- 29 Temmuz 2010
- 11.665
- 2.953
- 248
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #6.381
canim,
Sanirim bir ikihaftaya bakacaklar.
Ben sonuc beklemiyorum Incicim.
Hic bir beklentim yok.
Sinegin yagini cikartiyor olnlar da, acaba bulur muyuz diye.
Durumu anlayabiliyorum.
Ama nafile.
Bir sonraki tedavi nerede, ne zaman. Onu dusunmek gerek simdi.
Iki kilo aldim. Once onlari vermek istiyorum.
Benim sonuc alinamayan embryomla ilgili de soyle demis embryolog. Bu embryonun durumu iyi gorunuyor demis.
Yani anladigim kadari ile bolunmesi durmadi, aksine devam ediyor ama cevap alinamadi.
Ben de diyorum acaba makinayi sapittirdik mi cillop gibi bir embryo ileAlisiknya surekli hata bulmaya , hata bulmayinca dumur mu oldu acaba ?:26:
Saka bir yana , su anda dondurdular. Ben acikcasi heyecan da yapmadim. Bunca kotu sonuc arasinda nasilmolcak da bulcaz zaten ben bilmiyorum bu bebegi? Her denemede umudum biraz daha yok oluyor. Bir sonraki denemeye hic hevesli baslamayacagimi su andan biliyor ve hissediyorum.
9 yumurta canim... Evet sevindik ama bundan sonra sayi bir sey ifade etmeyebiliyor bunu bende net bir sekilde gorsuk.
Polarlarini alin demistim ama sanirim almamislar canim 9 sayisini gorunce. Nasilsa polara gerek kalmaz 5. Gune giden illa olur diye. Ama iste gorduk. 4 yumurtada da 3 gitti pgtye 9 yumurtada da.
Nasip guzelim nasip. Yirtinsak da faydasi yok. Bu kesin. Ben bunu bir daha anladim.
canim,
Sanirim bir ikihaftaya bakacaklar.
Ben sonuc beklemiyorum Incicim.
Hic bir beklentim yok.
Sinegin yagini cikartiyor olnlar da, acaba bulur muyuz diye.
Durumu anlayabiliyorum.
Ama nafile.
Bir sonraki tedavi nerede, ne zaman. Onu dusunmek gerek simdi.
Iki kilo aldim. Once onlari vermek istiyorum.
mattika hayirli olsun bebesin insallah hayirli saglikli dir
s.a sanirim 1-2 hafta önce yazmistim yazamadim kizim 10 gündür evdeydi yazamadim ben bir kizimin oldugunu 10 a yakin düsük oldugun yazmistim
Mattikam umut baglamak degil yaptigim, olasiliklar.laveque inş o tek embryon sağlıklıdır. ama tabi çok umut bağlamak istemiyo insan seni anlıyorum.
inş gelicek sağlıkla bebeğin yakında.
zor guzelim cok zormus. Doktorlar bir kac deneme gerek diyorlar, sankiilla bulunacakmis gibi, o zaman anlamiyor insan isin ciddiyetini.Canım inci'nin dediği gibi altın yumurta odur dediğin gibi sağlıklı çıkınca makina da şaşırmıştır:))
Canım bir kez daha bu pgt işinin ne kadar zor bir iş olduğunu anladım. İlkinde olan da zaten çok az kişi vardı. Bu iş uzun sabır isteyen, ekonomik boyutu sarsıcı bir iş. Polar da ekstra masraflı... Allah yardımcımız olsun canım... Allah o embriyonu sağlıklı çıkarsın, sağlıklı çözünsün, sağlıklı tutunsun, 9 ay sağlıkla beklesin.Amin diyorum canım ...
İnsan umut bağlamak istemiyor çok iyi anlıyorum seni. Sonuç bir gelsin de bakalım hayırlısıyla. İnşaallah beklediğimiz altın yumurta odur :)
Insallah diyelim Incicim.
Bundan sonraki adimlar ne olacak , onu dusunuyorum ben.
Tebdili mekan diyorum bir sonraki icin belki.
Henuz sadece dusunme asamasinda ama belki degistiririm yeri,
Yerle alakali olmadigini biliyorum, hastaneyi sevmedigim icin degil.
Aksine sevdim ama bir degisiklik acaba diyorum.
Insallah sizlerden guzel sonuclar gelsin.
duyarliligin icin sagol inci tanesi tabii kan tahlilinde ögrendim bilmiyom ögrendigim iyimi kötümü oldu anlamadim normal yolla deneyince kafaya takiyom sonuc yine hüsran kizimda bilmiyodum bile
yazdim silindi almanyadayim simdiki dr trye git pgt yaptir dioyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?