Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

canım embriyoların kaçıncı gün donduruldu.3. günse pgt yapılır.bugün bir arkadaşla görüştüm onunkileri 6. gün dondurmuşlar ozaman yapılamıyo.

olacakla öleceğe çare yok diye bi laf var canım.
ben artık böyle düşünüyorum, yoksa herşeyi düşündükçe herşeyi hesapladıkça bunalıyo insan.
bir aciz kulum ben allahın yarattığı cana gücüm yetmez ki.
böyle düşündüm de rahatladım biraz.
sen elinden geleni yapıyosun allah kaderine bu tedavide bebek yazmıştır inş.
duadan başka seçeneğimiz yok.

kızlar 5 tane dollenmiş

canım arkadaşım 5 tane olması çok güzel bence sayıya takılıp üzme kendini tevekkül etmeye çalış zor biliyorum ama şuanda duadan başka elimizden gelen bişey yok inşallah mevlam 5 tane embriyonun içinden sağlıklı olanın çıkmasını nasip etsin, seninde hamileyim haberini alalım canım...

canım embriyoların kaçıncı gün donduruldu.3. günse pgt yapılır.bugün bir arkadaşla görüştüm onunkileri 6. gün dondurmuşlar ozaman yapılamıyo.

canım, benimde 3. embriyosu merkezle konuşucam önümüzdeki ay gidicem inşlh hayırlısı sonuçlar olur..

Dogru diyorsun guzelim. Cok dogru soyluyorsun. Insan durumu yasarken bunlari biliyor da zaman zaman beyni one geciypr bazi seylerin. bakalim yazmis mi gorecegiz yuce Rabbim ...

dua guzelim... Yuce rabbim insallah duyar dualarimizi. Insallah guzelim cikar icinden.
Bekleme sureci biraz sancili gercekten. Ne kadar rahatiz desek de kafamizin bir yeri hep labaratuvarda.

Kıyamam. Aklım hep sende, dualarım seninle. Elden başka bir şey gelmiyor işte

Biz de o görevi Volkan Bey olmadığı için Cem Bey üstlenmişti ama ben yanında olmama rağmen hiçbir şey anlayamadım Lave. Ne kadar tuhaftım o gün. İnşallah bu sefer güzel bir ses tonuyla olacak. Peki sen İstanbul'a gidip hastanede öğrenmeyecek misin canım? Sağlıklı çıkar inşallah o zaman telefonda öğrenirsen yetişebilecek misin ki?

İnci, günler geçiyor hızla, ne kadar kaldı senin tedavine?

Geçsin geçsin :) Mayısta diyorduk ama eşim nisanda yapalım demeye başladı. Nisan adetimle başlarız bir aksilik çıkmazsa inşaallah :) Martta kan tahlili yaptırıp Nur Hanım'a göndereceğim. Değerlere bakacak. İlaç kullanmam gerekirse ona göre ayarlayacak sanırım.

Canim ,

Seninle telefonda konustum ve butun arkadaslarimin yazdigi her cumle kendimi daha iyi hissettirdi.
Bu bekleme surecini ileri alabilsek , hemen bitse gecse, sonuc neyse hemen ogrensek...
Allahim hayirlisini nasip etsin insallah.
Aslinda tevekkelim ama icimde yasadigim dalgalanan duygulara yenik dusuyorum. Olan olacak, su anda ne yapsak bos degil mi? Tek yapabilecegimiz dua etmek .

Bu arada ben kacip gitmedim. Sigaradan sonra toplantiya girdim geldigimde sen yoktun :2:

laveque canım yarın yine arayacak mısın hastaneyi?
Yok aramayacagim canim. Cuma oglen arayin dediler. Herhalde ararim cuma oglen
O biraz karisik canim ben de anlamadim. Simdi soyle; eger 3. Gun biyopsi yapilirsa o zaman 4. Gun gidebilirmisim transfer icin , yani telefonda haber verseler 3. Gun , 4. Gun giderim .
Ama olur da diyelim embryolara Cumhur Bey bakti 3. Gun ve bunlar 5. Gune gider dedi, o zaman beni 4. Gun arayacakmis ve diyecekmis ki bugun gel cunku 5 gun pgd yapacagim. Ben 4. Gun gidecekmisin ve orada bir gece kalacakmisim , 5 gun de hastaneye gidip ne olduguu ogrenecekmisim.

Ama son gun Aynur hanim da soyle dedi. 5. Gun pgd yapildiginda 6. Gun sabah da transfer olabilir dedi.
Hangisi dogru bilmiyorum.

Bana tercih hakki verseler Izmirde sonucu ogrenmeyi isterim. 4. Gun toplan git sonra 5. Gun hastanede bir heyecan bekle, olumsuz bir sey olursa hoop geri don. O biraz tatsiz bir durum ama oyle yapilmasi gerekiyorsa oyle yapacagiz. Ama Aynur Hanimin dedigi gibiise o zaman 5. Gun haber verirler olumlolursa, o aksam biner gideriz 6. Gun sabahina hazir oluruz.

Durum bu canim.

Hic duzgun cikmazsa oturur evimizde bir sonraki tedaviyi ne zaman ve nerede yaptiracagimizi dusunuruz...

Bugun Izmiri arastirdim biraz. Ben en son yaptigimdan beri acab Imsi Teknigi geldi mi herhangi bir merkeze diye , hatta kadinlar kulubunde bir forum buldum yazin tartisislar. Hala yokmus Imsi burada, pgd de yok. Olumsuz olursa bir sonraki tedavide keske Izmir olabilse diye dusundum ama bu sartlar altinda olmaz .

