- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #6.221
Allah razı olsun arkadaşım çok tşkler. valla benim mrkz bu konuda beni hiç aydınlatmadı açıkçası bende sormadım negatifi alınca biraz dinlendim ve bu süre zarfında araştırıyorum. merkezime güvenmiyorum 2 tedavime başlamadan önce dr.uma genetik testleri yapalım dedim oda yok önce tedavimizi yapalım tutmazsa sonra yaparız dedi. tutmayınca hemen dondurulmuşlar ile yapalım malesef o da tutmadı. bizde herşeye inandık herşeyi kabul ettik. ama artık orada devam etmek istemiyorum şuan bütün testlerimi ve yaptırmak istiyorum ve sizin yazıları okunca sormak istedim. ama dondurulmuşlarım olduğu için çok kararsızım farkıl yere gitmek konusunda ama aynı yerde de yaptırmak istemiyorum. ama merkezle konuşucam pgt işlemi için bakalım arkadaşım inşlh bebeğime ulaşmak için önümdeki engelleri aşarım.
olacakla öleceğe çare yok diye bi laf var canım.selam guzelim ,
evet anıyorum senı.
benım de dun ıcımde bır ferahlık vardı ama bu sabah o ferahlıktan eser kalmadı .
umuyorum her sey dogru ve yolunda gıdıyordur canım bebgınle ılgılı.
aslında rısklı zamanı atlattın degıl mı?
ben nıraz once yazdım , 5 tane dollenmiş ...
acıkcası moralım bozuldu. 9 da en az 7 bekliyordum .
biliyorum belli olmuyor bu sayilar, kac tane cıktıgıyla kac tane dollendıgının bır alakası yok .
ama moralım bozuldu .
pgt konusunda nedense yıne umutsuzum ben .
kızlar 5 tane dollenmiş
canım embriyoların kaçıncı gün donduruldu.3. günse pgt yapılır.bugün bir arkadaşla görüştüm onunkileri 6. gün dondurmuşlar ozaman yapılamıyo.
Dogru diyorsun guzelim. Cok dogru soyluyorsun. Insan durumu yasarken bunlari biliyor da zaman zaman beyni one geciypr bazi seylerin. bakalim yazmis mi gorecegiz yuce Rabbim ...olacakla öleceğe çare yok diye bi laf var canım.
ben artık böyle düşünüyorum, yoksa herşeyi düşündükçe herşeyi hesapladıkça bunalıyo insan.
bir aciz kulum ben allahın yarattığı cana gücüm yetmez ki.
böyle düşündüm de rahatladım biraz.
sen elinden geleni yapıyosun allah kaderine bu tedavide bebek yazmıştır inş.
duadan başka seçeneğimiz yok.
canım arkadaşım 5 tane olması çok güzel bence sayıya takılıp üzme kendini tevekkül etmeye çalış zor biliyorum ama şuanda duadan başka elimizden gelen bişey yok inşallah mevlam 5 tane embriyonun içinden sağlıklı olanın çıkmasını nasip etsin, seninde hamileyim haberini alalım canım...
yok durulmadım be gülüm.
sabahtan beri kalp atışlarımı bir duysan ,
sacma sapan , tekleyerek atıyor.
elimde değil.
biliyorum hiç b,ir sey degişmeyecek.
bugun iyi ki hastane beni aradı . yoksa ben sanırım arayamayacaktım .
gecen seferki gibi geliyor aklıma.
cumhur bey arayacak . zaten daha soylemeden ses tonundan bellıydı gecen sefer. soylemesıne gerek bıle yoktu .
maalesef saglıklı bulamadık dedı. saglık olsun , anladım dedım.
o numarayı telefonumda gorecegım zaman aklıma gelıyor gun ıcınde sureklı.
nedense telefonun ucundakı sahıstan gonlume gore cumleler hayal edemıyorum .
neden gelmıyor kı aklıma hıc????
yok durulmadım be gülüm.
sabahtan beri kalp atışlarımı bir duysan ,
sacma sapan , tekleyerek atıyor.
elimde değil.
biliyorum hiç b,ir sey degişmeyecek.
bugun iyi ki hastane beni aradı . yoksa ben sanırım arayamayacaktım .
gecen seferki gibi geliyor aklıma.
cumhur bey arayacak . zaten daha soylemeden ses tonundan bellıydı gecen sefer. soylemesıne gerek bıle yoktu .
maalesef saglıklı bulamadık dedı. saglık olsun , anladım dedım.
o numarayı telefonumda gorecegım zaman aklıma gelıyor gun ıcınde sureklı.
nedense telefonun ucundakı sahıstan gonlume gore cumleler hayal edemıyorum .
neden gelmıyor kı aklıma hıc????
