- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #6.181
Aman masallah. Ben senin gibi yesem top gibi yuvarlanirim valla sokaklarda. Ben ekmek cok cok az yiyorum.ama biraz da bunye meselesi sanirim . Hemen aliyorum yiyince. Gerci spylemesi ayip biraz once nutellayi yariya indirdim sayilir. Bu ignelerden istah mi aciliyor nedir ?Doğru dürüst evden çıkmıyorum bu aralar. Yiyebildikçe yiyorum bazen isteyerek bazen zorlayarak. Sabah kahvaltıda 1 ekmek yedimAkşam üzeri yarım ekmek, biraz sonra da bir şeyler yemeyi düşünüyorum
Canim sagol. Insallah guzel haberler de gelsin.Lave canım çookkk sevindim :) 9 yumurta bence süper. İnşallah daha da güzel haberler gelecek. Merakla bekliyoruzİnşallah bu sefer güzel Allah'ım yüzümüze gülecek..
Kızlar benim kan Amerika'ya gitti demiştim. Sonuç en iyi ihtimalle 1 ayda gelecek. Bu arada opu olan arkadaşlara birşey soracağım. Tamamen uyutuyorlar mı ? Ameliyathanede mi oluyor ? Benim ameliyat ve hastane fobim var.:18: Aslında 3 büyük ameliyat geçirdim ama belki de o yüzden ameliyatı hiç sevmiyorum.Nasıl bir işlem ? Ağrılı mı ?
mattikacim ah guzelim insallah ya insallah ne olur yuce guzel Allahim bu sefer ol desin.laveque hadi geçmiş olsun opuyu da atlattın, sayı da güzel maşallah.
bu defa sağlıklı çıkıcak inş.
Tercihimi sordular ben genel anesteziistedim. Hastanede evet önce bir odada kıyafet veriyorlar. Damar yolu açıyorlar.
Lave ya ben kaç kez anestezi aldım bu sefer çok acıdı damarımdan giderken ağlayarak girdim...Ayılmam kolaydı...
Aman masallah. Ben senin gibi yesem top gibi yuvarlanirim valla sokaklarda. Ben ekmek cok cok az yiyorum.ama biraz da bunye meselesi sanirim . Hemen aliyorum yiyince. Gerci spylemesi ayip biraz once nutellayi yariya indirdim sayilir. Bu ignelerden istah mi aciliyor nedir ?
Rhes arkadaşım hangi ülkede yaşıyorsun? Burada Hollandalı arkadaşlar vardı yazan. Burada dostluk gerçekten çok güzel. Her gün birbirimizden haber alıyoruz elimizden geldiğince birbirimize destek oluyor sevinç ve üzüntülerimizi paylaşıyoruz. İnşallah senin de sonuçlar istediğin gibi çıkar. Burada haberleşebiliriz...
Ne demek canım lafı mı olur. Burada hepimizin derdi birbirine yakın... Birbirimizin üzüntüsünü ve sevincini paylaşıyoruz. Kimselere anlatamadıklarımızı burada konuşuyoruz, biliyoruz ki bizi en iyi yine bizler anlarız. Yeri geliyor eşimizle dahi konuşmaya çekiniyoruz. Burada çok güzel arkadaşlıklar kurduk çok şükür. Sevinçlerimizi konuşarak çoğaltıp üzüntülerimizi konuşarak hafifletmeye çalışıyoruz. Her zaman gel, her zaman yaz. Elimizden geldiğince yardımcı olalım sana da.
Sonuçlar inşaallah temiz gelir. Kendini çok üzme, yıpratma. Bizler de Allah'ın izniyle bir gün sağlıklı, hayırlı evlatlara kavuşacağız canım...
meraketme canim buralardayim sizler gibi candan arkadaslari bulmusum burakirmiyim.sayfayi siki siki takip ediyorum yazmasamda sizin sevinclerinizi,heycaninizi yasiyorum.özellikle bu sabahki arkadasin durumuna cok sevindim insallh hersey yolunda giderde istedigi arzuladigi bebisine veya bebislerine kavusur.elimde olmuyor incicim ne yapsam neyle ugrassam aklimin bi kösesi sorularla dolu pgt yaptirsammi yaptirmasammi,sonuclar iyimi gelicek kötümü,kötü gelirse ne yapcam daha neler neler.
