- 29 Mayıs 2011
- 21.447
- 48
- 163
- Konu Sahibi Kavimlergocu
-
- #7.541
Merveciğim Nesrin'den ekle beni.
İnci canım hoşgeldin. Merak ettik seni. Eşin nasıl oldu ??
Ay evet ya silkelenip kendime geleyim bu ne böyle
24 yaşındayım daha aynaya baktım dün gözlerimin altı çökmüş
Olmuşum 50 yaşında kadın
Hemen maske felan yaptım kendime
Siz facede eklimisiniz birbirinize benide ekleyin size
Facede de paylaştım canım. Alabilirsin.
Merveciğim Nesrin'den ekle beni.
İnci canım hoşgeldin. Merak ettik seni. Eşin nasıl oldu ??
Ohh çok iyi olur nesrin ablacığım yaoH NE İYİ YAPMIŞSIN CANIM. Ben de adet olayım bitsin gölge ya da röfle yaptıracağım saçıma. Tek tük beyaz var ama 3 senedir yaptırmadım bir şey...
On puanlık uzman sorusu. Sen adını soyadını yaz özelden öyle oluyor di mi ben ekleyeyim. Çünkü benim adım yazınca başka biri var benim adımda sayfası olan o çıkıyor...
Tamam sağ ol...
Hadi yaz İncihemen sonra oku geçmişi...
Ohh çok iyi olur nesrin ablacığım ya
Kendimizi bırakmayalım hayat devam ediyor:)
Ohh iyi çok şükürMerhaba kızlar,
2 gündür hastanelerdeyim. Kabus bitti çok şükür. Eşim hafta sonundan beri kendinde değildi evhamdan. Bugün tomografi çektirdik. Karaciğer'de yağlanma ve sırt bölgesinde sürekli bilgisayar karşısında oturmaya bağlı bir sorun çıkmış. Yarın sonucu doktoruna gösterecek. Ben de makroprolaktin sonucumu aldım. O da yüksekNur Hanım'a mail attım bakalım ne diyecek. İlaç kullanacağım kesin. Ben bir geçmişe bakıp döneyim :)
Evet bırakmak yok, hayatı kaçırıyoruz dertler, sıkıntılar derken değil mi?
Merhaba kızlar,
2 gündür hastanelerdeyim. Kabus bitti çok şükür. Eşim hafta sonundan beri kendinde değildi evhamdan. Bugün tomografi çektirdik. Karaciğer'de yağlanma ve sırt bölgesinde sürekli bilgisayar karşısında oturmaya bağlı bir sorun çıkmış. Yarın sonucu doktoruna gösterecek. Ben de makroprolaktin sonucumu aldım. O da yüksekNur Hanım'a mail attım bakalım ne diyecek. İlaç kullanacağım kesin. Ben bir geçmişe bakıp döneyim :)
chnb canım aklıma geldi rahim ağzını dr.a sormak ama kötüyü çağırmak gibi olcak diye sormadım.
karından bakıyo ama serviks kapalı, güzel fln dedi.
nasıl ölçülüyo rahim ağzı?
Ohh iyi çok şükür
Boşuna endişelendin bak.iyi bari olsun lacı olan bir şey sonuçta
Tedavisi olan bir şey o sıkma canını onun için
Arkadaşlar merhabalar
Uzun zamandır giremedim bir sürü şeyler yazmışsınız. Ctesi istanbul daydık, eşimle zaten hafif kırgınlık vardı üzerimizde yolda da üşütmüşüz sanırım yorgan düşek yattık. Ancak toparlandım bende...
Geleyim Ctesi görüşmelerimize; her iki görüşmemizde de yaklaşık aynı şeyler söylendi.
"Translokasyonsuz embriyo bulana kadar deneyebiliriz".
İlk merkezde, daha kaliteli yumurta ve sperm için diyetisyene yönlendirdiler 2 ay kadar diyet uygulayabilirsiniz sonra tekrar deneriz dediler, eşim bu diyet olaylarına pek sıcak bakmadığı için kabul etmedi aslında ben gidip görüşmek istedim ne önerecek acaba diye merak ettim bazı kan tesleri istiyormuş ona göre bir program uyguluyormuş bize fakat yönlendirdikleri dr o gün olmadığı için maalesef görüşemedik telefonun ve kartını aldık bulunsun dedim :) Tekrar denemek istersekte daha erken dedi dr 2 ay daha dinlensin vücudun sonra gelin görüşürüz.