İnci, günler geçiyor hızla, ne kadar kaldı senin tedavine?
ben biliyorum çünkü bunların aynısını bende yaşadım.yaşanan olumsuz deneyimler ve kayıplardan dolayı bu hisler.ozamanlar bende anne olmamıştım ve annelik duygusu bana çok uzak geliyrdu.hiç anne olmayacakmışım gibi hissediyordum.
bekleme safhalarında hep olumsuz gelişmeler olacak diye benimde elim telefonlara gitmezdi.eşim bana atardı sen ara diye ben eşime atardım.
beynimizin oluşturduğu bir savunma mekanizması belkide.
canım arkadaşım sen böyle kendini kötü hissedince ben çok mutsuz oluyorum.gerçekten bu böyle.ben yaşadım,bebeğim diye yastıklara yorganlara sarılıp çok ağladım ama siz yaşamayın istiyorum.
neyse şimdi silkelen ve kendine gel zaten bugün sigara içecem bahanesiyle beni ektin küstüm ben sana
Yok aramayacagim canim. Cuma oglen arayin dediler. Herhalde ararim cuma oglenlaveque canım yarın yine arayacak mısın hastaneyi?
O biraz karisik canim ben de anlamadim. Simdi soyle; eger 3. Gun biyopsi yapilirsa o zaman 4. Gun gidebilirmisim transfer icin , yani telefonda haber verseler 3. Gun , 4. Gun giderim .Biz de o görevi Volkan Bey olmadığı için Cem Bey üstlenmişti ama ben yanında olmama rağmen hiçbir şey anlayamadım Lave. Ne kadar tuhaftım o gün. İnşallah bu sefer güzel bir ses tonuyla olacak. Peki sen İstanbul'a gidip hastanede öğrenmeyecek misin canım? Sağlıklı çıkar inşallah o zaman telefonda öğrenirsen yetişebilecek misin ki?
günaydın kızlaaaarrrr...hayırlı sabahlar herkese...
Günaydınnnnnnnnnnnnnn.... Hayırlı sabahlar. Nasıl havalar orada canım? Azıcık düzelselerde kızçeleri azıcık dışarı parka filan çıkarsan. Biz her gün parktaydık 6 yaşına kadar tabi güzel havalarda:)) Özlemişim park muhabbetlerini. Bir sürü arkadaş edinmiştim:))
Bu ilde adam gibi park da yok. Her yer taş yığını. Bu şehri sevmemem için bir neden daha işte...
Orada nasıl?
merhaba kızlar hepınıze,
bugun forumda bır enerjı mı var acaba ????
:26:
hava da burada bahardan kalma bır gun , tek kelımeyle muhtesem .
ben de bu sabah uyuyakalmısım , herhalde yorgun dustum Istanbul'da.
oglenı buldu işe gelmem soylemesi ayıp.
ama hava bır guzel bır guzel anlatamam .
hıtucım gıydır kalın kalın cocukları cıkar be. valide yardımcı olamaz mı sana ??
chnbcım evet durum cok karısık . senın soyledıklerın de bana mantıklı gelıyr ama benım kalbım yıne de mıcro arrayda.
bır de ben sunu hıc mı hıc anlamıyorum ne olur duzelt / duzeltın benı. bır embryo 5. gune gıdemıyorsa eger dısarıda , bu embryo rahımde de 5. gune gıtmez dıye bır
dusuncem var benım . yanı zaten saglıklıysa dısarıda 5. gune gıdebılmelı. benım Izmırdekı doktorum 5. gune dısarıda gıdemeyen embryo 3. gun rahıme konursa orası onun orojınal yerı oldugu ıcın yasama sansı daha yuksek demıstı .
sorma canım Izmırde IMSI yok.cok fena bır durum .
polar body ıle ılgılı dusuncen de dogru .
polardan hucre alınınca embryoyaya dokunmuyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?