- 8 Ocak 2011
- 17.643
- 1.866
- 223
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #6.501
Sende hep mutlu yaşa eşinle
Bebelerinleeee(inşallah)(Amin )
Ama inci tanem yinede Allah o an insanın kalbine bi ferahlık veriyor
Yani bana öyle olmuştu bebeğinizn kalbi durmuş diyince
Şİmdi düşünüyorum tekrar aynı şeyleri kaldıramam diye
Ama o an yaşayınca işte İnsan her şeye dayanıyor
Rabbim güç veriyorr
Kullanmıyor canım. O kadar ısrar ediyorum yok niyeti öğrenmeye. Haha o da iyiymiş
Evet bende öyle biliyorum ama valla riske atmamak için her gün hergünn:)Günaşırı olan daha sağlıklı. Ben ovulasyon testi kullandım 3 kere. O daha kolay geldi bana:))
Eşin niye kullanmadı ki? Eşimde de paranaya başladı sağlam embriyolarımızı iste diyor...Ne yapacaksa artık...
Öğrensin canım biz de ikimizin de ehliyet var iimiz de bilmiyoruz...
Aynen canım valla çeşit çeşit insan var işteBez parasını hesaplayan hiç hamile kalmasın o zaman. Dellenmemek elde değil... Bizim evlatlarımız (ah söylemesi bile ne güzel) çok şanslı olacak inşaallah.
Evet inşallah canım. Ben oğlumu zor dünyaya getirdim inanın ilk bir yaşına kadar inek sütü yasak dye yoğurdunu bile hazır mamadan süt yapıp yoğurt yapmıştım. Gerçi abartmışım diyorum şimdi de...
Evet bende öyle biliyorum ama valla riske atmamak için her gün hergünn:)
Ben bu ovulasyon testini anlamadım ya
Canım her gün de sperm kalitesini düşürmez mi?
Ovulasyon kolay canım. Gebelik testi gibi çift çizgiyi görünce samimiyet kuruyorsun. Yorulmuyorsun fazla...
Ay Nesrin abla çok güldüm yahu
Ne yapacakmış embriyoları
Benim eşim gibi demiş aynı
Benim eşimde hastanedeyiz ben kürtaja gideceğim
Tuturdu illa ben doktordan bebeği isteyeceğim diye
Yhu saçmalama ne yapacaksın diyorum yok diyo
Onlar çöpe atar şimdi diyo
Yok dedim patolojiye gönderecekler önemli dedim
Zor vazgeçirdim valla:):):)
Öğrenmesi lazım gerçekten. Ehliyeti var ama niyeti yok :) İlk çalıştığı kurumda birçok kazaya şahit olmuştu, birkaç kez de kaza atlatmıştı onun için eli gitmiyor direksiyona. Bakalım bir şekilde kanına girmem lazım :) Öğrenmek için araba şart canım ya. Arabanız olsa 1 haftada çıkarsınız trafiğe.
Aynen canım valla çeşit çeşit insan var işte
Kimisi doğrup çöpe atar kimside bez parasını hesaplar
Allah'ım kınamıyorum.Böylesillerden etme bizi(Amin)
Gerçektende hayali bile güzelllll
Ah annelik işte yaa annelik buuu
Olsun.içinde kalmamış ya en azından
Bende diyorum ah bi olsa geceleri uyansın hiç şikayetlenmem
Kucağımdan yere indirmem diyorum
Millet gülüyo bana hee görürüz iki günde isyanları oynarsın diye
Hiç öyle olacağını sanmıyorum
derin hoşgeldin. Genetik testler temizse pgt'ye gerek yok diye biliyorum. Embriyonun tutunmasına engel olacak herhangi bir sorun olabilir mi acaba?
Bizim de de araba almaya niyeti yok...
sevgili inciii canım hoşbuldukkkbenim yaşadıklarımı baz alarak bu kanıya varmak doğrumu bunu bilemedim be canlar bee diyorum ki periferik kanda kromozom analizi karyotip yaptırayım sonucuna göre hareket edeyim.ama kafadan neden böyle dedi insan bi demez mi o nası çıkacak diye
Arabaya pek meraklı değil galiba. İstanbul'da biliyorsun toplu taşıma felç. Gına gelmişti artık onun için aldık bir tane borç harç. Şimdi ödemeye çalışıyoruz :) İleride niyetlenir belki. Sizin oradan ayrılma durumunuz yok mu?
