Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

inş bu defa sonu güzel olur. o pgt sonucu felaket ya, transfer olcak gibi çağırıyolar bi de merkeze..

Amin inşaallah. Evet o çok kötü, bir umut gidiyorsun sonra...

Haklısın güzelim ama otobüslerde, metrolarda balık istifi olmaktansa arabada rahat rahat gitmeyi tercih ederim Çalışırken metrobüsü de kullansam araba da kullansam aynı saatlerde eve geliyordum. Ne anladım ben bu işten. En azından arabayla rahat rahat gidip geliyordum.

Son düzenleme:

Bak bu konuda haklısın işte canım
Rezil olacaksamda kendi arabamla olayım demii ohh
Hiç sorma hele akşam üstü tam iş çıkışı nasıl kalabalık oluyor o toplu taşımalar
Millet sinirli gergin oluyor.Şoför ilerleyin diyince bi kavga çıkıyor
Seviyorum o kavgayı seyretmeyi çok gülüyorum tövbee yaa

İstanbul zor ama eskiye göre iyi ya. Karda bile ben Memoriale gidiverdim hemencecik Metrobüsle tabi...:))

Canım o etkilioldu ama biraz da arabanın ekstra masrafları da korkutuyor ama bu şehirde taksi çok pahalı yürüme 10-15 dakika hastanem. 15 tl taksiyle...

Canım ben bana yapılan testleri yazayım :

FaktörV G1691A (Leiden)
Protrombin G20210A
MTHFR C677T
MTHFR A1298C
Faktör V O.O1
Antikardiolipin-G
Antikardiolipin-M
Protein S
Protein c

Bunlar dışında bağışıklıkla ilgili Lupus antikoagülan(önemliymiş perinatolog dr m dedi), ana, antidna ben bunları yaptırdım ...

Bu arada düşük olmadı sanırım inşallah gelişir bebk.Olmazsa da materyali mutlaka genetik inceletin...

Şoförün o lafını duydukça kan beynime sıçrıyor resmen. Araç dolmuş ağzına kadar hala ilerleyin diyorlar tövbe tövbe. Bak yine sinirlendim

Ben çıkayımda annemi arayayımda muhabbet edelim azıcık
Eşimde yok evde gece çalışıyor.
Hadi cümleten hayırlı akşamlar hepinie
Allah'a emanet olun
Hepiniz dualarımdasınız...

Kız sen neşeli birisin. Canım benim...

canım eşinin ve senin preferik kandan kromozom analizi yapılmalı.
senin pıhtılaşma faktörleri ve bağışıklık bakılmalı.
kromozom analizleriniz normal çıksa da pgd önerebilirler. tekrarlayan başarısız tedavilerde de öneriyoruz demişti bana dr.
merkeze dr.una güveniyosan çözüm olabilir. sonuca ulaşma şansını artırabilir.

bizim sağlıksız çıktığında 3-4 denemede tutunma olmadı diye pgt yaptığımız kromozomları normal çiftte bile sağlıksız çıkıyo demişti dr.
hatta 2.pgd denemesinde bulmuşlar sağlıklıyı böyle bi çiftte.
artık kararı siz verceksiniz hangi yol uygun..
iyi bi profa fln git, bütün testlerini yaptırsın muayene etsin, fikrini söylesin..
benim düşüncelerim bunlar, tamamen kendi fikrim yanlış düşüncelerim de olabilir..
hakkında hayırlısı olsun.

tmm canım ben de çıkartayım bunu, bir de araştırayım bakayım ne duasıymış anlamı neymiş.
yüzde 50 mi pgd yapınca başarılı olma ihtimali kaçmış peki, bize söylenen yüze 15-20.
ihtimalllere bakmıyo bu iş ama ihtimal hesaplayınca bile şansın yüksek.

tüp dr.u kesinlikle normal denemeyin dedi bize, genetikçi deneyin birkaç üzülseniz de sonunda bulursunuz dedi. bakış açısı biraz da..

Evet gelişti ama geliştikçe kalabalıklaştı canım ya. İnsan bazen nefes alamayacak hale geliyor. Eski güzelliği yok artık
Evet masraflı ama işte işin olunca taksiden daha karlı.

Son düzenleme:
Kız sen neşeli birisin. Canım benim...
Eee ne yapalım Nesrin ablacığım hep dert hep tasa olmaz ki
Azıcıkta gamsız olup hayatı 'ti'ye almak lazım değil mi
Kendimize bu kadar dert edip sağlığımızdan oluruz mazallah..

hayırlı akşamlar herkese...
maşallah formunuzdasınız kızlar...
hızınıza yetişemedim...bütün sayfaları okuyamadım...atlaya atlaya geldim buraya kadar :)

chnb oğlan uyudu demek.ne güzel yaaa...benimkiler 23:30 dan önce uyumuyo.o halde gece bi biri uyanıyo bi biri ((

Bana yüzde 50 düşer yüzde 50 sağlıklı olur diyen Cem Bey sanırım şundan dedi. 4 embriyo incelenmiş 2 sağlıklı 2 sağlıksız, 4 gebelik var 2 ileri hafta 2 düşük. Sanırım bundan dedi. Cem Bey tüp bebek dr si. Cumhur Bey de beni doğala yönlendirdi onlar da görüyorlar pgt de zor sanırım ondan dedi Cumhur Bey...

Duanın anlamını bilemiyorum araştır bulursan bana da de...

Evet gelişti ama geliştikçe kalabalıklaştı canım ya. İnsan bazen nefes alamayacak hale geliyor. Eski güzelliği yok artık
Evet masraflı ama işte işin olunca taksiden daha karlı.

Evet karlıdır bence de...

Eee ne yapalım Nesrin ablacığım hep dert hep tasa olmaz ki
Azıcıkta gamsız olup hayatı 'ti'ye almak lazım değil mi
Kendimize bu kadar dert edip sağlığımızdan oluruz mazallah..

Haklısın canım kardeşim:))

Bu akşam çenemiz düştü
Yerim ben onları yer

Canım geç geldi pazartesi okulda program oluyor yorulmuş babsı gelince uyanıyor. Sonra geç yatıyor bizde sistem böyle babasını göremiyor yoksa...

Evet gevezelik ettik bugün...

Caaannlarrrrr Allah razı olsun yawwww hepisini not ettim testlerinnnnnşimdi ben genetik testleri ve bahsi geçen diğer testleri yaptıracam drum prof ali rüştü ergürr canlar güveniyorum ya öle para göz vs ne bilim kaypak bi adam diil şansı sormadım be canım onuda soram kafam bi milyor bende kese oluşmuyor canım hemen sonlanıyor:Siğneyle olan düşüktede küçücük değper aylarca düşmedi eşşek ama kese yapacak kadarda olmadı diyorki drum sağlıksız geliği vücut atıyor ilk 3 ay ama kesede ölüyor ama direk atıyor demekki çalışıyor metabolizman atabiliyor en azından daha az acılı :Sşu anda kanamaktayım kana kana güle güle dedim bile ....:26:ben siz çok teşekkür ederimmm gerçekten çok çokk teşekkür ederim Allah cümlüemizin gönlündekini jakkında hayırlı kılsın inşallahhhhh

Amin canım. İnşallah bir sonraki gebeliğinde sorun olmaz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…