Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

laveque inş o tek embryon sağlıklıdır. ama tabi çok umut bağlamak istemiyo insan seni anlıyorum.
inş gelicek sağlıkla bebeğin yakında.

İnsan umut bağlamak istemiyor çok iyi anlıyorum seni. Sonuç bir gelsin de bakalım hayırlısıyla. İnşaallah beklediğimiz altın yumurta odur :)

Son düzenleme:

Canım İnci'nin dediği gibi altın yumurta odur dediğin gibi sağlıklı çıkınca makina da şaşırmıştır:))

Canım bir kez daha bu pgt işinin ne kadar zor bir iş olduğunu anladım. İlkinde olan da zaten çok az kişi vardı. Bu iş uzun sabır isteyen, ekonomik boyutu sarsıcı bir iş. Polar da ekstra masraflı... Allah yardımcımız olsun canım... Allah o embriyonu sağlıklı çıkarsın, sağlıklı çözünsün, sağlıklı tutunsun, 9 ay sağlıkla beklesin.Amin diyorum canım ...

s.a sanirim 1-2 hafta önce yazmistim yazamadim kizim 10 gündür evdeydi yazamadim ben bir kizimin oldugunu 10 a yakin düsük oldugun yazmistim

Merhaba hamet. Evet hatırladım seni. Allah kızını sizlere bağışlasın. Düşüklerin sebebi araştırılmıştır mutlaka. Bir sonraki gebelik için pgt mi önerdi doktorlar?

Son düzenleme:
laveque inş o tek embryon sağlıklıdır. ama tabi çok umut bağlamak istemiyo insan seni anlıyorum.
inş gelicek sağlıkla bebeğin yakında.
Mattikam umut baglamak degil yaptigim, olasiliklar.
Ya umut da kalmadi be guzelim, vallah da kalmadi. Ben inanamiyorum bebegimin beni bulacagini.
Cok zor bir durum ve her tedavi yeni bir umut olacagina yeni bir umutsuzluk oluyor.
Tek sevindigim nokta aha diyorum bir tedavi daha bitti , belki yakinlasmisimdir anne olmaya.
Bunu da su mantikla soyluyorum. Hani bir kac deneme gerekiyor ya bulmak icin .
Herhalde ben hic duzgun yumurta uretemiyorum. Bu beni asil umutsuzluga dusuren. Bilsem ki uretiyorum arada bir de olsa o zaman sevklenecegim.
zor guzelim cok zormus. Doktorlar bir kac deneme gerek diyorlar, sankiilla bulunacakmis gibi, o zaman anlamiyor insan isin ciddiyetini.

İnsan umut bağlamak istemiyor çok iyi anlıyorum seni. Sonuç bir gelsin de bakalım hayırlısıyla. İnşaallah beklediğimiz altın yumurta odur :)

Insallah diyelim Incicim.

Bundan sonraki adimlar ne olacak , onu dusunuyorum ben.
Tebdili mekan diyorum bir sonraki icin belki.
Henuz sadece dusunme asamasinda ama belki degistiririm yeri,
Yerle alakali olmadigini biliyorum, hastaneyi sevmedigim icin degil.
Aksine sevdim ama bir degisiklik acaba diyorum.

Insallah sizlerden guzel sonuclar gelsin.

Simdi hitucinin durumunu dusundum.
Mesela onuki daha bir motive ediciymis.
2. Tedavisinde bulunmus duzgun embryo.
Tutunamamis.
Tabi ki bulunursa tutunmasini isterim , bulunup tutunmayacaksa bu asamada saglam bulunamasin da en azindan 12 gun daha umutlandirmasin beni ama Hitucimin durumunda en azindan VAR , BEN DUZGUN EMBRYO URETEBILIYORUM , duygusu bile ileriki tedaviler icin sevk verici.

Bulunma bulunma , nereye kadar gider ki bu yol.

Hani hep diyoruz ya nerede yaptırırsak yaptıralım nasibimizde ne varsa o olacak diye. Bugün eşimle konuşurken diyorum ki ikincide şöyle 5 embriyo falan oluşsa umutlanacağım, sonra da 10 tane de olsa nasibimizde yoksa olmayacak 1 tane de olsa nasibimizde varsa olacak diyorum. Kendi kendimizle çelişiyoruz :) Bizler için hayır görünen herşeyde bir şer, şer görünen herşeyde bir hayır olabiliyor canım. Yer değiştirirsen nereyi düşünüyorsun?

duyarliligin icin sagol inci tanesi tabii kan tahlilinde ögrendim bilmiyom ögrendigim iyimi kötümü oldu anlamadim normal yolla deneyince kafaya takiyom sonuc yine hüsran kizimda bilmiyodum bile

duyarliligin icin sagol inci tanesi tabii kan tahlilinde ögrendim bilmiyom ögrendigim iyimi kötümü oldu anlamadim normal yolla deneyince kafaya takiyom sonuc yine hüsran kizimda bilmiyodum bile

Allah yardımcın olsun canım. Az değil 10 düşük. Çok zor... Nerede yaşıyorsun bilmiyorum ama pgt'yi düşün derim.

laveque ben dün öyle stres oldum öyle fena oldum ki pişman oluyodum nerdeyse normal denediğime.

sonra eşim tevekkül dedi..
düşündüm.
elimden gelen hiçbişey yok. beklemek ve dua etmekten başka.
istatistiklere bakarsan 7 embriyomuz öyle sağlıksızdı ki şimdi hiç şansımız yok.
ama allah verdikten sonra hepsi hikaye.

beni rahatlatan tek şey bu. tedavi sonrasında da bu düşünce iyi hissettirmişti bana. biz birer aciz kuluz. dünyaya gelecek bi canın kararı bize kalmamış. rabbimden hayırlı sağlıklısını istemekten başka yapabileceğimiz bişey yok.

şimdi senin de böyle. elinden geleni yaptın. hituciyi örnek vermişsin sağlıklı çıkmış ama tutmamış diye. senin çıksa umut olcaktı anlıyorum düşünceni ama bi anlamı yok bu düşüncelerin.
zamanı gelmemişse bişey bahanesi oluyo işte.

inancım yok deme, duayı bırakma.

düşündüklerim daha çok ama ifade edemedim güzelim ya.

Son düzenleme:
elim biyerlaere gidiyo tam yazamiyom yasim 38 diyecek kizn okulu beye izin zor cikiyo babamin cenazesine gittim 1 haftaligina 40 düsünceyle son anlarina bile gidemedim düsüklerle okadar hatira varki hangisini unautayim ki en kötüsü birinde kardesimin hanimi eltim ve en samimi arkadasim hamileydi onlar dogurdu ben iste bazen diyom o yasasaydi bu kadar olcaktitabi öbür düsüklerrde öyle o lsaydi bu kadard bu olsadi su kadar diyidiye ömrüm geciyo

Evet zor günler yaşamışsın ama geleceğe bak bundan sonra. İnşaallah sağlıcakla ikinci yavruna kavuşursun.

inci sen nasılsın canım? kendi derdimden kimseyi görmedim son günlerde, bi lavequeyi merak ettim

hamet almanyada pgt yok di mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…