Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

slm güzelim seni kasim araliktopiginden taniyorum enson tedavin yarim kaldi bidaha pek gelmedin topige ama hep aklima geldin merak ediyordum seni ne alendesin hangi asamadasin canim

Merhaba nehircim,

Ondan sonra bir tedavi daha yaptik.
Simdi pgt sonucu bekliyorum.
Yarin haber cikavak.
Sen neler yaptin.

Bu sefer pazarın kötü şanı bitecek umarım.
Insallah Incicim
çok önemli değil canım ya yüzde 8 sonuçta.
kağıt üstünde bi sayı bu.
amin canım..

ne streslisindir şimdi ya inş güzel haber gelicek bu defa.
pazar-cuma farketmez yeter ki nasip etsin rabbim.

Yarin haber veririm sizlere .
Cok uzun surdu gibi geldi bana sonuc.

Insallah Incicim

Yarin haber veririm sizlere .
Cok uzun surdu gibi geldi bana sonuc.

benim tedavide de sonuç gecikmişti hituci bu iyi bişey demişti.
2 tur test yapılıyomuş, gecikmesi en azından 1.yi geçtikleri anlamına gelir demişti.
yöntemine göre değişir ama heralde

Kizlar merhaba ,

Kimse yok gerci ama ben bir selam edeyim dedim.

Chnb canim cok gecmis olsun . Iyisiniz sanirim simdi oglun ve sen .

Hitucim geldin gittin sanirim sen , ben yakalayamadim seni .

Diger kizlar da yok

Canım eh işte. Benim başım zonkluyor. Oğlanın da karnı ağrıyor arda. Fetih 1453 e gittik. Oğlan seviyor tarihi filmleri. Arkadaşlarla gittik yemek yedik dışarıda sonra bize geldk yeni gittiler...

Oku canım oku hatta notlar al İstanbulla ilgili...

Canım ya sonuçta ya Allah korusun olumsuzluk olsa ya düşecek ya da Allah korusun doğunca fazla yaşamayacak. Bilmiyorum yanlış mı düşünüyorum ama kendi sonlandırma kararından daha iyi değil mi diğer olumsuz ihtimaller. Belki sağlıksız dediğin problemlerele hayatını hep devam edecek deseler belki aLLAH KORUSUN SONLANDIRMA İHTİMALİ düşünebilir aileler..Günah boyutunu araştırmak lazım... Bu arada ben tüm kalbimle sağlıklı olacağına inanıyorum...

Kizlar yarin sabah belli olacakmis.

Yine pazar (

İnşallah yarın güzel haberler verirsin inşallah...

Geçmiş olsun canım. Şimdi daha iyisiniz umarım. Yediğiniz bir şey mi dokundu acaba?

Üşüttük galiba canım ya kafam çok kötü sallanıyor ilaç da alamıyorum korunmadık diye....

Merhaba nehircim,

Ondan sonra bir tedavi daha yaptik.
Simdi pgt sonucu bekliyorum.
Yarin haber cikavak.
Sen neler yaptin.

bizde bir gelisme yok canim daha hic deneme yapamadik dr bizden genetik test istedi onun sonuclarini bekliyoruz dua et banada hemserim benim aklima geliyorsun hep ama özelden mesaj atma hakkim olmadigi icin mesaj atamadim sana neden o topige hic ugramiyorsun canim neyse buldum seni burdanda takip ederim hala memorialdemisin senin icin dua edicem canim rabbim sana yarin istedigin haberi hayirli kilip duyursun canim tedavin pozitif olsun insallah...

benim tedavide de sonuç gecikmişti hituci bu iyi bişey demişti.
2 tur test yapılıyomuş, gecikmesi en azından 1.yi geçtikleri anlamına gelir demişti.
yöntemine göre değişir ama heralde

Biraz once aradilar...saat 12:30 13:00 gibi sonuc cikacak buraya gelebilir misiniz dedi embryolog? Dedim ben IZmirdeyim.
Biz sonucu burada veriyoruz hastalrimiza dedi. Izmirde oldugum kagittaki notlarda yazmiyormus. Dedim herkes biliyor benim IZmire dondugumu.

son durum ne canım?
merkezlerde illa sonucu eline vermek gibi bişey var, ama senin durumun başka söylerler tlfnda.
bizi haberdar et.

Nehircim merhaba ,

Cok tesekkur ederim canm.
Insallah senin de butun testlerin temiz cikar.
O topige gelmiyorum artik cunku coknkalabaliklasti ve takip edemiyorum ben. Ilk geldigimde cok az kisiydik ve herkes birbirini yakinen takip ediyordu. Ben ipin ucunu kacirdimorada.
Buradan yazisiriz seninle .
peki sonucu söyledikten sonta transferi hemen yapıyorlarmıymış?sordunmu?
yapiyorlarmis. Iste orada olsam hemen yapacaklar herhalde. Ama izmirde oldugum icin gun icinde herhalde gidince yaparlar.

son durum ne canım?
merkezlerde illa sonucu eline vermek gibi bişey var, ama senin durumun başka söylerler tlfnda.
bizi haberdar et.
Haberdar ederim tabi.
Embryologun sikintisi ben nasil Istanbyla gelecegim kismiydi.
Olumlunolsun ben gelirim gun icinde sorun degil dedim.

Bana dr. 6 gun sabahi bile transfer yapilabildigii soylemisti.
Bilemiyorum tabi.

hayırlısı olsun canım hakkında.son durumu öğrenemicem ben galiba.birazdan dışarı çıkcaz.
çıkana kadar burdayım ama.

Hastanenin bu tarafını sevemedim gitti

Herkes nereye gitti :26: Meraktan çatlayacağım şimdi Haber gelmiştir...
laveque neredesin canım?

