Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

chnb, lave çıkarmayı bende çok istiyorum ama yazdımya validenin işi var ben yalnız çıkaram.birisi bir tarafa kaçıyo birisi diğer tarafa.durdan yapmadan anlamıyorlar aslında anlıyorlarda dışarı çıkınca sevinçten çıldırıyorlar ve dinlemiyorlar hiç:)

dayanamam bebişlere ben ... sevinçten çıldırıyorlar demek ki.
Allahım ne yapsınlar onların da en buyuk eglencesi o .

Hituci aklıma ne geldi:)) Küçük buzağılar dışarı çıkınca arka bacaklarını ata ata koşarlar ya sevinçten onu düşündüm gülüümsedim. Kızçeler ne yapsın kış boyu hastalık, filan ev ortamı... Haklılar koşuşturmaya. Allahtan 2 taneler ben çok çektim tek çocuk diye illa çocuklu birilerini bulmak zorundaydık:)) Valla kızlar 1.leri yapın inşallah ikiz olur olmazsa da 2 yıl sonra gelsin 2.ler:))

lave yarın öğleni heyecanla bekliyorumm

Carmencim , ben de simdi oturdum tek basima kendimi psikolojik olarak hazirliyordum.
Ogrenince aglamamak , uzulmemek icin kendime mantikli sebepler bulmaya calisiyorum.
Buyuk ihtimal olumsuz sonuc gelecek. Bu ben olumsuz dusundugum icin boyle degil, durum boyle oldugu icin .
Bu yuzden de kendimi olumsuza daha cok alistirmam gerekli. Sadece cok uzulmemek adina.
Olumlu olursa zaten bir mucizenin baslangicina merhaba demis olacagiz.

Ben de heyecanliyim ama o telefon calacak , ben nasil acacagim onu bilmiyorum. Kafamda sonraki plani bile yaptim.
Olumsuz sonuc gelirse telefonla haber veremem anneme , ablama , esime . Mesaj yazarim diye dusundum. Gecen sefer oyle yapmistim. Olumlu gelirse... Yine mesaj yazarim aslinda. Cunku o zaman da katedilmesi gerekn cok yol oldugunu biliyorum.
Ama yarin bu saatlerde cevabi ogrenmis , yuregimde tatli bir heyecanla veya yeni bir hayal kirikligiyla oturmus dusunuyor olacagim.

Bir laf ettin , bin cumle saydim di mi? Ama kendi kendime dusunuyordum ben de , tam ustune sen geldin. Sana dokulmus oldum sanirim.

Hissettiklerim daha dogrusu kafamdan gecenler kesinlikle bir umutsuzluk gostergesi degil. Umudum elbette var ancak payima dusen sansima baktigimda sanirim olumsuza alistirmak , olumluya alistirmaktan daha gercekci. Biraz once sunu da dusundum;
Bir olumsuz haber beni yasadiklarimdan ve vermis oldugum emegin bosa gitmesi acisindan uzmekten ote , ileriye yonelik beklentilerimi orseleyecek.

Ama sunun da gayet bilincinde olarak ,icimdeki pir pir eden kalbime dur diyorum. O da olsem de , yansam da, ben ne yaparsam yapayim olacagin onune gecemem. Nasibimde var ise olacak, yok ise yirtinmak faydasiz.

Yarin aramazlarsa ben aramam sanirim. Ne zaman ararlarsa onlarin aramasini beklerim.

Dualarima devam ediyorum. Her aksam hepimiz icin dua ediyorum. Umuyorum yarin hayatimda guzel bir mucize olur ve telefondaki ses bana ileride hayirli gunlere vesile olacak mujdemi verir.

Herseyin hayirlisi ...

Herkese iyi geceler, hepiniz büyük ihtimalle mışıl mışıl uyuyorsunuzdur şimdi :)
Ben bütün gün iş yaptım, akşam da börek çörek :) Yarın misafirler var. Duş aldım, yatmadan bir bakınayım dedim.
hituci yerim ben o cimcimeleri Bugün yine izledim face'teki o güzel videoyu, içim ferahlıyor onları gördükçe :) Havalar az ısınsın da bol bol gezsin yavrucaklar. Bütün kış sıkılmışlardır evde, kıyamam onlara.
laveque canım mesajlarını okudum. Yine karamsarlık basmış Yarın ola hayrola. Ben inanıyorum ki güzel haberler gelecek Allah'ın izniyle. Her ne kadar birbirimizi göremesek de burada hepimiz yanındayız bunu sakın unutma. Seni çok seviyoruz.
chnbcim herhangi bir belirti falan var mı canım müjdeli haberle ilgili? :)
gelincik nerelerdesin? Nasılsın? Fındığın nasıl? :)
Akasya sen de yoksun ne zamandır canım?
mattika nasıl gidiyor hamilelik? Umarım herşey yolundadır.
anngel'dan bayağıdır ses yok. Merak ettim vallahi.
merve sen de kayboldun kuzum?
rhes sen ne yapıyorsun canım?
CARMEN sen de bizim heyecanımızı paylaşıyorsun, ne güzel :)
Umarım unuttuğum birisi olmamıştır :26:

Son düzenleme:
günaydın herkese hayırlı sabahlar...
Lave yine döşemişsin canım.
Sanıyorum izmirde olan yok.inciciğim lave istanbula geldiğinde benim yerime kafasına söyle sert bir cisimle vururmusun

Lave, canım seni çok iyi anlıyorum. Seni ne kadar pozitif etkilemek istesekte malesef ben de senin gibiyim dediğin gibi kendime kötüye kazırlarım ki iyi gelirse zaten sevinirim, kötü gelirse daha az üzülürüm. Ama şunu da öğrendim kötüye ne kadar hazırlansak da sonuçta yine çok üzülüyoruz. Çok tuhaf bir duygu bu. Sana bir sayfa önce yazmıştım okudun mu? Naçizane fikrimdi...

İnci yok canım his filan yok. Adet olacakmışım hissi daha yoğun. Erken doğan bebeğimde 1 hafta varken bariz hissetmiştim. Yok diye düşünüyorum tek üzüntüm o kadar çalışmanın boşa gitmesi olacak.

Lave tekrar düşüncemi yazmıştım... Naçizane fikrim... Cumhur Beyle ayrıntılı artı ve eksilerini konuş canım...

Incicigim merhaba ,

Evet o saatete uyuyorduk sanırım hepımız ...ellerıne saglık. bol bol ye yaptıklarından , yağ , bal olsun kalçana göbeğine insallah .
az kaldı sanırım artık seruvenın sonlanmasına , oyle ya da boyle , bıtecek bu kalp carpıntısı hayırlısıyla.

Sanıyorum izmirde olan yok.inciciğim lave istanbula geldiğinde benim yerime kafasına söyle sert bir cisimle vururmusun

sen ömürsün valla canım benim . ben vurdum kafama senin yerine
kafamda oyle bırıkmıs kı dusunceler, CHNB nin yazısını okuyunca dertlesıverdım ben de.

Lave tekrar düşüncemi yazmıştım... Naçizane fikrim... Cumhur Beyle ayrıntılı artı ve eksilerini konuş canım...
ya simdi sen diyorsun ki 5. gune bekletme ??? benim kafam karıstı ...
şimdi benim bugun 3. gun. benim kafamdakı dusunce benı bugun ararlar ve sonucu soylerler yonunde. cunku 5 embryo döllenmişti ve 5 embryo ile 5. gune gitmezler diye düşünüyorum.
sen diyorsun Cumhur Beyi arayayım ve 5. gune bekletme diyeyim oyle mi? ya bana %30 dedi mozaıklık riski. hadi altıgı tek hucre iyı cıktı , dıgelım kalan 8 kotu , ne olur duser.
tam tersını dusun . aldıgı hucre kotu cıktı ama kalan 7 hucre ıyı , o zaman ne olur ıyı bır embryo bosu bosuna cope gıder.
ben de gittigimde sordum , bu fish ıle elınızde patlayan gebelık oldu mu dedım? hayır dedı.
biraz celıskılı aslında. yani soyle mozaıklık riski var , ama geçmişte sorun da yaşanmamış.
ben bu konuyu açıkçası çok derinden düşünmedüm canım çünkü gitmez . güne diye düşündüm hep sayı cok olmadıgı için veyahut onlar bekletmeyi tercih etmezler diye düşündüm .

Son düzenleme:

Sağlık olsun canım. Niye üzülüyorsun, aşk tazelemişsinizdir

Son düzenleme:

Umarım olur canım :) Haber var mı hastaneden?

10 çocuk sahibi çift yeni doğan bebeklerini internetten tanıştıkları, hiç tanımadıkları aileye verdi...
Söyleyecek çok şey var değil mi kızlar...

Son düzenleme:
inci ellerine sağlık canım.çok merak ediyorum hazırladıklarının tadını.bendemigelsem size :) bugünlerde iştahım açık nedense.
Chnb canım inciye katılıyorum aşk tazelemiş oldunuz :)))
lave canım senide öpüyorum haber alınca hemen haber ver bize.

Gel canım gel, hepiniz gelin bol bol yaptım :) Ah bir gün mümkün olsa da hep birlikte buluşabilsek

10 çocuk sahibi çift yeni doğan bebeklerini internetten tanıştıkları, hiç tanımadıkları aileye verdi...
Söyleyecek çok şey var değil mi kızlar...

var guzelim valla... niye vermişler , manyak mı bunlar?:18:
Eşim gittikten sonra yatmayayım dedim. 11.30 gibi geleceklerdi ama birinin annesi kahvaltıya gelmiş onun için 12.30 gibi geleceklermiş.
erken gelıyorarmıs baya , ben sanıdm öğleden sonra .
ben de öpüyorum hitucim seni. tabi ki vereceğim haber.
Gel canım gel, hepiniz gelin bol bol yaptım :) Ah bir gün mümkün olsa da hep birlikte buluşabilsek

olur belki bir gün neden olmasın ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…