Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

canım plasenta previada ayrılma olmuyo.plasenta rahim ağzına yerleşiyor.kanama oluyor ve bebek iyi beslenemiyor.ilerleyen haftalarda da bebek büyüdüğü için rahima baskı yapıyor ve erken doğum oluyor.

canım plasenta previada ayrılma olmuyo.plasenta rahim ağzına yerleşiyor.kanama oluyor ve bebek iyi beslenemiyor.ilerleyen haftalarda da bebek büyüdüğü için rahima baskı yapıyor ve erken doğum oluyor.

Dr ler öyle demiş ama bunun da türleri varmış. Pevia değilde plesenata bir şeydi hatırlayamadım. Benim yoktu sanırım öyle bir şey...

Bavul hazırlanacak bir tek canım. Onu da yarın çarşamba hallederim. İstanbul'a yine kış geldi, kar geliyormuş bu gece. Umarım oralar çok soğuk değildir :)

Burada buz gibi ne yapacağız alsa bari uyuz apartman sakinleri. Pek niyetli görünmüyorlar...

Canım var da adam ne yapsın millet kuruşun hesabını yapıyor şimdiye kadar çok yanmış da...

çoğu apatmanda aynı sorun var.çocuğu olmayan rahat tabi. vardır sizin apartmandada büyük ihtimal çocuğu olmayan.hepsinin çocuğu olsa bir gün bile geciktirmezler.
alınır herhalde canım benim daha kışdayız ilk bahar bile değil yani.

inşallah yoktur canım.sen bu ay naptın adet oldunmu?korunmadınızya ondan soruyorum.

Canım normalde perşembe olmam lazım. Yarın sabah evde test yapacağım. Varsa da iğneye başlarım diye... hİSSİM YOK. Aradavar mı acaba demekten alıkoyamıyorum kendimi ama...

Öyle yapacağım tatlım.

Donmaktansa parayı ödeyeceklerdir.

Aslında çocuk çok ama alışmışlar herhalde soğuğa çoğu önceden sobalıda oturmuş burada kalorifer birkaç senedir yaygınmış... Akdeniz ya...

Kimse yok muu??
Ay benim uykum var ya hep bi uyku hali
Hamile miyim acaba
Şimdiden panik yaptım uffffff
zAMAN GEçmiyorr geçmiyorr...

Kaç günden beri hep hayal kuruyorum
Bebeğim olmuş onu emziriyorum altını değiştiriyorum
Onu seviyorum ayağımda sallıyorum
Hayal etmesi bile o kadar eşsiz bir duygu ki
Bide gerçekleşse kelimeler kifayetsiz kalır galiba
Ahh gelsede keşke hayatımı neşelendirse

inş gelir canım en kısa zamanda, sağlıkla.
yürekten amin diyorum sana..

Yok henüz bir şey Merveciğim. Amin inşallah her isteyenin olur... Allah evlat acısı yaşatmasın kimselere...

2 hafta epey varmış...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…