Son düzenleme:
Kizlar ,

Sonuc geldi.
2 embryo sagliksizmis, sadece translokasyon degil bir suru defecti varmis. Yarin raporu gorunce detaylari yazarim ama bir suru kromozom numarasi saydi Cumhur Bey telefonda.
Diger bir tanesi de cevap vermemis teste. Antifikasyon bulunamadi demis alet. Bu ne demek diye sordugumda cevap alamadik dedi.
Buna tekrar bakacaklarmis. Bugun 5. Gun ve 5 . Gun micro array yapacaklarmis.
2 alternatif sundu. Birincisi bugun yapalim bunun pgtsini tekrar ama yarin sabah burada olmaniz gerek dedi.
Bunu da pek onermedi cunku 11 den sonraya kaldigi icin biraz zaman kisitliymis .
Ikinci alternatif ise yine bugun biyopsisini alacakmis 2-3 hucre ve kalan embryoyu donduracak.
Ona karar verdik. Onumuzdeki gunlerde yapacak biyopsisini ve eger olur da duzgun cikarsa o zaman donmus tedavisi olacagim ve transfer gerceklesecek.

Durum bu kizlar.

Zor be kizlar. Translokasyon dusunurken onun yaninda bir suru sorun daha cikiyor .
Anlamadim gitti bu isi. Gercekten bir mucizeye ihtiyacimiz var.

Mattika canim mucizenin kiymetini bil
Isim cok zor. Boyle sonuclari gorunce umut kalmiyor.
Ben artik Allahima mucizeni goster diye dua ediyorum , cunku normal sartlarda olabilecek bir sey degil bu sanirim .

canım laveque bizim sonuçlarda da bi sürü başka sorun vardı.
mesela 18.kromozomu hiç olmayan embryo vardı, 18 ne bende ne eşimde sorunlu. ama ikimizden de gitmemiş döllenme olurken.
bu tüp bebek tedavisinin pgt nin pek de doğal olmayan bi süreç olmasından kaynaklanıyor.
normalde böyle bi döllenme olsa o embryoyu embryodan bile saymıyo vücudumuz ama biz tedavide onu test ediyoruz demişti bana dr.

bu hepimizin başına gelen bişey tedavi sırasında. kendinde sorun var gibi düşünme.

bizim 8 embriyodan birinden cvp alınamamıştı, bu gelişimi durduğu anlamına gelir demişlerdi.
7 embriyoda da ne sorunlar vardı neler. hiç cinsiyet kromozomu olmayan, 3 tane cinsiyet kromozomu olan vs.

normal şartlar değil yani bu tedavi.
allah hakkımızda hayırlısını versin. üzüntünü paylaşıyorum.. malesef elimden gelen sadece bu.

Lave canım çok üzüldüm. Mattikaya katılıyorum. Benim de biliyorsun birinde anükleer yazıyordu işlem yapılamamış. 2 sağlıklı 2 sağlıksız. Sağlıksızlarda birinde neler neler biri de trizomi 21. Ki bizde yokken bu sorunlar. İnşallah o embriyon sağlıklıdır. Polar yapılmadı sanırım bu kez. Yapılsaydı anlaşılır mıydı ki?

Ne sevindik 9 embriyo deyince. Yine şuraya geldik nasipte ne varsa o olur ama gerçekten çok üzüldüm canım... Elimizden malesef başka bir şey gelmiyor...

laveque canım 2 embriyonun durumuna çok üzüldüm ama diğeri için umutlandım inşaallah ondan güzel bir haber gelir. Ne zaman belli olurmuş onun sonucu? Dualarım seninle. Allah hepimizin yardımcısı olsun...

Benim sonuc alinamayan embryomla ilgili de soyle demis embryolog. Bu embryonun durumu iyi gorunuyor demis.
Yani anladigim kadari ile bolunmesi durmadi, aksine devam ediyor ama cevap alinamadi.
Ben de diyorum acaba makinayi sapittirdik mi cillop gibi bir embryo ileAlisiknya surekli hata bulmaya , hata bulmayinca dumur mu oldu acaba ?:26:

Saka bir yana , su anda dondurdular. Ben acikcasi heyecan da yapmadim. Bunca kotu sonuc arasinda nasilmolcak da bulcaz zaten ben bilmiyorum bu bebegi? Her denemede umudum biraz daha yok oluyor. Bir sonraki denemeye hic hevesli baslamayacagimi su andan biliyor ve hissediyorum.

9 yumurta canim... Evet sevindik ama bundan sonra sayi bir sey ifade etmeyebiliyor bunu bende net bir sekilde gorsuk.
Polarlarini alin demistim ama sanirim almamislar canim 9 sayisini gorunce. Nasilsa polara gerek kalmaz 5. Gune giden illa olur diye. Ama iste gorduk. 4 yumurtada da 3 gitti pgtye 9 yumurtada da.

Nasip guzelim nasip. Yirtinsak da faydasi yok. Bu kesin. Ben bunu bir daha anladim.
laveque canım 2 embriyonun durumuna çok üzüldüm ama diğeri için umutlandım inşaallah ondan güzel bir haber gelir. Ne zaman belli olurmuş onun sonucu? Dualarım seninle. Allah hepimizin yardımcısı olsun...
canim,

Sanirim bir ikihaftaya bakacaklar.
Ben sonuc beklemiyorum Incicim.
Hic bir beklentim yok.
Sinegin yagini cikartiyor olnlar da, acaba bulur muyuz diye.
Durumu anlayabiliyorum.
Ama nafile.

Bir sonraki tedavi nerede, ne zaman. Onu dusunmek gerek simdi.
Iki kilo aldim. Once onlari vermek istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…