Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

Of ya ben sakin olamıyorum canım ya. Gözlerim pınar oluveriyor hemen. 3 kez yaşadım mahfoldum... Allah yaşatmasın bir daha. Halbuki normalde çok belli etmem duygularımı...

Kullanmıyor canım. O kadar ısrar ediyorum yok niyeti öğrenmeye. Haha o da iyiymiş

Öğrensin canım biz de ikimizin de ehliyet var iimiz de bilmiyoruz...

Günaşırı olan daha sağlıklı. Ben ovulasyon testi kullandım 3 kere. O daha kolay geldi bana:))
Evet bende öyle biliyorum ama valla riske atmamak için her gün hergünn:)
Ben bu ovulasyon testini anlamadım ya

Eşin niye kullanmadı ki? Eşimde de paranaya başladı sağlam embriyolarımızı iste diyor... Ne yapacaksa artık...

Ay Nesrin abla çok güldüm yahu
Ne yapacakmış embriyoları
Benim eşim gibi demiş aynı
Benim eşimde hastanedeyiz ben kürtaja gideceğim
Tuturdu illa ben doktordan bebeği isteyeceğim diye
Yhu saçmalama ne yapacaksın diyorum yok diyo
Onlar çöpe atar şimdi diyo
Yok dedim patolojiye gönderecekler önemli dedim
Zor vazgeçirdim valla:):):)

Selam arkadaşlarrson sayfalara bir göz attım az evvel.sizin tecrübelerinize ihtiyacım var:26:hikayemi özetleyeyim
erkek infertilitesi eşim 36 ben 27 yaşlsrındayız.2010 ağustosta sprem sayımızın 1 milyon olduğunu öğrendik2005 den beri evliyiz ama anca sıra geldiydi güya çocuğa:Shemen tüpe geçtik...

eylül 2010-1. tüp bebek 6 yumurta 4 döllenen 1 2. gün transferi 4 hücreli sonuç negatif
ekim 2010-aşılama negatif
kasım2010-aşılamadan oluşan kist aspirasyonu:S
Ocak 2011-2. tüp bebek 9 ymurta 8 döllenen 2 adet balst 1. kalite aa transfer 7. gün kanama 2.5 la başlayan 20. gün 69 olan ve kendiliğinden süşmeyen bhcg neticede düşük iğnesi oldum 1 ay sürdü o düşüğü yapmakta:S8 ocak regli tarihi 19 mart negati tarihi:26:
mayıs2011-3. tüp bebek mekez değiştirdim 12 yumurta 10 döllenen 5 tane aa 1. kalite blast embriyo 2 si transfer 3 ü donduruldu diğerlerini dondurmadılar bile aa lar yeter diye:S sonuç 2 çıktı 7. gün yine kanamalar başladı:Serken bir kayıp olabilir denildi
şubat 2012-4. tüp bebek 3 donmuşun 3 ü de aynı kalitede çözüldüler 2 si konuldu sonuç 11. gün 28.8 14. gün 6.11:Skanama falan olmadı.hatta daha yeni başladı kanamam

Tüm bunların ışığında bugün drumla görüşmede bana erken gebelik kayıpları olarak değerlendirildiğimi pıhtılaşma ilk testlerde çıkmadığı halde gebelik halinde keseyi görünce iğnelere başlayacağımızı yani detaylı teste girişmeden iğnelere başlayacağını,eşimin karyotipi temiz banada genetik analiz yapılacağı o temiz çıksa bile artık pgd ye gitmemiz gerektiğini söyledi.genetik taramayı bu ay yaptırıcam birşey çıkmaması halinede pgd ye gitmeli mi gitmemeli mi kafam çok karışık.deneyimlerinizle birlikte fikirlerinize çok ihtiyacım var...Genetik taramalarda sorun çıkmasada benim durumunda pgd ye gitmek ne kadar doğru?3 bin civarı dedi drum fiyatlar hakkında fikrş olan dr öbnerisi olan kafam çok karışık halim yaman dostlar yorumlarınızı beklerim hepinizin kafasını şişirdiğim için özür dilerim

Öğrensin canım biz de ikimizin de ehliyet var iimiz de bilmiyoruz...

Öğrenmesi lazım gerçekten. Ehliyeti var ama niyeti yok :) İlk çalıştığı kurumda birçok kazaya şahit olmuştu, birkaç kez de kaza atlatmıştı onun için eli gitmiyor direksiyona. Bakalım bir şekilde kanına girmem lazım :) Öğrenmek için araba şart canım ya. Arabanız olsa 1 haftada çıkarsınız trafiğe.

Son düzenleme:
derin hoşgeldin. Genetik testler temizse pgt'ye gerek yok diye biliyorum. Embriyonun tutunmasına engel olacak herhangi bir sorun olabilir mi acaba?

Bez parasını hesaplayan hiç hamile kalmasın o zaman. Dellenmemek elde değil... Bizim evlatlarımız (ah söylemesi bile ne güzel) çok şanslı olacak inşaallah.
Aynen canım valla çeşit çeşit insan var işte
Kimisi doğrup çöpe atar kimside bez parasını hesaplar
Allah'ım kınamıyorum.Böylesillerden etme bizi(Amin)
Gerçektende hayali bile güzelllll

Ah annelik işte yaa annelik buuu
Olsun.içinde kalmamış ya en azından
Bende diyorum ah bi olsa geceleri uyansın hiç şikayetlenmem
Kucağımdan yere indirmem diyorum
Millet gülüyo bana hee görürüz iki günde isyanları oynarsın diye
Hiç öyle olacağını sanmıyorum

Ne bileyim canım bizimki Karadenizlikim bilir ne yapacak:)

Bizim de de araba almaya niyeti yok...

