- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #7.241
Canım yazı yazarken altta Türk bayraklı sarı sevimli şeyler var. Yazınca dikkati çeker. Yemek yiyen sarı şeyle bitiyor. Yazdıktan sonra hangisini koymak istersen ona bas. Yazdığın cümlenin sonunda rakam çıkacak. Şaşırma ben şaşırmıştım o zaman. Sonra cevaplaya basınca onlar çıkmış oluyor... Bir de fazlası diye yer var, kırmızı sevimsiz şeyin altında altta. Ona basınca daha fazla sarı şey çıkıyor. Aynı işlei uygula...
Çok teşekkür...ayarlarımı değiştirmem gerekiyormuş o yüzden paneli göremiyormuşum
Herkesin imtihanı farklıCanım bu sabırın açılımı bizler için çok farklı anlamlar içeriyor bence:
1. Bizlerde sorunlar sabredin sağlıklı evlatlarınız olacak.
2. Düşük yaşasanız da bebekleriniz ileriki haftalar da doğup vefat ederlerse siz de isyan etmezseniz, cennetle müjdelendiniz sabredin.
3. Sağlıksız evlatla imtihanınız,sabredin... vb....
Ben böyle anlıyorum...
Sizlerin eşleri dinleyip anlamıyor benimki dinlemek istemiyor...
Canım 7.5 yaşındaki oğlumda 20-22. haftalarda ben veremli gibi öksürüğe ykalandım. Hamileler için korumalıklı ciğer filmi çektiler. Oğlum tek testisli ya, bazen ben acaba etkisi olmuş mudur diye düşünürüm. He bu aradaeşimin dayı oğlu da tek testisliymiş...Çocuğu olmuş...
Evlenmeden önce söyleyebilirim aslında kötü şeyler yaşamalarını istememCanım inşallah.Çıksa da onlar kendilerinde sorun olup olmadığını bilmeleri gerekir. Sen şimdi demesen de evlenmeden önce söyle bu konuyu onlara...
Sebep buysagerçekten alçakmış. İnşallah yeniden güzel bir yuva kurar kardeşin...
merhaba arkadaşlar herkese çok geçmiş olsun.bu pgd yi araştırıyorumda.bana yardımcı olurmusun bu konuda.benm eşimde 47xxy kromozom bozuklugu görüldü genetik tahlilde.bu yüzden normal yolla bebek sahibi olamıyoruz.tüp bebek yaptırıcaz ve inşllah bu ay başlıcaz.ama çocukta olası kromozom anomalilari görülebilir.bu yüzden bu pgd yi yaptrmayı düşünüyorum.acaba bu analiz tüp bebege dahilmidir yoksa bunun için ayrıca bi ücret ödeniyomu ve fiyatı hakkında bilgisi olan varmı yardımcı olursanız sevinirim.
Evet eşinizden ve sizden kan örneği alınıyorcanım bu gen testlerini nerede yaptırıyorsunuz kan dan mı yapıyorlar :18:
Evet eşinizden ve sizden kan örneği alınıyor
Araştırma hastanelerinin genetik inceleme bölümü var
Yada özel hastanelerdede yaptırabilirsiniz
Hayır canım akraba felan değilizmerve02 canım siz eşinizle akraba mısınız daha önceki yazıları tam takip edemedim de sormak istedim
cevapladığın için teşekkürler bir de şey soracaktım ücreti ne kadar çok maliyetli mi diye:18:
merhaba arkadaşlar herkese çok geçmiş olsun.bu pgd yi araştırıyorumda.bana yardımcı olurmusun bu konuda.benm eşimde 47xxy kromozom bozuklugu görüldü genetik tahlilde.bu yüzden normal yolla bebek sahibi olamıyoruz.tüp bebek yaptırıcaz ve inşllah bu ay başlıcaz.ama çocukta olası kromozom anomalilari görülebilir.bu yüzden bu pgd yi yaptrmayı düşünüyorum.acaba bu analiz tüp bebege dahilmidir yoksa bunun için ayrıca bi ücret ödeniyomu ve fiyatı hakkında bilgisi olan varmı yardımcı olursanız sevinirim.
Herkesin imtihanı farklı
Bizimkiside bu işte.Bakıyorumda kimse 4-4lük değil
Herkesin bir derdi var kimisi bizim gibi evlatla sınanıyor
Kimisi sağlıkla kimisi malla mülkle
Ne diyelim Rabbim isyana düşürmesin canım
İnş öbür dünyada mükafatını alırız
Bende hiç bahsetmem eşime bu konudan
Sıkmak istemem onu o yüzden pek bi bilgisi yok
Yüzeysel şeyler dışında.
Evlenmeden önce söyleyebilirim aslında kötü şeyler yaşamalarını istemem
Hiç kimse yaşamasın zor çok zor
Amin...
Kuzenim çok uğraştı yuvasının dağılmaması için ama
İŞte erkekler bir tuhaf...
Çocuksuz yuva olmaz mantığıyla
Çok saçma ya büyük konuşmak istemiyorum ama
Şimdi acısını çekiyor kuzenimin ahını aldı
Evlendi ikinci karısı hamileymiş ama kadına zorla aldırttmış galiba
Demekki çocuk her şey demek değilmiş bir yuvanın mutluluğu için...
cevapladığın için teşekkürler bir de şey soracaktım ücreti ne kadar çok maliyetli mi diye:18:
Merhaba arkadaşlar, girmeyeli bütün arkadaşlar bıraktığım gibi sanırım :)
Bende üç merkezde karar kıldım Ctesi günü kısmetse İstanbul'dayız gerçi henüz randevu da almadım, yarın telefon edeceğim. Bakalım ne olacak ne diyecekler çok merak ediyorum.
