- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #6.201
döllenen sayısı iyi canım bence.7 döllenen bekliyorum yazmışsın.eğer 1-2 tane sağlıklı çıkacaksa 7 de de çıkar 2 dede çıkar biliyorsun.
Sayıya takılma nasipse hiçbirşey engel olamaz...
selam guzelim ,
evet anıyorum senı.
benım de dun ıcımde bır ferahlık vardı ama bu sabah o ferahlıktan eser kalmadı .
umuyorum her sey dogru ve yolunda gıdıyordur canım bebgınle ılgılı.
aslında rısklı zamanı atlattın degıl mı?
ben nıraz once yazdım , 5 tane dollenmiş ...
acıkcası moralım bozuldu. 9 da en az 7 bekliyordum .
biliyorum belli olmuyor bu sayilar, kac tane cıktıgıyla kac tane dollendıgının bır alakası yok .
ama moralım bozuldu .
pgt konusunda nedense yıne umutsuzum ben .
bnm 9 taneden sadece3 ü döllenmişti 3gün öldüm öldüm dirildim devam edemeyeckler diye 3üde 1.kalte oldu 1ini transfer ettiler tutundu minik meleğim ama hasta oldu işte...2sinide dondurdular....
21 tane yumurtam toplandığında ilk tedavimde 9 taneyle blasta gitmiştik negatif sonucu almıştım...
moralini bozma hiç şimdiden dur bakalım ....
kızlar 5 tane dollenmiş
kızlar 5 tane dollenmiş
kızlar 5 tane dollenmiş
Canım laveque'm bu çok güzel bir sayı. Lütfen bozulmasın moralin. Bunların için sağlıklı çıkacak Allah'ın izniyle.
merhaba arkadaşlar sizlere sorum olacaktı??
3 kere tüp denedik ve hiç birinde tutmadı 3. sü dondurulmuşlar ile idi. 19 tane ymurta toplandı ve 15 tanesi döllendi ve 1. kalitede oldukları söylediler 7 ve 8 hücreliymiş ekim ayında 2. denemmizi yaptık, tutmayınca aralık ayında dondurulmuşlar ile 2 tane ebriyo konuldu ve oda olmadı. şuan 9 tane dondurulmuşlarım var.
sorum şu ? dondurulmuş ebriyolara mı pgt uygulanıyor yoksa taze embriyolara mı uygalıp tarnsfermi yapıyolar arkadaşlar lütfen cvplarsanız sevinirm. Bu ay bütün testleri genetik test ve histereskopi olucam ama önceki merkezim bu konuda çok fazla bilgileri yok bende kendim yaptırmak istiyorum.nasıl bir yol izlemem gerek? lütfen cvp verirmisiniz.şimdiden Allah razı olsun rabbim hepimize yardımcı olsun inşlh..
canım senın agzından bal damlıyor.
Benım baya moralım bozuldu .
ya aslına bılıyoruz bu sayıların nasıp olmadıgı surece hıc bır sey ıfade etmedıgını ama beyın oyle garıp bır sey kı Carmenn uretıyor da uretıyor ve tedavının ıcındeyken dusunme kapasıten daralıyor.
allahımmmm.
oyle ıcımden geldı .
Canım laveque'm bu çok güzel bir sayı. Lütfen bozulmasın moralin. Bunların için sağlıklı çıkacak Allah'ın izniyle.
Seni anlıyorum canım benim. Sayılara takılmayalım desek de ben de o 3 sayısına fena takmıştım :) Ama olacaksa 1 tane de olsa olacak olmayacaksa 50 tane de olsa olmayacak. Bunu bildiğimiz halde çok takılıyoruz sayı olayına. Ben umutluyum. Seninkilerden sağlıklı çıkacak inşaallah...
benim icim bir yanıyor bir sönüyor.
olacagını dusundugum zamanlar parlak bır ruhum oluyor ama sonra bır anda asıl yuksek olan olasılık gelıverıyor aklıma ve kendımı kandırıdıgımı dusunuyorum .
yuksek ıhtımal olmamasi, olmasi degil ki diyorum.
ama onra aklima Hituci geliyor, anngel geliyor, secgin geliyor, mattika geliyor , pgt geliyor ...
demek diyorum cıkıyor saglam embryo , hıc cıkmayacak ıye bır sey yok dıyorum , yıne alevlenıyor ıcım .
boyle gelgıtlı bır psıkolojı.
gercı sen de , hepınız de bu duyguları yasadınız ve emınım benım butun bu dusunduklerı sız de dusunup ruhunuzu allak bullak ettınız.
kızlar gunaydin ,
ya bende bugun bir heyecan var anlatamam.
hem icimi mengeneyle sıkıyorlar gıbı ,hem bogazımda dugum , hem de kalp atıslarım hıc normal degıl.
ben boyle olmzdım nıye boyle oldum anlamadım .
ya bu arada Rhes arkadasımıza ben hıc bır sey yazamadım .
Rhes canım ne olur kusura bakma .
bıraz kendı derdıme dustum galıba .
gerıye donup sayfaları da pek okuyamadım .
ne olur usenmezsen kısaca yazarsan ben de katılmak ısterım konuya.
inşallah bu defa sağlıklı bebeklerin olurda hayırlısıyla.benim gibi tuvalete gidecek vakit bile bulamazsın
pgt işlemi taze embriyoyada uygulanır donmuş embriyoyada uygulanır.sen hangi merkezde tedavi oluyorsun.merkezinde genetik ünite olmasa bile pgt yaptırabilirsin.zaten çoğu merkezde yok genetik labaratuvarlarla anlaşmalı çalışıyorlar.inşallah bundan sonraki tedavinde bebeğine yada bebeklerine kavuşursun...
laveque biraz duruldun mu kuzum?
Canım yazdıklarını okudum.
Bır matematıgı yok bu ısın , yıne ve tekrar ve yenıden onu anladım .
Ama ıcım söndü benım.
Karardı.
Neden dıye sorma .
Bılmıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?