Çıldırdığım zamanlar oldu ne yalan söyleyeyim bizim oğlan çok gazlıydı uykusuz yemek yemeden wc ye saatlerce gidemeden sıcak çay içemeden nice uzun aylar... Ama razıyım...

derin hoşgeldin. Genetik testler temizse pgt'ye gerek yok diye biliyorum. Embriyonun tutunmasına engel olacak herhangi bir sorun olabilir mi acaba?

sevgili inciii canım hoşbuldukkkbenim yaşadıklarımı baz alarak bu kanıya varmak doğrumu bunu bilemedim be canlar beediyorum ki periferik kanda kromozom analizi karyotip yaptırayım sonucuna göre hareket edeyim.ama kafadan neden böyle dedi insan bi demez mi o nası çıkacak diye

Bizim de de araba almaya niyeti yok...

Arabaya pek meraklı değil galiba. İstanbul'da biliyorsun toplu taşıma felç. Gına gelmişti artık onun için aldık bir tane borç harç. Şimdi ödemeye çalışıyoruz :) İleride niyetlenir belki. Sizin oradan ayrılma durumunuz yok mu?

Derin2 arkadaşım hoşgeldin öncelikle
Genetik testleriniz yapılmadı galiba
Yptırdığınızda sonuç temiz çıkarsa pgt ye ne gerek varki
Acaba rahimle ilgili bir problemin mi var
Bebek tutunamıyor mu?Perden mi kalın vs
O kadar çok ince ayrıntı varki bu işlerde
Bir rahim filmi çekinsen aslında
Doktorlar bu rahim filmi hakkında bir şey dediler mi?

Derin 02 arkadaşım ben de tekrarlayan gebelik kayıplarında pgt öneriliyor biliyorum. Biz burada bunu da konuştuk. Bazen döllenme sırasında sorunlar oluşabilirmiş. Allah korusun bu bebek düşecekse bence genetik inceleme yapılsın fikir olur. Pıhtılaşma ve bağışıklık testlerini de tavsiye ederim...

Bu teste arkadaşlar benden daha hakim. Kızlar bir el atıverin derin'in sorusuna :)

Yok değil canım hiç değildi babasını 5-6 yıl önce araba çarptı vefat etmiş öylece. O da tuz biber oldu. Buradan ben çok istiyorum ayrılmayı gerçi ayrılsak da bebeğimiz burada. Onu ziyarete geliriz tamamen kopamayız hiçbir zaman. Ama eşimin işleri bizim gibi tayinle değil...

Bu teste arkadaşlar benden daha hakim. Kızlar bir el atıverin derin'in sorusuna :)

Mattiak yorumlasın bence. O daha hakim...

inş bu defa sonu güzel olur. o pgt sonucu felaket ya, transfer olcak gibi çağırıyolar bi de merkeze..

Amin canım amin... İnşallah... Yaprak gibi titredim orada beklerken... Ne zormuş ama Mattikayı okuyunca doğal olsa da hiç rahat oalmayacağım bir kez daha anladım...
canım ben yerinde olsam rahat olurdum. kayıpların çok ama sağlıklı bi çocuğun da var. bi defa veren allah yine verir inş.

Mattika canım gönderdim bak iyi hissedeceksin bence.

Sar şeffaf jelatine 7 kat sardım ben taşıyorum...
bunun çıktısını alıp mı sardın, çok küçük okuyamadım anlamı ne ki..

başa gelince allah dayanma gücü veriyor ama ben artık allahım bizi imtihan etme diye dua ediyorum.
artık hiçbirimizi imtihan etmesin..
derde derman istemek lazımmış sabır istemektense..

Çıldırdığım zamanlar oldu ne yalan söyleyeyim bizim oğlan çok gazlıydı uykusuz yemek yemeden wc ye saatlerce gidemeden sıcak çay içemeden nice uzun aylar... Ama razıyım...
Fedakarlık gerek işte ahh ahh bu kadar yolunu gözlüyoruz
Gelsinler artıkk bizi çok bekletmesinler:)):

Canım ister toplu taşıma olsun ister şahsına ait özel araban olsun
İstanbul'da bu trafik oldukça ikiside berbat.Bizde aldık araba sattık sonunda dayanamadık

Şimdi anlaşıldı neden pek hevesli olmadığı. Babasını kazada kaybetmesi istememesinin en büyük sebebi galiba. Alınır sen kullanırsın eşin kullanmasa da. Eşin başka şehirde bir üniversiteye başlarsa senin tayin de çıkar hemen değil mi?

ohhh beeeeeeeeeeeebuldum siziiiii çok mutluyummmmmşimdi hsg rahim filmi çekildi en başında tertemiz arkaşşlar tedavide herşey mükemmel gidiyorr embriyolar içimn her 2 merkezdede o andakilerin en iyisi diyorlar gelişim kalite herşey rahim kalınlığı süper oluyor histereskopi çekelim dedim ayna gibi hsg elde ultrasonda hiçbişey yok denildi en başta gebelik öncesi yapılan tüm tetkiler kandaki hormonlar temizz...bende pgd deyince kafadan ya daha benim sonuçlar çıkmadı yapılmadı...kızlar siz bana en pgd gerekli mi diil mi belirleyen testleri bi yazsanız be canlar ben karyotip periferik kanda kromozom analizini biliyorum pıhtılaşmada bağışıklı şeysi o ne onuda yaptıram benn

Canım ben de çıktısını alıp sardım. Aralık annelerinden Loneliness takıyormuş ona da arkadaşı göndermiş. Anlamını bilmiyorum canım. Sardım şeffafjelatinle çıktıyı alıp üçgen yaptım.

İnşallah canım ama ne bileyim dr yüzde 50 düşer dei bana(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…