İkinci merkezde de, dosyamı hazırlamıştım zaten oturup konuştuk, Nur hanım çok tatlı bir hanım gerçekten. Eşimdeki translokasyondan maalesef direkt spermler etkileniyormuşMuayene de oldum sağ tüpümde genişleme vardı ona baktı bir problem gözükmüyor dedi çok sorunlu olsa ultrasonda görülürmüş zaten diğer dr ilk önce laparoskopi önermişti sonra henüz gerekli değil demişti. Ama genede tam emin olmak lazım dedi. Birdahaki sefere tekrar bakıp değerlendirecekler.. Neyseki yumurta sorunum yok rezervlerimde iyiymiş allahtan :) Biz çok yoğun ilaç tedavisi uygulayıp çok yumurta elde etmek yerine daha az ilaç tedavisi ile daha kaliteli yumurta elde etmeyi hedefliyoruz dedi. Bu ilaçlarla daha çok yumurta olunca kalite düşebiliyormuş. Sonra pgt yönteminden bahsetti ismini söyledi ama ben unuttum ama embiryonun 5.gün yapılıyormuş ve 23 kromozoma birden bakılıyor dedi şu andaki en iyi yöntemmiş. Hiç üzülmeyin dedi 3 yumurtası olup 2 embriyo elde ettiğimiz ondan da sadece 1 tane translokasyonsuz embriyo ile çocuk sahibi olan hastam var dedi. Sizinki biraz talihsizlik te olmuş olabilir yani 6 ebriyoda 0 çekmiştik biz. Ama eşimdeki translokasyonun direkt spermleri etkilediğini de söyledi bu arada Neyseki şanlısınız yumurta probleminiz yok ya birde yumurta sorunu olsaydı dedi. Tekrar denemek için de erken olduğunu birkaç ay daha bekleyelim dedi.
Bütün bu görüşmeler sonucunda; "biz elimizden geleni yapalım gerisini allaha havale edelim" ben bu sonuca vardım.
Bu arada benim yaşımı sormuştu bir arkadaş ismini hatırlayamadım ben 39 yaşımdayım o yüzden acele ediyorum aslında bir an önce deyeyem diye ama Nisan belki Mayıs'a da kalabilir bizim tekrar denememiz hayırlısı olsun diyorum.
Şu an aklıma gelenler bunlar başka ayrıntılar gelirse tekrar yazarım arkadaşlar..
Geçmişolsun canım. İnşallah tedavin de hemncecik oluverir. Bitkisel şeyler yok mu acaba?
Çok şükür canım evet. Benimki çok evhamlı, ben de pek belli etmemeye çalıştım ama korktum. Kaç gündür ağzını bıçak açmıyordu bu akşam eski neşesiyle döndü çok şükür. Yağlanma da ciddi bir şeymiş süreki kontrol edilmesi gerekiyormuş. Bakalım yarın ne diyecek doktor.
chnb ve Akasya canlarım arada böyle duygu patlamaları oluyor maalesef... Dolup dolup bir anda patlıyoruz. Ama iyi oluyor içimize atmaktansa...
laveque canım sevdin mi tatlıyı? :)
hituci ve gelincik yok ne zamandır? Nerelerdesiniz kızlar?
mervecim herşey iyi olacak inşaallah.
mattika bir dahaki kontrol ne zaman canım?
petunya'yı merak ettim. En son merkezle görüşmüştü.
aydan görüşmelerin nasıl geçti, yazmamışsın canım?
Oh ne güzel zaten erkekler konuşmayı pek sevmiyorlar
Hele birde morallari bozuldu mu haydaa evin tadı kalmıyor valla
İnşallah güzel şeyler duyarsın canım.
İyi kapalı demiş. Demek ki ölçmüş. Arda Bey tüm yazılarında ve tv programlarında her hamilenin ölçülmesi gerektiğini söylüyor. Tedbir de sen ona kötüyü çağırmak deme. Alttan ölçüm daha güvenli ama gerek de olmayabilir risk görse ölçerdi zaten. Bizim risk olduğu için alttan yapılıyor ölçüm. Daha doğru sonuç veriyor. Nöbeti ne yaptın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?