Bu arada "chnb" bu konularda ne kadar bilgilisin ve haklısın da bende artık daha çok araştırıyorum.
Yok canım ben çok bilgili değilim aslında. Eşimle ilgili olan konularda ve benzer konularda biraz bilgim oldu. Çoğu şeyi buradaki arkadaşlardan birbirimizden öğreniyoruz.
Hangi merkezlere gideceksin? Randevuları alırken ücretsiz, danışma olarak diye hatırlat canım. Yarın hemen ara. Her merkezde birçok dr var. Araştırıp kimle görüşeceğine de karar ver... İnşallah rast gider her şey...
Bu arada benim bilgi alanım rahim ağzı yetmezliği:))
Aydan sen önceki denemeni hangi ilde hangi merkezde yapmıştın? Oranın genetik laboratuvarı var mıydı* Dışarıya mı gönderdiler? pgt ni kim yaptı hangi dr? Peki embriyolarının hepsi aynı translokasyon mu çıktı farklı sorunlar da var mıydı?
Bir de görüşmeye gitmeden önce sana tavsiyem kırtasiyeden sunum dosyası al. Şu ana kadar yapılan tüm tüp bebek denemelerine aitraporları,pıhtılaşma, genetik testler, pgt sonucu çıkan rapor hepsini tek tek o şeffaf sayfalara yerleştir. Ben öyle yaptım hem aradığın kolay bulunuyor, dr de zaman kaybetmiyor. Arda Bey benim dosyamı çok beğenmişti hemşiresi görüşmeye girmeden dosyamın düzenliliğinden bahsetmiş dr ye.[/QUOT
Canım hatırlattığın için sağol yarın arayacağım bende; Memorial Okmeydanı - Yeditepe Cem bey bunlarla görüşmeyi düşünüyorum. Memorial dan kimle görüşeceğime karar vermedim henüz bugün baktım biraz ama tavsiye edeceğin biri varsa görüşmek isterim.
Ben 3 denememde istanbul daydı. İlk 2 sinde hiç problem yok deyip normal tüp bebek denediler ikiside tutmadı. Avrupa Şafak hastanesi diye bir yer ordaki dr tavsiye etmişlerdi iyi diye.
3. denemede Umut tüp e gittik genetik tesler sonrası bende pıhtı eşimde translokasyon çıktı. Pgt yapılacak dendi ama oluşan 6 sağlıklı embriyodan hepsi translokasyonlu dediler transfer yapılmadı. Çok büyük hayal kırıklığı yaşadığımız için sonuçlar için görüşmeye gitmedik birdaha. Hafta sonu uğrayıp oraylada görüşeceğim. Onların genetik laboratuvarı yokmuş diğer Florya daki Bahçeci kliniğiyle çalışıyorlar diye biliyorum ben çünkü kan vermeye gittik eşimle.
iyiyim canım teşekkür ederim.sizlerde iyisinizdir inşallah.
ben bu ara muhabbete katılamıyorum geçmişi okuyamadığım için.
inci seni görürüm inşallah çifter cifter doğurda:)))hızlıyı görürsün ozaman.
Bu güzel duaya ammiiiiiin diyorum canımİnci çifter çifter doğursun da görsün gününü
Bilmiyorum ki belkide bi tek bende var bizim ailede
Biri daha 12 yaşında biride 18 yaşında belki bi 10 sene sonra tıp çok gelişir gerek kalmaz gen tamiri diye bir şey çıkar
Hayallerime bak:)
Şimdi aklıma geldi
Benim amcamın kızı var oda benim gibi düşük yaptı
Hemde 3 kere yanlış hatırlamıyorsam
Acaba test felan yaptırdı mı oda belki yaptırdıysa bile bize söylemez
Eşiyle boşandılar zaten
Alçak adam bıraktı kuzenimş
Alt komşumun bugün bir kız bebeğioldu şimdi ona komposto ve çorba götürdüm. Küçücük bir prenses...
canım bu gen testlerini nerede yaptırıyorsunuz kan dan mı yapıyorlar :18:
Canım hatırlattığın için sağol yarın arayacağım bende; Memorial Okmeydanı - Yeditepe Cem bey bunlarla görüşmeyi düşünüyorum. Memorial dan kimle görüşeceğime karar vermedim henüz bugün baktım biraz ama tavsiye edeceğin biri varsa görüşmek isterim.
Ben 3 denememde istanbul daydı. İlk 2 sinde hiç problem yok deyip normal tüp bebek denediler ikiside tutmadı. Avrupa Şafak hastanesi diye bir yer ordaki dr tavsiye etmişlerdi iyi diye.
3. denemede Umut tüp e gittik genetik tesler sonrası bende pıhtı eşimde translokasyon çıktı. Pgt yapılacak dendi ama oluşan 6 sağlıklı embriyodan hepsi translokasyonlu dediler transfer yapılmadı. Çok büyük hayal kırıklığı yaşadığımız için sonuçlar için görüşmeye gitmedik birdaha. Hafta sonu uğrayıp oraylada görüşeceğim. Onların genetik laboratuvarı yokmuş diğer Florya daki Bahçeci kliniğiyle çalışıyorlar diye biliyorum ben çünkü kan vermeye gittik eşimle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?