Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Doğru dürüst evden çıkmıyorum bu aralar. Yiyebildikçe yiyorum bazen isteyerek bazen zorlayarak. Sabah kahvaltıda 1 ekmek yedim Akşam üzeri yarım ekmek, biraz sonra da bir şeyler yemeyi düşünüyorum
Aman masallah. Ben senin gibi yesem top gibi yuvarlanirim valla sokaklarda. Ben ekmek cok cok az yiyorum.ama biraz da bunye meselesi sanirim . Hemen aliyorum yiyince. Gerci spylemesi ayip biraz once nutellayi yariya indirdim sayilir. Bu ignelerden istah mi aciliyor nedir ?
Canim sagol. Insallah guzel haberler de gelsin.

Bende ne fobiler vardi bir bilsen, hic bir sey kalmadi gire cika. Ameliyathaneye benzer herhalde, ben hic ameliyat olmadim o yuzden gercek bir ameliyathane nasil bir yer bilmiyorum. Tamamen uyutuyorlar. Sadece damar yolu acarlerken igneyi hissediyorsun , sonrasi uyaniyorsun bir de. Islem sirasinda hic bir sey hissetmiyorsun cunku bayginsin. Benim sonrasinda agrim oluyor. Ilk gunum agrili geciyor. Ikibuklum yuruyorum. Idrar yaparken aciyor . Ama ertesi gun geciyor. Cok cok azaliyor.

Ben bugun girdigimde opu odasina ragyoda muzik acmislar... Ben de ozledim ben de caliyordu. Sarki soyleye soyleye damar yolum acildi. Cok komikti. Eglenceliydi. Ilk defa bayilirken biraz agir bir duygu hissettim , daha oncesinde olmuyordu .garip bir sey , anlatmak zor. Ama zevkli bir gidis o gidis.
laveque hadi geçmiş olsun opuyu da atlattın, sayı da güzel maşallah.
bu defa sağlıklı çıkıcak inş.
mattikacim ah guzelim insallah ya insallah ne olur yuce guzel Allahim bu sefer ol desin.

o biraz ele bagli guzelim. Gecen sefer benim de az acimisti, bu sefer daha fazla acidi. Bi de yapistiriyorlar ya plasteri , ilaci verene kadar benim kolumun damar yolu acilan yeri cok aciyor. Uyaninca da aciyor. Kiviramiyorum kolumu. Goruyoruz ya bazen hastanelerde insanlar ellerinde serumla yuruyorlar, anlamiyorum , acimiyor mu canlari onlarin .

Benim bünyem böyle işte. Hayatımda sadece bir kez 51'i gördüm. Ne kadar yersem yiyeyim yok alamıyorum fazla. Annem de öyleymiş eskiden. Evlendiğinde 40 kiloymuş Beni doğurduktan sonra yine aynı kilosuna düşmüş. Şimdi iyi ama ne eksik ne fazla. Ona çekmişim sanırım. Bu arada sabahtan beri 2 ekmek yemiş oldum bugün

Son düzenleme:

canim ben almanyadayim.ve ögrendimki sansima bulundugum yerde tüp bebek merkezi varmis :) ama pgt yapiyolarmi bilmiyorum sonuclari aliyim oraylada konusacagim.insallah canim sonuclar iyi cikar hic olmassa derdime dert eklenmesin.sonuclar cikar cikmaz yazarim...iyiki varsiniz...

meraketme canim buralardayim sizler gibi candan arkadaslari bulmusum burakirmiyim.sayfayi siki siki takip ediyorum yazmasamda sizin sevinclerinizi,heycaninizi yasiyorum.özellikle bu sabahki arkadasin durumuna cok sevindim insallh hersey yolunda giderde istedigi arzuladigi bebisine veya bebislerine kavusur.elimde olmuyor incicim ne yapsam neyle ugrassam aklimin bi kösesi sorularla dolu pgt yaptirsammi yaptirmasammi,sonuclar iyimi gelicek kötümü,kötü gelirse ne yapcam daha neler neler.

Ah be canım aynı sorular bizlerin de kafasını kurcalıyor. İmtihanımız büyük gerçekten. Ben mesela doğal yoldan olabilecekken çocuk sahibi olmak için tüp bebeğe mecburum. Olsun da sağlıkla, varsın onunla olsun. Yıpratıcı bir süreç ama elden bir şey gelmiyor. 1-2 ay önce dökülüyorduk burada kötü haberler vermekten ama artık yavaş yavaş toparlıyoruz sanırım. Önce gelincik güzel haberi verdi ardından mattika doğal yoldan hamile kaldığını öğrendi şimdi de laveque bebeğine kavuşacak inşaallah. Sıra bizlere de gelir umarım. Bol bol dua edeceğiz bu yolda. Elimizden geleni yapacağız sonrası Rabbimin takdiri...

