Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Mattika bu arada bir şeyler öğrendim
Ben şimdiden yapmaya başladım:)
Her sabah kalktığında Bir adet elmaya bir kere
Ayetel kürsüyü okuyup o elmayı yemek çok iyi oluyormuş Bebeğin sağlıklı olması için
Bide kuru üzüm varya ondan günde 21 tane yiyecekmişsin her yemede euzu besmele çekecekmişsin
Bi tane daha var.BiR Adet sulu sağlam nara 40 defa Yasin-i Şerif okunacakmış ve Cuma günü hepsi yenecekmiş
Ben bunları yapıyorum valla

sabahları normal oluyorum hiç hamile gibi hissetmiyorum belirti vs olmuyo.
akşama kadar kafamda elli şey kuruyorum, akşam hafif bi mide bulantısı şişkinlik vs başlayınca iyi hissediyorum.
ertesi gün yine aynısı.
dr istersen 3 güne gel dedi ama en azından haftada bir gideyim diyorum.

inş sağlıklıdır diye dua ederken bugünü de sağ salim atlattık diye rahatlıyorum her akşam.
ya da her dr.a gidişimde bu hafta da geçti deyip gelecek kontrolden korkmaya başlıyorum.

kimseye söylemedik gebeliği, sizden başka anlatıcak kimse de yok.. kusura bakmayın yani gelip gelip kendi derdimi yazıp gidiyorum son günlerde.
inanıyorum allahın izniyle sağlıkla gelicek bebeğim ama ben o arada bi 10 yaş yaşlanıcam sanırım..

annem baya uzun bi okunacak listesi verdi eşimle başladık, allah dualarımızı kabul etsin.
hamilelikte nar sakıncalı olabiliyo diye okumuştum ama

Ah keşke akışına bırakabilsek ama
İmkansız bir şey bu yaşamayan anlamıyor bunu
Bence haftada bir git o ultrason cihazları bile
Bir sürü radyasyon yayıyormuş doğrumu acaba
Ben her dakika wc ye gidip kanama felan olmuş mu diye bakmaktan kendimi alamam galiba uff
Senin aileninde mi haberi yok annenin felan?

Canım burası inanılmaz iyi geliyor. Gel anlat tabi. Ben de 2. tedaviye başlayınca kimseye söylemeyi düşünmüyorum. Sizlerle dertleşirim :)
Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşaallah...

annem baya uzun bi okunacak listesi verdi eşimle başladık, allah dualarımızı kabul etsin.
hamilelikte nar sakıncalı olabiliyo diye okumuştum ama

Ah canım Rabbim kabul etsin ne var listede
Bende Ali imran suresi ile Meryem suresini biliyorum Bebek sağlıklı olsun diye okunması gerekli
Aaa nar sakıncalımıymış neden ki canım
Aslında mideye iyi gelir

sadece anneme söyledim. ama babam bilmiyo :)
ona da korkularımı anlatmıyorum üzülür diye.
bi zararı yok heralde ultrasonun 2 dk bile sürmüyo dr.un bakması.
hergün hergün gitmekle de olmaz ki alışmam lazım.

Canım burası inanılmaz iyi geliyor. Gel anlat tabi. Ben de 2. tedaviye başlayınca kimseye söylemeyi düşünmüyorum. Sizlerle dertleşirim :)
Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşaallah...
ben de ilk tedaviyi söyledim iki aileye de 2.yi denersek hiçkimseye söylemicem diye karar vermiştim.
16. haftaya fln gelmeden söylemicem kimseye, kardeşime bile, benden çok üzülüyolar kötü bi durumda..

okulda da kimseye söylemedim, sigarayı bıraktım nasıl bıraktın niye bıraktın deyip duruyolar
karnım çıksa da saklıcam bi süre bol giyerim

ne zaman başlıcaksınız 2.tedaviye?

Elma ve üzümü tuttum canım... Ben her akşam yasin okuyorum herkese niyet ederek...