Bu teste arkadaşlar benden daha hakim. Kızlar bir el atıverin derin'in sorusuna :)
inş bu defa sonu güzel olur. o pgt sonucu felaket ya, transfer olcak gibi çağırıyolar bi de merkeze..Amin canım inşaallah. Tedavi başlangıcında bende inanılmaz bir heyecan ve mutluluk olmuştu hatta iğneleri bile güle oynaya yapmıştım ama opu işleminden sonra gerginlik, stres, endişe basmıştı. Bunda da öyle olacak büyük ihtimalle. Hele pgt sonucunu beklemek dehşetti...
canım ben yerinde olsam rahat olurdum. kayıpların çok ama sağlıklı bi çocuğun da var. bi defa veren allah yine verir inş.Amin canım amin... İnşallah... Yaprak gibi titredim orada beklerken... Ne zormuş ama Mattikayı okuyunca doğal olsa da hiç rahat oalmayacağım bir kez daha anladım...
bunun çıktısını alıp mı sardın, çok küçük okuyamadım anlamı ne ki..Mattika canım gönderdim bak iyi hissedeceksin bence.
Sar şeffaf jelatine 7 kat sardım ben taşıyorum...
başa gelince allah dayanma gücü veriyor ama ben artık allahım bizi imtihan etme diye dua ediyorum.Sende hep mutlu yaşa eşinle
Bebelerinleeee(inşallah)(Amin )
Ama inci tanem yinede Allah o an insanın kalbine bi ferahlık veriyor
Yani bana öyle olmuştu bebeğinizn kalbi durmuş diyince
Şİmdi düşünüyorum tekrar aynı şeyleri kaldıramam diye
Ama o an yaşayınca işte İnsan her şeye dayanıyor
Rabbim güç veriyorr
Fedakarlık gerek işte ahh ahh bu kadar yolunu gözlüyoruzÇıldırdığım zamanlar oldu ne yalan söyleyeyim bizim oğlan çok gazlıydı uykusuz yemek yemeden wc ye saatlerce gidemeden sıcak çay içemeden nice uzun aylar... Ama razıyım...
Arabaya pek meraklı değil galiba. İstanbul'da biliyorsun toplu taşıma felç. Gına gelmişti artık onun için aldık bir tane borç harç. Şimdi ödemeye çalışıyoruz :) İleride niyetlenir belki. Sizin oradan ayrılma durumunuz yok mu?
Yok değil canım hiç değildi babasını 5-6 yıl önce araba çarptı vefat etmiş öylece. O da tuz biber oldu. Buradan ben çok istiyorum ayrılmayı gerçi ayrılsak da bebeğimiz burada. Onu ziyarete geliriz tamamen kopamayız hiçbir zaman. Ama eşimin işleri bizim gibi tayinle değil...
Mattiak yorumlasın bence. O daha hakim...
Derin2 arkadaşım hoşgeldin öncelikle
Genetik testleriniz yapılmadı galiba
Yptırdığınızda sonuç temiz çıkarsa pgt ye ne gerek varki
Acaba rahimle ilgili bir problemin mi var
Bebek tutunamıyor mu?Perden mi kalın vs
O kadar çok ince ayrıntı varki bu işlerde
Bir rahim filmi çekinsen aslında
Doktorlar bu rahim filmi hakkında bir şey dediler mi?
Derin 02 arkadaşım ben de tekrarlayan gebelik kayıplarında pgt öneriliyor biliyorum. Biz burada bunu da konuştuk. Bazen döllenme sırasında sorunlar oluşabilirmiş. Allah korusun bu bebek düşecekse bence genetik inceleme yapılsın fikir olur. Pıhtılaşma ve bağışıklık testlerini de tavsiye ederim...
Bu teste arkadaşlar benden daha hakim. Kızlar bir el atıverin derin'in sorusuna :)
inş bu defa sonu güzel olur. o pgt sonucu felaket ya, transfer olcak gibi çağırıyolar bi de merkeze..
canım ben yerinde olsam rahat olurdum. kayıpların çok ama sağlıklı bi çocuğun da var. bi defa veren allah yine verir inş.
bunun çıktısını alıp mı sardın, çok küçük okuyamadım anlamı ne ki..
başa gelince allah dayanma gücü veriyor ama ben artık allahım bizi imtihan etme diye dua ediyorum.
artık hiçbirimizi imtihan etmesin..
derde derman istemek lazımmış sabır istemektense..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?