haklisin canim büyük imtihandayiz.insallh canim rabbim bize ve bizim gibi evlat hasreti ceken herkese saglikli tez zamanda bebisler nasip etsin.( amin)

kızlar gunaydin ,

ya bende bugun bir heyecan var anlatamam.
hem icimi mengeneyle sıkıyorlar gıbı ,hem bogazımda dugum , hem de kalp atıslarım hıc normal degıl.
ben boyle olmzdım nıye boyle oldum anlamadım .

ya bu arada Rhes arkadasımıza ben hıc bır sey yazamadım .
Rhes canım ne olur kusura bakma .
bıraz kendı derdıme dustum galıba .
gerıye donup sayfaları da pek okuyamadım .
ne olur usenmezsen kısaca yazarsan ben de katılmak ısterım konuya.

kızlar gunaydin ,

ya bende bugun bir heyecan var anlatamam.
hem icimi mengeneyle sıkıyorlar gıbı ,hem bogazımda dugum , hem de kalp atıslarım hıc normal degıl.
ben boyle olmzdım nıye boyle oldum anlamadım .

hiç kolay bi stres değil canım yaşadığın.. dua et ne bileyim seni rahatlatıcak surelerden oku. allah içine ferahlık versin.
bu tedavinin sonunda da sağlıklı bebişler versin inş..

insanı tek rahatlatan şey dua. bi sabah mutlu uyanıyorum hamileyim diye, bi sabah aklımda bi sürü kötü düşünceyle uyanıyorum.
bugün ben de öyle huzursuzum ki. inş bebeğim iyidir.

tedavi ayrı stres, doğal denesen hamileliğin her günü ölüp ölüp diriliyosun sağlıklı mı diye.
allah yardımcımız olsun, sağlıksız bebekle sağlıksız embryolarla imtihan etmesin artık hiçbirimizi..

İnşallah pgt yapılıyordur orada canım. Allah gönlüne göre versin...

Haklısın Mattikacığım doğal kalınca da dertler bitmiyor pgt nin de tedavi süreci ve sağlıklı sağlıksız bekleme süreci hırpalayıcı. İnşllah yol ne olursa olsun artık sağlıksız embriyomuz olmasın inşallah amin...

Lave haber yok galiba. Ben de heyecanla baktım dersim boş şu an...

kızlar 5 tane dollenmiş

Maşallah inşallah sağlıklılar çıksın ve sağlıkla devam edip sağlıkla tutunsun. Polar mı olacak canım? Bence 5. güne bekletme canım. Benim de 6 döllenmişti 3. güne 5 kalmıştı. Sayı güzel ama bence risk alma. Şimdiye kadar fishle olmuş kızların micro arrayi beklerken stres ve gelişimleri durma ihtimalini göz ardı etme bence...

selam guzelim ,

evet anıyorum senı.
benım de dun ıcımde bır ferahlık vardı ama bu sabah o ferahlıktan eser kalmadı .
umuyorum her sey dogru ve yolunda gıdıyordur canım bebgınle ılgılı.
aslında rısklı zamanı atlattın degıl mı?

ben nıraz once yazdım , 5 tane dollenmiş ...
acıkcası moralım bozuldu. 9 da en az 7 bekliyordum .
biliyorum belli olmuyor bu sayilar, kac tane cıktıgıyla kac tane dollendıgının bır alakası yok .
ama moralım bozuldu .
pgt konusunda nedense yıne umutsuzum ben .

döllenen sayısı iyi canım bence.7 döllenen bekliyorum yazmışsın.eğer 1-2 tane sağlıklı çıkacaksa 7 de de çıkar 2 dede çıkar biliyorsun.
sayıya takılma nasipse hiçbirşey engel olamaz...

merhaba arkadaşlar sizlere sorum olacaktı??
3 kere tüp denedik ve hiç birinde tutmadı 3. sü dondurulmuşlar ile idi. 19 tane ymurta toplandı ve 15 tanesi döllendi ve 1. kalitede oldukları söylediler 7 ve 8 hücreliymiş ekim ayında 2. denemmizi yaptık, tutmayınca aralık ayında dondurulmuşlar ile 2 tane ebriyo konuldu ve oda olmadı. şuan 9 tane dondurulmuşlarım var.
sorum şu ? dondurulmuş ebriyolara mı pgt uygulanıyor yoksa taze embriyolara mı uygalıp tarnsfermi yapıyolar arkadaşlar lütfen cvplarsanız sevinirm. Bu ay bütün testleri genetik test ve histereskopi olucam ama önceki merkezim bu konuda çok fazla bilgileri yok bende kendim yaptırmak istiyorum.nasıl bir yol izlemem gerek? lütfen cvp verirmisiniz.şimdiden Allah razı olsun rabbim hepimize yardımcı olsun inşlh..

pgt işlemi taze embriyoyada uygulanır donmuş embriyoyada uygulanır.sen hangi merkezde tedavi oluyorsun.merkezinde genetik ünite olmasa bile pgt yaptırabilirsin.zaten çoğu merkezde yok genetik labaratuvarlarla anlaşmalı çalışıyorlar.inşallah bundan sonraki tedavinde bebeğine yada bebeklerine kavuşursun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…