Mattikacığım seniçok iyi anlıyorum canım çok zor bir bekleyiş. RamazandaNihat Hatipoğlundan duymuştum. Eşler elini karnına koyup 99 kere günde elmübdiu demeliymiş. Canım bir de bir arkadaş bana bir dua gönderdi ben de katladım jelatine sardım taşıyorum istersen atarım özelden isteyen herkese....

Aşağıda bolca isim görüyorum

Ne güzel. Oğlan uyudu yemekler tamam biraz kuran okudum bakayım dedim...

Nasip olursa nisan adetimde başlayacağız canım. 1,5 ay var yaklaşık.

Evet bide uzaklarında olduğumuz için yani
Ben onlardan uzaktayım seni bilmiyorumda
Daha çok üzülüyorlar çok etkileniyorlar.
Ay nasıl bir duygu ya ileriki haftaları görmek Mattikacığım
Ben bi 6. haftayı geçsem uff

İnşallah ikinci pgt denemenize gerek kalmadan bebeğiniz gelir
Sağlıcakla ve hayırlısıylaa

Allah kabul etsin canım. Merak ettim duayı, gönderir misin bana?

Maşallah Nesrin ablacığım Allah kabul etsin
Bende Meryem suresini okuyorum Hergün
Bende yazdırdım o duadan sürekli üstümde taşıyorum
Atletimin içine iğneledim.
Ben bir kere yıldız falıma baktırdım
Oradaki kadında söyledi bizim orada tıbıka derler bu yazdırmaya
Yada sübyan duası.Bende bundan varmış yazdır mutlaka dedi
Ben o söylemeden yazdırmıştım zaten.Bu sefer olacak dedi inşallah
Tabi geleceği Allah'tan başka kimse bilemez..

Ah canım Rabbim kabul etsin ne var listede
Bende Ali imran suresi ile Meryem suresini biliyorum Bebek sağlıklı olsun diye okunması gerekli
Aaa nar sakıncalımıymış neden ki canım
Aslında mideye iyi gelir
9 ay boyunca okunuyomuş canım, yasın fetih vs. bi sürü sure. liste uzun bi kenarından başladık işte.

isterim canım. şu an tek yapabileceğim şey dua..

Nasip olursa nisan adetimde başlayacağız canım. 1,5 ay var yaklaşık.
hayırlısı olsun. inş sonu güzel olur. tedavi de ayrı bi heyecan beklemek başlamak vs.

bizimkilerde uzak canım. hele kardeşim teyze olmayı öyle istiyoki inş sağlıklı olduğunu öğrenince söylicem. olumsuz ihtimaller bile üzsün istemem onu.
mucize canım benim için 2 haneli haftalara gelmek.

Canım ben burada sordum ama bulamadım kimse bizim sanal dua oldu:)) Cevşen de taşıyorum. Kardeşimin eltisi yazdı bir tane dua. Onu da taşıyorum. Ne bileyim biraz ferahlık veriyor. Dr ye de gidip üzerime düşeni yapıyorum Allah'tan hayırlısı...

Mattika 10 dakika sonra gönderebiliyorum... Bana bu dualar iyi geldi cevşen de taşı hatta okumak da bana iyi geliyor. Öyle güzel ahengi var ki hele anlamını okurken içim titriyor....

hayırlısı olsun. inş sonu güzel olur. tedavi de ayrı bi heyecan beklemek başlamak vs.

Amin canım inşaallah. Tedavi başlangıcında bende inanılmaz bir heyecan ve mutluluk olmuştu hatta iğneleri bile güle oynaya yapmıştım ama opu işleminden sonra gerginlik, stres, endişe basmıştı. Bunda da öyle olacak büyük ihtimalle. Hele pgt sonucunu beklemek dehşetti...

Mattika 10 dakika sonra gönderebiliyorum... Bana bu dualar iyi geldi cevşen de taşı hatta okumak da bana iyi geliyor. Öyle güzel ahengi var ki hele anlamını okurken içim titriyor....

tmm canım 10 dk dolunca yolla. dualar olmasa psikolojimiz dayanmazdı zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…