Anladım Laveciğim. Benim İMSİ ile oldu. Tabi güzel bir teknik ben şunu anlamıyorum İzmir de nasıl yok. Konya'da var İzmir'de yok. Ben ileri günlere gitmeye korkuyorum canım. 3. güne gittiyse 5. güne de gider diye İnciyle konuşuyorduk. 5. güne gidemedi. O yüzden de en erken sağlıklı olup olmadığı ne zaman belli oluyorsa(ki bu durumda micro arrayi unutmak lazım fishle belki polar body hiç embriyoyu yaralamadan- ki bunu doğru anladım hala emin değilim polar body yapılınca 3. güne kadar embriyodan biyopsi alınmıyor sanırım-)sağlıklı olduğu düşünülüyorsa o zaman transfer isterdim. Ne bileyim şöyle feda edebilecek kadar çok sayıdaembriyolarımız olmayınca ... Karışık meseleler... Gerçi 10 tane de olsa duracaksa hepsi duracak, ya da sağlıksız çıkacak; 1 taneyle bu iş olacaksa yine olacak. Geçmişte her türlü örneği var ama işte insan kafasını karıştırmadan edemiyor...

Dua etmekten başka çaremiz yok.

günaydın kızlaaaarrrr...hayırlı sabahlar herkese...

Günaydınnnnnnnnnnnnnn.... Hayırlı sabahlar. Nasıl havalar orada canım? Azıcık düzelselerde kızçeleri azıcık dışarı parka filan çıkarsan. Biz her gün parktaydık 6 yaşına kadar tabi güzel havalarda:)) Özlemişim park muhabbetlerini. Bir sürü arkadaş edinmiştim:))

Bu ilde adam gibi park da yok. Her yer taş yığını. Bu şehri sevmemem için bir neden daha işte...

Orada nasıl?

günaydinnnn... bugün ve bundan sonraki günlerinizde rabbim kötü düsünceleri,olumsuz olaylari,üzüntülerinizi alip yerine mutluluk,iyi haberler,sevincler,heycanlarla donatsin günlerinizi insallah.iyi bir gün gecermeniz dilegiyle....

bugün hava çok güzen burda.parka gidilecek kadar değil belki ama yinede büyük alışveriş merkezlerine gidilebilir.
ama bunun için birinin bizi götürmesi lazım.babamız çalışıyor.alt katta valide oturuyor ama onunda bugün dışarda işleri var.
dışarı çıkmayı bizde çok istiyoruz.bu yaz bende hergün çıkarmayı düşünüyorum Allahtan bir mani olmazsa.
doğal çevre olarak burası çok güzel...sahile yürüme 15 dk.yazlık evler falan var tam tatil yeri burası.çevremizde parklarda çok ama bizim biraz daha büyümemiz lazım buraların tadını çıkarmak için :)

merhaba kızlar hepınıze,

bugun forumda bır enerjı mı var acaba ????

:26:

hava da burada bahardan kalma bır gun , tek kelımeyle muhtesem .
ben de bu sabah uyuyakalmısım , herhalde yorgun dustum Istanbul'da.
oglenı buldu işe gelmem soylemesi ayıp.
ama hava bır guzel bır guzel anlatamam .

hıtucım gıydır kalın kalın cocukları cıkar be. valide yardımcı olamaz mı sana ??

chnbcım evet durum cok karısık . senın soyledıklerın de bana mantıklı gelıyr ama benım kalbım yıne de mıcro arrayda.
bır de ben sunu hıc mı hıc anlamıyorum ne olur duzelt / duzeltın benı. bır embryo 5. gune gıdemıyorsa eger dısarıda , bu embryo rahımde de 5. gune gıtmez dıye bır
dusuncem var benım . yanı zaten saglıklıysa dısarıda 5. gune gıdebılmelı. benım Izmırdekı doktorum 5. gune dısarıda gıdemeyen embryo 3. gun rahıme konursa orası onun orojınal yerı oldugu ıcın yasama sansı daha yuksek demıstı .

sorma canım Izmırde IMSI yok.cok fena bır durum .

polar body ıle ılgılı dusuncen de dogru .
polardan hucre alınınca embryoyaya dokunmuyorlar

Lave ben de bir yerlerde okumuştum. 5 güne gidemeyecek embriyoları 3. gün yerleştirdikleri ve hamilelik elde edildiğini. Görümcemin 3. gün konmuştu gerçi olmadı. Sayı çok değilse 5 e bekletmiyorlar dr ler risk almıyor. Düşünsene biz kabulleniyoruz sağlıklı durdu 5 e beklemek zorundaydık cevabını ama diğer normal tüpler demezler mi madem bekletmeseydin güvenmeseydin embriyolara? Çok masraf çünkü. 5. güne gidecek zaten 3. günde de tutar zaten konulsa.

Yine bence diyorum canım eskiden micro array yokmuş çoğu fishle olmuş ve çok da sorun olan görmedik. Bence polar da baktır embriyoları hasarlama riske al ve 5. güne bekletme. Benim gibi sağlılı vardı ama durdu cevabı da çok sinir bozucu. Bu bernim fikrim. Ben hala embriyoloğun embriyoma zarar vermiş olma ihtimalini de düşünüyorum çünkü Arda Beye sordum bu ihtimal olabilir dedi, Volkan beyin çalışanı biz Memeorialle çok çalıştık yoktur zedeleme dedi. Ama şüphem var... Sen tabi micro arrayi istersin ama benim fikrim de bu... hEM EMBRİYONA ZARAR VERİLMEMİŞ OLUR BİYOPSİDE. hEM DE ERKEN GÜNDE KONULURSA BÜYÜME igelişme şansın gitmemiş olur telefonla bu alternatifleri konuş istersen.Bazen mükemmeli istesek de alternatiflere de sıcak bakabiliriz...

Hituci çıkar kızçeleri azıcık. Burada hacvalar soğuk nedense...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…