- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #6.241
chnb, lave çıkarmayı bende çok istiyorum ama yazdımya validenin işi var ben yalnız çıkaram.birisi bir tarafa kaçıyo birisi diğer tarafa.durdan yapmadan anlamıyorlar aslında anlıyorlarda dışarı çıkınca sevinçten çıldırıyorlar ve dinlemiyorlar hiç:)
lave yarın öğleni heyecanla bekliyorumm
Lave ben de bir yerlerde okumuştum. 5 güne gidemeyecek embriyoları 3. gün yerleştirdikleri ve hamilelik elde edildiğini. Görümcemin 3. gün konmuştu gerçi olmadı. Sayı çok değilse 5 e bekletmiyorlar dr ler risk almıyor. Düşünsene biz kabulleniyoruz sağlıklı durdu 5 e beklemek zorundaydık cevabını ama diğer normal tüpler demezler mi madem bekletmeseydin güvenmeseydin embriyolara? Çok masraf çünkü. 5. güne gidecek zaten 3. günde de tutar zaten konulsa.
Yine bence diyorum canım eskiden micro array yokmuş çoğu fishle olmuş ve çok da sorun olan görmedik. Bence polar da baktır embriyoları hasarlama riske al ve 5. güne bekletme. Benim gibi sağlılı vardı ama durdu cevabı da çok sinir bozucu. Bu bernim fikrim. Ben hala embriyoloğun embriyoma zarar vermiş olma ihtimalini de düşünüyorum çünkü Arda Beye sordum bu ihtimal olabilir dedi, Volkan beyin çalışanı biz Memeorialle çok çalıştık yoktur zedeleme dedi. Ama şüphem var... Sen tabi micro arrayi istersin ama benim fikrim de bu... hEM EMBRİYONA ZARAR VERİLMEMİŞ OLUR BİYOPSİDE. hEM DE ERKEN GÜNDE KONULURSA BÜYÜME igelişme şansın gitmemiş olur telefonla bu alternatifleri konuş istersen.Bazen mükemmeli istesek de alternatiflere de sıcak bakabiliriz...
Hituci çıkar kızçeleri azıcık. Burada hacvalar soğuk nedense...
Herkese iyi geceler, hepiniz büyük ihtimalle mışıl mışıl uyuyorsunuzdur şimdi :)
Ben bütün gün iş yaptım, akşam da börek çörek :) Yarın misafirler var. Duş aldım, yatmadan bir bakınayım dedim.
hituci yerim ben o cimcimeleriBugün yine izledim face'teki o güzel videoyu, içim ferahlıyor onları gördükçe :) Havalar az ısınsın da bol bol gezsin yavrucaklar. Bütün kış sıkılmışlardır evde, kıyamam onlara.
laveque canım mesajlarını okudum. Yine karamsarlık basmışYarın ola hayrola. Ben inanıyorum ki güzel haberler gelecek Allah'ın izniyle. Her ne kadar birbirimizi göremesek de burada hepimiz yanındayız bunu sakın unutma. Seni çok seviyoruz.
chnbcim herhangi bir belirti falan var mı canım müjdeli haberle ilgili? :)
gelincik nerelerdesin? Nasılsın? Fındığın nasıl? :)
Akasya sen de yoksun ne zamandır canım?
mattika nasıl gidiyor hamilelik? Umarım herşey yolundadır.
anngel'dan bayağıdır ses yok. Merak ettim vallahi.
merve sen de kayboldun kuzum?
rhes sen ne yapıyorsun canım?
CARMEN sen de bizim heyecanımızı paylaşıyorsun, ne güzel :)
Umarım unuttuğum birisi olmamıştır :26:
günaydın herkese hayırlı sabahlar...
Lave yine döşemişsin canım.
