Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

ben bisey sormak istiyom benim 6 ile 13 nolu kromozonler yer degistiriyomus yanilmiyosam benim kizim gibi allahin izniyle ne kadar sansim var normall yolla heral dr yüzde seksenmi ne demisti eger öyleyse 10 biri yine sagliklöi olurdu bunada guatrmi sebeb oldu acaba belki bilginiz vardir

Canım guatr ile ilgili bir şey söylenmedi mi? Onun için ilaç kullanılıyor diye biliyorum ben.

Canım peki pıhtılaşma ve bağışıklıkla ilgili bakıldı mı? Benim de pıhtılaşma bağışıklık sorunum var eşimde de gebnetik sorun. Benim de ilk düşükten sonra oğlum oldu 7.5 yaşında. 35 yaşındayım ve amh değerimden rezervim azaldığı anlaşıldı. Ben de oğlumdan çok sonra öğrendim erken doğumdan sonra(6 aylık) 2 ylık düşük yaptım sonradan. O zaman yaptırdık test. Sen de özellikle pıhtılaşmaya baktır... Ben de de hamileleikte troidim yükseliyor ayrıca kontrol altında tutuyordu dr m...

Pıhtılaşma için ben protein s, protein c
FaktörV G1691A (Leiden)
Protrombin G20210A
MTHFR C677T
MTHFR A1298C

Faktör V O.O1
Antikardiolipin-G
Antikardiolipin-M

yapıldı. Bağışıklık için Lupus antikoagülan önemliymiş. Ayrıca ana, antidna yapıldı bana...

Haftasonu evde değildim. Lave'nin sonucunu yeni okudum. Çok üzüldüm. Ama yine de herşey bitmiş değil gibi anladım. Tek bir yumurta var ve o daha incelenmedi. Eğer o sağlıklıysa transfer olacak ? Doğru mu anlamışım kızlar ?? O zaman dualarımız bu tek yumurta için.. İçinde Şirinler olan tek yumurta... Hadi inşallah...

hayırlı geceler kızlar.yazmaya anca fırsat buldum.
Lave üzüntünü paylaşıyorum canım.keşke elimden daha fazlası gelse.
Benim durumumla kıyaslamışsın kendi durumunu.
Ama senin düşündüğün gibi hiçde umut verici değildi o olaylar benim içn.
Neden mi?ilk tedavimde sağlıklı bulamadık.ozaman acaba sağlıklıyı birgün bulurmuyum dedim.ikinci tedavimde tek sağlıklı embriyo transferi oldu ama tutunmadı.işte ozaman ben senin şuan ki hissettiklerini hissettiğime inaıyorum.dedimki kendi kendime ve eşime.
Sağlıklı bulmak büyük bir sorun bizim için.sağlıklıyı buldun ama oda tutmadı.ozaman bilmediğimiz biryerlerde bir problem daha var dedim tutunmayla ilgili.ozaman benim yorumuma göre bu sorunu çözmezsek nekadar sağlıklı bulursak bulalım tutunmadıktan sonra birşeye yaramaz.
işte o an en çok umutsuzluğa kapıldığm andı.

Birde troidlerle ilgili bir konu vardı.troid problemi varsa o hormonlardaki bozukluk bebeğin beyin gelisimini olumsuz etkiler ve erken doğumlara yolaçar diye biliyorum.ben geneliğim süresince troid ilacı kullanmıştım.
Ama 10 düşüğün hepsinde etkisi varmı bunu bilemiyorum.benim tavsiyemde pgt yapılmasından yana.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…