Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Canım sanırım hamile kalsan bu durum çalışmana engel değil, ağır olmayacak bir iş olabilir aslında. Benim riskli ya ben yatarak geçirmek durumundayım. Ama sağlıklı olsun her şeye razıym...

Bak bir de o var değil mi :) Sorular bitmiyor, riskli bir hamilelik geçirmek de var. İş çok da hemen hemen hepsi hafta sonu mesai istiyor, ben de onu istemiyorum. Allah gönlüme göre bir kapı açar inşaallah. Sen hamile kalırsan rapor alacaksın değil mi? Sizlere hamilelik boyunca rapor hakkı var mı? Yoksa ücretsiz izin mi alınıyor?

Anladim canim.
Ben 1 hafta kaldim Istanbulda sanirim 2 kilo aldim. Henuz tartilamadim ama biraz once aynadaki goruntum oyle soyluyor.
Hareket etme ve ye... Bak nasil alacaksin kilo. Ben normalde cok yuruyen bir insanim ve aksamlai da elimden geldigince spor yaparim.e Istanbulda her gun disarida yedim , hareket hic yoktu.ve hemencecik aliverdim kilolari.

Doğru dürüst evden çıkmıyorum bu aralar. Yiyebildikçe yiyorum bazen isteyerek bazen zorlayarak. Sabah kahvaltıda 1 ekmek yedim Akşam üzeri yarım ekmek, biraz sonra da bir şeyler yemeyi düşünüyorum

Lave canım çookkk sevindim :) 9 yumurta bence süper. İnşallah daha da güzel haberler gelecek. Merakla bekliyoruz İnşallah bu sefer güzel Allah'ım yüzümüze gülecek..

Kızlar benim kan Amerika'ya gitti demiştim. Sonuç en iyi ihtimalle 1 ayda gelecek. Bu arada opu olan arkadaşlara birşey soracağım. Tamamen uyutuyorlar mı ? Ameliyathanede mi oluyor ? Benim ameliyat ve hastane fobim var.:18: Aslında 3 büyük ameliyat geçirdim ama belki de o yüzden ameliyatı hiç sevmiyorum. Nasıl bir işlem ? Ağrılı mı ?

Uyutuyorlar canım. Hiçbir şey duymuyorsun. Ameliyathane değil ama benziyor. Uyandıktan biraz sonra kendine geliyorsun. Kimisinin ağrılı kimisinin ağrısız oluyor. Benim ağrım değil de mide bulantım olmuştu.

laveque hadi geçmiş olsun opuyu da atlattın, sayı da güzel maşallah.
bu defa sağlıklı çıkıcak inş.

Akasya Geldiğini görüyorum ama yazmıyorsun :26:

Canım geçmişi yeni okuyabildim. Maşallah çok güzel yazışmışsınız. Laveden müjdeli haberler de gelmiş. Çok sevindim. Bu arada eğer olursa benim de riskli gebelik olacak. Hem boy kısa, hem kemikler zayıf, hem skolyoz var. Muhtemelen ben de epey yatacağım. Özel sektör ne der bilmem. Devlet kadar anlayışlı olmayacakları kesin

Evet canım rapor alacağım gerçi düşmezse(

Tercihimi sordular ben genel anesteziistedim. Hastanede evet önce bir odada kıyafet veriyorlar. Damar yolu açıyorlar.

Lave ya ben kaç kez anestezi aldım bu sefer çok acıdı damarımdan giderken ağlayarak girdim...Ayılmam kolaydı...

Özel sektörde maalesef bir de bu sıkıntı var. Allah yardımcımız olsun.

Evet canım rapor alacağım gerçi düşmezse(

Allah korusun. Aklına getirme onu.

Bana sormadılar, hemen uyuttular :) İğneyi hissettikten sonrasını hatırlamıyorum. Bu kadar çabuk uyumayı beklemiyordum.

Allah korusun. Aklına getirme onu.

Bana sormadılar, hemen uyuttular :) İğneyi hissettikten sonrasını hatırlamıyorum. Bu kadar çabuk uyumayı beklemiyordum.

Aklıma geliyor canım ya... Ne bileyim işte hayal kırıklığı yaşamamak için kötüsünü de düşünüyorum yoksa çok büyük travma yaşıyorum(

Aklıma geliyor canım ya... Ne bileyim işte hayal kırıklığı yaşamamak için kötüsünü de düşünüyorum yoksa çok büyük travma yaşıyorum(

En kötüsüne hazırlanmak lazım haklısın. İnşaallah bir daha aynı acıları yaşamazsın.

En kötüsüne hazırlanmak lazım haklısın. İnşaallah bir daha aynı acıları yaşamazsın.

Amin canım amin... Etrafıma bakıyorum bizler gibi olanlar ne kadaraz hiçbir şeye dikkat etmeden insanlar ne kadar rahat hamilelik yaşıyor. Ben son düşüğümde eldivensiz sebzeye ete bile elimi sürmedim eldivensiz. 3 yıldır saçımı boyatamıyorum ama yazgı ne diyelim. Belki de Allah bu kadar sorunun içinde sana mucizeni gönderdim onunla yetin demek istiyor da ben mi anlamıyorum(

İnsanlar gerçekten çok rahat. Biraz gamsız olmak lazım ama biz olamıyoruz

Buraya gelseydin ben sana kaymaklı künefe yedirirdim:)) Alabileceğin yer yok mu canım?

Offf künefee Eşime aldıracaktım ama o da gecikecek bu akşam. Yarın dışarı çıkacağım, gidip şöyle karışık bir şeyler alayım diyorum

İnci canım ben kaçıyorum. Yorgunum eşim de gelmedi oğlan da uyudu. Yarın güzel haberler alırız Laveden inşallah. Amin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…