamıyorum. Bu kadar çabuk uyumayı beklemiyordum.
Aklıma geliyor canım ya... Ne bileyim işte hayal kırıklığı yaşamamak için kötüsünü de düşünüyorum yoksa çok büyük travma yaşıyorum(
En kötüsüne hazırlanmak lazım haklısın. İnşaallah bir daha aynı acıları yaşamazsın.
Kızlar bugün canım acayip derecede kaymaklı ekmek kadayıfı çektiSabahtan beri aklımda
Amin canım amin... Etrafıma bakıyorum bizler gibi olanlar ne kadaraz hiçbir şeye dikkat etmeden insanlar ne kadar rahat hamilelik yaşıyor. Ben son düşüğümde eldivensiz sebzeye ete bile elimi sürmedim eldivensiz. 3 yıldır saçımı boyatamıyorum ama yazgı ne diyelim. Belki de Allah bu kadar sorunun içinde sana mucizeni gönderdim onunla yetin demek istiyor da ben mi anlamıyorum(
Buraya gelseydin ben sana kaymaklı künefe yedirirdim:))Alabileceğin yer yok mu canım?
İnci canım ben kaçıyorum. Yorgunum eşim de gelmedi oğlan da uyudu. Yarın güzel haberler alırız Laveden inşallah. Amin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?