Sanıyorum izmirde olan yok.inciciğim lave istanbula geldiğinde benim yerime kafasına söyle sert bir cisimle vururmusun
Lave, canım seni çok iyi anlıyorum. Seni ne kadar pozitif etkilemek istesekte malesef ben de senin gibiyim dediğin gibi kendime kötüye kazırlarım ki iyi gelirse zaten sevinirim, kötü gelirse daha az üzülürüm. Ama şunu da öğrendim kötüye ne kadar hazırlansak da sonuçta yine çok üzülüyoruz. Çok tuhaf bir duygu bu. Sana bir sayfa önce yazmıştım okudun mu? Naçizane fikrimdi...
chnbcım canım, aslında bu kendını kotuye kazırlamak degıl . soyle anlatayım ben hıslerımı. zaten translokasyonda saglıklı embryo bulma sansımız atıyorum %25 mı???
e matematıksel olarak baktıgında %75 olumsuz %25 de olumlu olma ıhtımalı var degıl mi? boyle bir durumda kendini kötüye hazırlamaktan öte , baskın olan gerçeğe hazırlamak bence durum . hıc bırımız kendımızı kotuye hazırlamıyoruz aslında. baskın olan ıhtımal olumsuz , o yuzden beyın dogal olarak ona yonelıyor.
olumlu olma ıhtımalı SURPRIZ dıyebılecegımız bır ıhtımal . o yuzden bır surprıze koru korune baglanırsak kı bu zaten cok da gercekcı olmaz , o zaman az olna ıhtımal gercklesmedıgınde kı zaten bu buyuk olasılık daha cok üzülürüz.
cok mu karısık anlattım?:18:
bu arada gece aklıma geldi kızlar, forumda translokasyonu olan bir ben varım sanırım ? ha?yanı hamıle kalmamıs olan?
bir Mattıka vardı o da sükür hamıle .
İnci yok canım his filan yok. Adet olacakmışım hissi daha yoğun. Erken doğan bebeğimde 1 hafta varken bariz hissetmiştim. Yok diye düşünüyorum tek üzüntüm o kadar çalışmanın boşa gitmesi olacak.
ya simdi sen diyorsun ki 5. gune bekletme ??? benim kafam karıstı ...Lave tekrar düşüncemi yazmıştım... Naçizane fikrim... Cumhur Beyle ayrıntılı artı ve eksilerini konuş canım...
günaydın herkese hayırlı sabahlar...
Lave yine döşemişsin canım.
Sanıyorum izmirde olan yok.inciciğim lave istanbula geldiğinde benim yerime kafasına söyle sert bir cisimle vururmusun
İnci yok canım his filan yok. Adet olacakmışım hissi daha yoğun. Erken doğan bebeğimde 1 hafta varken bariz hissetmiştim. Yok diye düşünüyorum tek üzüntüm o kadar çalışmanın boşa gitmesi olacak.
Incicigim merhaba ,
Evet o saatete uyuyorduk sanırım hepımız ...ellerıne saglık. bol bol ye yaptıklarından , yağ , bal olsun kalçana göbeğine insallah .
az kaldı sanırım artık seruvenın sonlanmasına , oyle ya da boyle , bıtecek bu kalp carpıntısı hayırlısıyla.
yok güzelim daha haber.Umarım olur canım :) Haber var mı hastaneden?
Çok uykum varrr
yok güzelim daha haber.
niye erken kaltın ki sen? hazırlığını dün yapmışsın . kaçta gelecek misasfirlerin?
inci ellerine sağlık canım.çok merak ediyorum hazırladıklarının tadını.bendemigelsem size :) bugünlerde iştahım açık nedense.
Chnb canım inciye katılıyorum aşk tazelemiş oldunuz :)))
lave canım senide öpüyorum haber alınca hemen haber ver bize.
10 çocuk sahibi çift yeni doğan bebeklerini internetten tanıştıkları, hiç tanımadıkları aileye verdi...
Söyleyecek çok şey var değil mi kızlar...
erken gelıyorarmıs baya , ben sanıdm öğleden sonra .Eşim gittikten sonra yatmayayım dedim. 11.30 gibi geleceklerdi ama birinin annesi kahvaltıya gelmiş onun için 12.30 gibi geleceklermiş.
ben de öpüyorum hitucim seni. tabi ki vereceğim haber.inci ellerine sağlık canım.çok merak ediyorum hazırladıklarının tadını.bendemigelsem size :) bugünlerde iştahım açık nedense.
Chnb canım inciye katılıyorum aşk tazelemiş oldunuz :)))
lave canım senide öpüyorum haber alınca hemen haber ver bize.
Gel canım gel, hepiniz gelin bol bol yaptım :) Ah bir gün mümkün olsa da hep birlikte buluşabilsek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?