Ah be canım aynı sorular bizlerin de kafasını kurcalıyor. İmtihanımız büyük gerçekten. Ben mesela doğal yoldan olabilecekken çocuk sahibi olmak için tüp bebeğe mecburum. Olsun da sağlıkla, varsın onunla olsun. Yıpratıcı bir süreç ama elden bir şey gelmiyor. 1-2 ay önce dökülüyorduk burada kötü haberler vermekten ama artık yavaş yavaş toparlıyoruz sanırım. Önce gelincik güzel haberi verdi ardından mattika doğal yoldan hamile kaldığını öğrendi şimdi de laveque bebeğine kavuşacak inşaallah. Sıra bizlere de gelir umarım. Bol bol dua edeceğiz bu yolda. Elimizden geleni yapacağız sonrası Rabbimin takdiri...
haklisin canim büyük imtihandayiz.insallh canim rabbim bize ve bizim gibi evlat hasreti ceken herkese saglikli tez zamanda bebisler nasip etsin.( amin)
kızlar gunaydin ,
ya bende bugun bir heyecan var anlatamam.
hem icimi mengeneyle sıkıyorlar gıbı ,hem bogazımda dugum , hem de kalp atıslarım hıc normal degıl.
ben boyle olmzdım nıye boyle oldum anlamadım .
canim ben almanyadayim.ve ögrendimki sansima bulundugum yerde tüp bebek merkezi varmis :) ama pgt yapiyolarmi bilmiyorum sonuclari aliyim oraylada konusacagim.insallah canim sonuclar iyi cikar hic olmassa derdime dert eklenmesin.sonuclar cikar cikmaz yazarim...iyiki varsiniz...
hiç kolay bi stres değil canım yaşadığın.. dua et ne bileyim seni rahatlatıcak surelerden oku. allah içine ferahlık versin.
bu tedavinin sonunda da sağlıklı bebişler versin inş..
insanı tek rahatlatan şey dua. bi sabah mutlu uyanıyorum hamileyim diye, bi sabah aklımda bi sürü kötü düşünceyle uyanıyorum.
bugün ben de öyle huzursuzum ki. inş bebeğim iyidir.
tedavi ayrı stres, doğal denesen hamileliğin her günü ölüp ölüp diriliyosun sağlıklı mı diye.
allah yardımcımız olsun, sağlıksız bebekle sağlıksız embryolarla imtihan etmesin artık hiçbirimizi..
kızlar 5 tane dollenmiş
kızlar 5 tane dollenmiş
hiç kolay bi stres değil canım yaşadığın.. dua et ne bileyim seni rahatlatıcak surelerden oku. allah içine ferahlık versin.
bu tedavinin sonunda da sağlıklı bebişler versin inş..
insanı tek rahatlatan şey dua. bi sabah mutlu uyanıyorum hamileyim diye, bi sabah aklımda bi sürü kötü düşünceyle uyanıyorum.
bugün ben de öyle huzursuzum ki. inş bebeğim iyidir.
tedavi ayrı stres, doğal denesen hamileliğin her günü ölüp ölüp diriliyosun sağlıklı mı diye.
allah yardımcımız olsun, sağlıksız bebekle sağlıksız embryolarla imtihan etmesin artık hiçbirimizi..
merhaba arkadaşlar sizlere sorum olacaktı??
3 kere tüp denedik ve hiç birinde tutmadı 3. sü dondurulmuşlar ile idi. 19 tane ymurta toplandı ve 15 tanesi döllendi ve 1. kalitede oldukları söylediler 7 ve 8 hücreliymiş ekim ayında 2. denemmizi yaptık, tutmayınca aralık ayında dondurulmuşlar ile 2 tane ebriyo konuldu ve oda olmadı. şuan 9 tane dondurulmuşlarım var.
sorum şu ? dondurulmuş ebriyolara mı pgt uygulanıyor yoksa taze embriyolara mı uygalıp tarnsfermi yapıyolar arkadaşlar lütfen cvplarsanız sevinirm. Bu ay bütün testleri genetik test ve histereskopi olucam ama önceki merkezim bu konuda çok fazla bilgileri yok bende kendim yaptırmak istiyorum.nasıl bir yol izlemem gerek? lütfen cvp verirmisiniz.şimdiden Allah razı olsun rabbim hepimize yardımcı olsun inşlh..
maşallah canım, hadi en az 2 tane sağlıklı çıkıcak inş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?