Popüler Konu PGT Yöntemi ile Başarılı Gebelik Elde Eden Var mı?

translokasyon durumunda genetik olup olmadığını bilmiyorum. Ancak tek gen hastalıkları için anne karnında yeni mutasyon olabiliyor.

Zeybekçiğim, öncelikle geçmişte yaşadıkların için çok üzüldüm. Geçmişe sünger çekmeye çalışmak iyi bir yöntem ama ben yapamadım malesef. Ben 4 gün görebildim oğlumu hiç dokunmadım. Aslında ruh sağlığımız açısından senin yaptığın en doğrusu. İnşallah bundan sonra sağlıklı evlatlara kavuşursun...

Çok sağol chnb , hiçbir zaman unutamayacağız ama bu yangın kucaklayacağımız bebeklerle biraz olsun sönecek... umarım en kısa zamanda isteyen herkesin sağlıklı bebikleri olur...

Koç burcuyum...İnat olur biraz:)

Oğlak da inatçı olur.

Canım şu sigorta işi iyi olmuş gerçekten ben de yaptırdım Allianz sigorta 3 ay sonra gebeliği de karşılayacak yatarak tdavileri...

Canım eşim Nuh diyor peygamber demiyor. Allah'a bırakıyorum sınavım ne ise onu göreceğim. Şu var sperm hızı az olmazsa yaza kadar doğal yönden o zaman belki kabul eder. Ama dr seçimi merkez seçimini ona bırakacağım bu sefer... Aydın Arıcı isimli profvarmış arkadaşlarının dr si imiş sanırım onunla görüşecektir... Ben de homozigot pıhtlaşma hastasıyım...

Allah'tan diyoruz canım... Zeyrekin talih kuşu gagalama söylemi çok hoşuma gitti...

Çok sağol chnb , hiçbir zaman unutamayacağız ama bu yangın kucaklayacağımız bebeklerle biraz olsun sönecek... umarım en kısa zamanda isteyen herkesin sağlıklı bebikleri olur...

Amin canım. Ne kadargeride bıraktık desekte alttaki bebeğinin ayrılış tarihini belirten çizelge bile tamamaen unutulmayacağının göstergesi değil mi ki?

Banada anlamsız geliyor anne babaya bide kardeşlerine bakalım hemen gelsinler dedi genetik danışmanımız
Ben hayır dedim.Hiç gerek yok onlarıda huzursuz etmeye.Hem onlardada çıktı diyelim bu neyi değiştirecekki
Ne gerek varki onlarıda üzmeye.hELEDE Kardeşlerime hiç müsade etmem daha küçükler ne anlarlar.

Ben de Nur Hanımla görüştüm çok hoş biri...

Cumhur Bey bana oğluna baktırma, varsa da ne değiştiririz demişti. Ben yıllarca var mı sorusunu taşımaktansa baktırdım iyiki de baktırdım...:))

Canım kardeşlerin ileride evlenince çocuk yapmadan baktırsın bence... Ona göre tedbir alırlar...

Canım kardeşlerin ileride evlenince çocuk yapmadan baktırsın bence... Ona göre tedbir alırlar...
Bilmiyorum ki belkide bi tek bende var bizim ailede
Biri daha 12 yaşında biride 18 yaşında belki bi 10 sene sonra tıp çok gelişir gerek kalmaz gen tamiri diye bir şey çıkar
Hayallerime bak:)

Lafladık
İyi yapmışsın, dinlenmişsindir.

Canım bu sabırın açılımı bizler için çok farklı anlamlar içeriyor bence:
1. Bizlerde sorunlar sabredin sağlıklı evlatlarınız olacak.
2. Düşük yaşasanız da bebekleriniz ileriki haftalar da doğup vefat ederlerse siz de isyan etmezseniz, cennetle müjdelendiniz sabredin.
3. Sağlıksız evlatla imtihanınız,sabredin... vb....

Ben böyle anlıyorum...

Sizlerin eşleri dinleyip anlamıyor benimki dinlemek istemiyor...

Canım 7.5 yaşındaki oğlumda 20-22. haftalarda ben veremli gibi öksürüğe ykalandım. Hamileler için korumalıklı ciğer filmi çektiler. Oğlum tek testisli ya, bazen ben acaba etkisi olmuş mudur diye düşünürüm. He bu aradaeşimin dayı oğlu da tek testisliymiş...Çocuğu olmuş...

Şimdi aklıma geldi
Benim amcamın kızı var oda benim gibi düşük yaptı
Hemde 3 kere yanlış hatırlamıyorsam
Acaba test felan yaptırdı mı oda belki yaptırdıysa bile bize söylemez
Eşiyle boşandılar zaten
Alçak adam bıraktı kuzenimş

Bilmiyorum ki belkide bi tek bende var bizim ailede
Biri daha 12 yaşında biride 18 yaşında belki bi 10 sene sonra tıp çok gelişir gerek kalmaz gen tamiri diye bir şey çıkar
Hayallerime bak:)

Canım inşallah.Çıksa da onlar kendilerinde sorun olup olmadığını bilmeleri gerekir. Sen şimdi demesen de evlenmeden önce söyle bu konuyu onlara...

Sebep buysagerçekten alçakmış. İnşallah yeniden güzel bir yuva kurar kardeşin...

Şu gülen ağlayan şaşıran simgeleri nasıl yapıyoruz nasıl kaydediyoruz bana da öğretin lütfeenn :) çok kıskanıyorum :)

Şu gülen ağlayan şaşıran simgeleri nasıl yapıyoruz nasıl kaydediyoruz bana da öğretin lütfeenn :) çok kıskanıyorum :)

Canım yazı yazarken altta Türk bayraklı sarı sevimli şeyler var. Yazınca dikkati çeker. Yemek yiyen sarı şeyle bitiyor. Yazdıktan sonra hangisini koymak istersen ona bas. Yazdığın cümlenin sonunda rakam çıkacak. Şaşırma ben şaşırmıştım o zaman. Sonra cevaplaya basınca onlar çıkmış oluyor... Bir de fazlası diye yer var, kırmızı sevimsiz şeyin altında altta. Ona basınca daha fazla sarı şey çıkıyor. Aynı işlei uygula...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…