- 8 Ocak 2011
- 17.643
- 1.866
- 223
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #6.481
Amin canım inşaallah. Tedavi başlangıcında bende inanılmaz bir heyecan ve mutluluk olmuştu hatta iğneleri bile güle oynaya yapmıştım ama opu işleminden sonra gerginlik, stres, endişe basmıştı. Bunda da öyle olacak büyük ihtimalle. Hele pgt sonucunu beklemek dehşetti...
Off bazıları için o kadar kolayki9 ay boyunca okunuyomuş canım, yasın fetih vs. bi sürü sure. liste uzun bi kenarından başladık işte.
isterim canım. şu an tek yapabileceğim şey dua..
hayırlısı olsun. inş sonu güzel olur. tedavi de ayrı bi heyecan beklemek başlamak vs.
bizimkilerde uzak canım. hele kardeşim teyze olmayı öyle istiyoki inş sağlıklı olduğunu öğrenince söylicem. olumsuz ihtimaller bile üzsün istemem onu.
mucize canım benim için 2 haneli haftalara gelmek.
Hani bir hadisi şerif var galiba hadisti yalan olmasınCanım ben burada sordum ama bulamadım kimse bizim sanal dua oldu:)) Cevşen de taşıyorum. Kardeşimin eltisi yazdı bir tane dua. Onu da taşıyorum. Ne bileyim biraz ferahlık veriyor. Dr ye de gidip üzerime düşeni yapıyorum Allah'tan hayırlısı...
Evet beklemek yok mu insanı mahvediyor. Ben en çok şuna zorlandım: Kişisel temizliğini yapıyorsun gitmeden ama yaparken bile acaba diyorsun transfer olacak mı? Gidip de boş dönmek çok zor gerçekten... Bir daha kimse yaşamaz inşallah...
Amin canım inşaallah. Tedavi başlangıcında bende inanılmaz bir heyecan ve mutluluk olmuştu hatta iğneleri bile güle oynaya yapmıştım ama opu işleminden sonra gerginlik, stres, endişe basmıştı. Bunda da öyle olacak büyük ihtimalle. Hele pgt sonucunu beklemek dehşetti...
Aynısını ben de düşünmüştüm biliyor musun. Hazırlan git ama elin boş dön. Çok zor çok. İnşaallah hiçbirimiz bir daha yaşamayız o acı tecrübeyi.
Off bazıları için o kadar kolayki
Burada arkadaşlarım var hamile üçlü test bile yaptırmıyorlar
Nasıl olsa sağlıklı diyorlar ne kadar rahatlar
Oysaki bizler için gerçektende mucizeeee
Rabbim ol derse olur ancak...
Hani bir hadisi şerif var galiba hadisti yalan olmasın
Dua mü'minin silahıdır diye gerçektende öyle
Yer gök dua üstüne yani
Dualarımzın kabul olması dileğiyle inşallah
Merve bu arad 15 gün varsa senin muhtemelen bu aralar yumurtlama günlerindir iyi değerlendir...
Ahh inci tanem Rabbi yardımcınız olsun
Ama ilki kadar heyecanlı olmaz belkide
Çünkü ilkinde nasıl bir süreç nasıl bir yol izlenecek
Bilmiyor ya insan şimdi biliyorsun her şeyi
İnşallah ikizin olur
Amin canım amin... İnşallah... Yaprak gibi titredim orada beklerken... Ne zormuş ama Mattikayı okuyunca doğal olsa da hiç rahat oalmayacağım bir kez daha anladım...
Ay hiç sorma valla uff boş geçirmek yok çalışıyoruz valla
Eşim çok yoruluyor garibim işten geliyor uyuyor
Uyandırıyorum kalk diye kaç kere dürtüyorum
Utanıyorum artıkama ne yapayım her şey anne olmak için
Ay hiç sorma valla uff boş geçirmek yok çalışıyoruz valla
Eşim çok yoruluyor garibim işten geliyor uyuyor
Uyandırıyorum kalk diye kaç kere dürtüyorum
Utanıyorum artıkama ne yapayım her şey anne olmak için
Canım benim onlar için de geçerli bu. Rabbim vermese olabilir mi, olamaz. Kolay hamile kalmalarından, çok aramadan evlatlarına kavuştukları içindir onların o rahatlığı. İşte kimi tek ilişkide hamile kalıp sağ salim çocuklar doğuruyor kimi senelerce uğraşıyor da evlat sahibi oluyor kimi de bizler gibi ayrıca genetik sorunlarla mücadele ediyor. Biz ne desek boş. Rabbim en iyisini bilir... Doğru hatırlıyorsun hadis. Amin canım amin tüm dualarımız kabul olur inşaallah...
Bir de bana sor. Bir yandan eşimi sakinleştirmeye çalışıyorum bir yandan ağlamamak için kendimi zor tutuyorum. Nur Hanım'ın yanına indiğimde de ağlamadım ta ki arabaya binene dek. O halde bir de araba kullandım ağlaya ağlaya içim çıkmıştı o gün.
Ayy merve sen çok yaşa emi
Evet gerçekten de canım öyle onlar aramadığı için
Ben deli oluyorum yahu haksızlıklara gelemiyorum
Bez parasını hesaplıyorlar.bende dayanamıyorum
En sonunda patlıyorum.Ya benim gibiler ne yapsın diyorum
Milyarlar gidiyo bi tedavide bi kürtajda bile
Çıkışıyorum valla
Ya insan hiç evladını yüksünür mü
Canım o benim canım yaaa
Sende hep mutlu yaşa eşinleBir de bana sor. Bir yandan eşimi sakinleştirmeye çalışıyorum bir yandan ağlamamak için kendimi zor tutuyorum. Nur Hanım'ın yanına indiğimde de ağlamadım ta ki arabaya binene dek. O halde bir de araba kullandım ağlaya ağlaya içim çıkmıştı o gün.
Ayy merve sen çok yaşa emi
Eşin niye kullanmadı ki? Eşimde de paranaya başladı sağlam embriyolarımızı iste diyor...Ne yapacaksa artık...
Bez parasını hesaplayan hiç hamile kalmasın o zaman. Dellenmemek elde değil... Bizim evlatlarımız (ah söylemesi bile ne güzel) çok şanslı olacak inşaallah.
Sende hep mutlu yaşa eşinle
Bebelerinleeee(inşallah)(Amin )
Ama inci tanem yinede Allah o an insanın kalbine bi ferahlık veriyor
Yani bana öyle olmuştu bebeğinizn kalbi durmuş diyince
Şİmdi düşünüyorum tekrar aynı şeyleri kaldıramam diye
Ama o an yaşayınca işte İnsan her şeye dayanıyor
Rabbim güç veriyorr
Evet inşallah canım. Ben oğlumu zor dünyaya getirdim inanın ilk bir yaşına kadar inek sütü yasak dye yoğurdunu bile hazır mamadan süt yapıp yoğurt yapmıştım. Gerçi abartmışım diyorum şimdi de...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?